Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1727 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Milyen pozíciót szeretnél?:oczko:

Mármint mihez? :love1: Jah, vagy úgy...:lol1:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Köszönöm.
Azt gondolom, hogy a társaság helyesen választotta meg az elnökét.

Köszönöm!:zawstydzo Milyen pozíciót szeretnél?:oczko:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na mi ellépünk Ausztriába havat túrni hétvégén, Pitének majd megint eltöröm valamilyét, mert már jól nyomja, túl jó...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ez olyan, mintha tereptúrán addig nem mennénk tovább, amíg mindenki fel nem teker pl egy baromi meredeken, s ha tolni merészeli, akkor leoltom a végén, hogy nem a túra kiírását teljesítette, mivel hegyi kerékpározásról volt szó, s nem tolásról.

LOL!!! Egyszer kéne ilyet is csinálni! :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Megjegyzem, ha ilyen szutyok esõs idõ lesz, akkor inkább telót szerelek, láncot tisztítok és váltót állítgatok.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Nem lehetne szombaton?

Részünkrõl szombat ejtve, délután program van. Többiek nevében nem nyilatkozom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nem lehetne szombaton?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Verzió mió - a konstans 30-as tempóért síkon ;D

Rákoscsabán tali (mi Nagytarcsán keresztül jutnánk be)
Pécel - Isaszeg - Dány - Zsámbok - (Tura, kastély?) - Vácszentlászló pizzéria - Valkó - (emelkedõ) - Gödöllõ

innen három alternatíva:

light: Isaszeg - Pécel - home
medium: Isaszeg - nagytarcsai emelkedõ, ahogy Dante szereti - home
hard: Szada - Mogyoród - Patkó - home (a ringnél valszeg patakokban folyik a víz, ezért nem lefele és fel a pálya mellett)

Garantált mély alvás egész éjjel.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás

Vasnapi laza aszfaltos túra általam tervezett útvonala:
XVII.ker-Monor-Gomba-Dány-...
1. Zsámbok-Valkó-Isaszeg-...
2. Isaszeg-...
Nagytarcsa-XVII.ker.

Mi is terveztünk egy laza aszfaltos túrát vasárnapra, bár mi eredetileg a tavalyi K90 útvonalán akartunk végigmenni, mert nem tudunk ellenállni a vácszentlászlói pizzériában beszerezhetõ szénhidrátbombáknak;)

De a fenti javaslat sem rossz. Szóval valószínûleg csatlakozunk.

:love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Ui.: a sár meg le van sz@rva.

Akkor ezért olyan büdös a bringa.... Feltöltött kép

Pite, vazz, már vártam, hogy mikor jelented be, hogy futva is lehet... A legközelebbi túrán, ha elakad a tandem, TE fogod felcipelni. Feltöltött kép

Hozé, köszönöm szépen az olajat.

Sunset, mikor akarsz megszabadulni a bringádtól? Feltöltött kép

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Sporttársak!
Köszönöm, hogy a mai borús, hangulatlan reggelemet a tegnap esti hozzászólásaitok elolvasása után felváltotta a röhögés és a jókedv.

A Dokinak igaza van! Aki nem bír lassan kerékpározni az futhat is.

Már csak egy kérdést tennék fel -ami miatt személyes véleményemet leírtam az elején, mert én már ebbõl a jövõre vonatkoztó következtetéseket is lejátszottam piciny agyamban.
Ha már egy ilyen egyszerû egyesületünk által szervezett túrán többfelé megy a csapat akkor mi lesz ha neadj'isten egy komolyabb rendezvényt -mondjuk TTt vagy maratont (tervezzük)- rendezünk. Akkor is ez lesz? Lesz egy két ember aki szívén viseli az egészet a többi meg megy amerre lát és amerre gondolja? Hol itt a csapatszellem?

Elnökünknek tökéletesen igaza van:
"De meggyõzõdésem, hogy Hápi sem rosszindulatból írta ezeket a dolgokat, hanem azért, mert nagyon szívén viseli az egyesület sorsát, és sokat dolgozott ezért a túráért is. Ezt is figyelembe kéne venni, szerintem."

És örömmel jelentem, hogy megvan a következõ túra ötlete, idõpontja! És a mai nap folyamán beterjesztem elbírálásra az Elnökség többi tagjának is.

És ezzel tényleg befejeztem.

Vasnapi laza aszfaltos túra általam tervezett útvonala:
XVII.ker-Monor-Gomba-Dány-...
1. Zsámbok-Valkó-Isaszeg-...
2. Isaszeg-...
Nagytarcsa-XVII.ker.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Már csak Te hiányoztál...

:)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Hehe, én is hozzászólnék:
A fázós-izom-küldõgépeknek csak annyit, ha fázol és laza a tempó, változtass.
Mehetsz futva is a többiek mellet, vagy behúzott fékkel ( én is az utóbbit szoktam, ha közös bringázásra megyünk ;)
Sportemberek vagytok nehogy már ne menjen 20km/h-ás átlag legalább 5km-en keresztül futva. Ha meg nem megy akkor tessék a civilekkel limitelni, BÁÁZZZ.
Höhö
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Köszönöm.
Azt gondolom, hogy a társaság helyesen választotta meg az elnökét.

