Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Please log in to reply
1727 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dawn: A mi szintünk 690+140=830.

Marchello 007

Marchello 007

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Akkor elõször is üdv itt is mindenkinek!

A 15-kei turával kapcsolatban szeretném a véleményet megosztani Veletek:
Az egész túra az elekétõl a végéig NAGYON SZUPER volt.Én örültem,hogy közbe lett ejtve a kis kitérõ,legakább kipróbáltam az új bringával a péceli emelkedõt,és így Öcsike sem tudot szekálni....Szóval nem volt baj,hogy Dantéék elmentek arra...
Viszont a saras részel sem volt bajom,talán köszönhetõ a gyárban feszerelt gumiabroncsnak...
Száz szónak is egy a vége,elsõ túra,de a szervezés jó volt,Így tovább Elnök úr,Hápi és a harmadikelnökségi tag....hogy is hívják....na mindegy lényegtelen...:D

A vasárnapi tekerés igazán hatásos volt nekem legalább is,kellemesen elfáradtam,és az is bebizonyosodott,hogy hasonló dolgokra vagyok képes,mint Hápi........na itt nem átlag sebességre gondoltam,hanem a hátsó kerék elgörbítésre,még egyszer bocs Cseya.....

Még egy fontos dolog:
Mardjon(junk) meg Egyesületként,majd Királyságot alapítok én....:D

Marchello

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Jó anyag! Ha tetszik a többieknek is, megvesszük!
Kozmetikázni nem sokat kell, bevállalom.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na jó, egy kis beszámoló, majd Te kozmetikázod:

A hegy lábához érve ködbe burkolózott a monstrum - jól is tette, mert rutintalan kis csapatunk talán jobb is, ha késõbb szembesül vele. Így elkerüklhetõ volt az, hogy "Oda föl?!" felkiáltásokkal szembesüljünk. 600 méteren még "minek hoztuk ezt a szar hótalpat, csak felesleges súly" szöveg volt, 1000 méteren már persze - "hát, talán még használni is fogjuk". 1100-nál, két-három combig elmerülés után jött a mentõ ötlet - "nosza, csatoljuk fel õket". 1200-on egy kis hupli után páran felsóhajtottak "a nehezén túlvagyunk"...Pitével gúnyosan összenéztünk - "hát ezek nem sejtik még, hogy mindjárt 60 fokos hegyoldal lesz 2 méter omlós hóval." A házikó 1580-on hamarosan elérhetetlenné kezdett váni, de egy kis brutál mászás, s már ott is voltunk. A hatodik vacsi láncban a legtöbbünknek elég is volt, nem úgy a Pite párosnak, akik még elvonultak gázfõzõzni; valószínûleg úgy mûködnek, hogy amennyit gyalogolnak (idõben), ugyanannyit kell enniük utána. Namost kérem ez 7 óra hegymenet után eléggé a "Nagy zabálás" c. filmre hajaz.

Reggel, korai serkenés :) után meg is indultunk a plató-túrára, ami ugye sík, szintút, így bemelegítésnek egy 200 méteres emelkedõvel indít...;) Majd egy magashegyi Gödöllõ dombságként tekereg - föl-le-föl-le... Kábé a tervezett túrácska felénél Pite vakmerõ kijelentést tett - õ nekiveselkedik a Heukoppe-nak - egyedül (persze a vonatjegyét szépen különvettük, hogy csak õt rúgja ki a fõnöke ha nem ér haza). A túra után a házban a 7 fõbõl csak hatunkat látva a montenegrói csóka megkérdezi "hát õ? farkas? netán medve? vagy neadjisten motorosszán?" Mire mondjuk, hogy mi a helyzet, õ csak a fejét csóválja..."Heukoppe? Dat is not possziböl. Van déj fullpóver in sommer, 12 hour world record blah-blah...impossziböl in winter." És igaza is lett. :) Persze Pite szerint csak egy órán múlott a dolog, de hát mindegy, hagyjuk meg ebben a hiszemben.

