Na mi a helyzet Maul, voltatok fényképezni, vagy nem is jöttek a bikmakkos emberkék?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. January 28. - 18:14
Posted 2006. January 28. - 12:12
Posted 2006. January 28. - 01:20
felhívtam este salát. õ nem tud jönni mer melo van, de Adamek jönnek. azt mondtak delutan lesznek a koszegi dh palyan.
ha jöttök csorogjetek mar ram koszi )
ha jöttök csorogjetek mar ram koszi )
Posted 2006. January 28. - 00:43
Az egyik újságban 44 bicajt teszteltek, fele össztelós, a másik fele meg merevfarú. Nem nagyon volt 1000 EUR alatti. A Deore szettre simán azt írták, hogy alap. A másikban 10 db 3000-3500 közötti bicajt teszteltek. Ja, és volt olyan, amirõl még életemben nem hallottam.
Hát Maul, hívjál, aztán ha be vagyok kapcsolva, akkor már ébren is vagyok.
Hát Maul, hívjál, aztán ha be vagyok kapcsolva, akkor már ébren is vagyok.
Posted 2006. January 27. - 23:15
Az újság témához. Nekem is van két régebbi német újságom, és tényleg teljesen más. Ennek ellenére a bikemag biztosítja szerintem az egyetlen összeköttetést a bringásvilággal.
Biczó! Várjuk majd a képeket:)
A pályához sok sikert. Komolyan mondom ez már system;)
Kornélok, Bocika?
Edit: az újságos témához annyit még, hogy németül egy árva szót sem tudok:D
Biczó! Várjuk majd a képeket:)
A pályához sok sikert. Komolyan mondom ez már system;)
Kornélok, Bocika?
Edit: az újságos témához annyit még, hogy németül egy árva szót sem tudok:D
Posted 2006. January 27. - 19:21
Biczó, McClane meg hulp!
Akkor ha jönnek szombaton saláék, akkor menjünk már el mi is velük! Kimegyünk a pályánkra, meg hívtak, hogy elmegyünk Kõszegre is, és akkorutána meg bedobunk egy pizzát, meg dumálunk egyet...
Akkor ha jönnek szombaton saláék, akkor menjünk már el mi is velük! Kimegyünk a pályánkra, meg hívtak, hogy elmegyünk Kõszegre is, és akkorutána meg bedobunk egy pizzát, meg dumálunk egyet...
Posted 2006. January 27. - 17:50
Ja, akkor júli 8-tól megyünk Pilába, egy hétre, szombattól szombatig. Akkor ez mindenkinek megfelel? McClane, nem az a baj, hogy nincs aki megcsinálja a filmet, hanem hogy nincs annyi használható rész benne, hogy abból egy jó film összejöjjön. Azt beszéltük a Maullal, hogy a Berrynek majd azt írja, hogy tavaly azért nem volt túl sok anyag, mert rohadtul szar idõ volt. Maul, szerintem azt is megírhatod, hogy úgy akartuk, hogy a filmben a saját pályánk is benne legyen, de az nem készült el, és majd idén megcsináljuk.
Posted 2006. January 27. - 15:23
Biczó vasárnap megyünk, Veszprémbõl és Pestrõl jönnek, kb 6-7-en leszünk
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. January 27. - 15:20
menek haza, menek tekerni-összerakom a gépet-ha nem lesz oltári hideg valaki kijönne? átugorjak majdan hulp? otthon leszel? mikor menjek?
Jó 7végét mindenkinek..!!Mcclane ne csússz seggen-az fáj..
Jó 7végét mindenkinek..!!Mcclane ne csússz seggen-az fáj..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. January 27. - 15:18
Újság: bikemakk drága és no tartalom, 3ride drága- no semmi.. szóval válogassatok! már régeóta nem veszem én se.. korábban volt sok kritika-aztán azta jót mondotta valakike,hogy ne vegyed ha nem tetszik..megfogadtam..
azt az ezrest költöm inkább a Darkwood projektre...
azt az ezrest költöm inkább a Darkwood projektre...
Posted 2006. January 27. - 15:15
Sziasztok lányok..
Maul egyetlen sincs? most hoztam-kell még? szerzek!!!!!!! vazze az összes pesti boltot végigkoslatom-és hozok!
Hulp akkor júli 8tól?
Maul egyetlen sincs? most hoztam-kell még? szerzek!!!!!!! vazze az összes pesti boltot végigkoslatom-és hozok!
Hulp akkor júli 8tól?
Posted 2006. January 27. - 12:23
A felhívásra válaszolni, további eszmecsere: www.krankedzone.atw.hu fórum--Darkwood project
Posted 2006. January 27. - 11:43
Nah srácok!
Hulpal tegnap azon gondolkodtunk /igen McClane, gondolkodtunk:)/ Hogy mi lehetne a legjobb megoldás arra, hogy a pályát folyamatosan tudjuk építeni, meg növelni.. Mivel most nem arról van szó, hogy fizikai segítség kellene, mivel ha van anyag onnantól kezdve hárman szívesen megépítjük az egsézet, csak anyag kellene..
