hogy ne érezd magad olyan egyedül írok én is
meleget akarok! itt van végre csomo szabadidõ erre meg minuszhetven fok van és fél ora után hozzáfagy a pedálhoz a lábam.. nem jo ez így (
mikor jön a tavasz? nincs vmi infotok? )
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. január 26. - 19:26
Írta 2006. január 26. - 19:23
Bakker, most már csak magammal beszélgetek?
Biczó hoztam neked 4 db újságot, majd hétvégén ugorj be értük. 16 EUR lett összesen.
Biczó hoztam neked 4 db újságot, majd hétvégén ugorj be értük. 16 EUR lett összesen.
Írta 2006. január 26. - 00:40
Maul, tudsz valami DVD tervezõ progit, olyat mint az Adobe Encore DVD, csak még kicsit komolyabbat. Ismét sikerült problémákba ütköznöm, és megint nem nagyon van rá megoldás, márpedig ebbõl már nem nagyon szeretnék engedni. Az a gond, hogy playlistet szeretnék összerakni, de ha azt csinálok, akkor azokat külön timeline-okból kell felépíteni, és mikor lejátszom a DVD-n, akkor megakad a váltásnál. Olyan, mint amikor audio CD esetén a számok közé tesz két mp szünetet. Ki lehet ezt valahogy iktatni? Másik megoldás lenne még a chapterek használata, csak abbõl meg nem lehet playlistet csinálni, mert nem tud mondjuk két chapter közötti szakaszt lejátszani. Chaptert csak kezdésnek lehet beállítani, befejezésnek nem.
Kicsit csalódtam a programban, mert kapásból az elsõ lemeznél két eléggé komoly hiányosságot találtam. Persze nem tudom, hogy van-e egyáltalán olyan másik progi ami legalább ennyit, vagy még többet is tud.
Kicsit csalódtam a programban, mert kapásból az elsõ lemeznél két eléggé komoly hiányosságot találtam. Persze nem tudom, hogy van-e egyáltalán olyan másik progi ami legalább ennyit, vagy még többet is tud.
Írta 2006. január 25. - 17:32
Biczó, nekem megfelel az a júliusi idõpont is, amit te írtál. Akkor legyen mondjuk július 8-15 (szombattól-szombatig).
Írta 2006. január 25. - 17:21
Miért írjak privit? Mivel kapcsolatban?
Hát én mennék szívesen leogangba, csak nincs pofám írni bérlet ügyben, mert még azokból a kibaszott újságokból sem küldtünk el neki egy darabot sem... Mondjuk ez nem az én hibám, mert nem én dolgozom a 3ridenál, és én nem tudok szerezni x példányt...
Hát én mennék szívesen leogangba, csak nincs pofám írni bérlet ügyben, mert még azokból a kibaszott újságokból sem küldtünk el neki egy darabot sem... Mondjuk ez nem az én hibám, mert nem én dolgozom a 3ridenál, és én nem tudok szerezni x példányt...
Írta 2006. január 25. - 17:14
Írta 2006. január 25. - 17:14
HULP az aug idõpontot még nem tud-hogy sikerül-e váltosztatni: 08.21-tõl09-06-ig vagyok szabin.. kérdés hogy engedik -e elöbb?!..ha nem akkor én nem tudok menni..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. január 25. - 17:10
Maul mert messze van... de én tudom , mert Koczka-néni mesélte hogy igen király volt-és ha azt mondta hogy jobb mint leo-.akkor elhiszem neki, mert közülünk õk voltak mind2 helyen.. na de te tudod..Adam! Írtam újabb mailt!
Hulp, azért nem akarok menni, mert kibebaszott hely lehet, meg megmondom õszintén, még sehol nem is hallottam róla, szóval nem tudom, hogy milyen pályák vannak... Mert péndául saalbach, meg leogangról mindenhol hallani lehet, ennek meg semmi visszhangja...
Írta 2006. január 25. - 17:04
na még nem olvastam végig hulp amit tegnap írtál, de már válaszolok is amit eddig olvastam arra:
nem lehetne az idõpontokat kombinállni? mondjuk július 10-21 körül? vagy kombináljak én-tudok!!
nem lehetne az idõpontokat kombinállni? mondjuk július 10-21 körül? vagy kombináljak én-tudok!!
