Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. március 14. - 12:26
Na szerintem ez a bicaj, egyeltalán nem szar.. a geometriával sincs semmi baj--sõt nézzétek meg az oldalon..!!!titeket megtévesztett a formálya-de a geometria nem azonos a vázcsövek alakjával!!!!
Egyébként a rugóstag miatt nem kell aggódni..mivel ha figyeltetek volna-akkor elmondom: HOGY NINCSEN BENNE RUGÓSTAG.!!! Mivel az én szarnak kikiáltott-egyébként nem szar!!!nemszar!nemaszar!NYETSzar!NOSZAR! rugóstagom is 60ezer pénz és a váz mindjá nem 90ezer..de mivel NINCS benne ezért azt vesz bele amit akar!! egyébként az érdeklõdõk kedvéért odadom a az újságot amibe ez benne van-és tesztelték-és majd idézek belõle mit írtak: csak jót..
jó rugóstaggal ez a váz is 190-lesz.... azé ilyen olcsó mert nem idei!! és szerintem ez tökre elég lenne Mcclane-nek olcsó is jó is..
de aztán azt vesz amit akar.. én csak azé linkeltem be hogy ösztönözzem arra hogy keresgéljen..
És ahogy Matt mondta én például lecsapnék rá.. pikeot bele aztán hadmenjen
Egyébként a rugóstag miatt nem kell aggódni..mivel ha figyeltetek volna-akkor elmondom: HOGY NINCSEN BENNE RUGÓSTAG.!!! Mivel az én szarnak kikiáltott-egyébként nem szar!!!nemszar!nemaszar!NYETSzar!NOSZAR! rugóstagom is 60ezer pénz és a váz mindjá nem 90ezer..de mivel NINCS benne ezért azt vesz bele amit akar!! egyébként az érdeklõdõk kedvéért odadom a az újságot amibe ez benne van-és tesztelték-és majd idézek belõle mit írtak: csak jót..
jó rugóstaggal ez a váz is 190-lesz.... azé ilyen olcsó mert nem idei!! és szerintem ez tökre elég lenne Mcclane-nek olcsó is jó is..
de aztán azt vesz amit akar.. én csak azé linkeltem be hogy ösztönözzem arra hogy keresgéljen..
És ahogy Matt mondta én például lecsapnék rá.. pikeot bele aztán hadmenjen
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. március 14. - 12:16
Hát figyelj MAtt, szerinbtem az, hogy 90 ezer forint egy össztelós váz, nem sok jót igér...
És különben is, ennek elég érdekes a geometriavilága.
A rugóstag meg igenis szar benne, nem állatkodásra van kitalálva.
A coilerbe meg azért volt ilyen, mert az cc-biciklinek, max endurónak van tervezve..
És különben is, ennek elég érdekes a geometriavilága.
A rugóstag meg igenis szar benne, nem állatkodásra van kitalálva.
A coilerbe meg azért volt ilyen, mert az cc-biciklinek, max endurónak van tervezve..
Írta 2006. március 14. - 12:07
ronda, szubjektív.
szar, miért?
akkor biczo coilerében is szar rugostag volt? másrészt az elõbb már megbeszéltük hogy tag NÉLKÜL :chin:
jo érveid vannak.
szar, miért?
akkor biczo coilerében is szar rugostag volt? másrészt az elõbb már megbeszéltük hogy tag NÉLKÜL :chin:
jo érveid vannak.
Írta 2006. március 14. - 11:47
Hát szerintem ez a váz, ronda is, meg szar is, meg rossz rugóstag is van benne....
Jól van, akkor a képekre írd rá, hogy www.krankedzone.atw.hu
Krankedzone TEam
Jól van, akkor a képekre írd rá, hogy www.krankedzone.atw.hu
Krankedzone TEam
Írta 2006. március 14. - 11:15
ez a váz 90ropi. ennyi az ára. mit nem lehet ezen érteni?
bikediszkonton meg most lehet kapni óccsóér drop off compot. tudom h nem csucs villa, de McClane marzot már ismeri, biczo alatt is birta->szal bizonyított
de én csak ötleteket adok nem akarok senkire rátukmálni semmit.
szép is, jo is, specko is. mi köll még? )
ja, és sztem nem kell félni h a rugostag rögzitésénél kihajlik a vékony lemez
Írta 2006. március 14. - 10:31
Kgadam azt mondja talált jo képeket krankedzone-on dhrol, kona talirol stb.
kérdi mi legyen a fotó sarkában.
mondtam neki "foto:krankedzone.atw.hu" az megfelelõ mer mindig más fotozott. ha van ellenvetés szoljatok.
Üdv!
Matt
ja!
