Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
én nyomtam ma egy ilyet az egysebivel:
Route: Kõszeg, Hörmann, Velem, Rohonc | Bikemap.net
jólesett.

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
H.

Voltunk Kalposon über fasza a pálya,indulhat a zúzás.
Pár kanyar még nem ideál de nem is kell annak lennie,mindenki beveszi ahogy tudja majd csak kialakiul a helyes ív.

Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
:) Nem is tudtam, hogy volt már itt új - használt vita :)
Csak autóból nem vennék soha új darabot, mégpedig azért nem, mert az autót sokan normálisan használják, ellenben egy bicajjal, motorral. A rendeltetésébõl kifolyólag jobban le lehet élni ezeket!
Most lehet, hogy megkövezel, de egy nagy feeling-je a használt cuccok utáni keresgélésnek. Én imádok hirdetéseket bújni!!! Van egy különös hangulata... Elmenni megnézni.
Garancia csak akkor van, ha szervizbe hordod, de ez a másik, amit sem autónál, sem motornál nem tennék.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

én ha tehetném se vennék újat .) mármint bolti áron.
nemrég adtam el a giantot. 3 évig használtam ingyen. :o

Ha tehetnéd, simán vennél, biztos vagyok benne (mondjuk, ha nem számítana a pénz). Már csak ha abból indulsz ki, hogy nem kell lesegetni a hirdetéseket, hanem csak bemész a boltba, aztán kéred, ami kell. Vagy megrendeled a neten, aztán kész. Garanciád is van rá, ami nem elhanyagolható szempont.
De már megint az új-használt vitánál vagyunk. Ez valahogy idõrõl-idõre elõkerül. :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Én azért vennék. Nálam egy új motor, bicaj, kocsi örök életû lenne. A motoromat újan vettem, meg is lehet nézni. Enni lehet a blokkról. Mindenemre nagyon vigyázok. Szóval bicót is vennék újan. Már tudom, hogy milyen típust szeretek, így nem akarnám eladni. Nekem eddig tartott a kísérletezés, de úgy érzem, ezt a bicajt nagyon szeretem.
Motorból pl sosem vennék használtat ( látom, hogy hogyan használják a büdös balkáni kutyák, itt semminek nincs becsülete ).

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
én ha tehetném se vennék újat .) mármint bolti áron.
nemrég adtam el a giantot. 3 évig használtam ingyen. :o

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Szerintem ez csak akkor fontos, ha záros határidõn belül tovább szeretnéd adni. Én pl. nem tervezem ezt, úgyhogy annyira nem is érdekel az értékvesztése. Ráadásul kifutó modellként eléggé jól leárazottan vettem. Nagyjából annyival került kevesebbe, amennyi az értékvesztése volt abban a pillanatban, amikor kihoztam a szalonból. Persze akkor még nem tudtam, hogy így meg fogom szívni a CHF hitel miatt. De utólag már könnyen okos az ember.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Így igaz.
Kinek a pap - kinek a papné :)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
Plusz az újat kihozod a boltból, mentél vele 2 karikát (akár autó akár bringa) ,aztán már azt veszed észre ,hogy a feléért sem tudod eladni.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Jogos.
Sajnos annyi pénze nem sok embernek van, hogy 1,2 milláért vegyen magának, így marad a használt.
Mindenki új gépet venne, ha tehetné, asszem ez egyértelmû.
Én kocsival is úgy vagyok, hogy inkább veszek egy jó állapotú használt, komolyabb autót, mint egy zsír új alapot! Sajnos a rizikó benne van, nem kicsit!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

Sztem meg nagyon sok ember fog újra a bicajozás felé tekintgetni, aki eddig egyéb technikai sportot ûzött, mivel a benya nagyon - nagyon drága. Két motocross-os haverom is elkezd idén FR/DH-val barátkozni. nagyon jók motoron, de már nem bírják anyagilag. Biztos nagyon jók lesznek bicón!

