Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Szerdán egy aszfaltos tekerésben benne lennék.

De remélem nem úgy mint a múltkor. Amúgy nekem jó.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Szerdán egy aszfaltos tekerésben benne lennék.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Igen. Azok is pár hónapos gépek voltak, itt a Bethlen utcán kelt lábuk.
Soma: Emlékszel amikor megtaláltam a Mariann binyóját? Csak nyitott szemmel kellett járni!

Szerintem váltsunk témát és ne forgassuk Zs & Zs-ben a kést.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Akkor én is leírok egy sztorit....
Katonáéknál félidõben hoztak hozzánk egy srácot,egyenesen a sittrõl...A "szakmája" gépkocsifeltörõ.Pestrõl vittek el kizárólag nagy értékû kocsikat szin/tipus megrendelésre az ukránokhoz.Volt egy ál biztonságtecnikai cégük,így mindig képben voltak a legújabb riasztók terén,amit meg nem sikerült egybõl megbuherálni azt megvették és kikeresték a gyenge pontját.
A srác ha elment kimaradásra mindig kocsival jött vissza,és persze leparkolta a laktanya elé :),Õ mondta hogy az olyan szutykokat mint pl egy Lada durvánmondva egy papírzsebkendõvel is ki lehet nyitni..
A századosunk erre már próbára tette,monta menjen be az irodába ott a páncél,mindent használhat amit talál.10perc múlva jön ki a gyerek mondja századpk-nak,na most meg õ keresse meg akkor hogy melyik irat is hiányzik a páncélból... ;)

Na ennyit a riasztókról...
Valamelyik hajnalban amikor mentem melóba 1-kor az OTI-val srégen szemben akkor mászott ki egy ficak a pincerácson keresztül...gondolom csak eltévedt...

Itt csak a szerencse segíthet a Zs családnak is,meg Röfi ;)
Zs,10 Lovarda...(remélem odaérek)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás

Ez nem igaz.

Az elmúlt kb. fél évben sok bringa tûnt el Debrecenbõl. Zoomstag, Barna, Mackó, Pántya család....

Meg ha jól emléxem, nem is olyan régen Röfi is írt egy Cube-ról és egy
Specirõl, amit elloptak.
Szomorú.
Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

Norbee

Norbee

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Zsu és Zsolti, megdöbbenve olvasom…ha van egy pársoros leírás egy linkkel a bringákról a kiváló wiw-re is kiteszem. Sose lehet tudni, de ilyenkor a visszavásárolnám dolgot is érdemes lehet odabiggyeszteni, sajnos ilyen világot élünk.

Mindenütt lopnak, nem csak kis hazánkban, sõt nálunk gazdagabb európai országokban legalább ilyen szinten, ha netán valakinek voltak még ezzel ellentétes illúziói.
S arról se érdemes megfeledkezni, hogy a tolvajok nem saját részre lopkodják a bringákat. Nem látok túl nagy különbséget orgazda és tolvaj között.
Jó lenne már véget vetni ennek a fene nagy liberalizmusnak.

„Vigyázzatok szemetek fémére!”

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Igenis alvázszám...

A teherautónak meg a busznak van alváza. ;)
Egyénként az ilyen vágós emberhez simán ki lehet hívni a rendõröket.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

de biztos van megoldás.

A kedvét kell elvenni annak aki ilyet tesz attól, hogy ilyet tegyen legközelebb!

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás
Lecsa!

Fél6-6 között ott leszünk!

István! Nekem általában sajnos csak 4-tõl jó mostanában egy rövid sprint erejére, mert utána vagy próba vagy megy valahova :D !

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
igaz, nem sok mindent. de hirtelen nem tudom mi lenne...

egy kicsit felbaszta az agyam ez az egész, nem tudok most értelmeset hozzátenni. ezvan...

de biztos van megoldás.

Izomtéridõninja-geológus!

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Hát nem tudom, lehet velem van baj, de ezeknek a Karbona -knak a design -ja, (festés, stílus) nekem nagyon nem jön be. Zsúfolt is csúnya is, mint valami bazári majom :) De ez csak az én véleményem..

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás

Nem tudom, de nem sikerült elég érthetõen leírnom. Ha megtalálom azt a videót, majd belinkelem. Úgy valszeg már érthetõ lesz.:)

Az egyetemrõl is loptak nemrég bringát. Lopnak most is. Lopni fognak.
Amikor tõlem ellopták a Calderát...az egy iszonyat nagy érvágás volt. Még ha nem is egy fullos gép volt, de nekem mindennél többet jelentett. És jön egy barom, aki ezzel elég rendesen hazavágja az embert. Fõleg, hogy egy rekesz sörért adja tovább, vagy pár ezerért.
És ezek után szeressem ezt a gennyes országot a benne élõ mocskokkal, meg merjek bárhol is megállni bicajjal, netán egy kis idõre ott hagyni.
Aki lop, kapásból 10 centinként feldarabolni. Meg láttam videót, ahol biciklit lopnak(megszervezett), és az emberek le se szarják, hogy éppen erõvágóval munkálkodnak tõlük 2 méteren belül. Én szerintem nem hagynám. Legalábbis nem tudja nekem senki megmagyarázni, minek hord magánál olyat, csak úgy...