McCLane!
tavalyi kisbighit 90ezer (probike)
marzocchi drop off comp 48 ezer (bikediszkont.hu) ha sietsz!
veszel bele vmi rugostagot, felszereled igénytelen(értsd strapabíró) cuccokkal és máris kész van egy remekül használható kisfully! ütheted vághatod eldobhatod, ledobhatod.. 15centi hátul, 13elõl.
nem ilyet keresel?
sztem gondold meg..
kérdi mi legyen a fotó sarkában.
mondtam neki "foto:krankedzone.atw.hu" az megfelelõ mer mindig más fotozott. ha van ellenvetés szoljatok.
Üdv!
Matt
ja!
McCLane!
tavalyi kisbighit 90ezer (probike)
marzocchi drop off comp 48 ezer (bikediszkont.hu) ha sietsz!
veszel bele vmi rugostagot, felszereled igénytelen(értsd strapabíró) cuccokkal és máris kész van egy remekül használható kisfully! ütheted vághatod eldobhatod, ledobhatod.. 15centi hátul, 13elõl.
nem ilyet keresel?
sztem gondold meg..
Írta 2006. március 14. - 10:13
ez nem különös HULP:) csak nem idei modell..ennyi az egész.. a bighitek nemsokat változtak az évek során...kiforrott egy darab.. szal csak keresni kellene.. és nem milliós szarokkal etetni ezt a szerény gyereket..
Én nem etetem szegény gyereket, hanem belinkeltem egy csomó vázat, hogy válasszon. Egyébként az UFO ST 300e Ft körül van, ami alig drágább, mint egy Bighit, a milliós vázat õ maga találta. Szarnak meg végképp nem neveznék egy Nicolai vázat. Na, mindegy, úgyis neki kell eldönteni, hogy mit vesz, nekem mindegy.
Írta 2006. március 14. - 10:10
Trueman nem olvastad végig..az nem kis big-hit-hanem amekkorát akarsz.:). és tagnélkül..
Hát épp ez az, hogy lesz egy kb. 250e Ft-os vázból a rugóstag kiszerelésével 90e Ft? Azért ebbe gondolj bele egy kicsit. Még az én vázam is többet ér rugóstag nélkül. Szerinted melyik rugóstag kerül mondjuk 160e Ft-ba? Szóval biztos lehet olcsóbban is vázat kapni, de ez nekem akkor is felettébb gyanús.
Írta 2006. március 14. - 10:08
Cornél õ csinállt videót-az nem jó nekik? azon szinte minden rajt van--végignézik, és fuss -látni mindent..
Csak mondjuk kicsit nehéz betenni a fényképként az újságba. Gondolom ezért kéne nekik.
Írta 2006. március 14. - 09:52
Cornél õ csinállt videót-az nem jó nekik? azon szinte minden rajt van--végignézik, és fuss -látni mindent..
Írta 2006. március 14. - 09:32
Trueman nem olvastad végig..az nem kis big-hit-hanem amekkorát akarsz.:). és tagnélkül..
Írta 2006. március 14. - 09:30
ez nem különös HULP:) csak nem idei modell..ennyi az egész.. a bighitek nemsokat változtak az évek során...kiforrott egy darab.. szal csak keresni kellene.. és nem milliós szarokkal etetni ezt a szerény gyereket..
Írta 2006. március 14. - 08:43
Akkor küld el a linket a srác mail címére.
Bocs McClane, nem néztem alkatrészeket tegnap, de majd meglesz valamikor.
Bocs McClane, nem néztem alkatrészeket tegnap, de majd meglesz valamikor.
Írta 2006. március 14. - 00:14
de én tisztán emléxem h amikr másztunk fel Fecoval akkor fotozgatott, nah mindjárt ránézek krankedzone-on )
http://www.fw.hu/kra...rget=frday0515/ erre gondoltam ni
http://www.fw.hu/kra...rget=frday0515/ erre gondoltam ni
Írta 2006. március 13. - 23:27
Ha jól emléxem, akkor is csak a betonosnál csinált a Cornel fényképeket, mivel elfáradt egy kicsit és leült a pálya szélére. Egyébként videóztunk, és emiatt nem nagyon készültek fényképek.
Írta 2006. március 13. - 23:16
igeen, Feco! szorri. szal mintha akkor készültek volna zsír fotok a pályárol.
Írta 2006. március 13. - 22:51
Cornel haverja, nem jut eszembe a neve icon(kukac)vodefone(hu)? csinált jokat annak idején
Fecó
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2006. március 13. - 22:50
Hát Maul, kiszedegettem a videóból azokat a részeket, amin te vagy, és ha mindent bennhagyok, akkor 5 és fél perc. És az is zömmel ugyanazokon a helyeken van.
Írta 2006. március 13. - 22:22
Edit: ha kicsinél maradunk: http://www.konaworld...14&parentid=253
Ha jól tudom ez gyerekbicaj. Attól még nagyon messze van a McClane, hogy ilyet kelljen neki venni. Tudtommal még nincs gyereke. Vagy? McClane? Esetleg te sem tudsz róla?
Írta 2006. március 13. - 21:02
Cornel haverja, nem jut eszembe a neve icon(kukac)vodefone(hu)? csinált jokat annak idején