Szerdán egy aszfaltos tekerésben benne lennék.
De remélem nem úgy mint a múltkor. Amúgy nekem jó.
Szerdán egy aszfaltos tekerésben benne lennék.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ez nem igaz.
Az elmúlt kb. fél évben sok bringa tûnt el Debrecenbõl. Zoomstag, Barna, Mackó, Pántya család....
A teherautónak meg a busznak van alváza.Igenis alvázszám...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
de biztos van megoldás.
Izomtéridõninja-geológus!
Najó, de mégis mit teszel?Nem tudom, de nem sikerült elég érthetõen leírnom. Ha megtalálom azt a videót, majd belinkelem. Úgy valszeg már érthetõ lesz.
Az egyetemrõl is loptak nemrég bringát. Lopnak most is. Lopni fognak.
Amikor tõlem ellopták a Calderát...az egy iszonyat nagy érvágás volt. Még ha nem is egy fullos gép volt, de nekem mindennél többet jelentett. És jön egy barom, aki ezzel elég rendesen hazavágja az embert. Fõleg, hogy egy rekesz sörért adja tovább, vagy pár ezerért.
És ezek után szeressem ezt a gennyes országot a benne élõ mocskokkal, meg merjek bárhol is megállni bicajjal, netán egy kis idõre ott hagyni.
Aki lop, kapásból 10 centinként feldarabolni. Meg láttam videót, ahol biciklit lopnak(megszervezett), és az emberek le se szarják, hogy éppen erõvágóval munkálkodnak tõlük 2 méteren belül. Én szerintem nem hagynám. Legalábbis nem tudja nekem senki megmagyarázni, minek hord magánál olyat, csak úgy...
Világfájdalomból ennyi, megyek szemembe fésülöm a hajam és hosszába vágom az ereimet...
Az elmúlt kb. fél évben sok bringa tûnt el Debrecenbõl. Zoomstag, Barna, Mackó, Pántya család....
Én olyat hallottam, hogy a riasztó ha elsõre nem zár (pl. parkolóban) akkor lehet, hogy valamilyen kütyüvel bemérték, és majd azzal nyitják ki a kocsit erõszak nélkül.
Coldi: én ezt nem tanmesének, vagy okoskodás képpen írtam, csak pusztán eszembe jutott ez a történet. Mielõtt félreértés lenne belõle