Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hulp!

Köszi széepn a videót! Nagyon jópofa lett! DE még van mit tanulnom:)
Majd akkor szólj, ha kész az összes, aztán akkor berrybának küldöm...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Maul, megy fel a te kisvideód az ftp-re. Nézd meg, hogy tetszik-e, aztán mond, hogy mit javítsak.
Sajnos a sisakkamerás felvételek nem a legjobbak, mert a Dávid sisakja szerintem két számmal nagyobb, mint a feje, mert úgy rázkódott, mint az állat. Sajna ezt a részt semmiképpen nem lehet beletenni majd a kész filmbe, pedig nagyon jól nézne ki.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
OK, körülnézek, hogy mi van itthon.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hulp rádbízoma döntést, de ne ilyen túlságosan zúzós metálzene legyen, hanem valamilyen könnyebb!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Nem, még a McClane-es videót sem lehet leszedni, mert nem tudtam eljuttatni a Kornélhoz a videó, és nem tudta felrakni.

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts
Gratula Matt! Egyszer már jó lenne ha én is végigérnék a pályán :)
Trueman! Csak nem??? Kérünk képeket is!

Ja! De hülye vagyok, hiszen már van! :)

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Matt! Tegnap nem láttam...
Ha jól hallottam ide jó idõt ígértek mára, ennek ellenére esik a hó...
De délre kész a kormánycsapi, és megnézzük mit bír a pike:)
Ahogy Matt is mondta, menjetek Ti is ha tudtok;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
McClane-ét le lehet már szedni?
lemaradtam asszem.. (

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Na, ismét kész van egy kisebb klip a leogangos cuccból. Ezúttal a Dani került sorra. Ez 100 mega körüli. Maul, elárulnád végre, hogy milyen zene legyen a tiéd alatt?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
mostmér?
rövidujju,hosszuujju,pulcsi,mellén,széldzseki, kesztyü, sapka buko, és nem fáztam egyáltalán ) szal már nem kell nagykabát na :)
sár az némi akadt, de semmiképp nem zavaró. szal nem az hogy fröcsög az arcodba a dzsuva...bár néha az se zavar :D szal kicsit olyan lett az alsócsõ aztán annyi..
inkább hó van ahol van csapadék.. gondolom még nem engedett fel teljesen a föld vagy nem tom.. de jóóóó naon! )

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ez a jóidõvan azért eléggé szubjektív. :D Sár nincsen?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
voltunk fenn ma óháznál. elég havas ott még.. :\
de dh pálya istenkirály volt ) néhány hofolt amugy meg sima ut, meg némi levél. rohadt jo volt ))) betont is beugrottam vállkiugrásom ota elõször. és lejöttem végig egy fékkel :D gyökeres kicsit necces volt de leértem ))
naon hiányzott már hegy.
tessék menni tekerni, joidovan!

jaéspikerulez )

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
McClane! Még egy szóra. Cannondale Gemini 900? 500 pénzért írják kb-ra, de persze körbe kell nézni. 150-170ig állítható mozgás, Marzo 66.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Igen, jól értetted. De amikor megjön, és a tesóm kifizeti, azon a héten kéne elmenned érte, csak ha most rendelem meg, akkor az a jövõ héten lenne (remélhetõleg).

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi, akkor ha jol ertem akkor, megrendeled, tesod atveszi es en egy hetre ra kimegyek es kifizetem...kerdojel,felkialtojel,pont
ma talan eljon a srac a vazert..es tudok majd valamit, lehet hogz csak holnap jon erte;meg nem mondott biztosat..majd hivlak
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Sajnos az idõjárás elõrejelzés szerint nem lesz túl jó idõ jövõ héten sem. Talán csak rossz az elõrejelzés. Hétvégén viszont valószínûleg nem lesz rossz, legalább is hideg nem lesz, max esik az esõ.
Biczó, beszéltem a tesómmal, nem kell elutalnod a pénzt, csak ha megjön a teló, akkor utána hétvégén mindenképpen ki kell neki vinned a lóvét, de gondolom a telóért is ki szeretnél menni minél elõbb. Szóval szóljál, ha OK, és akkor megrendelem a honlapon. Van nekik raktáron, úgyhogy valószínûleg egy héten belül megküldik. Ezért döntsél minél elõbb.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Biczó jól néz ki az a teló :)

talán jövõ hétre már jó idõ lesz, aztán mehetnénk kicsit zúzni valamerre...
na meg egy kis építés rlz :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
OK, még holnap majd beszélek a tesómmal, aztán akkor utána majd megcsörgetlek.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Holnap majd hívlak Hulp.. ha megveszik a vázat-és nem cipelem hiába.. remélem..
Addig írok bocinak-hogy mit javasol?!.. de a bankban is biztos tudják..
Akkor légyszíves küld el a számlaszámot!sms-ben is jó.. csak stimmeljen!Köszönöm szépen !
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts

OK, akkor holnap elviszem magammal a munkahelyemre a láncot, és amikor jövök haza, akkor beviszem. Amikor indulok a munkahelyemrõl, akkor megcsörgetlek.

Okés! Köszi!