Világfájdalomból ennyi, megyek szemembe fésülöm a hajam és hosszába vágom az ereimet...

Najó, de mégis mit teszel?
1. Odamész.
2. "Hé haver, mit csinálsz? Miért vágod le a lakatot? El akarod lopni?"
3. Válasz: "dehogy! elvesztettem a kulcsot, sajnos nincs más megoldás"

na és ilyenkor mit teszel? mégis hogyan igazolja, hogy az övé a bicikli vagy nem?
Szabályozni kéne jobban a kerékpár tartást.. Igenis alvázszám, és egy forgalmi szerûség minden biciklihez.. amíg ez nincs, addig bárki mond amit akar, és bizonyítni is elég nehéz ha megtalálod az ellopott biciklidet egy piacon, hogy tényleg a Tiéd volt..
Sajnos amíg nincs törvény szinten megoldás kitlálva, addig esély sincs a tolvajok ellen.. persze ezt a tolvajok is nagyon jól tudják.. :|

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ádám kutyája nem semmi. Mindig mosolyt fakaszt.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Nem tudom, de nem sikerült elég érthetõen leírnom. Ha megtalálom azt a videót, majd belinkelem. Úgy valszeg már érthetõ lesz.:)

Az egyetemrõl is loptak nemrég bringát. Lopnak most is. Lopni fognak.
Amikor tõlem ellopták a Calderát...az egy iszonyat nagy érvágás volt. Még ha nem is egy fullos gép volt, de nekem mindennél többet jelentett. És jön egy barom, aki ezzel elég rendesen hazavágja az embert. Fõleg, hogy egy rekesz sörért adja tovább, vagy pár ezerért.
És ezek után szeressem ezt a gennyes országot a benne élõ mocskokkal, meg merjek bárhol is megállni bicajjal, netán egy kis idõre ott hagyni.
Aki lop, kapásból 10 centinként feldarabolni. Meg láttam videót, ahol biciklit lopnak(megszervezett), és az emberek le se szarják, hogy éppen erõvágóval munkálkodnak tõlük 2 méteren belül. Én szerintem nem hagynám. Legalábbis nem tudja nekem senki megmagyarázni, minek hord magánál olyat, csak úgy...

Világfájdalomból ennyi, megyek szemembe fésülöm a hajam és hosszába vágom az ereimet...

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Az elmúlt kb. fél évben sok bringa tûnt el Debrecenbõl. Zoomstag, Barna, Mackó, Pántya család....

És amikrõl nem is tudunk! :-( Az ország szuperhõsért kiált!

Egyébként manapság már pitiáner összeg, de legalább a lakótelepi tárolókat érdemes lenne bekamerázni!

Izomtól:
Feltöltött kép

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Én olyat hallottam, hogy a riasztó ha elsõre nem zár (pl. parkolóban) akkor lehet, hogy valamilyen kütyüvel bemérték, és majd azzal nyitják ki a kocsit erõszak nélkül.

Ez nem igaz.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Coldi: én ezt nem tanmesének, vagy okoskodás képpen írtam, csak pusztán eszembe jutott ez a történet. Mielõtt félreértés lenne belõle :)

Én se :-)
Egyébként egyszer már engem is megloptak, és rohadtul nem esett jól, az utólagos kioktatásra sem volt már akkor szükségem. Barcelonából éjszakai vonatoztam Gibraltárnak és az összegombolt dzsekim belsõ zsebébõl kivették minden pénzemet és okmányaimat, nagykövetség után 3300Km-t blicceltem hazáig vonaton. Viszont ez egy olyan történet aminek hazaérve már örültem is mert olyan kalandosra sikerült, ízfokozónak meg ott volt a folyamatos 110 órás ébrenlét és a kimerültségtõl fellépõ halucinálás éhesen, szomjasan.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Én is leírnék egy sztorit, bár ezt Oszi mesélte:
Pesten voltak valami céges kiállításon és az egyik kollegájuk a céges autóval (Galaxy) elugrott a Margitszigetre. Srác végzett a szigeten, beül az autóba és elindul Osziékért. Majd csak ott vették észre, hogy a hátsó üléssort (És semmi mást!) kilopták az autóból, de úgy hogy utána vissza is zárták!

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Ismerõséknek "egyszerûbb" dolguk volt...az egész kocsit vitték.

Én olyat hallottam, hogy a riasztó ha elsõre nem zár (pl. parkolóban) akkor lehet, hogy valamilyen kütyüvel bemérték, és majd azzal nyitják ki a kocsit erõszak nélkül. Talán a Heti Hetesben is volt róla szó...ezért érdemesebb kulccsal zárni. De nem biztos...

Mindenesetre remélem elõkerülnek a gépek, nem mindennapi példányok!
Valahogy átérzem a helyzetet...:(

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Zsu...,Zsoci.: sajnálom!! Van már esetleg valamilyen fejlemény?

Dina