Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1727 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szerintem igen. Viszont ma is mentem egy izmosat, s teljesen kitekertem a tegnapi "mindennek vége" állapotot. Egy jó fõzelék csodákra képes. ;)

LOL Charon, mi ez a "segíts te is link"? Te is megkaptad vagy 10 példányban a legújabb lánclevelet? :D Szóval mindenkinek, aki továbbküld ilyeneket, plíz olvassa el ezt a linket és a jövõben cselekedjen ennek megfelelõen. ;)

Akik meg túrázni szeretnének; szóval tényleg nem lenne hülyeség, aszfaltosra venni a hétvégét, akkor az elsõ igazi összesarazós túra a "Lemaradás-100" lesz! (ugye az van 17-én?)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tudtam, hogy nem csak szimpla mûtétre volt elõjegyezve.... vagy nitrót reggelizett?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

A "lazát" tartsuk szemünk elött, mert még igencsak az alapozás elején tartok. Ha Dante nem bír magával, majd összekócolom a küllõit.:D

Szerintem inkább Pitétõl rettegj, tegnap eléggé szétcsapatot, 40-es tempóban mentünk Zsámbokig! Járni sem bírok...:(
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás

(Tandem (Erikát nem lökjük sárba...)

Ne is. De azért készüljetek a Lemaradás 100-ra. Ha ilyen idõ lesz, akkor én tuti viszek gumicsizmát, h. fel tudjak mászni a Naszályra....

:love:

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Béta verzió: www.kerekparos.hu

Van rajta még mit javítgatni, de mûködõképes már.

Öcsi, Charon: utólagos engedelmetekkel egy-két képet felhasználtam a galériátokból - remélem nem gond (ha igen, nem érdekel, pereljetek be :P)
Köszönöm :)

(http://rakosmente.uw...opic=13.new#new)
"Nice boys don't play rock and roll"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A "lazát" tartsuk szemünk elött, mert még igencsak az alapozás elején tartok. Ha Dante nem bír magával, majd összekócolom a küllõit.:D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Akkor összefoglalom hol tartunk:

A jövõ hétvége (április 1-2), Börzsönykör( 120 km).
Danténak a vasárnap tûnik most jónak, de még meglátjuk.
Aszfaltos dolog. ("Laza aszfaltos"...)
(Tandem (Erikát nem lökjük sárba...),Dante, Pite, Valéria, Hozé, ...)
Lehet, hogy Mihi barátunkat is érdekli a dolog.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Jó! Visszatérünk rá!
(Ha van egy kis szerencsénk, és megygógyul Biker barátunk dereka, éééés lesz biciklije ééééés rá tudjuk beszélni, hogy csütörtök-péntek magasságában nézzen fel, akkor jobban tudunk dönteni. Szurkoljunk Neki...)
Egyébként lehet aszfaltos Börzsönykör is. Abban is benne vagyok.
(Végülis alapozásnak ideális az is.)

Valéria! Voltál fenn?

Tegnap voltunk, de csak aszfalton. Nagyon gányos az erdõ. Legalább még egy hónap kell, mert sok helyen még hó van, néhol nem is kevés.

Egy aszfaltos Börzsöny körben én is benne vagyok. Menjünk. Április 15-16. nekem nem jó (15-én déházni megyünk a Mátrába, 16-án meg Kelly's Klub-os túra lesz), azon kívül bármikor, sõt a 17-el kezdõdõ héten szabadságon leszek, így hét közben is szabad vagyok.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Börzsönykör, Piliskör tandemmel aszfalton részünkrõl jó lesz - hogy melyik nap, azt nem tudjuk.
Sárba nem vagyok hajlandó Dawnt belökni, ha ilyet akartok, akkor csak én megyek. ;D
Ha száraz, akkor felõlünk mehet.

Dante:
A küllõt is boltos adja olyan olcsón? Fekete, tõlem húzott is lehet, elöl radiális, hátul 3x, XT 2004 fekete agyak, Mach4 fekete felnik. (DT szerint számított küllõhosszak: 254, 265/263). Mennyiért is fûz?

Zoozoo: Jobbulást! Szép, hogy betegen is eljössz tekerni. :-)

tizedes

tizedes

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Csá. Hogy kell hirdetést feladni az bikemag.aprón az istennek sem találom:(

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Jó! Visszatérünk rá!
(Ha van egy kis szerencsénk, és megygógyul Biker barátunk dereka, éééés lesz biciklije ééééés rá tudjuk beszélni, hogy csütörtök-péntek magasságában nézzen fel, akkor jobban tudunk dönteni. Szurkoljunk Neki...)

Valéria! Voltál fenn?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én már jeleztem, hogy tetszene - egy kérésem lenne - ha lehet, vasárnapra szervezzük. (bár a felállás még hét elején megváltozhat, de úgy néz ki, szombaton Szombathelyen leszek)

Még annyit, hogy Pite aszfalt Börzsöny-kört is javasolt, ha nagy lenne a dagonya.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Dagonyázni akarsz?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Emberek!
Beszélgettünk róla többekkel, hétvégén egy pilisi évnyitó tekerés?
Régi DM útvonal?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
tényleg ennyire ki akarod tiltatni magad? :(

tizedes

tizedes

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
csá. Hogy kell hirdetést feladni az istennek sem találom:(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Mesélj, mi lesz? És mi van a többivel (Coiler, Kikapu, Speci)?

coiler, speci, pike kelleti magát az apróban :) kikaput rókát már eladtam
az újat kedden a ki milyen ...topikban .....amúgy 5" rugóút elõl hátul és 12,7 kg :)

és bocs az offért
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

hát születik új, és a régirõl kellett rá néhány alkatrész /leginkább hátsó váltó/...másikról meg az elsõ.....bár asszem elsõ nélkül el leszek/?/, szal holnap lehet lesz kis aszfaltos pilis....

Mesélj, mi lesz? És mi van a többivel (Coiler, Kikapu, Speci)?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Néhány napra gyalogossá avanzsált:D

hát születik új, és a régirõl kellett rá néhány alkatrész /leginkább hátsó váltó/...másikról meg az elsõ.....bár asszem elsõ nélkül el leszek/?/, szal holnap lehet lesz kis aszfaltos pilis....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Néhány napra gyalogossá avanzsált:D