Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Írta 2011. március 06. - 19:56
Írta 2011. március 06. - 18:20
Voltunk Kalposon über fasza a pálya,indulhat a zúzás.
Pár kanyar még nem ideál de nem is kell annak lennie,mindenki beveszi ahogy tudja majd csak kialakiul a helyes ív.
Puby
Írta 2011. március 06. - 08:48
Csak autóból nem vennék soha új darabot, mégpedig azért nem, mert az autót sokan normálisan használják, ellenben egy bicajjal, motorral. A rendeltetésébõl kifolyólag jobban le lehet élni ezeket!
Most lehet, hogy megkövezel, de egy nagy feeling-je a használt cuccok utáni keresgélésnek. Én imádok hirdetéseket bújni!!! Van egy különös hangulata... Elmenni megnézni.
Garancia csak akkor van, ha szervizbe hordod, de ez a másik, amit sem autónál, sem motornál nem tennék.
Írta 2011. március 06. - 00:43
én ha tehetném se vennék újat .) mármint bolti áron.
nemrég adtam el a giantot. 3 évig használtam ingyen.
Ha tehetnéd, simán vennél, biztos vagyok benne (mondjuk, ha nem számítana a pénz). Már csak ha abból indulsz ki, hogy nem kell lesegetni a hirdetéseket, hanem csak bemész a boltba, aztán kéred, ami kell. Vagy megrendeled a neten, aztán kész. Garanciád is van rá, ami nem elhanyagolható szempont.
De már megint az új-használt vitánál vagyunk. Ez valahogy idõrõl-idõre elõkerül.
Írta 2011. március 05. - 21:37
Motorból pl sosem vennék használtat ( látom, hogy hogyan használják a büdös balkáni kutyák, itt semminek nincs becsülete ).
Írta 2011. március 05. - 20:18
nemrég adtam el a giantot. 3 évig használtam ingyen.
Írta 2011. március 05. - 19:45
Írta 2011. március 05. - 19:24
Írta 2011. március 05. - 14:31
Írta 2011. március 05. - 09:16
Sajnos annyi pénze nem sok embernek van, hogy 1,2 milláért vegyen magának, így marad a használt.
Mindenki új gépet venne, ha tehetné, asszem ez egyértelmû.
Én kocsival is úgy vagyok, hogy inkább veszek egy jó állapotú használt, komolyabb autót, mint egy zsír új alapot! Sajnos a rizikó benne van, nem kicsit!
Írta 2011. március 04. - 23:55
Sztem meg nagyon sok ember fog újra a bicajozás felé tekintgetni, aki eddig egyéb technikai sportot ûzött, mivel a benya nagyon - nagyon drága. Két motocross-os haverom is elkezd idén FR/DH-val barátkozni. nagyon jók motoron, de már nem bírják anyagilag. Biztos nagyon jók lesznek bicón!
Én is azon az elven vagyok, hogy egybõl olyan bicó kell, amit remélhetõleg nem cserélsz le 1/2 év múlva... Mondm ezt én, aki 1,5 év alatt a 3. bicót fogyasztom Mondjuk igaz, hogy egyiken sem buktam még!
Igen, csak te minden bicajodat használtan vetted. Na McClane ilyet biztos nem fog tenni. Tehát õ ilyen bicajcsere tempóban tuti, hogy nagyot bukott volna.
Tök jó McClane, nekem is van otthon netem. Valamikor kéne egyet értekeznünk gmailen, mert régen dumáltunk, érdekelne, hogy mi van veled.
Írta 2011. március 04. - 22:33
Egyébként Zsolt vagyok Debrecenbõl, akivel Balázs( Protech) együtt fog gurulgatni a Megán.
Írta 2011. március 04. - 20:47
Hát ez bizony a Lócombon van amit ma is igazgattunk még.Puby:
Nem ment ki tegnap a levelem.
Hol van az az ugrató, amit a videón láttam?
Elég kellemetlen volt. Majdnem eldobta a delikvens a gépet
Mára bikepark minõségû a nagy része,van benn minden meg hosszú-mindenki szereti,ógyakorló pálya.
Ma betettünk +2 raklapot meg lecsirkehálóztuk.
A kanyarokat az aljában meg az ugrató után megigazítottuk.Príma lett.
Aki holnap akar jöni annak mondom a reggel 8 órás vonaton leszünk Kõszeg felé.
Frankó idõ lesz.
Puby
Írta 2011. március 04. - 12:00
Nem ment ki tegnap a levelem.
Hol van az az ugrató, amit a videón láttam?
Elég kellemetlen volt. Majdnem eldobta a delikvens a gépet
Írta 2011. március 04. - 09:23
Én is azon az elven vagyok, hogy egybõl olyan bicó kell, amit remélhetõleg nem cserélsz le 1/2 év múlva... Mondm ezt én, aki 1,5 év alatt a 3. bicót fogyasztom Mondjuk igaz, hogy egyiken sem buktam még!
Írta 2011. március 03. - 22:52
a bringa kipróbálásban azért benne lennék
Hulp
van netem itthon ;-)
nem voltam/leszek olyan jó, hogy tõlem kellene tartani
Korn
Írta 2011. március 03. - 22:10
Adok én neked kipróbázásra ilyet is meg amolyat is oszt meglátod.nem szeretnék 20 centikkel ugrani
Van elöl hátul lockolható 160-om is megnézed hogy mászik.
Finom a forcse' csak nincs má eccse'.
Télleg visszatérsz öcsém?
Sokan összekaphattyák magokat akkor.
Puby
Írta 2011. március 03. - 20:29
Egyetértek Pubyval, szerintem sem neked való ez a bicaj. Olyan 160mm körüli rugóúttartományban gondolkodj. Azzal még lehet menni felfelé is. Ráadásul a felfelé eddig sem okozott neked gondot, max nem száguldasz majd annyira. Ellenben lefelé.... Plusz a 160-as kategóriában talán találsz lockolható rugózásút is. Persze ennek az árát is megkérik majd.
Ez azt jelenti, hogy újra elkezdesz bicajozni? Esetleg hétvégén megjelensz a környéken is?
Írta 2011. március 03. - 20:04
Nem akarlak elkeseríteni csak mondom,ha tényleg bringára akarsz szállni ismét akkor azz ilyen típusú kerókat el is felejtheted.nem szeretnék 20 centikkel ugrani
Pár hónap múlva már nem lesz elég és törheted a fejed a cserén.Mivel te tudsz sebességgel menni ,ennél jóval nagyobb rugóút kell.Higgyé nekem fater!Nem kell 20 centi de a 10 édeskevés.
13-16 cm kb,neked.
Puby