Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Posted 2011. January 15. - 14:31
Posted 2011. January 14. - 20:59
Kicsi Zolesszel vasárnap 8:40-kor vagyunk Bozsokon,h felbaktassunk a Kalapos kõre.
Ki jön? Hányan leszünk?
Puby
Posted 2011. January 14. - 19:00
Csatlakozhatnék a Szombathelyi Riderekhez, bár nem vagyok szombatheyi, de azért nincs messze.
Nincs valamelyikõtöknek egy zöld Puch fixije? Korábban mintha itt olvastam volna, h valaki ilyennel jár. És ma láttam délután egyet a Media Markt elõtt olyan 4 óra körül.
Posted 2011. January 12. - 22:43
szezonnyitó meg elõtte egy vagy max 2 héttel lesz szóval azt ki kel használni edzésre mert versenyen biztos tele lesz osztrákkal meg magyarral és várni kel a felvonóra .
mondjuk azt nemértem hogy lehet 27-29 ig mikor ott lesz az osztrák országos bajnokság is és pont abban az idõben.
és õk már jóval korábban kiírták arra az idõpontra. érdekes lesz ez így....
Posted 2011. January 12. - 18:57
Posted 2011. January 12. - 16:17
Honnan vetted,mikor,hol?Áááá ez így volt here
Nah de végülis Semmeringen lesz a Magyar DH OB!!!! Csak összejött nekik.....sok keleti paraszt meg bekaphatja
Puby
Posted 2011. January 12. - 15:58
némi túlzást érzek a történetben:D
Áááá ez így volt here
Nah de végülis Semmeringen lesz a Magyar DH OB!!!! Csak összejött nekik.....sok keleti paraszt meg bekaphatja
Posted 2011. January 12. - 14:16
Posted 2011. January 11. - 23:07
Posted 2011. January 11. - 23:02
Barátnõmmel itt visítunk
Mi az isten volt ez? Márió már összenézés nélkül futott? Márió magában futott? Veletek mi lett volna, ha õ James Hewitt ( texasi láncfûrészes gyilkos )? Mi az istennek menekült felfelé? Több sebbõl vérzik az egész Iszonyat jót nevettünk, ez leírva is elég strange/hard story, nem ott real time-ban
Pedofil volt a fószer, vagy mi isten?
Ez így volt...
Nem tudom hogy pedó volt-e lehetséges.
Igen végül is az volt benne a legjobb hogy mire megbeszéltük hogy futás arra már a Márió szaladt..felfele xD
Posted 2011. January 11. - 21:55
Mi az isten volt ez? Márió már összenézés nélkül futott? Márió magában futott? Veletek mi lett volna, ha õ James Hewitt ( texasi láncfûrészes gyilkos )? Mi az istennek menekült felfelé? Több sebbõl vérzik az egész Iszonyat jót nevettünk, ez leírva is elég strange/hard story, nem ott real time-ban
Pedofil volt a fószer, vagy mi isten?
Posted 2011. January 10. - 22:55
HelyPuby: mehet a Bozsok is, csak legyen már egy jó he4ly, és összefogás. Az a baj itt a balkánon, hogy mindig - mindenki csak beszél mindenrõl, és soha nem történik semmi.
Nem csak duma lesz,szépen jön mindenki a Shell kútra vasárnap reggel 8:10-8:20 között.
Csákányt vagy kapát hoz,beül,megy,dolgoz,hazajön,alszik.
Köszegi vagy Oladi Shellnél szoktatok gyül?
Puby
Posted 2011. January 10. - 22:11
Még a leg utolsó kõszegi DH futamon...asszem 2007...mind1. Még Márióval meg egy haverunkkal(Gege) álltunk az útátugrásnál és odajött hozzánk egy faszi hogy segítsünk neki kitolni a kocsiját vhol az erdõben.....elindultunk hát persze, segítõkész fiatalok Aztán egy ideje mentünk a faszi után és gyanús lett a téma hogy már kb a hegy közepén járunk de a kocsi sehol..meghogy ott a verseny helyszínén volt rajtunk kívül jó pár ember és pont csak minket szúrt ki....
