Jó hát, esõben úgy sem mennénk sehova...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. március 22. - 08:29
Írta 2006. március 21. - 23:54
ez erõs túlzás..
Az lehet, de Kõszegen még 20 centi hó van, úgyhogy nyugodj bele, hogy kell ennek még sok idõ, hogy kiszáradjon.
Jó, akkor hét végén menjünk ki, aztán nézzünk körül, hogy mit lehet/akarunk csinálni, aztán jöhet az anyagbeszerzés, mert anélkül semmit nem tudunk csinálni. Természetesen csak akkor, ha jó idõ lesz, mert azt elõre mondom, hogy esõben nem megyek sehova.
Írta 2006. március 21. - 23:50
Írta 2006. március 21. - 21:33
ez erõs túlzás.. vazze addig vége a nyárnak 3,4 ilyen nap aztán kész sivatag lesz..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. március 21. - 20:40
Városba természetesen simán lehet menni, hiszen az aszfalt nem vizes, ha nem esik az esõ, de az erdõt szvsz még hanyagolni kéne. Ha most két-három hétig nem esne az esõ, és szép napsütés meg 15-20 fok lenne, akkor szépen felszáradna még az árnyékos helyeken is. De ennek sajna elég kicsi a valószínûsége.
Írta 2006. március 21. - 19:10
Biczó nem értem, hogy mit nem értesz vazz
régebben mondtad, hogy el kellene menni ilyen versenyre
7végén Hulp-al voltunk Parkosban és a városban
Biczó írok privit
régebben mondtad, hogy el kellene menni ilyen versenyre
7végén Hulp-al voltunk Parkosban és a városban
Biczó írok privit
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. március 21. - 17:49
Mcclane nem értettem a privid.. ilyenre gondoltam? a versenyre gondoltál?azolyan túlélõsre..?
a pályával volt most 7végén valami? megbeszélés vagy ilyesmi?
a pályával volt most 7végén valami? megbeszélés vagy ilyesmi?
Írta 2006. március 21. - 17:47
háát Írott-kõnél nagy hó van de azért tekerhetõek a dolgok.. legalábbis az volt a 7végén..mert még nem olvadt.. de ha elkezd akkor tényleg sár lesz..
városba már simán lehetne járni..remélem hamar készen lesz a bikeom..
városba már simán lehetne járni..remélem hamar készen lesz a bikeom..
Írta 2006. március 21. - 17:26
Én is már nagyon mennék, de persze, hogy szar lesz az idõ, és persze, hogy akkora sár van az erdõben, mint az állat.
Írta 2006. március 21. - 13:25
bringázni szeretnék...nagyon hiányzik már
persze hogy a héten délutános vagyok
persze hogy a héten délutános vagyok
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. március 21. - 13:15
Írta 2006. március 21. - 13:00
Írta 2006. március 21. - 11:39
Héé merre vagytok? megállt az élet? vagy jönnek az ufók?hova lett mindenki?
Írta 2006. március 20. - 19:53
sajnos tényleg kevés a felvétel készült.. de azért jó lett,vannak nagyoon jó részek is.. az esés nem láxot..káár érte. mert azon lehetett volna látni milyen qva nagy ugrás volt.. a zene tetszik.. Maul bemutattalak munkatársaimnak..
Írta 2006. március 20. - 17:25
Írta 2006. március 20. - 16:48
Na Hi,, már beszéltem róla nektek,, de azt szeretném, ha jövõ héten, vagy azután mennem kell grazba akkor gyertek el többen,, és körbe nézünk meg ilyesmi.. ha Hulp öccse ráérne akkor körbe is vezetne minket szerintem.. de valamennyire én is ismerem grazot.szóval ha jól tudom Mcclane eljönne, talán Hulp is.. mások? szerintem még öcsém jönne-ha õ lesz a sofõr de ez még nem tiszta.. és vásárolnánk meg ilyesmi.. megnéznénk a kotnik kerékpárboltot..stb
Írta 2006. március 20. - 11:30
Maul, amikor azt a hármas ugratót átugrattad, arról csak fénykép van, mert akkor nem videóztam, hanem sorohatképet csináltam, amibõl gyakorlatilag csak a középsõ használható. A sárossal az a gáz, hogy az is akkor készült, amikor a McClane is egy csomószor lement, az elsõ, vagy második napon, és akkor volt az, hogy a kameráddal felvettem vagy 20 perc anyagot, csak utána visszanézve a kazettán nem volt semmi. Utána meg te már nem mentél le ott, mert akkor amikor a Biczóról van egy csomó felvétel, te is kameráztál, nem bicajoztál. Ez tök ciki, mert rólam meg van egy csomó felvétel. Meg ugye te, Dávid, meg a Dani Saalbachban egyáltalán nem csináltatok semmit, legalább is a kamerázás szempontjából. Pedig ott csináltunk egy csomó felvételt. Sajna ez van. Idén szerintem egy kicsit tudatosabban kell majd hozzáállni a dologhoz. Legalább is ha kapunk bérletet. Remélem a Berry nem annyira szõrösszívû.
Az egyik szám az H-Blockx - Ring of fire, a másik meg asszem Green Day, de ez nem biztos, majd otthon megnézem.
Az egyik szám az H-Blockx - Ring of fire, a másik meg asszem Green Day, de ez nem biztos, majd otthon megnézem.
Írta 2006. március 20. - 10:48
Maul a most 7végén tucc idõt szakítani a pályánk tervezésére kint a helyszínen?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. március 20. - 10:34
Hulp!
És azok a felvételek, amikor azt az azstalos ugaratót, amire fel kellett ugrani, meg utána le(amit egybe ugráltam) Meg a dh pálya, amikor az a sár van, azok hol vannak??
Egyébként mi enneke a két számnak a címe?
És azok a felvételek, amikor azt az azstalos ugaratót, amire fel kellett ugrani, meg utána le(amit egybe ugráltam) Meg a dh pálya, amikor az a sár van, azok hol vannak??
Egyébként mi enneke a két számnak a címe?
Írta 2006. március 20. - 07:50
Jóvan, végül is már csak a Dávidét kell megcsinálnom. Lehet, hogy ha meglesz az összes, akkor az egészet kiírom DVD-re DVD-video formátumban. Bár igazából ez sem annyira rossz minõség.