Én sem szólnék bele, de mintha Sala annó azt mondta volna hogy bemutató körkép, location nélkül. Nem?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. January 22. - 19:21
Posted 2006. January 22. - 19:17
szerintem meg lehezt beszélni ugy is hogy cím nélkül inkognitóban stb.
de hát ha nem, nem
én nem akarok beleszólni, döntsétek el.
de hát ha nem, nem
én nem akarok beleszólni, döntsétek el.
Posted 2006. January 22. - 19:12
Tök mindegy, mivel a pálya nincs olyan állapotban, hogy lehessen fotózni, szóval teljesen mindegy... Meg nem értem, hogy ezt miért kellene másoknk mutogatni.. Aztán ezzel csak az lenne, hogy még több bogár járna oda...
Posted 2006. January 22. - 19:06
vszínû jövõ hét szombaton jönnek.
délelõtt gencsi pálya, utána kõszeg dh, aztán ns-t gondolták. ezt mondta Adam
nincs nálam most a telóm szal nem tom mi a srác száma.
de Maul most téged hol lehet elérni? melyik számon? visszahívom ha nálam lesz a teló megadom a számodat, aztán le tudjátok beszélni. ha ez így jó nektek.
délelõtt gencsi pálya, utána kõszeg dh, aztán ns-t gondolták. ezt mondta Adam
nincs nálam most a telóm szal nem tom mi a srác száma.
de Maul most téged hol lehet elérni? melyik számon? visszahívom ha nálam lesz a teló megadom a számodat, aztán le tudjátok beszélni. ha ez így jó nektek.
Posted 2006. January 22. - 15:36
Hulp! Mind a három újság nálad van, mert akkor a kettõ ugye abból nekem lenne....
Hát ez mekkora hülyeség, hogy hetek óta próbálnak elérni... Ide írnának a fórumra egy sort, aztán máris tudnák, hogy mi van....
Nah de nem hozom a formámat, megpróbálok normális emberi módon reagálni...
Szóval Matt, ha ennyire naprakész vagy velük, akkor majd légyszi pontosan derítsd ki, hogy mi is van, mert akkor McClane pajtival ki kell mennünk rendetrakni...
Hát ez mekkora hülyeség, hogy hetek óta próbálnak elérni... Ide írnának a fórumra egy sort, aztán máris tudnák, hogy mi van....
Nah de nem hozom a formámat, megpróbálok normális emberi módon reagálni...
Szóval Matt, ha ennyire naprakész vagy velük, akkor majd légyszi pontosan derítsd ki, hogy mi is van, mert akkor McClane pajtival ki kell mennünk rendetrakni...
Posted 2006. January 22. - 14:53
akkor vagy késõn keltél vagy ennyit számit 20km
itt esett biza.
de el van állva szerencsére. ) cikket nem tudnátok bescannelni? vagy lefotozni?
köszi )
itt esett biza.
de el van állva szerencsére. ) cikket nem tudnátok bescannelni? vagy lefotozni?
köszi )
Posted 2006. January 22. - 14:47
Biszó meghozta az újságokat. Elolvastam a cikket. No comment. Viszont arra büszke vagyok, hogy jópár olyan kép is belekerült, amit én csináltam.
Nem is esik a hó, hétágra süt a nap.
Nem is esik a hó, hétágra süt a nap.
Posted 2006. January 22. - 13:27
próbál elérni a srác már hetek óta, szal akartak õk idõben szolni szvsz )
meg KoczkaZsófihoz jönnek interjúolni aztán gondolom ha már erre járnak ezt is útba akarják ejteni.
mér esik a hó?! :mad:
meg KoczkaZsófihoz jönnek interjúolni aztán gondolom ha már erre járnak ezt is útba akarják ejteni.
mér esik a hó?! :mad:
Posted 2006. January 22. - 12:51
Hát most igen, mivel ugye meg van fagyva a föld..
Csak az a poén, hogy akkor szóltak volna idõben, és valamennyire akkor rendbe tudtuk volna rakni a pályát...
Mondjuk ezt nem értem, hogy honnan van ennek a pályának ekkora visszhangja, amikor a krankedzoneon is csak tördedéke van fent a szakaszoknak... Mondjuk én ezért nem jönnék le Pestrõl:)
Csak az a poén, hogy akkor szóltak volna idõben, és valamennyire akkor rendbe tudtuk volna rakni a pályát...
Mondjuk ezt nem értem, hogy honnan van ennek a pályának ekkora visszhangja, amikor a krankedzoneon is csak tördedéke van fent a szakaszoknak... Mondjuk én ezért nem jönnék le Pestrõl:)
Posted 2006. January 22. - 02:09
Engem valaki hívott egy 70-es számról, de nem szólt bele, úgyhogy kinyomtam. Lehet, hogy õ volt az? Mondjuk ezt a januári idõpontot én sem nagyon értem. Meg lehet egyáltalán közelíteni a NS-t?
Posted 2006. January 22. - 01:37
Ööö, izé... én megadtam a Salának valami 30-as és 70-es számot amik hozzád vannak rendelve a telefonomban, ha nem gond...
Ez a január dolog nekem is fura, minta nyáron mennénk sípályát fotózni vagy mifene...
Csavarok még mind megvannak, köszi!
Ez a január dolog nekem is fura, minta nyáron mennénk sípályát fotózni vagy mifene...
Csavarok még mind megvannak, köszi!
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. January 21. - 23:42
Hát hiába jönnek fotózni az NS-t, mivel kurvára nincs olyan állapotban, hogy lehessen! Mondjuk nem értem, hogy ezt miért januárban kell...
Egyébként azért nem értek el, mivel nem tudják a számom: 06304560284
Egyébként nem is értem, hogy honnan tudhatnák...
Egyébként azért nem értek el, mivel nem tudják a számom: 06304560284
Egyébként nem is értem, hogy honnan tudhatnák...
Posted 2006. January 21. - 22:30
haliho!
nemrég hívott a bikemag fotósa. próbál elérni Maul de nem vagy kapcsolható vagy mi.
megadtam neki Kranked a számod, meg a Tiedet is hulp. remélem nem gond.
jövõ hét szombaton jönnének fotózni a northshore-t.
remélem tudtam segíteni.
üdv!
Matt
nemrég hívott a bikemag fotósa. próbál elérni Maul de nem vagy kapcsolható vagy mi.
megadtam neki Kranked a számod, meg a Tiedet is hulp. remélem nem gond.
jövõ hét szombaton jönnének fotózni a northshore-t.
remélem tudtam segíteni.
üdv!
Matt
Posted 2006. January 20. - 18:49
Posted 2006. January 20. - 17:40
Ja, nektek is béke:) Mik vogy muk?
Cornél! Csavarokkal mi a helyzet?
Hulp! Köszi, de csak érdekelt a dolog. Eszem ágában nincs ilyet venni
Cornél! Csavarokkal mi a helyzet?
Hulp! Köszi, de csak érdekelt a dolog. Eszem ágában nincs ilyet venni
Posted 2006. January 20. - 17:36
Posted 2006. January 20. - 17:13
Posted 2006. January 20. - 13:01
most tudnék írni egy háromkarakteres hozzászólást, de mivel olyat nem szabad ezért nem írom, hogy "he?"