Jelentkezz be Regisztrálj
XVII. kerbõl van itt vki? #2
Írta 2006. március 27. - 19:54
LOL Charon, mi ez a "segíts te is link"? Te is megkaptad vagy 10 példányban a legújabb lánclevelet? Szóval mindenkinek, aki továbbküld ilyeneket, plíz olvassa el ezt a linket és a jövõben cselekedjen ennek megfelelõen.
Akik meg túrázni szeretnének; szóval tényleg nem lenne hülyeség, aszfaltosra venni a hétvégét, akkor az elsõ igazi összesarazós túra a "Lemaradás-100" lesz! (ugye az van 17-én?)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
vendég_Charon_*
Írta 2006. március 27. - 14:32
Írta 2006. március 27. - 12:27
A "lazát" tartsuk szemünk elött, mert még igencsak az alapozás elején tartok. Ha Dante nem bír magával, majd összekócolom a küllõit.
Szerintem inkább Pitétõl rettegj, tegnap eléggé szétcsapatot, 40-es tempóban mentünk Zsámbokig! Járni sem bírok...
Írta 2006. március 27. - 09:46
(Tandem (Erikát nem lökjük sárba...)
Ne is. De azért készüljetek a Lemaradás 100-ra. Ha ilyen idõ lesz, akkor én tuti viszek gumicsizmát, h. fel tudjak mászni a Naszályra....
:love:
Írta 2006. március 27. - 00:00
Van rajta még mit javítgatni, de mûködõképes már.
Öcsi, Charon: utólagos engedelmetekkel egy-két képet felhasználtam a galériátokból - remélem nem gond (ha igen, nem érdekel, pereljetek be )
Köszönöm
(http://rakosmente.uw...opic=13.new#new)
Írta 2006. március 26. - 17:36
Írta 2006. március 26. - 17:25
A jövõ hétvége (április 1-2), Börzsönykör( 120 km).
Danténak a vasárnap tûnik most jónak, de még meglátjuk.
Aszfaltos dolog. ("Laza aszfaltos"...)
(Tandem (Erikát nem lökjük sárba...),Dante, Pite, Valéria, Hozé, ...)
Lehet, hogy Mihi barátunkat is érdekli a dolog.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. március 26. - 17:01
Tegnap voltunk, de csak aszfalton. Nagyon gányos az erdõ. Legalább még egy hónap kell, mert sok helyen még hó van, néhol nem is kevés.Jó! Visszatérünk rá!
(Ha van egy kis szerencsénk, és megygógyul Biker barátunk dereka, éééés lesz biciklije ééééés rá tudjuk beszélni, hogy csütörtök-péntek magasságában nézzen fel, akkor jobban tudunk dönteni. Szurkoljunk Neki...)
Egyébként lehet aszfaltos Börzsönykör is. Abban is benne vagyok.
(Végülis alapozásnak ideális az is.)
Valéria! Voltál fenn?
Egy aszfaltos Börzsöny körben én is benne vagyok. Menjünk. Április 15-16. nekem nem jó (15-én déházni megyünk a Mátrába, 16-án meg Kelly's Klub-os túra lesz), azon kívül bármikor, sõt a 17-el kezdõdõ héten szabadságon leszek, így hét közben is szabad vagyok.
vendég_Charon_*
Írta 2006. március 26. - 16:55
Börzsönykör, Piliskör tandemmel aszfalton részünkrõl jó lesz - hogy melyik nap, azt nem tudjuk.
Sárba nem vagyok hajlandó Dawnt belökni, ha ilyet akartok, akkor csak én megyek. ;D
Ha száraz, akkor felõlünk mehet.
Dante:
A küllõt is boltos adja olyan olcsón? Fekete, tõlem húzott is lehet, elöl radiális, hátul 3x, XT 2004 fekete agyak, Mach4 fekete felnik. (DT szerint számított küllõhosszak: 254, 265/263). Mennyiért is fûz?
Zoozoo: Jobbulást! Szép, hogy betegen is eljössz tekerni. :-)
Írta 2006. március 26. - 16:48
Írta 2006. március 26. - 16:29
(Ha van egy kis szerencsénk, és megygógyul Biker barátunk dereka, éééés lesz biciklije ééééés rá tudjuk beszélni, hogy csütörtök-péntek magasságában nézzen fel, akkor jobban tudunk dönteni. Szurkoljunk Neki...)
Valéria! Voltál fenn?
Írta 2006. március 26. - 14:00
Még annyit, hogy Pite aszfalt Börzsöny-kört is javasolt, ha nagy lenne a dagonya.
Írta 2006. március 26. - 12:25
Írta 2006. március 26. - 11:21
Beszélgettünk róla többekkel, hétvégén egy pilisi évnyitó tekerés?
Régi DM útvonal?
Írta 2006. március 26. - 00:28
Írta 2006. március 25. - 23:37
Írta 2006. március 25. - 23:23
coiler, speci, pike kelleti magát az apróban kikaput rókát már eladtamMesélj, mi lesz? És mi van a többivel (Coiler, Kikapu, Speci)?
az újat kedden a ki milyen ...topikban .....amúgy 5" rugóút elõl hátul és 12,7 kg
és bocs az offért
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. március 25. - 21:58
Mesélj, mi lesz? És mi van a többivel (Coiler, Kikapu, Speci)?hát születik új, és a régirõl kellett rá néhány alkatrész /leginkább hátsó váltó/...másikról meg az elsõ.....bár asszem elsõ nélkül el leszek/?/, szal holnap lehet lesz kis aszfaltos pilis....
Írta 2006. március 25. - 19:20
hát születik új, és a régirõl kellett rá néhány alkatrész /leginkább hátsó váltó/...másikról meg az elsõ.....bár asszem elsõ nélkül el leszek/?/, szal holnap lehet lesz kis aszfaltos pilis....Néhány napra gyalogossá avanzsált:D
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való