Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Ha csak fele annyi energiát fordítatok vasárnap tekerésre mint az utóbbi két napban a szervezkedésre biztosan mindenki holtfáradtan fog hazajönni a rövid-közép- hosszú-méghosszabb-nemtommilyen távokról szakosztályokba kategorizálódva:D

A szombati szakosztály: holnap, Bükk, valamikor, valahol, valamennyit. :)

Jó tekerést az egész társaságnak!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Köszi Krisz a lehetõséget, most nem, úgysem kell bizonyítanom neked, hiszen Te montad: Dani erõsebb mint én. Nekem viszont lesz tavaszi szünetem, és ha neked is jó lenne, akkor felmehetünk és lerendezhetjük ezt a dolgot :) :karpiem:
Dani.
joccakát

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Vigyek lámpát? ;)
Van most két Hozé.

Pusztuljak meg, ha nem erre gondoltam az elõbb:)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Dani: Enté meg én csak sötétedéskor kerülünk le a hegyrõl. Lehet hogy te akkor már itthon csucsukálsz;)

Vigyek lámpát? ;)
Van most két Hozé.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Dani: maradj velünk akkor. A bringádat haza hozom én, a romokban heverõ testedet meg hozza Soma. Mert hogy õk is maradnak. Bár igy borul az "eredeti terv" és anyukád is halálra izgulja majd magát:) Meg persze Itózsnak sem fog tetszeni az árulásod;)
Rajtad áll.

Soma, beférne hozzátok Dani visszafelé?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Nem akarok ünneprontó lenni, pláne hogy az idõjárásból kiindulva csuda egy napnak nézünk elébe, de nem mindig jelent jót a sok jó ember a kis Zemplénben.

Ugyanmár, pihenjél Zsu! :-) Nem feltétlenül azért kell a Zemplénbe kirándulni, hogy nyomjunk egy nagy edzõt .....legalábbis én nem azért megyek. A tiszta levegõ szipákolása és az emberi pillanatok ami ilyenkor a legfontosabb, szerintem! Nem tudom ti javarészt nagyvárosban lihegõk, nektek mennyire tûnik fel de a hegyi levegõn eltöltött minden perc már magában megér egy hosszabb misét és ha azt még kerékpár nyergében mûvelhetjük akkor az maga a paradicsom. Én biztosan jól fogom magamat érezni, legyen akármilyen is a haladás tempója, ha a tüdõmet akarom kiköpni edzésképpen azt megtehetem itt a Guthi erdõben is!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Nekem nem gond Krisz, ha helyedben lennék, én is beijednék. ;):D

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Zsóti: Én nem ismertem az eredeti tervet. Nekem Levi szólt telefonon, hogy tekerés lesz. Miért baj, ha többet szeretnék tekerni, mint te?? Szereztem kocsit és egy embert magam mellé. Ennyi. Az egommal semmi baj sincs. Dani erõsebb mint én. Bár több mint kétszer annyi idõs vagyok mint õ, és nem is alszom annyit ;)
Viszont szivesen duhajkodom vele;)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Szegény Dani csak azért lesz ágyban, mert az eredeti terv szerint jön velünk. Ha nem lenne ez a kavarás akkor mehetnétek együtt és végre valaki helyre rakna egóilag.;) Ha már más nem. Inkább vigyétek magatokkal és nézzétek a hátát amikor õ akarja.:air:
Jó tekerést vasárnap.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Holnap 9-kor indul országútis tekerés a Fiat szalontól. Ma végre én is tekertem, jól esett ez a 3 óra.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Dani: Enté meg én csak sötétedéskor kerülünk le a hegyrõl. Lehet hogy te akkor már itthon csucsukálsz;)

