Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. April 23. - 13:24
Hú mennyi minden történt!!!
Remélem nincs komoly baj.
Matt szép a bringa.
Én majd csak akkor lendülök bele ha rendbejön a lábam a mûtét után és minden védõcuccom meglesz!
http://www.internetm...ndex.php?menu=2
na ez az amit kerestem...
Remélem nincs komoly baj.
Matt szép a bringa.
Én majd csak akkor lendülök bele ha rendbejön a lábam a mûtét után és minden védõcuccom meglesz!
http://www.internetm...ndex.php?menu=2
na ez az amit kerestem...
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. April 23. - 12:59
Sajna Maul a múltkori fényképekbõl nem lett jó semmi, mert nagyon messze voltál, és a vaku nem villantott olyan messzire, vaku nélkül meg nagyon kevés fény volt már ahhoz, hogy szép képek legyenek. Magyarul az összes nagyon sötét lett.
Matt, azért én is lejöttem néhányszor. Jövõ héten meg folytatás, de már csak a DH-pályán. Jól néz ki amikor kicentizted a kamerát. Egyébként a gyökeresen nekem is majdnem bukta lett. Egy fának mentem neki, de szerencsére már tök lassan, szóval csak a kerék ment neki picit. Pedig már felkészültem a szaltóra.
Matt, azért én is lejöttem néhányszor. Jövõ héten meg folytatás, de már csak a DH-pályán. Jól néz ki amikor kicentizted a kamerát. Egyébként a gyökeresen nekem is majdnem bukta lett. Egy fának mentem neki, de szerencsére már tök lassan, szóval csak a kerék ment neki picit. Pedig már felkészültem a szaltóra.
Posted 2006. April 23. - 12:25
thx ) igen avid sd7-es fékkar.
de tegnap kiderült hogy ráférne egyujrabóvdenezés mer nem volt az igazi..
óházig mentünk aztán meg dh pálya. jó volt, nekem tetszett. és mivel videóztunk (folyton visszatolás) sokkal többet bicoztam mintha csak felmenés-lejövés lett volna szal jól elfáradtam én személy szerint )
katlanban jól elbohóckodtunk ) csak az volt a baj hogy én bicikliztem a legtöbbet és mindenki más meg csak ült Maul érti
sajna egyik kõszegi srác összeburult :\ szerencse h volt pár tapasztalt 'versenyzõ is a közelben..
gyökeres részre meg kezdek rájönni, hogyan kell hátsófékkel lejönni rajt, naon flesss
ja és majnem sikerült elég drágára intéznem a tekerést.. ) kiváncsi leszek a felvételre amikor félcentire csúszok el az állvány mellett )
Vidám meg frankón behorpasztotta a hátsófelnijét defektel egybekötve hogy aztán a szingósfelnin ne férjen át az autószelep és végül mégis raganyózni kelljen )
szal kalandos volt )
mikor legközelebb?
ja, biczo inovácomenedzsmentrõl majd zh után kérdezd h micsoda.. )
de tegnap kiderült hogy ráférne egyujrabóvdenezés mer nem volt az igazi..
óházig mentünk aztán meg dh pálya. jó volt, nekem tetszett. és mivel videóztunk (folyton visszatolás) sokkal többet bicoztam mintha csak felmenés-lejövés lett volna szal jól elfáradtam én személy szerint )
katlanban jól elbohóckodtunk ) csak az volt a baj hogy én bicikliztem a legtöbbet és mindenki más meg csak ült Maul érti
sajna egyik kõszegi srác összeburult :\ szerencse h volt pár tapasztalt 'versenyzõ is a közelben..
gyökeres részre meg kezdek rájönni, hogyan kell hátsófékkel lejönni rajt, naon flesss
ja és majnem sikerült elég drágára intéznem a tekerést.. ) kiváncsi leszek a felvételre amikor félcentire csúszok el az állvány mellett )
Vidám meg frankón behorpasztotta a hátsófelnijét defektel egybekötve hogy aztán a szingósfelnin ne férjen át az autószelep és végül mégis raganyózni kelljen )
szal kalandos volt )
mikor legközelebb?
ja, biczo inovácomenedzsmentrõl majd zh után kérdezd h micsoda.. )
Posted 2006. April 23. - 10:44
hy!
jó volt a tegnapi tekerés, csak hát ne kellett volna megint mentõt hívnunk....
nah mindegy, már túl vagyunk rajta, csak sajnos az a baj, hogy a videózás rovására ment...
Hulp!
Amit még multkor tesód fényképezett a parkosba, azokat nem tudnád feltölteni?
jó volt a tegnapi tekerés, csak hát ne kellett volna megint mentõt hívnunk....
nah mindegy, már túl vagyunk rajta, csak sajnos az a baj, hogy a videózás rovására ment...
