Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Írta 2011. március 03. - 12:52
Talán 4x-ra készülsz?
Puby
Írta 2011. március 03. - 12:22
Írta 2011. március 03. - 11:33
Korn
Írta 2011. március 02. - 12:31
az megvan, hogy hárommal egymás után, engem a középsõ érdekelne, a kék színû
köszii!
Korn
Írta 2011. március 01. - 23:42
akár egy ilyen karikát:
http://www.bikemap.net/route/533382
vagy egy ilyen "melltartó"sat:
http://www.bikemap.net/route/579724
Flickr
Írta 2011. március 01. - 14:51
Mitszólnál tavaszi szünet(ápr.22-30) valamelyik napján egy Írottkõ menethez? Még nem most lesz, de jobb ha tudom, mert akk úgy szervezem a szabadidõmet. Meg edzeni is kell addig, idén még dombot sem láttam jóformán:D
Írta 2011. február 28. - 23:30
Szevasztok!
Keresek Szombathelyen valakit aki délutáni/kora esti órákban kerekezne velem ilyen 40-50km-t. És átlag 25km/h-va haladok szóval országúton még elég kezdõ vagyok...
itt:
Bejelentkezés | Facebook
Flickr
Írta 2011. február 28. - 19:15
Keresek Szombathelyen valakit aki délutáni/kora esti órákban kerekezne velem ilyen 40-50km-t. És átlag 25km/h-va haladok szóval országúton még elég kezdõ vagyok...
Írta 2011. február 28. - 12:46
Értem.
Voltak esések?
Szombat nekem jó, csak kocsim nem lesz, Ha valaki visz magával, akkor Ok
Hály
Hogyne lettek volna szerencsére kisebbek voltak,én majdnem lefigyeltem egy 4méteres szikláról,egy tuskó kiütötte alólam a gépet.
Kiszállítást ,aztat megoldjuk.
Puby
Írta 2011. február 27. - 21:05
Voltak esések?
Szombat nekem jó, csak kocsim nem lesz, Ha valaki visz magával, akkor Ok
Írta 2011. február 27. - 20:15
HellóSzóval akkor már csak láncterelõ kell. Azért ez már jól hangzik A lényeg, hogy megjött. Olyan állapotban van, amilyenre számítottál?
Köszi az együttérzést!
Hála égnek nem a pályán volt, nagyobb tempónál, hanem amikor indultunk hazafelé. Nem tudtam elképzelni, hogy mi a fene lehet ez a hang, de mire megálltam volna, már be is kapta a küllõ.
Most akkor legalább kicseréltetem fekete küllõre a hátsókat, átfüzetem
Puby: ráestél valami kõre, vagy csak simán dobtál egy csõröst? Bakker nagyon keményeket lehet esni!
Bicajoddal mi lett? Törött valami?
Oldalast gatyafékest,régen volt már vagy 8 éve biztos,merev Konámmal,egyébként semmi baja nem történt,nem úgy mint nekem.Most már aszondom inkább a bringa törjön mint én.
Ma királyat brinyóztunk,volt hendikeppes indítás is én úgy láttam élvezte mindenki aki nem tanyázott.
Fincsi lett a Lócomb,a héten elkezdem megin a kipofozgatást,h szélesebb meg gyorsabb legyen,vagy mi a pi..a.
Vasárnapra próba felszállítást is mehetnénk,15 ezer az autó sofõrrel,ki lenne benne?
Akit érdekelhet annak küldjétek el és iratkozzon fel a 4sportba Sanyinál.
Szombaton is építünk ,kellene oda is ember.
Tsá
Puby
Írta 2011. február 27. - 07:44
Köszi az együttérzést!
Hála égnek nem a pályán volt, nagyobb tempónál, hanem amikor indultunk hazafelé. Nem tudtam elképzelni, hogy mi a fene lehet ez a hang, de mire megálltam volna, már be is kapta a küllõ.
Most akkor legalább kicseréltetem fekete küllõre a hátsókat, átfüzetem
Puby: ráestél valami kõre, vagy csak simán dobtál egy csõröst? Bakker nagyon keményeket lehet esni!
Bicajoddal mi lett? Törött valami?
Írta 2011. február 26. - 21:21
GrrrAz jó Elég ügyes csákó õ is. Bár mondjuk ott ki nem?!
Bakker elmentem ma bicózni, és mi a q anyja történt? Menet közben kiesett a floater - fék kitámasztó csavar, és baromi szépen kitörte 3-4küllõmet, + a floater a fékezéstõl befordult a támvillához, lekapta onnan a festéket.....
Szétvet az ideg! grrrrr.....
Ezzel bizony vigyázni kell a fogaidat is kiszedheti az ilyesmi,nem azért mert megállíthatja a hátsó kereket,hanem azért mivel egyeltalán nem készülsz a blokkolásra.
