Hulp!
Köszi széepn a videót! Nagyon jópofa lett! DE még van mit tanulnom:)
Majd akkor szólj, ha kész az összes, aztán akkor berrybának küldöm...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. March 19. - 23:19
Posted 2006. March 19. - 00:37
Maul, megy fel a te kisvideód az ftp-re. Nézd meg, hogy tetszik-e, aztán mond, hogy mit javítsak.
Sajnos a sisakkamerás felvételek nem a legjobbak, mert a Dávid sisakja szerintem két számmal nagyobb, mint a feje, mert úgy rázkódott, mint az állat. Sajna ezt a részt semmiképpen nem lehet beletenni majd a kész filmbe, pedig nagyon jól nézne ki.
Sajnos a sisakkamerás felvételek nem a legjobbak, mert a Dávid sisakja szerintem két számmal nagyobb, mint a feje, mert úgy rázkódott, mint az állat. Sajna ezt a részt semmiképpen nem lehet beletenni majd a kész filmbe, pedig nagyon jól nézne ki.
Posted 2006. March 18. - 19:04
Posted 2006. March 18. - 17:31
Hulp rádbízoma döntést, de ne ilyen túlságosan zúzós metálzene legyen, hanem valamilyen könnyebb!
Posted 2006. March 18. - 12:44
Nem, még a McClane-es videót sem lehet leszedni, mert nem tudtam eljuttatni a Kornélhoz a videó, és nem tudta felrakni.
Posted 2006. March 18. - 12:37
Gratula Matt! Egyszer már jó lenne ha én is végigérnék a pályán
Trueman! Csak nem??? Kérünk képeket is!
Ja! De hülye vagyok, hiszen már van!
Trueman! Csak nem??? Kérünk képeket is!
Ja! De hülye vagyok, hiszen már van!
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. March 18. - 11:11
Matt! Tegnap nem láttam...
Ha jól hallottam ide jó idõt ígértek mára, ennek ellenére esik a hó...
De délre kész a kormánycsapi, és megnézzük mit bír a pike:)
Ahogy Matt is mondta, menjetek Ti is ha tudtok;)
Ha jól hallottam ide jó idõt ígértek mára, ennek ellenére esik a hó...
De délre kész a kormánycsapi, és megnézzük mit bír a pike:)
Ahogy Matt is mondta, menjetek Ti is ha tudtok;)
Posted 2006. March 18. - 01:20
Posted 2006. March 18. - 01:06
Na, ismét kész van egy kisebb klip a leogangos cuccból. Ezúttal a Dani került sorra. Ez 100 mega körüli. Maul, elárulnád végre, hogy milyen zene legyen a tiéd alatt?
Posted 2006. March 18. - 00:58
mostmér?
rövidujju,hosszuujju,pulcsi,mellén,széldzseki, kesztyü, sapka buko, és nem fáztam egyáltalán ) szal már nem kell nagykabát na
sár az némi akadt, de semmiképp nem zavaró. szal nem az hogy fröcsög az arcodba a dzsuva...bár néha az se zavar szal kicsit olyan lett az alsócsõ aztán annyi..
inkább hó van ahol van csapadék.. gondolom még nem engedett fel teljesen a föld vagy nem tom.. de jóóóó naon! )
rövidujju,hosszuujju,pulcsi,mellén,széldzseki, kesztyü, sapka buko, és nem fáztam egyáltalán ) szal már nem kell nagykabát na
sár az némi akadt, de semmiképp nem zavaró. szal nem az hogy fröcsög az arcodba a dzsuva...bár néha az se zavar szal kicsit olyan lett az alsócsõ aztán annyi..
inkább hó van ahol van csapadék.. gondolom még nem engedett fel teljesen a föld vagy nem tom.. de jóóóó naon! )
Posted 2006. March 17. - 22:02
Posted 2006. March 17. - 20:25
voltunk fenn ma óháznál. elég havas ott még.. :\
de dh pálya istenkirály volt ) néhány hofolt amugy meg sima ut, meg némi levél. rohadt jo volt ))) betont is beugrottam vállkiugrásom ota elõször. és lejöttem végig egy fékkel gyökeres kicsit necces volt de leértem ))
naon hiányzott már hegy.