Hulp!
Amit még multkor tesód fényképezett a parkosba, azokat nem tudnád feltölteni?
Posted 2006. April 23. - 09:42
-..ez igaz, nem olyan kevés az, fõleg ha egy kicsit le lesznek butitva a képek mondjuk fél MB-ijnyira..akkor már nem is olyan kevés az.. és átmeneti képfelrakásokhoz tökéletes! aztán majd felkerül az oldalra, és lehet törölni a képtárból.. -és jöhet rá új kép.. perze hogy ezzel nincsen megoldva webhosting dolgunk, de ettõl nem is azt kell várni!.. arra talán már válaszolt több cég is, mindj megnézem!?
Milyen volt a tegnapi tekerés? merre voltatok-volt valami eksön? és is elmentem tegnap motoros kísérettel Barcs-Gyékényes-Barcs távra ami 130km aszfalt.. kivagyok dõlve.....ami viszont szomorú-hogy a telómban nem sok levegõ maradt-márpedig Barcson akkor látni telópumpát-ha éppen én hozok egyet.. na de lesz valahogy..
Ja Petivedd számításba -hogy itt több user van, mert te meg én már 2-és az már 200MB:)!
Matt-innovációmenedzsment? -a sok suli ártalmas..-király a gép!!!!!
Milyen volt a tegnapi tekerés? merre voltatok-volt valami eksön? és is elmentem tegnap motoros kísérettel Barcs-Gyékényes-Barcs távra ami 130km aszfalt.. kivagyok dõlve.....ami viszont szomorú-hogy a telómban nem sok levegõ maradt-márpedig Barcson akkor látni telópumpát-ha éppen én hozok egyet.. na de lesz valahogy..
Ja Petivedd számításba -hogy itt több user van, mert te meg én már 2-és az már 200MB:)!
Matt-innovációmenedzsment? -a sok suli ártalmas..-király a gép!!!!!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. April 22. - 22:39
Ha jól olvastam, sajnos a bikmakk képgalériában is max 100 mega a limit, ami nevetségesen kevés. De lehet, hogy csak én értettem valamit fére.
Szerintem egyáltalán nem nevetséges, ha megnézed olyan szinten, hogy mondjuk 100user * 100Mb (és nem csak 100 user van.)
valamint, ha megtelik a 100Mbtod, igényelhetsz bõvítést*. Elbírálják, hogy (sarkítok) megérdemled-e, és ha igen, akkor hipp-hopp máris lesz még helyed.
De még ha a 100Mb nevetséges is.. menynibe kerül ez neked? .. naugye
*
http://forum.bikemag...413&postcount=1
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. April 22. - 22:03
Ha jól olvastam, sajnos a bikmakk képgalériában is max 100 mega a limit, ami nevetségesen kevés. De lehet, hogy csak én értettem valamit fére.
Posted 2006. April 22. - 14:20
Matt! Avid fékkarod van? Én ma vettem egy scwalbe spacet, majd én is nyomok képet:)
Posted 2006. April 22. - 11:35
Posted 2006. April 22. - 11:06
Hulp van tárhelyüzemeltetõ ismerõsöm-Bp-en már írtam neki tegnap este!!kértem ajánlatokat cégektõl is, mert mindenhol ált. 2GB os limit van-az a max.. én min. 5GB ot kértem -és rá árajánlatot!.. van ezer még irogatok nekik.. meg az ismerõsömmel beszélek telefonon.. majd beszámolok mi újs, mert linkelni nem érdemes, majd csak ha van konkrét ajánlat.. én valahogy úgy számoltam hogy max 25-öt érdemes kidobni ilyenre évente-de azért adjanak min. 7-8GB-ot ha nem lez ilyen akkor nemtom.. de lesz!
Jó tekerést srácok! vigyázzatok magatokra! Maulnak szakadékot ne mutassatok!
Hulp már készen van a bikemag képtár, nem lehetne oda a képeket?
Jó tekerést srácok! vigyázzatok magatokra! Maulnak szakadékot ne mutassatok!
Hulp már készen van a bikemag képtár, nem lehetne oda a képeket?
Posted 2006. April 21. - 22:31
Attila, holnap a 13:15-ös vonattal megyünk, és az Óháztól lefelé fogunk videózni, jön Maul, meg McClane is, meg akkor tesóm is szívesen jön, és hozza a kamerát.
Köszi Cornel az utánajárást, de az 1GB nem lesz kicsit kevés? Ha fel szeretnénk rakni egy csomó képet, meg videót is, akkor az tuti nem lesz elég. Képekbõl csak most fel tudnék rakni annyit, meg csak a leogangos videó van közel annyi.