Írta 2006. január 25. - 13:17
köszönöm mindenkinek a gratulációkat )
meg az invitálást is )
de szerintem idén még nem lesz nekem ilyen tura :\
egyelõre arrol álmodozom hogy hegyre is összerakok egy biciklit :hmmm:
meg az invitálást is )
de szerintem idén még nem lesz nekem ilyen tura :\
egyelõre arrol álmodozom hogy hegyre is összerakok egy biciklit :hmmm:
Írta 2006. január 25. - 12:48
Hát hulp, te aztán megszrvezed itt a dolgokat!
Mert most mi azzal a baj, amit írtam? Már Leogangba sem akarsz jönni?
Írta 2006. január 25. - 11:43
Hát hulp, te aztán megszrvezed itt a dolgokat!
Fallabda 9-tõl van asszem! Akkor hozd légyszi az újságokat, aztán akkor fizetem a zsét...
McClane! Írok privátot!
Fallabda 9-tõl van asszem! Akkor hozd légyszi az újságokat, aztán akkor fizetem a zsét...
McClane! Írok privátot!
Írta 2006. január 25. - 11:07
Pilába vagyunk eddig 3-an: Te, Vidám meg én
Leogangba ismét 3-an: Te, Maul, én
Biczó még mindig nem mondott konkrét idõpontot, csak hetente elmondja, hogy megpróbál változtatni azokon a kb. idõpontokon, amiket már mondott. Rolanddal majd még beszélek, hogy van-e kedve jönni valahova. Nála a Leogang a valószínû, ha egyáltalán akar/tud jönni.
Leogangba ismét 3-an: Te, Maul, én
Biczó még mindig nem mondott konkrét idõpontot, csak hetente elmondja, hogy megpróbál változtatni azokon a kb. idõpontokon, amiket már mondott. Rolanddal majd még beszélek, hogy van-e kedve jönni valahova. Nála a Leogang a valószínû, ha egyáltalán akar/tud jönni.
Írta 2006. január 25. - 07:50
most akkro mi a szar van ezzel az egész nyári cuccal??
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. január 24. - 23:12
Ja, én is gratula Matt, király vagy. Te esetleg nem akarsz jönni nyaralni velünk? Mondjuk Leogangban, mert ha Maul tud megint felvonóbérletet szerezni, akkor azt nagyon olcsón meg lehet úszni, max 40e Ft-ból. Maul meg azt mondta, hogy ne parázzunk, lesz felvonóbérlet, és ha õ mondja, akkor úgy is lesz.
Írta 2006. január 24. - 23:10
Maul, holnap mikor megyünk fallabdázni? 8-ra vagy 9-re?
Leogangra kérek idõpontokat, hogy kinek mi a jó. Bocs, hogy ezzel zaklatlak benneteket, de nekem is minél elõbb le kell adnom, hogy mikor akarok menni, és így nem kell máshoz alkalmazkodni. Szóval augusztus 5-13 vagy 12-20.
Leogangra kérek idõpontokat, hogy kinek mi a jó. Bocs, hogy ezzel zaklatlak benneteket, de nekem is minél elõbb le kell adnom, hogy mikor akarok menni, és így nem kell máshoz alkalmazkodni. Szóval augusztus 5-13 vagy 12-20.
Írta 2006. január 24. - 22:31
Írta 2006. január 24. - 18:07
Adam! Írtam újabb mailt!
Hulp, azért nem akarok menni, mert kibebaszott hely lehet, meg megmondom õszintén, még sehol nem is hallottam róla, szóval nem tudom, hogy milyen pályák vannak... Mert péndául saalbach, meg leogangról mindenhol hallani lehet, ennek meg semmi visszhangja...
Írta 2006. január 24. - 17:42
grat Matt!
én nem megyek pilába...
Van ennek valami oka is vagy csak nincs kedved?
