Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. March 15. - 13:20
OK, akkor holnap elviszem magammal a munkahelyemre a láncot, és amikor jövök haza, akkor beviszem. Amikor indulok a munkahelyemrõl, akkor megcsörgetlek.
Posted 2006. March 15. - 13:15
Cornel, mikortól vagy otthon álltalában? Én olyan negyed 5, fél 5 körül megyek haza a munkából. Ha akkor jó lenne esetleg.
Az általában nekem is jó.
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. March 15. - 12:43
Hát szerintem nem fogja tudni a tesóm sem, mert neki sem utalgatnak sûrûn.
Cornel, mikortól vagy otthon álltalában? Én olyan negyed 5, fél 5 körül megyek haza a munkából. Ha akkor jó lenne esetleg.
Posted 2006. March 15. - 10:36
Hulp meg tudod tõle kérdezni hogyan érdemes neki utalni, mert itthon sokat levonnak ha külföldi számlára utalok.. de megkérdem Bocit is, mert õ tudja..
elõre is köszi..
elõre is köszi..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. March 15. - 10:04
Posted 2006. March 15. - 00:59
Foggalmam sincs. Igen, osztrák számlája van.
Egyébként a tesóm a héten el fogja utalni a pilai szállásra az elõleget, ami 90 EUR, és akkor onnantól kezdve biztos a szállás. Valószínûleg akkor írok a leogangos néninek is, ahol tavaly voltunk, és kérem ugyanazt az apartmant. Az megfelel szerintem mindenkinek.
Egyébként a tesóm a héten el fogja utalni a pilai szállásra az elõleget, ami 90 EUR, és akkor onnantól kezdve biztos a szállás. Valószínûleg akkor írok a leogangos néninek is, ahol tavaly voltunk, és kérem ugyanazt az apartmant. Az megfelel szerintem mindenkinek.
Posted 2006. March 14. - 22:05
Mcclane félre értettél.. én segítettem-mindig kell negatív egyén.. és kell hogy legyen pozítív is-így áramlik a csí, és körülvesz a fíngshuí..
Azért én csak jót akartam..
a velocipédet csak érdekességképpen raktam csak oda..
Hulp csütörtökön hívlak-és akkor hétvégén utalok.. Osztrák számlája van? hogy lehet neki utalni nagy levonás nélkül???mit javasolsz?
Azért én csak jót akartam..
a velocipédet csak érdekességképpen raktam csak oda..
Hulp csütörtökön hívlak-és akkor hétvégén utalok.. Osztrák számlája van? hogy lehet neki utalni nagy levonás nélkül???mit javasolsz?
Posted 2006. March 14. - 17:40
Nicolai lesz, vagy UFO, vagy UFO ST
valszeg csak jövõre
köszönöm a hozzászólásokat és az ajánlatokat, rendesek vagytok, hogy segítettetek
Nincs mit. Szívesen lesegetek bicajokat, még ha nem is én veszem meg. Ezek szerint jövõre is el kell majd mennünk valahova külföldre nyaralni, hogy ki tudd próbálni a bicajt. Na nem mintha komoly problémát okozna.
Posted 2006. March 14. - 17:36
Szólok a tesómnak, csak elõtte légyszi utald át neki az összeget, mert nincs neki annyi lóvéja, hogy ki tudja fizetni a csomagot meg átvételkor kell fizetni. Ha így OK, akkor este megkérdezem tõle a számlaszámát.
Milyen csirke csávónak adtad te el azt a telót?
Milyen csirke csávónak adtad te el azt a telót?
Posted 2006. March 14. - 17:17
Posted 2006. March 14. - 17:14
Hulp a telót már ki is fizették.. A srác azt mondta hogy túl kemény..!!??!
-ha minden jól megy akkor csüt.re meglesz a zsé.. Hulp akkor megrendeled csütörtökön tesódhoz-és kimegyek érte.. !!!???
Valakinek nem lenne kedve majd eljönni?-egy kis kirándulás-körbe nézés-vásárlás gyanánt.. mehetünk autóval vagy vonattal is.. öcsém elvinne minket.. megnéznénk a bicajos boltokat.. meg ilyesmi.. akkor úgy szervezném meg hogy akkor mennénk ha valaki eljönne majd..
-ha minden jól megy akkor csüt.re meglesz a zsé.. Hulp akkor megrendeled csütörtökön tesódhoz-és kimegyek érte.. !!!???
Valakinek nem lenne kedve majd eljönni?-egy kis kirándulás-körbe nézés-vásárlás gyanánt.. mehetünk autóval vagy vonattal is.. öcsém elvinne minket.. megnéznénk a bicajos boltokat.. meg ilyesmi.. akkor úgy szervezném meg hogy akkor mennénk ha valaki eljönne majd..
Posted 2006. March 14. - 13:07
Nicolai lesz, vagy UFO, vagy UFO ST
valszeg csak jövõre
köszönöm a hozzászólásokat és az ajánlatokat, rendesek vagytok, hogy segítettetek
valszeg csak jövõre
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. March 14. - 13:02
Ha tüsszög a liba, nehogy megedd, vagy legalább is ne nyersen.
Ez a bicaj, amit Matt belinkelt szerintem is elég gáz. Ennyi erõvel ajánlhatnánk a Magellán asszem Denebet is. Óccsó az is.