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Tisztelt Központi Bizottság!

Kérem engedjék meg, hogy az alábbi tiszteletteljes kérdésekkel forduljak a Nagytiszteletû Elnökséghez, elsõsorban az Elnök Úrhoz:

1. Hápi elvtárs az elnökség véleményét tolmácsolja-e amikor a "mi" szót használja?
2. Egyezik-e az elnökség véleménye Hápi elvtárs véleményével?
3. Van-e lehetõség engedélyért folyamodni, (és ha van kihez?) egy közös túra esetén rövidebb-hosszabb alternatív útvonalat választásához?
4. Van-e lehetõség csak rövidebb szakaszon társulni a szervezett túrákhoz?
5. A jövõben is hasonló stílusú, tartalmú hozzászólásokra kell-e számítani az elnökség részérõl?
6. Ez még Sportegyesület, vagy már Királyság?

hozé

Ui.: a sár meg le van sz@rva. Komolyan nem zavart senkit.

1. Hápi úgy kezdte a mondókáját, hogy ez a személyes véleménye.
2. Engem nem zavart a kis kitérõtök, bár miután elmentetek olyan kevésnek tüntünk.
3. Dante kolléga megkérdezett elötte, és én mondtam, hogy semmi akadálya a dolognak (remélem nem kapok fegyelmit:) ).
4. Szerintem ilyen egy túrának nincsenek kötelezõ oldalai.
5. Ez nem az elnökség hivatalos közleménye volt, ld. 1.pont.
6. Diktatúrát szeretnénk, csak még csiszolni kell rajta:) .

De komolyan: engem nagyon elszomorít, hogy ilyen vita támadt ebbõl a dologból, és errõl lesz emlékezetes az elsõ túránk. Szerintem mindenki túlreagálta ezt az ügyet.
De meggyõzõdésem, hogy Hápi sem rosszindulatból írta ezeket a dolgokat, hanem azért, mert nagyon szívén viseli az egyesület sorsát, és sokat dolgozott ezért a túráért is. Ezt is figyelembe kéne venni, szerintem.
U.i.: Ez sem az elnökség hivatalos álláspontja volt, hanem a személyes véleményem.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Egy kérésem lenne: sértõdés ne legyen, csak mert valakinek igaza van, vagy mert valaki túlzóan fogalmaz...
"Nice boys don't play rock and roll"

Cseya

Cseya

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Más: hétvégén (vasnap lenne a legjobb) egy aszfaltos 50-80 kör valamerre?
Én megyek, és ha lehet szeretnék megint sokadmagammal. :)

Jól hangzik, ha nem nagyon gáz a 22-24 km/h-ás átlagtempóm.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Egy túra saját magunk elszórakoztatásáról IS szól. Ami történt senki sem bomlasztott, senkinek sem lett rossz, de 6 embernek nagyon is jó volt. Ha nem történik meg, akkor ennek a 6 embernek lett volna egy igen kellemetlen élménye. Az, hogy pár vadállat, nem a tömeget akarja elsavasítani, hanem "külön utakat jár", az nem hiszem, hogy kedvezõtlen képet mutatna rólunk - eltûntünk, majd kivörösödve 20 perc múlva megjelentünk. Ez pont olyan, mint ami a tereptúráinkon is szokott lenni, hogy pl egyes emberkék durvább dolgokat, akár lefelé, akár fölfelé, extrába bevállalnak. Attól egyfelé, egy "célért" meg a csapat, csak mások vagyunk, picit más igényekkel, s ezt el kell fogadni.

Egy extrém példa, erre reagáva

Hápinak igaza van abban, hogy nem kellett volna "külön utakon járni".

Ez olyan, mintha tereptúrán addig nem mennénk tovább, amíg mindenki fel nem teker pl egy baromi meredeken, s ha tolni merészeli, akkor leoltom a végén, hogy nem a túra kiírását teljesítette, mivel hegyi kerékpározásról volt szó, s nem tolásról. Szóval tolerancia, kompromisszum, s nem kell ezt felfújni.

Ehh, nagyobb a füstje, mint a lángja...

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Oks! Pártütéses dolog törölve.
Csak azt nem értem, miért nem értitek, ez a túra inkább kifele szólt és nem saját magatok elszórakoztatásáról..?
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Persze, hogy nem olyan komoly. Sõt. Mondtam Gyulabának, hogy fázunk, s beiktatunk páran egy extra dombot - s vagy utolérjük a teamet, vagy, úgyis Isán találkozunk. Szóval béke!

Sarazást csak példaként hoztam fel, ha már a "kiírással" dobálóztok...annyira engem személy szerint nem rázott meg. :D

Hápi, mi hétvégén havat túrunk, szóval max jövõ héten tudunk tekeregni!