Eddig akkor McClane jönne, meg a Vidám jelezte, hogy jön, Biczó neked mi van a szabadságoddal? Mi az a konkrét idõpont, ami neked jó lenne (mert eddig csak annyit mondtál, hogy x hónap eleje, meg ilyenek). A júniusi idõpont még akár két héttel is mehet elõbbre, mert van olyan szállás, ami már június 4-tõl nyitva van, ja és még olcsóbb, 6,5 EUR éjszakánként. McClane te akkor is jössz, ha csak te, Vidám, tesóm, meg én mennénk (ha a Biczónak sem jó)? Vagy ez így már neked sem jó?
Írta 2006. január 24. - 16:46
Sziasztok!
Én vagyok az a Bikemag-tól, aki már régóta próbál titeket telefonon elérni.
Maul, a számodat (ezek szerint rosszul) Sala adta meg, és azért telefonon próbálkoztam, mert tudom, hogy mi meló, meg pénz egy ilyen pálya összehozása, és tisztelem a munkátokat. Nem akartam, addig a fórumra vinni a témát, amíg veletek nem tárgyaltam, de most így visszaolvasva, meg, hogy érdemben senkit nem tudtam elérni, inkább ide írok, remélve, hogy kapok már végre valami választ.
Arról lenne szó, hogy indul az újságban DH edzõkör rovat, amelyben helyet kapnak dirt, northshore, freeride...stb. parkok, pályák is. Ezeket a cikkeket én fogom össze egyelõre, és eszembe jutott, hogy Sala sokat áradozott a pályátokról. Így gondoltam bemutatnánk, ha beleegyeztek.
A mikornak egyszerû oka van: most készítünk Koczka Zsófival interjút, és mivel Pestrõl nem tudunk minden nap leugrani a nyugati végekre, ezért a Kõszegi DH pálya mellett a ti pályátokat is most néznénk meg/fotóznánk le. Tudom, hogy nem a legjobb idõpont, de sajnos így alakult. (A fotókat biztos meg tudjuk úgy oldani, hogy ne látszódjanak a pálya hibái.)
Ehhez viszont az kellene, hogy végre valaki reagáljon már érdemben nekem. Egyrészt, hogy engedélyezitek-e a bemutatást, másrészt, hogy most hétvégén, szombaton vagy vasárnap, ki tud-e jönni velünk valaki, aki tud mesélni is az építésrõl.
Válaszotokat várva:
Kovács-Gombos Ádám
kovacsgombos@yahoo.de
70/5386139 (visszahívok bárkit)
Én vagyok az a Bikemag-tól, aki már régóta próbál titeket telefonon elérni.
Maul, a számodat (ezek szerint rosszul) Sala adta meg, és azért telefonon próbálkoztam, mert tudom, hogy mi meló, meg pénz egy ilyen pálya összehozása, és tisztelem a munkátokat. Nem akartam, addig a fórumra vinni a témát, amíg veletek nem tárgyaltam, de most így visszaolvasva, meg, hogy érdemben senkit nem tudtam elérni, inkább ide írok, remélve, hogy kapok már végre valami választ.
Arról lenne szó, hogy indul az újságban DH edzõkör rovat, amelyben helyet kapnak dirt, northshore, freeride...stb. parkok, pályák is. Ezeket a cikkeket én fogom össze egyelõre, és eszembe jutott, hogy Sala sokat áradozott a pályátokról. Így gondoltam bemutatnánk, ha beleegyeztek.
A mikornak egyszerû oka van: most készítünk Koczka Zsófival interjút, és mivel Pestrõl nem tudunk minden nap leugrani a nyugati végekre, ezért a Kõszegi DH pálya mellett a ti pályátokat is most néznénk meg/fotóznánk le. Tudom, hogy nem a legjobb idõpont, de sajnos így alakult. (A fotókat biztos meg tudjuk úgy oldani, hogy ne látszódjanak a pálya hibái.)
Ehhez viszont az kellene, hogy végre valaki reagáljon már érdemben nekem. Egyrészt, hogy engedélyezitek-e a bemutatást, másrészt, hogy most hétvégén, szombaton vagy vasárnap, ki tud-e jönni velünk valaki, aki tud mesélni is az építésrõl.
Válaszotokat várva:
Kovács-Gombos Ádám
kovacsgombos@yahoo.de
70/5386139 (visszahívok bárkit)