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
El kéne kezdeni a szakosztályok besorolását, mert a létszámot és az erõviszonyok eloszlását nézve anyázós nap lesz, ha együtt maradunk. Krisz már említette, hogy õk mennének egy hosszabbat, de akkor mi lesz azokkal a bringákkal, amik az opelben érkeznek a helyszínre? Mi lesz Zolika elsõ áldozó barátaival? És, a középmezõny maradjon le vagy próbálja behozni tetemes hátrányát?
Nem akarok ünneprontó lenni, pláne hogy az idõjárásból kiindulva csuda egy napnak nézünk elébe, de nem mindig jelent jót a sok jó ember a kis Zemplénben. (Tavaly a sorozatdefekt Hejcérõl indulva, stb...)
:muah1:

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Na elolvastam azt a 9 oldalt amivel le voltam maradva. Coldi: szerintem a Botró Panziótol indulnánk. Ma voltam Bartha Gergõvel tekerni a 33-ason, azt mondta, hogy fáradt, mert minden nap tekert egyedül, így a 64 km-re egy 35-36-os átlag jött ki, úgy, hogy a szél is fújt. Kérdeztem is tõle, hogy ilyen amikor fáradt vagy? holnap is megyek tekerni , de csak egy keveset, mert vasárnap le kell nyomnom Krisszt ;)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Vasárnap: Jellemzõen napos idõ, átlag feletti hõmérséklettel.
Ezt nem lehet kihagyni! Bár hajnalban fogok hazaérni de valahogy csak felkelek és elevickélek Mádra. Jó lenne tudni, hogy hová fog érkezni a mezõny, mert én teljesen más irányból fogok indulni, nekem Debrecenbõl jókora kerülõ lenne. Esetleg a Bortó panzió? Aki tudja az érkezés helyét, lécci írja meg, köszi!

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Itózs: nem igazán, csak valahogy a kezembe akadt egy marék Woody Allen idézet, de jó hogy felhoztad az Annie Hall-t, rá szakadok ma este én is :)

Valaki annyit majd mondjon már, hogy vasárnap hova megyünk :) Oké, hogy Zemplén, de melyik város? :)

http://forum.bikemag...postcount=14222
Red Bull4ever

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Itózs: nem igazán, csak valahogy a kezembe akadt egy marék Woody Allen idézet, de jó hogy felhoztad az Annie Hall-t, rá szakadok ma este én is :)

Valaki annyit majd mondjon már, hogy vasárnap hova megyünk :) Oké, hogy Zemplén, de melyik város? :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Itózs: Mi van Epyc, Annie Hallt néztél mostanában?:) Elõ is veszem, hogy a napokban megnézzem, nem láttam legalább egy éve.
Bár ha pontosak akarunk lenni akkor nyomorúságos a kibírhatatlan helyett. (klasszikusokat csak szó szerint:-)
:muah1:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Nnno grínpíszesek, mondom mi van. Rákérdeztem ma a polgárjenõ hivatalban erre a fürdõ bõvítésre és ez egy akkora projekt, aminek kb. esélye sincs, hogy megvalósulhasson (mondjuk úgy, hogy a tervek szerint a nagyerdõ egy igen szép nagy részét dúrnák le). Legalábbis most ezt mondták :) A jelölt fákra õk sem tudtak mondani semmit se, de könnyen lehet, hogy maga az erédszet jelölte meg õket. Ez csak személyes tippem. Az tuti, hogy nem geodéziai pontok vannak rajtuk, mert ilyen helyekre sosem teszünk geodéziai pontot. Hirtelen ennyi, meg lehet nyugodni egyelõre :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás

Gabi: azt direkt csináltad,hogy megmaradjon az önbizalmam :) tudom én!

A fél 5,temetõ sarok ma is aktuális,bárkinek, akinek kedve van!

Persze! Azért kellett annyit napoznom is, hogy udvarias tudjak maradni! :D

Még látok rá némi esélyt! Majd értekezünk!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
kerékpárút-hálózat fejlesztéshez dokumentumok, ha valaki ügyének érzi

http://www.nfu.hu/doc/1527