Most akkor a tárhelybe az tartozik, ami a domain név alatt lévõ honlapon lévõ összes adat, vagy csak mondjuk egy ftp cím, amire lehet felrakni mindent. Vagy a kettõ teljesen külön kezelendõ?
Biczó, nem tudsz nekünk elkülöníteni valami jó kis katonai szervert? A hadseregnek biztos van egy csomó.
Köszi Cornel az utánajárást, de az 1GB nem lesz kicsit kevés? Ha fel szeretnénk rakni egy csomó képet, meg videót is, akkor az tuti nem lesz elég. Képekbõl csak most fel tudnék rakni annyit, meg csak a leogangos videó van közel annyi.
Most akkor a tárhelybe az tartozik, ami a domain név alatt lévõ honlapon lévõ összes adat, vagy csak mondjuk egy ftp cím, amire lehet felrakni mindent. Vagy a kettõ teljesen külön kezelendõ?
Biczó, nem tudsz nekünk elkülöníteni valami jó kis katonai szervert? A hadseregnek biztos van egy csomó.
Posted 2006. April 21. - 20:41
Posted 2006. April 21. - 20:12
Posted 2006. April 21. - 16:55
Nem tudom Biczó, de a freemail-es postafiók is már 25 mega. Szerintem sem túl sok az 1GB. Mennyi lenne az a méret, amivel már érdemes lenne foglalkozni? Cornel mondott már lehetõségeket is, csak a Cornel is eltünt, már régen írt ide. Csak azt nem értem, hogy miért kerül ez olyan sokba. Ha azt vesszük egy 200 gigás vinyó nem kerül sokba. Persze ez biztos máshogy mûködik, de a többi költség elvileg teljesen független a tárhely méretétõl.
Az macerás a régit átrakni az új oldalra? A számítástechnika ezen részéhez egyáltalán nem értek.
Hmmm... valahol láttam egy hirdetést, 1 Gb + 1 domain 2 évre csak tizenvalahányezer asszem bruttó 15.
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. April 21. - 15:47
szal akkor én utánatok megyek ahogy megbeszéltük Hulp...valszeg 1/2 4-kor találkozunk az Írott-kõnél....
tárhely? a gmail-en 2,5 gb a postafiók max mérete
de nekünk nem postafiók, hanem tárhely kell
tárhely? a gmail-en 2,5 gb a postafiók max mérete
de nekünk nem postafiók, hanem tárhely kell
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. April 21. - 15:37
Mennyi ideig tart neked a megkajálás? Magyarul mikor tudnál elindulni? Csak mert akkor én mondjuk megyek az eggyel késõbbi vonattal, és olyan 2 körül érnék oda, de akkor utána azonnal indulni kell.
Posted 2006. April 21. - 15:28
Hi Hulp!
Én is a deles vonattal megyek, elengedtek melóból elõbb.
De mindenképp utánatok kell mennem, mert elõször letusolok meg kajálnom sem ártana.
Majd meglátom mi lesz.
Összekapom magam!!!!
Én is a deles vonattal megyek, elengedtek melóból elõbb.
De mindenképp utánatok kell mennem, mert elõször letusolok meg kajálnom sem ártana.
Majd meglátom mi lesz.
Összekapom magam!!!!
Posted 2006. April 21. - 14:05
Nem tudom Biczó, de a freemail-es postafiók is már 25 mega. Szerintem sem túl sok az 1GB. Mennyi lenne az a méret, amivel már érdemes lenne foglalkozni? Cornel mondott már lehetõségeket is, csak a Cornel is eltünt, már régen írt ide. Csak azt nem értem, hogy miért kerül ez olyan sokba. Ha azt vesszük egy 200 gigás vinyó nem kerül sokba. Persze ez biztos máshogy mûködik, de a többi költség elvileg teljesen független a tárhely méretétõl.
Az macerás a régit átrakni az új oldalra? A számítástechnika ezen részéhez egyáltalán nem értek.
Posted 2006. April 21. - 12:14
Hi,, Hulp szerintem keversz, mert az esetben a tárhely a levelesláda nagysága-ahol is 10MB elég sok, az alap 5MB hoz képest,,asszem még annyi nem néztem.. de az nem webhely.. a legtöbb webhelyen 500MB ot adnak ingyé.. mint az atw-n is azt hiszem.. de hallottam hogy valahol 1GB-ot de az se sok.. a többiért fizetni kell..! szerintem is fizessünk-nálam van 8000ezer pénz a számlán!! én addig kérdezõsködök ismerõsöknél, hol mennyiért-mekkorát kapnánk!? ok? más iskeresgessen!
jó hétvégét a ridereknek! jó filmezést! Mcclane csak óvatosan!nem alacsonyan repülni, hanem gurulni!
jó hétvégét a ridereknek! jó filmezést! Mcclane csak óvatosan!nem alacsonyan repülni, hanem gurulni!