Hasonló történt velem mikor kezdtem eldurvulásba kezdeni ,és az írottkõ-hörmann út aljában lévõ
ugratónál nem kis tempójú leérkezésnél az elsõ kerék felkapott - a hátsó kerék bekapott egy méretes fadarabot.
A közelben gombázók gyorsan elinaltak úgy hörögtem kutyapózba fél percig:-)
Meklén papa látta sztem premier plánban.
Gatya-póló mindet lezúztam,tököm majd kilógott:-)
Holnap megyünk jó páran dühödni meg baszkódni.Az új ugratóknál mindig van látnivaló,he-he
Puby
Írta 2011. február 26. - 21:08
400 as rugóval király lesz sztem ha most 500 as van rajta:)
a bringám meg már majdnem kész. láncfeszkó kell rá mert az elõzõnek iscg old felfogatása volt ennek meg iscg05 szabvány és nemjó rá sajna:S
szal még láncfeszkó és használni is lehet. amúgy egyben van már
Írta 2011. február 26. - 19:56
Köszi a hasznos infókat. Találkoztam ma Bálinttal a boltban. Láttam , hogy neki is a hátsó állásban van, és 350-es rugója van! Szépen dolgozik neki! Köszi: sosem tudtam, hogy mit jelent a 2. szám, de most ebben is okosodtam THX.
X-factor javította a szervizes srác. Sztem meg az volt a baja, hogy nem volt benne nyomás. Most ugye felfújták, és van kompresszió, annó meg sztem nem volt semmi, azért mozgott úgy. 400-ast rendeltem. Amennyire a neten néztem, ezzel a vázzal 500-as rugóval csak 100 kilós mamutok mennek Szóval sztem eddig a nyomás hiánya miatt voolt jó. Iszonyat szépen csillapít most, de egy atomrobbanás is nehezen mozdítja meg
Hallom, hogy a gépezetet meg rakod össze. hajrá - hajrá
Ma kimentem egy próbára Sébe, sokan voltak, és ott volt a srác is, aki megvette a bicódat! Nagyon tetszett neki , mellesleg nagyon ütõs lett a fehér váz azzal a sok fekete cuccal.
Nagyon elkeseredtem az elõzõ levelemben leírtak miatt, hogy hogyan lehettem ilyen hüle, nem néztem meg a csavarokat! Azt gondoltam eltörött a csavar, de nem... Holnap reggel vissza kell mennem megkeresni, 10m-es körzetbe be tudom határolni a helyet, ahol kieshetett!
Köszi az infókat
Írta 2011. február 26. - 19:48
Bakker elmentem ma bicózni, és mi a q anyja történt? Menet közben kiesett a floater - fék kitámasztó csavar, és baromi szépen kitörte 3-4küllõmet, + a floater a fékezéstõl befordult a támvillához, lekapta onnan a festéket.....
Szétvet az ideg! grrrrr.....
Írta 2011. február 26. - 19:29
Bálintnak a hátsó állásban van , amivel a leg laposabb a fejcsõ szög.
a rugón a második szám maga a rudóstag/ rugó hosszát jelenti. pl 240mm es szemtávú a 3.25 ös. régen a demo ban 222 es tag volt az pl 2.8 as volt.
400 és 500 as keménységû rugó között azért már érezhetõ a difi. van pl 450 es is a kettõ közti tartományra.
most mekkora rugóval van hogy nem mozog? mert amikor én próbáltam igaz hogy engedte az olajat de szépen mozgott nagyon.
én inkább arra tippelnék a helyedben hogy rosszul lett összerakva.
Amúgy Mic Hannah is nyomatja, volt egy év kihagyása 2 évvel ezelõtt talán, azóta újra world cup okon, top 15 ben van általában , és pl épp most az ausztrál ob -n jött egy elsõ helyet idõmérõn. kiv vagyok döntõben is tudja e majd hozni.
Írta 2011. február 26. - 15:58
2 éve újra elkezdte nyomatni a világkupákon a megújult karbon GT nyergében.
Tavaj elõtti szezonban elég erõsen ottvolt a dobogókon......szóval Mick here még tolja rendesen a témát
Írta 2011. február 26. - 08:11
Írta 2011. február 26. - 08:09
Meredek állásban van neki a tag? Akkor ezek szerint lehet, hogy a 400-as gyenge lesz? Fenébe..... Pedig ma meg kéne rendelnem... Nem tudod, hogy mit jelent a rugón a második szám? Nekem 500x3.25 van benne most! A tag szerviz után szinte meg sem mozdul...., így meg nem tudok vele menni rendesen, mert majdnem merev, pedig a kompresszió teljesen ki van tekerve.
Megvan, hogy mi a csákó neve, beugrott: Mick Hannah. Na vele mizu?