Megindultunk lejtmenetben, Pite nélkül (õ már lent várt ránk, mert nyilván egy siklóernyõ várta a "falnál") - hát vicces dolog a 60 fokos porhóban lebukfencezni, fõleg, hogy Polarommal mértem a szintet - idõ alapon, nyilván máshogy nem tudtam, de mókásnak tûnt, hogy 1 perc alatt hogyan kell 150 méter szintet fenéken lecsúszni.

A faluban a liteos 5 km aszfalt elég durva volt a végére, a második nap megvolt a kilóméter, az biztos. Elsõ nap mentünk egy 12 km-t, 1200 szinttel, naaagy hóban, a második nap meg egy 20-22 km-t 465 m szinttel, s sooook lejtõzéssel (azt nem méri, de megvolt 1700 méter, az ziher). (átlagos pulzus 117 - csak a nyomulás alatt mérve - a max meg 157 volt, szóval téli felkészülésnek tényleg ideális)

Szóval jó kis túra volt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
... a hegy lábához érkezve meglepõdtünk a látványtól.
Hõõ-mondta XY, húú mondta Z, hó mondta Pite, mert Õ már látott ilyet...

Írhatnál valami túrabeszámolót, a képek jól mutatnának az RMKSE honlapon, mint téli felkészülés.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Cukormáz. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nekem ne mondd, hogy ez nem tojáshab!
http://heartofwinter.../Rax/rax_02.jpg

Gyönyörû.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jah, kis túrabeszámoló, képekben - csak hogy lássátok, mitõl égett le foltosra a képünk. ;) Ilyen kék eget ritkán látni, nagyon durván égetett a nap. Remélem azért a képek is visszaadnak valamit.

http://heartofwinter.../Rax/rax_01.jpg
http://heartofwinter.../Rax/rax_02.jpg
http://heartofwinter.../Rax/rax_03.jpg
http://heartofwinter.../Rax/rax_04.jpg
http://heartofwinter.../Rax/rax_05.jpg
http://heartofwinter.../Rax/rax_06.jpg
http://heartofwinter.../Rax/rax_07.jpg
http://heartofwinter.../Rax/rax_08.jpg

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

(Csak mert beparáztattál Dante, hogy milyen öreg régi Ritchey forcelite comp)

Van dolog, amin ha spórolsz, akkor max a design "sérül", szakadtabbnak néz ki, esetleg picit nehezebb stb - s vannak dolgok, amik cseréje létkérdés lehet. A kormány az ilyen. Nálam a Forcelite 1 év alatt görbült el.

Pazzaz - hjajj, de hát azok 8 fokosak meg minden! :(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Van új kormányom: Pazzaz 2014-es alu. Igazi olcsón - jót vétel volt.
145 gramm :-)

azt adtam volna Neked ingyér majdnem újat....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Van új kormányom: Pazzaz 2014-es alu. Igazi olcsón - jót vétel volt.
145 gramm :-)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Chuck Norrisnak 1 a nyugalmi pulzusa. És 400 az anaerób határ.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

ui.:
A 400- as pulzussal me ne buktass le.
Chuck.

Norris? :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Jó, otthonról elküldöm, ha az elsõ 12km-t a végére teszed, akkor a HÉV-tõl a HÉV-ig tök korrekt.

ui.:
A 400- as pulzussal me ne buktass le.
Chuck.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
az már megvolt
de az adatok valhol el vannak csúszva, mert txt-ként gyütt át, ehh
vagy 400-as pulzusod is van, vagy tudsz 160-al menni (mondjuk volt egy-két gyanús sprinted ;-))
akkor várom a szinttérképet, vagy pár számot (össz-szint + a mogyoródi emelkedõ magassága - amit pluszba hazafele ketten beletekertünk még)

köszi szépen

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Amikor felveszed a file-t beállíthatod a határokat.
Sima ügy.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Este, otthonról.
De ezt Excelbe rakd be és kész...

excelben úgy néz ki, hogy szám szóközök szám szóközök szám (egy cellában)
de megoldom

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Este, otthonról.
De ezt Excelbe rakd be és kész...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Megkaptam a mailt Hozé, köszi.

Kép formában is tudnád?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Megkaptam a mailt Hozé, köszi.