tessék menni tekerni, joidovan!
jaéspikerulez )
de dh pálya istenkirály volt ) néhány hofolt amugy meg sima ut, meg némi levél. rohadt jo volt ))) betont is beugrottam vállkiugrásom ota elõször. és lejöttem végig egy fékkel gyökeres kicsit necces volt de leértem ))
naon hiányzott már hegy.
tessék menni tekerni, joidovan!
jaéspikerulez )
Posted 2006. March 16. - 22:17
McClane! Még egy szóra. Cannondale Gemini 900? 500 pénzért írják kb-ra, de persze körbe kell nézni. 150-170ig állítható mozgás, Marzo 66.
Posted 2006. March 16. - 19:23
Igen, jól értetted. De amikor megjön, és a tesóm kifizeti, azon a héten kéne elmenned érte, csak ha most rendelem meg, akkor az a jövõ héten lenne (remélhetõleg).
Posted 2006. March 16. - 19:19
Hi, akkor ha jol ertem akkor, megrendeled, tesod atveszi es en egy hetre ra kimegyek es kifizetem...kerdojel,felkialtojel,pont
ma talan eljon a srac a vazert..es tudok majd valamit, lehet hogz csak holnap jon erte;meg nem mondott biztosat..majd hivlak
ma talan eljon a srac a vazert..es tudok majd valamit, lehet hogz csak holnap jon erte;meg nem mondott biztosat..majd hivlak
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. March 16. - 10:26
Sajnos az idõjárás elõrejelzés szerint nem lesz túl jó idõ jövõ héten sem. Talán csak rossz az elõrejelzés. Hétvégén viszont valószínûleg nem lesz rossz, legalább is hideg nem lesz, max esik az esõ.
Biczó, beszéltem a tesómmal, nem kell elutalnod a pénzt, csak ha megjön a teló, akkor utána hétvégén mindenképpen ki kell neki vinned a lóvét, de gondolom a telóért is ki szeretnél menni minél elõbb. Szóval szóljál, ha OK, és akkor megrendelem a honlapon. Van nekik raktáron, úgyhogy valószínûleg egy héten belül megküldik. Ezért döntsél minél elõbb.
Biczó, beszéltem a tesómmal, nem kell elutalnod a pénzt, csak ha megjön a teló, akkor utána hétvégén mindenképpen ki kell neki vinned a lóvét, de gondolom a telóért is ki szeretnél menni minél elõbb. Szóval szóljál, ha OK, és akkor megrendelem a honlapon. Van nekik raktáron, úgyhogy valószínûleg egy héten belül megküldik. Ezért döntsél minél elõbb.
Posted 2006. March 16. - 07:59
Biczó jól néz ki az a teló
talán jövõ hétre már jó idõ lesz, aztán mehetnénk kicsit zúzni valamerre...
na meg egy kis építés rlz
talán jövõ hétre már jó idõ lesz, aztán mehetnénk kicsit zúzni valamerre...
na meg egy kis építés rlz
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. March 16. - 00:32
Posted 2006. March 15. - 22:15
Holnap majd hívlak Hulp.. ha megveszik a vázat-és nem cipelem hiába.. remélem..
Addig írok bocinak-hogy mit javasol?!.. de a bankban is biztos tudják..
Akkor légyszíves küld el a számlaszámot!sms-ben is jó.. csak stimmeljen!Köszönöm szépen !
Addig írok bocinak-hogy mit javasol?!.. de a bankban is biztos tudják..
Akkor légyszíves küld el a számlaszámot!sms-ben is jó.. csak stimmeljen!Köszönöm szépen !
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. March 15. - 13:23
OK, akkor holnap elviszem magammal a munkahelyemre a láncot, és amikor jövök haza, akkor beviszem. Amikor indulok a munkahelyemrõl, akkor megcsörgetlek.
Okés! Köszi!
.:. Krankedzone Team .:.