Ámen!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2011. január 26. - 19:24
Írta 2011. január 26. - 16:53
Maga a bárka stabil csak az ugrató elötte az esett szét:-(.Valahogy éreztem hogy az a "bárka" szét fog esni......szerintem kapjuk le azt onnan és csináljunk vmi sima ugrót.....a raklapokból meg építünk vmi mást más helyre....
Szombaton kivesszük és teszünk be raklapot,meg megcsináljuk az útátugrást is Kiruékkal.
Irdatlan fasza lesz . Szombat ,vasárnap meg a döntött kanyaroké kell legyen,h gyors legyen.
Szerintem.
Puby
Írta 2011. január 26. - 12:50
Írta 2011. január 26. - 12:40
Éppen ezért írtam Andrisnak, hogy aki egy ilyen, vagy ehhez hasonló pályán egyáltalán lejön motorral, az baromira nem gagyi!
Írta 2011. január 26. - 12:39
Igen, de sajnos az enduró, az nem cross! Teljesen más technikai tudás kell a kettõhöz. Az egyik inkább spintverseny, a másik pedig hosszútáv, kitartás..... hiába tûnik úgy, hogy off road, off road!
Egy profi crossos sokkkal nagyobb technikai tudással rendelkezik, mint egy endurós.... teljesen más a kettõ!
Egyébként ( ezért is írtam ) hülyeség ez az összehasonlítgatás, mert teljesen más feltételek között, más pályákon használják a két technikát.
A bicajosok szûk ösvényei, iszonyat meredek lejtõi nem kedveznek egy crossmocinak, enduró motornak, mert nem erre készült! A bicikli mindig is mocsokul el fogja verni a motort egy DH pályán.... A motor meg mocsokul elveri a biciklit mondjuk cross pályán Szóval az egész egy látványos dolog, de semmi értelme!
Egy profi crossos sokkkal nagyobb technikai tudással rendelkezik, mint egy endurós.... teljesen más a kettõ!
Egyébként ( ezért is írtam ) hülyeség ez az összehasonlítgatás, mert teljesen más feltételek között, más pályákon használják a két technikát.
A bicajosok szûk ösvényei, iszonyat meredek lejtõi nem kedveznek egy crossmocinak, enduró motornak, mert nem erre készült! A bicikli mindig is mocsokul el fogja verni a motort egy DH pályán.... A motor meg mocsokul elveri a biciklit mondjuk cross pályán Szóval az egész egy látványos dolog, de semmi értelme!
Írta 2011. január 25. - 23:35
Ez úgy lenne igazságos, ha végig azonos pályán jönnek le és azonos tudású ellenfelek vannak.(ezt úgy értem pl: világkupa rájder bringás meg egy profi cross/enduro versenyzõ)
Írta 2011. január 25. - 21:57
aki a motoron ült Gee ellen, az aktuális enduro világbajnok volt:D és az egyik leg laposabb(motorosnak jobban kedvezõ) dh pályán volt ez.
kb a többin alapba motorral lejönni se tudnának , nemhogy idõben versenyezni. se a Carmichael se senki
kb a többin alapba motorral lejönni se tudnának , nemhogy idõben versenyezni. se a Carmichael se senki
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2011. január 25. - 21:17
Nem szeretnék kioktató lenni, de mentél már cross motorral? Az a helyzet, hogy ilyen szûk ösvényen menni egy 250-es 2T SX motorral hát nem gyerekjáték, és nem is ide lett kitalálva az a technika. Akár van lejtése, akár nincs, nem tudod kihasználni a motor erejét, és egy sokkal nagyobb tehetetlenséggel bíró gépezetet kell irányítni. Szóval maximális respect a motorosnak ( nem lebecsülve drága biciklis barátunk teljesítményét! )
A lejtõs pályán egyébként valóban elverte Atherton a motorost, de azért ne feledjük, hogy nem Carmichael, vagy Cairoli ült a motoron.... Ellene nem ment volna ilyen könnyen
A lejtõs pályán egyébként valóban elverte Atherton a motorost, de azért ne feledjük, hogy nem Carmichael, vagy Cairoli ült a motoron.... Ellene nem ment volna ilyen könnyen
Írta 2011. január 25. - 20:07
Most a motoros nyert Le a kalappal, hogy ilyen szûk helyeken így megy a srác motorral!
Mountain Bike versus Motorbike Video - Pinkbike.com
Mountain Bike versus Motorbike Video - Pinkbike.com
Írta 2011. január 25. - 18:44
Remélem hétvégére meggyógyulok, mert ki akarok menni segíteni nektek.