McClane, nyugszik. A végén úgy is azt veszed, amelyiket akarod, te kérted, hogy ajánljunk vázat, Biczó éppen azt ajánlotta.
Azért a Drop Offot nem nagyon ajánlom. Inkább valami átütõst. Pike szerintem is jó kis teló, bár ott már a Boxxerhez hasonló karakterisztika miatt kicsit rövid az út. Biczónak is sikerült nem egyszer lekoppantani. Igaz, nem valószínû, hogy a McClane a közeljövõben akkorákat fog ugrani. Aztán ki tudja.
Ez a bicaj, amit Matt belinkelt szerintem is elég gáz. Ennyi erõvel ajánlhatnánk a Magellán asszem Denebet is. Óccsó az is.
McClane, nyugszik. A végén úgy is azt veszed, amelyiket akarod, te kérted, hogy ajánljunk vázat, Biczó éppen azt ajánlotta.
Azért a Drop Offot nem nagyon ajánlom. Inkább valami átütõst. Pike szerintem is jó kis teló, bár ott már a Boxxerhez hasonló karakterisztika miatt kicsit rövid az út. Biczónak is sikerült nem egyszer lekoppantani. Igaz, nem valószínû, hogy a McClane a közeljövõben akkorákat fog ugrani. Aztán ki tudja.
Posted 2006. March 14. - 13:00
easy-rider Mcclane-easy rider egy cseppetsemvagyok mérges:)épp ellenkezõleg..
Posted 2006. March 14. - 12:58
Posted 2006. March 14. - 12:48
Na ha ez se jön be.. akkor én leteszem a lantot.. és elmegyek UFO kutatónak odaátra, és az elsõ dolgom lesz hogy NILS-HOLGERSONT egy UFÓ alá fektetem.. és a libáját pedig megreggelizem..
Posted 2006. March 14. - 12:44
Posted 2006. March 14. - 12:44
értsd meg Biczó, hogy veszek biciklit, de aztán többet egy jó ideig nem....
szeretnék venni egy megbízható, jó minõségû biciklit, és még ha a Nicolai-t veszem meg, nem fogom vitrinben tartani...uyganúgy fogom neki küldeni, mint a Blast-ot, sõt még jobban, hiszen azért veszem, hogy még jobban tudjak menni
ezért nem eccerû a dolog
jah...a faszt nem tudom, hogy mit akarok...
könnyû most rámfogni bazd meg
ugrabugrálni szeretnék, meg ezerrel menni lefelé
picsát nem tudom bazd meg még egyszer..mi a faszt idegeskecc..nem bírod feldolgozni, hogy nem azt a bringát szeretném megvenni, amit te erõltecc.....
és azt is mondtam, hogy most SEMMI PÉNZEM NINCS RÁ
szeretnék venni egy megbízható, jó minõségû biciklit, és még ha a Nicolai-t veszem meg, nem fogom vitrinben tartani...uyganúgy fogom neki küldeni, mint a Blast-ot, sõt még jobban, hiszen azért veszem, hogy még jobban tudjak menni
ezért nem eccerû a dolog
jah...a faszt nem tudom, hogy mit akarok...
könnyû most rámfogni bazd meg
ugrabugrálni szeretnék, meg ezerrel menni lefelé
picsát nem tudom bazd meg még egyszer..mi a faszt idegeskecc..nem bírod feldolgozni, hogy nem azt a bringát szeretném megvenni, amit te erõltecc.....
és azt is mondtam, hogy most SEMMI PÉNZEM NINCS RÁ
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. March 14. - 12:33
bizony
de azér nem feltétlenül szükséges bele sztem 100ezerér rugostag hogy 190 legyen.
szal szvsz ez egy jó alternatíva amit viszonylag baráti áron meg lehet valósítani, és akár pár hónap mulva nyúzhatnád is. vagy nem tom mennyire van egyben a cash.. szal meggondolando.
telo meg igen, rs pike, vagy ha durvulosabb strapabírobb (igaz nehezebb) akkor marzo. szerintem.
LOLL!! ez jo volt )) és tök igazad van )
de azér nem feltétlenül szükséges bele sztem 100ezerér rugostag hogy 190 legyen.
szal szvsz ez egy jó alternatíva amit viszonylag baráti áron meg lehet valósítani, és akár pár hónap mulva nyúzhatnád is. vagy nem tom mennyire van egyben a cash.. szal meggondolando.
telo meg igen, rs pike, vagy ha durvulosabb strapabírobb (igaz nehezebb) akkor marzo. szerintem.
Na én leszálltam errõl a témáról, mert szerintem Mcclane se tudja mit akar.. pedig nem olyan nehéz azt kigondolni..
Szóval mivel lefik***tátok a rugóstagom- ezért felmérgesedtem.. és nem érdekel ki mit mond.. vesz amit akar.. UFÓ meg nem létezik ideát..
LOLL!! ez jo volt )) és tök igazad van )
Posted 2006. March 14. - 12:29
Na én leszálltam errõl a témáról, mert szerintem Mcclane se tudja mit akar.. pedig nem olyan nehéz azt kigondolni..
Szóval mivel lefik***tátok a rugóstagom- ezért felmérgesedtem.. és nem érdekel ki mit mond.. vesz amit akar.. UFÓ meg nem létezik ideát..