Én is azon az elven vagyok, hogy egybõl olyan bicó kell, amit remélhetõleg nem cserélsz le 1/2 év múlva... Mondm ezt én, aki 1,5 év alatt a 3. bicót fogyasztom :) Mondjuk igaz, hogy egyiken sem buktam még!

Igen, csak te minden bicajodat használtan vetted. Na McClane ilyet biztos nem fog tenni. Tehát õ ilyen bicajcsere tempóban tuti, hogy nagyot bukott volna.

Tök jó McClane, nekem is van otthon netem. Valamikor kéne egyet értekeznünk gmailen, mert régen dumáltunk, érdekelne, hogy mi van veled.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Hali. Bocsi , hogy így messzirõl kérdezek, de milyen videón látható ez a Lócomb?
Egyébként Zsolt vagyok Debrecenbõl, akivel Balázs( Protech) együtt fog gurulgatni a Megán.

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 posts

Puby:
Nem ment ki tegnap a levelem.
Hol van az az ugrató, amit a videón láttam?
Elég kellemetlen volt. Majdnem eldobta a delikvens a gépet

Hát ez bizony a Lócombon van amit ma is igazgattunk még.
Mára bikepark minõségû a nagy része,van benn minden meg hosszú-mindenki szereti,ógyakorló pálya.
Ma betettünk +2 raklapot meg lecsirkehálóztuk.
A kanyarokat az aljában meg az ugrató után megigazítottuk.Príma lett.
Aki holnap akar jöni annak mondom a reggel 8 órás vonaton leszünk Kõszeg felé.
Frankó idõ lesz.

Puby

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Puby:
Nem ment ki tegnap a levelem.
Hol van az az ugrató, amit a videón láttam?
Elég kellemetlen volt. Majdnem eldobta a delikvens a gépet

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Sztem meg nagyon sok ember fog újra a bicajozás felé tekintgetni, aki eddig egyéb technikai sportot ûzött, mivel a benya nagyon - nagyon drága. Két motocross-os haverom is elkezd idén FR/DH-val barátkozni. nagyon jók motoron, de már nem bírják anyagilag. Biztos nagyon jók lesznek bicón!

Én is azon az elven vagyok, hogy egybõl olyan bicó kell, amit remélhetõleg nem cserélsz le 1/2 év múlva... Mondm ezt én, aki 1,5 év alatt a 3. bicót fogyasztom :) Mondjuk igaz, hogy egyiken sem buktam még!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
nem veszek bringát, most másra kell a pénz
a bringa kipróbálásban azért benne lennék :)

Hulp :)
van netem itthon ;-)

nem voltam/leszek olyan jó, hogy tõlem kellene tartani
Come on! It's on

Korn

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 posts

nem szeretnék 20 centikkel ugrani

Adok én neked kipróbázásra ilyet is meg amolyat is oszt meglátod.
Van elöl hátul lockolható 160-om is megnézed hogy mászik.

Finom a forcse' csak nincs má eccse'.

Télleg visszatérsz öcsém?

Sokan összekaphattyák magokat akkor.

Puby

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ezek szerint jól fizetnek Pápán, igaz McClane. ;)

Egyetértek Pubyval, szerintem sem neked való ez a bicaj. Olyan 160mm körüli rugóúttartományban gondolkodj. Azzal még lehet menni felfelé is. Ráadásul a felfelé eddig sem okozott neked gondot, max nem száguldasz majd annyira. Ellenben lefelé.... Plusz a 160-as kategóriában talán találsz lockolható rugózásút is. Persze ennek az árát is megkérik majd.

Ez azt jelenti, hogy újra elkezdesz bicajozni? Esetleg hétvégén megjelensz a környéken is?

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 posts

Nem akarlak elkeseríteni csak mondom,ha tényleg bringára akarsz szállni ismét akkor azz ilyen típusú kerókat el is felejtheted.
Pár hónap múlva már nem lesz elég és törheted a fejed a cserén.Mivel te tudsz sebességgel menni ,ennél jóval nagyobb rugóút kell.Higgyé nekem fater!Nem kell 20 centi de a 10 édeskevés.
13-16 cm kb,neked.

Puby

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Come on! It's on

Korn