Szóval arra jutottunk, hogy az lenne a legtisztességesebb megoldás, hogy aki akarja használni a pályát, az a tavaszi, meg a nyári hónapokban, amikor lehet biciklizni egy darab ezressel hozzájárulna havonta a pálya fenntartásához! És ez szerintem nem egy nagy összeg, egy mozi ára...
És ez szerintem így nagyon korrekt, mert az építést mi megcsináljuk, és akkor csak annyi dolga lesz mindenkinek, hogy kimenjen a szép pályára tekerni...
Ezt a hirdetményt fel fogom tüntetni az összes szhelyi rájderes fórumon!
Nah várom a véleményeteket!
Ja és akkor termáészetesen aki szeretné használnu, attól várjuk a tanácsokat a pálya építéssel, és az egyebekkel kapcsolatban!
Hulpal tegnap azon gondolkodtunk /igen McClane, gondolkodtunk:)/ Hogy mi lehetne a legjobb megoldás arra, hogy a pályát folyamatosan tudjuk építeni, meg növelni.. Mivel most nem arról van szó, hogy fizikai segítség kellene, mivel ha van anyag onnantól kezdve hárman szívesen megépítjük az egsézet, csak anyag kellene..
Szóval arra jutottunk, hogy az lenne a legtisztességesebb megoldás, hogy aki akarja használni a pályát, az a tavaszi, meg a nyári hónapokban, amikor lehet biciklizni egy darab ezressel hozzájárulna havonta a pálya fenntartásához! És ez szerintem nem egy nagy összeg, egy mozi ára...
És ez szerintem így nagyon korrekt, mert az építést mi megcsináljuk, és akkor csak annyi dolga lesz mindenkinek, hogy kimenjen a szép pályára tekerni...
Ezt a hirdetményt fel fogom tüntetni az összes szhelyi rájderes fórumon!
Nah várom a véleményeteket!
Ja és akkor termáészetesen aki szeretné használnu, attól várjuk a tanácsokat a pálya építéssel, és az egyebekkel kapcsolatban!
Posted 2006. January 27. - 11:38
DE basszus McClane, fogd már fel, hogy nincsen újság! Kellene neki küldeni vagy öt darabot minimum, de nincsen egy darab sem, meg az 5 újság is 5 ezer pénz...
Posted 2006. January 27. - 08:09
nem veszek újságot, nincs rá pénzem....
leogangi felvonóbrletet jó lenne elintézni....
Hulp film hogyan áll? léccives próbáld meg a nélkülözhetõ jeleneteket kivágni, én meg keresek valami havert, aki összedobja bakker
A BERRINEK MEG KÜGGYÉTEK MÁ' EL AZT A KIB+"%°¢^²°TT ÚJSÁGOT
NE JÁRASSUK LE MAGUNKAT (ENNÉL JOBBAN)
abba
leogangi felvonóbrletet jó lenne elintézni....
Hulp film hogyan áll? léccives próbáld meg a nélkülözhetõ jeleneteket kivágni, én meg keresek valami havert, aki összedobja bakker
A BERRINEK MEG KÜGGYÉTEK MÁ' EL AZT A KIB+"%°¢^²°TT ÚJSÁGOT
NE JÁRASSUK LE MAGUNKAT (ENNÉL JOBBAN)
abba
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. January 27. - 01:14
Posted 2006. January 27. - 00:09
Elton John elég meleg neked? Vagy nem így gondoltad?
Megnézegettem a német bicajos újságokat, és nagyon durvák. Van külön villatesztelõ gépük összekötve a számítógéppel, és gyakorlatilag mindent tudnak mérni vele. Pedig árban nem sokkal drágább, mint a bikmakk, amiben most már minden nyavalya van, csak monti nincs. A 3ride meg még sajnos nagyon gyerekcipõben jár, és nagyon nem ér annyit, amennyibe kerül.
Megnézegettem a német bicajos újságokat, és nagyon durvák. Van külön villatesztelõ gépük összekötve a számítógéppel, és gyakorlatilag mindent tudnak mérni vele. Pedig árban nem sokkal drágább, mint a bikmakk, amiben most már minden nyavalya van, csak monti nincs. A 3ride meg még sajnos nagyon gyerekcipõben jár, és nagyon nem ér annyit, amennyibe kerül.
Posted 2006. January 26. - 22:48
hehe )
itthon vagyok kõszegen. amugy nem rossz ötlet...
csakhát..
az odafagyás meg azér baj mer fáj )
itthon vagyok kõszegen. amugy nem rossz ötlet...
csakhát..
az odafagyás meg azér baj mer fáj )
Posted 2006. January 26. - 21:45
Maulnak igaza van. Ráadásul miért baj hogy odafagy a lábad? Jobban mennek a trükkök:)
Posted 2006. January 26. - 19:39
Nem tudok hulp, de szerintem az adobenal jobbat nem igen találsz...
a problémádat még nem fogtam fel, nem volt idõm kibogozni a mondatokat:) Majd este elolvasom szépen lassan...
Matt! Ott van Pesten a sok meleg fedett park.. Mi kell még?
a problémádat még nem fogtam fel, nem volt idõm kibogozni a mondatokat:) Majd este elolvasom szépen lassan...
Matt! Ott van Pesten a sok meleg fedett park.. Mi kell még?