Boldog születésnapot Matt
Boldog születésnapot Matt
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2011. január 24. - 23:40
Valahogy éreztem hogy az a "bárka" szét fog esni......szerintem kapjuk le azt onnan és csináljunk vmi sima ugrót.....a raklapokból meg építünk vmi mást más helyre....
Írta 2011. január 24. - 21:13
Írta 2011. január 24. - 19:23
Írta 2011. január 24. - 19:19
Sztem lesz ott még munka dögivel. ha igazán jó pályát akarunk, akkor azt tényleg meg kell csinálni. Eben még nincs annyi meló, hogy kész legyen. A kanyarokat még szét kell építeni......
Nah ezt az embert nézzétek. Valami kódoláskor kimaradt neki... Nagyon gyors az ember!
a két fának puffanás azért nagyon kemény...
Toni Tuukkanen - Season 2010 Video - Pinkbike.com
Nah ezt az embert nézzétek. Valami kódoláskor kimaradt neki... Nagyon gyors az ember!
a két fának puffanás azért nagyon kemény...
Toni Tuukkanen - Season 2010 Video - Pinkbike.com
Írta 2011. január 24. - 17:00
Hali
A tesztrájder már vasárnap levonulás után végigment rajta.
Csak a "bárkára" felugró esett szét-laza volt.
Különben mindenhol lejött -teszt üzemmódban.
Nem Sam Hill a srác csak egy halandó,nem lesz itt gond úgy érzem.
Puby
A tesztrájder már vasárnap levonulás után végigment rajta.
Csak a "bárkára" felugró esett szét-laza volt.
Különben mindenhol lejött -teszt üzemmódban.
Nem Sam Hill a srác csak egy halandó,nem lesz itt gond úgy érzem.
Puby
Írta 2011. január 24. - 13:26
Puby aztmondta hogy ezen a héten már lesz teszt...elvileg kész a track.
Bár sztem lesz mit finomítani..pláne azt az ugrót a végén....de érdemesebb lenne megvárni míg melegszik az idõ és "olvad" a talaj....sokkal jobb építeni
Bár sztem lesz mit finomítani..pláne azt az ugrót a végén....de érdemesebb lenne megvárni míg melegszik az idõ és "olvad" a talaj....sokkal jobb építeni
Írta 2011. január 24. - 13:04
Nah.... hétvégén megnézem. Sztem lesz átépítés, de az adottságok sztem nem rosszak, persze mindent el lehet rontani... lásd: séi pálya: ugratók
Mikor futja a tesztköröket?
Mikor megyünk építeni legközelebb?
Mikor futja a tesztköröket?
Mikor megyünk építeni legközelebb?
Írta 2011. január 23. - 21:12
Semmi gond Csak tapadni akartam Pubyékra...nemtudtam hogy te vagy az...akkor nem elõzgetek.....
Az ugrató meg lett csinálva....hát érdekes lesz....majd nézd meg
Amúgy meg Sanyi lesz a tesztrájder....szóval mindenhol õ megy elõre
Az ugrató meg lett csinálva....hát érdekes lesz....majd nézd meg
Amúgy meg Sanyi lesz a tesztrájder....szóval mindenhol õ megy elõre
Írta 2011. január 23. - 19:27
Hát nem kicsit fáj a csuklóm. El volt törve 2 alkalommal, és most a földmunka odatett neki.
Remélem, hogy azt az ugrót nem csináltátok meg, mert az ott nem lesz vmi skafa. Az egészre még egy hétvége tutira kell, de utána jó is lehet.
Egy két érdekes megoldás van, ami nekem mondjuk nem bejövõs, de majd a teszt kiadja.
Sanyit ne engedjétek le a pálya elején, mert meghal
Dani: tõled meg még1x bocs az autós dologért, de nagyon berágtam, hogy minek elõzöl be körforgó elõtt, amikor én sem mentem lassan
Remélem, hogy azt az ugrót nem csináltátok meg, mert az ott nem lesz vmi skafa. Az egészre még egy hétvége tutira kell, de utána jó is lehet.
Egy két érdekes megoldás van, ami nekem mondjuk nem bejövõs, de majd a teszt kiadja.
Sanyit ne engedjétek le a pálya elején, mert meghal
Dani: tõled meg még1x bocs az autós dologért, de nagyon berágtam, hogy minek elõzöl be körforgó elõtt, amikor én sem mentem lassan