Meg kell, hogy mondjam, ha így folytatja Dawn, akkor retteghet Dante.
Bizony;)
Meg kell, hogy mondjam, ha így folytatja Dawn, akkor retteghet Dante.
:love:
Boldog névnapot Hozé
Gyuri Gyula Bácsi!
Szólíthatlak Armstrongnak?
(Ne álmodj ha ébren vagy...)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Olyan 115-ös lehetne?
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Milyen pulzust szeretnél 24,9-es átlagnál, szembeszélben?
Voltunk ma tekerni és jól kifáradtunk. Vége nekem 90,5 lett kb. 25ös átlaggal, de a megfázásomat ez se vitte ki. De nagyon jól esett végre menni egy igazit!
Mint írtam én már egyszer teljesítettem, és nem igen sikerült eltévednem (talán egyszer, de azt a helyet megjegyeztem). Pályabiztosítás, szalagozás nem lesz -hacsak a túristajelzések nem tekinthetõek annak, így térképet kell használni (szervezõk is adnak egy kivonatot). Arra viszont készülj fel, hogy nem lesz egy egyszerû menet. Amikor én voltam -bár ónos esõ után- faágakat kellett kerülgetni, átmászni, Dobogóköre nagyon saras volt, de utánna élvezetes volt a lefelé. Most nem tudom mi a helyzet, de ha még van hó és elkezd olvadni akkor embertpróbáló lesz.üdv
Hápi: jövõ heti TT asszem érdekelne. kérdés: mennyire illik ismerni az útvonalat/annak környékét? Gondolom itt nem lesz hatalmas pályabiztosítás, szalagozás, stb. Nem tudom, hány eltévedést kalkuláljak bele... csak a térkép lesz a segítség?
Balázs
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Rákosmente KerekSE;