Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
akk szerszám nem kell egyenlõre ugye?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Helló

Kicsi Zolesszel vasárnap 8:40-kor vagyunk Bozsokon,h felbaktassunk a Kalapos kõre.
Ki jön? Hányan leszünk?

Puby

MBence

MBence

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Sziasztok!
Csatlakozhatnék a Szombathelyi Riderekhez, bár nem vagyok szombatheyi, de azért nincs messze.
Nincs valamelyikõtöknek egy zöld Puch fixije? Korábban mintha itt olvastam volna, h valaki ilyennel jár. És ma láttam délután egyet a Media Markt elõtt olyan 4 óra körül.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
jaja én is olvastam:D hála égnek volt eszük és végre dh versenynek lehet majd mondani így a magyar ob t :D
szezonnyitó meg elõtte egy vagy max 2 héttel lesz szóval azt ki kel használni edzésre mert versenyen biztos tele lesz osztrákkal meg magyarral és várni kel a felvonóra .

mondjuk azt nemértem hogy lehet 27-29 ig mikor ott lesz az osztrák országos bajnokság is és pont abban az idõben.
és õk már jóval korábban kiírták arra az idõpontra. érdekes lesz ez így....

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts

Honnan vetted,mikor,hol?
Puby

KATT

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 posts

Áááá ez így volt here :D
Nah de végülis Semmeringen lesz a Magyar DH OB!!!! Csak összejött nekik.....sok keleti paraszt meg bekaphatja :D

Honnan vetted,mikor,hol?
Puby

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts

némi túlzást érzek a történetben:D

Áááá ez így volt here :D
Nah de végülis Semmeringen lesz a Magyar DH OB!!!! Csak összejött nekik.....sok keleti paraszt meg bekaphatja :D

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Melyik résznél túloz? :)
Biztos segítséget keresni mentél :)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
némi túlzást érzek a történetben:D

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts

Barátnõmmel itt visítunk :) :)
Mi az isten volt ez? :) Márió már összenézés nélkül futott? :) :) Márió magában futott? :) Veletek mi lett volna, ha õ James Hewitt ( texasi láncfûrészes gyilkos )? :) Mi az istennek menekült felfelé? :) Több sebbõl vérzik az egész :) Iszonyat jót nevettünk, ez leírva is elég strange/hard story, nem ott real time-ban :)
Pedofil volt a fószer, vagy mi isten?

Ez így volt...
Nem tudom hogy pedó volt-e lehetséges.
Igen végül is az volt benne a legjobb hogy mire megbeszéltük hogy futás arra már a Márió szaladt..felfele xD

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Barátnõmmel itt visítunk :) :)
Mi az isten volt ez? :) Márió már összenézés nélkül futott? :) :) Márió magában futott? :) Veletek mi lett volna, ha õ James Hewitt ( texasi láncfûrészes gyilkos )? :) Mi az istennek menekült felfelé? :) Több sebbõl vérzik az egész :) Iszonyat jót nevettünk, ez leírva is elég strange/hard story, nem ott real time-ban :)
Pedofil volt a fószer, vagy mi isten?

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 posts

Puby: mehet a Bozsok is, csak legyen már egy jó he4ly, és összefogás. Az a baj itt a balkánon, hogy mindig - mindenki csak beszél mindenrõl, és soha nem történik semmi.

Hely
Nem csak duma lesz,szépen jön mindenki a Shell kútra vasárnap reggel 8:10-8:20 között.
Csákányt vagy kapát hoz,beül,megy,dolgoz,hazajön,alszik.
Köszegi vagy Oladi Shellnél szoktatok gyül?

Puby

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
Hát az már nem mai sztori....
Még a leg utolsó kõszegi DH futamon...asszem 2007...mind1. Még Márióval meg egy haverunkkal(Gege) álltunk az útátugrásnál és odajött hozzánk egy faszi hogy segítsünk neki kitolni a kocsiját vhol az erdõben.....elindultunk hát persze, segítõkész fiatalok :D Aztán egy ideje mentünk a faszi után és gyanús lett a téma hogy már kb a hegy közepén járunk de a kocsi sehol..meghogy ott a verseny helyszínén volt rajtunk kívül jó pár ember és pont csak minket szúrt ki....
Aztán ahogy mentünk mondtam a többieknek hogy nekem fura ez az téma...le kéne lépni. mire kimondtam Gegének hogy fussunk elnéztem márió fele aki már nagyba szaladt....de nem ám lefele ,vissza szaladt volna hanem felfele a hegynek :D :D :D A pali mit nézhetett amikor hátrafordult és nem volt ott senki....ezt így átélve kegyetlen visítás volt :D