Aztán ahogy mentünk mondtam a többieknek hogy nekem fura ez az téma...le kéne lépni. mire kimondtam Gegének hogy fussunk elnéztem márió fele aki már nagyba szaladt....de nem ám lefele ,vissza szaladt volna hanem felfele a hegynek A pali mit nézhetett amikor hátrafordult és nem volt ott senki....ezt így átélve kegyetlen visítás volt
Posted 2011. January 10. - 21:46
Posted 2011. January 10. - 21:34
Mivel a supermoto-t utcán csinálom ( nem lévén annyi pénz pályanapokra, gumi, benzin, bérlet, stb.... ), így megtanultam együtt élni a nyuger, nõi, kalapos sáförökkel, és kikerülöm õket, extrán figyelek. Már rég a koporsóban lennék, ha nem figyelek helyettük is. Persze bicajjal más, mivel a hátulról érkezõkre nem tudsz figyelni. Amúgy én azt mondom, hogy on road dolgokban veszélyesebb a többi barom, és nagyobb eséllyel halsz meg, vagy lesz maradandó sérülés, de a terepen ûzött sportoknál nagyobb az eély a gyakori pici sérülésekre: törések, ficamok, stb.....
Bicaj esetében az egyik a bicaj kezelés/technikai tudásól szól, a másikpedig az állóképességrõl, kitartásról, erõnlétrõl.
Engem az elsõérdekelt mindig jobban,, talán ezért vonzódom az ügyességi sportokhoz jobban.
Márió, punkbiker: meséljetek errõl az autós dologról!!! MI az isten volt ott, mert nem igazán clear!
Posted 2011. January 10. - 19:39
de ausztria teljesen más, az eddigi tapasztalataim alapján..
ott ha nem vagy direkt arrogáns, akkor szépen kikerülnek, még talán elsõbbséget is adnak..
A bringázásokra m,eg az jön aki akar, meg aki oda ér mire elindulunk..vagy megvár valahol amerre megyünk..
meg persze aki nem szakad le(bár ez az veszély a Te esetedben ugye nem fenyeget )
Etilin:
szecsót kutyának?SOHA!
akkor inkább járjak 4 napig izom lázzal dolgozni, de lehagyom emelkedõnek felfelé is!!
Flickr
Posted 2011. January 10. - 19:25
Tanúlságként levontam hogy elindulni csak szalámis zsemlével szabad.
Megtámadott minket egy jól megtermett farkaskutya, A srác akivel voltam megállt nehogy elkapja a bokályát, nekem eddig volt annyi idõm hogy a táskámból elõvegyem a szalámis zsömit. Amit a eldobva a kutyát sikerült annyira lefoglalni hogy kapjunk egy kis egérutat.
Felfele akartunk menni, lefele le tudtuk volna rázni.
Posted 2011. January 10. - 17:45
Az országúton tekerés az valami felemelõ tud lenni,sokat gyûrtem az aszfaltot,csak mára odáig fajult a dolog,hogy veszélyesebb az út a sok f@sz autós miatt,mint az erdõ erdészestül,természet védõstül(embergyûlölõk),álló farkú vaddisznóstul,habzó szájú veszett rókástul.én meg sose szerettem lefelé durvulni, száguldozni a fák között rázkódni a gyökereken attól félve hogy mikor halok meg..
az meg nem az én világom..
én az erdõben a fenyõ illatát szerettem, meg ahogy serceg a talaj a kerék alatt, meg egyéb szentimentális dolgokat..
szóval ilyen tekintetben nekem a parkerdõ is bõven elég..
bocs ha valakinek gyaláztam az Istenét
ígérem többet nem szólok bele a montis témába..megmaradok magamnak az évi 4-5 alkalmas terepezéseimmel...
Ütközések vagy leszorítások után a bõrömbe égett sóderdarabok körömcsipesszel való kiszedegetése is nagyban rontotta a képet.
Nyáron ettõl függetlenül fogok menni veletek ródon,ha bevesztek a csapatba.
Vasárnap reggel indulunk kicsikocsival olyan szokásos nyóc óra körül a hegybe Kkõhöz.Sztem.
Volt 1 kezdemény a fórumon ,h csináljunk Bozsokon mtb pályát.Ismeritek õket?Hívjátok õket is.
Puby
Posted 2011. January 10. - 16:31
Márió!!! Emlékszel mikor még kõszeg dh futamon odajött egy pali hozzánk hogy toljuk ki az erdõbe lerobbant kocsiját???
Ott is mikor elfutottunk...én a Gegével visszafele le a hegyrõl menekültünk te meg felfele xD Az visítás volt....
Posted 2011. January 10. - 12:33
Beszéljük meg ezt a helykeresést, mert valóban, több szem többet lát.