az biztos !
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2010. november 18. - 10:14
Írta 2010. november 18. - 07:24
Legalább olyan lábunk lesz, mint a struccnak
Abból a szempontból jó, hogy felfeléé tudod memorizálni
Abból a szempontból jó, hogy felfeléé tudod memorizálni
Írta 2010. november 17. - 23:32
Soproni pályán lehet tologatni nem a meredeksége a necc hanem a hossza:D nagyon hosszú pálya igen sok idõ elmegy vele ha egészet akarsz jönni és nem felszállítózva hanem tologatva:)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2010. november 17. - 20:39
Szia,
Köszi szépen a választ, de már van kiszemeltem.
Sok szerencsét az eladáshoz.
Kezd el használni, talán meggondolod magad
Köszi szépen a választ, de már van kiszemeltem.
Sok szerencsét az eladáshoz.
Kezd el használni, talán meggondolod magad
Írta 2010. november 17. - 20:38
Itt van egy jó felvétel a soprni pályáról: YouTube - LiMiT Racing Team: Sopron szezonzáró hétvége
nem rossz ez na....
Mondjuk a feltologatásban "kicombosodunk"
nem rossz ez na....
Mondjuk a feltologatásban "kicombosodunk"
Írta 2010. november 17. - 15:52
Köszi.
2005-ös az elég régi is lett volna.
Most a Német oldalon szemezgetek. Van egy Commenial Supreme.... Nem rossz. INkább szánok rá egy kicsit többet, de olyan gépet akarok, amit nem kell eladnom.... Bár biciklin eddig sosem buktam
Hulp: ma lesz válasz arra, amit kérdeztél privátban. Sok esély nincs rá, amennyire az emberem mondta ( mármint most nincs )
Hi, a vázat 2006ban vettem,azóta falnak támasztott állapotban hibernálódik-amineki nem sok értelme.... egy megnézését megérhet..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2010. november 17. - 14:04
Mi van Veled, McClane? Azért látom néha benézegetsz ide is. Ha valamelyik délután van egy kis idõd, akkor dumálhatnánk gmail-en.
Írta 2010. november 16. - 22:53
Írta 2010. november 10. - 08:31
Köszi.
Most a Német oldalon szemezgetek. Van egy Commenial Supreme.... Nem rossz. INkább szánok rá egy kicsit többet, de olyan gépet akarok, amit nem kell eladnom.... Bár biciklin eddig sosem buktam
Hulp: ma lesz válasz arra, amit kérdeztél privátban. Sok esély nincs rá, amennyire az emberem mondta ( mármint most nincs )
Írta 2010. november 09. - 21:27
Bár a Biczó nagyjából olyan magas, mint te, de azért azt vedd figyelembe, hogy a bicaj csak S-es méretû, szóval viszonylag kicsi.
Írta 2010. november 09. - 21:22
Írta 2010. november 09. - 20:12
2005-ös kék-fehér, de szerintem a Biczó egy évvel késõbb vette, mert 2005-ben Leogangban még Coilerrel volt.
Írta 2010. november 09. - 18:46
Írta 2010. november 09. - 10:48
Hi.. kérdésem, hogy érdekel-e valakit esetleg a bringám? Referálni az itteni törzstagok tudnak, ár megegyezés szerint, akár részletekben is kifizethetõ lenne. Megnézni bármikor..
Egyébként Kona Stab mivel sok új arc van itt-és õket nem ismerem.
Az állapotrõl és nem használtságról majd kérem Hulpot hogy esetlegesen nyilatkozzon, mert ritkán járok erre sajna..
A telefonomat is tudja Matt is, Hulp, is Maul is..
Egyébként Kona Stab mivel sok új arc van itt-és õket nem ismerem.
Az állapotrõl és nem használtságról majd kérem Hulpot hogy esetlegesen nyilatkozzon, mert ritkán járok erre sajna..
A telefonomat is tudja Matt is, Hulp, is Maul is..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2010. november 08. - 20:19
szombaton ha fel tudsz szedni szhelyen akkor már tudok menni építeni újra én is.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2010. november 07. - 21:03
Lócombba bekerült egy " Móló " ,amolyan igazi north-shore féle,meg megástuk a kanyarokat elõtte.
Finom,több kellene. Az a raklap nagyon jó amit B. szerzett.
Puby
Finom,több kellene. Az a raklap nagyon jó amit B. szerzett.
Puby
Írta 2010. november 07. - 20:19
Köszi, ott is néztem, de ezekért még kocsival is el lehet menni, és hát inkább lehet rakok még hozzá, mert ilyeneket lehet venni:
Commencal mit High End Super Parts!! * auch Tausch - oder nur Rahmen!?! - MTB-News.de: Bikemarkt
Commencal mit High End Super Parts!! * auch Tausch - oder nur Rahmen!?! - MTB-News.de: Bikemarkt
Írta 2010. november 07. - 12:10
Írta 2010. november 07. - 07:57
Szia,
Köszi, már tárgyaltam a sráccal levélben, de azt mondja, hogy fogalma nincs, hogy hányadik tulaj Õ, dea gépel versenyeztek elõtte
Alkalomadtán, lehet hogy szólok. Mindent nézek most, de ott tényleg lehet jó gépeket kifogni sztem, de az is igaz, hogy a bringaparkok miatt, illetve azokrendszeres látogatása miat valóban használatban is vannak.
Még várok egy levelet innen a közelbõl ( vatta új váz ), aztán meglátjuk.
Mindenesetre addig is köszi a felajánlást.
ui.: uncsitesóm angol, és Londonban él, csak aza gáz, hogy õ meg nem ért a biciklikhez, tehát csak megvenné, én meg itthon nézném a romot
Köszi, már tárgyaltam a sráccal levélben, de azt mondja, hogy fogalma nincs, hogy hányadik tulaj Õ, dea gépel versenyeztek elõtte
Alkalomadtán, lehet hogy szólok. Mindent nézek most, de ott tényleg lehet jó gépeket kifogni sztem, de az is igaz, hogy a bringaparkok miatt, illetve azokrendszeres látogatása miat valóban használatban is vannak.
Még várok egy levelet innen a közelbõl ( vatta új váz ), aztán meglátjuk.
Mindenesetre addig is köszi a felajánlást.
ui.: uncsitesóm angol, és Londonban él, csak aza gáz, hogy õ meg nem ért a biciklikhez, tehát csak megvenné, én meg itthon nézném a romot