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Puby: mehet a Bozsok is, csak legyen már egy jó he4ly, és összefogás. Az a baj itt a balkánon, hogy mindig - mindenki csak beszél mindenrõl, és soha nem történik semmi.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Én meg valahogy mindig a dolgok veszélyes oldalát választottam eddig, természetesn nemm szándékosan, de valahogy az ilyen sportok érdekelnek.
Mivel a supermoto-t utcán csinálom ( nem lévén annyi pénz pályanapokra, gumi, benzin, bérlet, stb.... ), így megtanultam együtt élni a nyuger, nõi, kalapos sáförökkel, és kikerülöm õket, extrán figyelek. Már rég a koporsóban lennék, ha nem figyelek helyettük is. Persze bicajjal más, mivel a hátulról érkezõkre nem tudsz figyelni. Amúgy én azt mondom, hogy on road dolgokban veszélyesebb a többi barom, és nagyobb eséllyel halsz meg, vagy lesz maradandó sérülés, de a terepen ûzött sportoknál nagyobb az eély a gyakori pici sérülésekre: törések, ficamok, stb.....
Bicaj esetében az egyik a bicaj kezelés/technikai tudásól szól, a másikpedig az állóképességrõl, kitartásról, erõnlétrõl.
Engem az elsõérdekelt mindig jobban,, talán ezért vonzódom az ügyességi sportokhoz jobban.

Márió, punkbiker: meséljetek errõl az autós dologról!!! MI az isten volt ott, mert nem igazán clear!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Puby nekem is volt már sajnos kellemetlen találkozásom autóval(persze mondanom sem kell hogy kishazánkban)
de ausztria teljesen más, az eddigi tapasztalataim alapján..
ott ha nem vagy direkt arrogáns, akkor szépen kikerülnek, még talán elsõbbséget is adnak..
A bringázásokra m,eg az jön aki akar, meg aki oda ér mire elindulunk..vagy megvár valahol amerre megyünk..
meg persze aki nem szakad le(bár ez az veszély a Te esetedben ugye nem fenyeget :D )

Etilin:
szecsót kutyának?SOHA!
akkor inkább járjak 4 napig izom lázzal dolgozni, de lehagyom emelkedõnek felfelé is!! :D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Vasárnap én is voltam Kõszegen tekerni.
Tanúlságként levontam hogy elindulni csak szalámis zsemlével szabad.

Megtámadott minket egy jól megtermett farkaskutya, A srác akivel voltam megállt nehogy elkapja a bokályát, nekem eddig volt annyi idõm hogy a táskámból elõvegyem a szalámis zsömit. Amit a eldobva a kutyát sikerült annyira lefoglalni hogy kapjunk egy kis egérutat.

Felfele akartunk menni, lefele le tudtuk volna rázni.

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 posts

én meg sose szerettem lefelé durvulni, száguldozni a fák között rázkódni a gyökereken attól félve hogy mikor halok meg..
az meg nem az én világom..
én az erdõben a fenyõ illatát szerettem, meg ahogy serceg a talaj a kerék alatt, meg egyéb szentimentális dolgokat..
szóval ilyen tekintetben nekem a parkerdõ is bõven elég..
bocs ha valakinek gyaláztam az Istenét ;)
ígérem többet nem szólok bele a montis témába..megmaradok magamnak az évi 4-5 alkalmas terepezéseimmel...

Az országúton tekerés az valami felemelõ tud lenni,sokat gyûrtem az aszfaltot,csak mára odáig fajult a dolog,hogy veszélyesebb az út a sok f@sz autós miatt,mint az erdõ erdészestül,természet védõstül(embergyûlölõk),álló farkú vaddisznóstul,habzó szájú veszett rókástul.
Ütközések vagy leszorítások után a bõrömbe égett sóderdarabok körömcsipesszel való kiszedegetése is nagyban rontotta a képet.
Nyáron ettõl függetlenül fogok menni veletek ródon,ha bevesztek a csapatba.
Vasárnap reggel indulunk kicsikocsival olyan szokásos nyóc óra körül a hegybe Kkõhöz.Sztem.
Volt 1 kezdemény a fórumon ,h csináljunk Bozsokon mtb pályát.Ismeritek õket?Hívjátok õket is.
Puby

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
A Márió profi a menkülésbe......
Márió!!! Emlékszel mikor még kõszeg dh futamon odajött egy pali hozzánk hogy toljuk ki az erdõbe lerobbant kocsiját???
Ott is mikor elfutottunk...én a Gegével visszafele le a hegyrõl menekültünk te meg felfele xD Az visítás volt....:D

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
A meneküléssel is az a baj, hogy elmenekülhetsz, de vagy a határnál fognak várni, vagy a parkolónál a kocsi mellett.
Beszéljük meg ezt a helykeresést, mert valóban, több szem többet lát.