háj!
gratula és köszi ) igyexem )
McClane te dudáltál le az útról minket a panoráma szállónál?)) újabban kocsival jársz edzeni? hörmannig tekertünk egyett Zsófival. majnem meghaltam, dehát égõ lett volna leszállni
maratonon ment valaki?
hulp, egy zoggie pumpa multkor asszem a táskádban maradt. majd ha lesz idõm meg bicom akkor ugyis menünk tekerni aztán elteszem h ne kelljen cipelned, hehe ) köszi )
nah lassan kéne alvás..
vegyek féket hátra? 18ér hidros deore 525. 160as
nyah joejt!
Matt
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. June 05. - 22:38
Posted 2006. June 05. - 16:40
Hahó Maul, merre jársz? Ismét nem haladtunk semmit a filmmel. Most már nagyon idõszerû lenne elküldeni. Bár én már erõsen kétlem, hogy ennyi késés után ad nekünk valamit is a Berrie.
Posted 2006. June 05. - 15:56
Matt akkor hajrá.. nekem már minden megvan..a totál matek kilõve végleg.. de jönnek újabb finomságok..
Matt mindent bele..!!!!
Matt mindent bele..!!!!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. June 05. - 15:53
Hi,, Mcclane-próbálj meg mindent!!!
A szalmabála nem hülyeség, de még nem fogunk sehol találni, mivel a szalma a búza szára.. az meg még nincs...bocs gabona szára a :szalma...::::::::::
Mcclane-el beszéltünk pályaelemekrõl-holnap felrakom ide mire gondoltam én ami egyszerû-és szeretnék olyat..és az anyagköltséget is.. felrakom-elõzetesen 0,2 köbméter fa kellene..de majd holnap pontosan..
Maul mi volt veled hétvégén??oda adhattad volna hulpnak a vinyót..!!!így hogyan lehet vbalamit is csinálni?
A szalmabála nem hülyeség, de még nem fogunk sehol találni, mivel a szalma a búza szára.. az meg még nincs...bocs gabona szára a :szalma...::::::::::
Mcclane-el beszéltünk pályaelemekrõl-holnap felrakom ide mire gondoltam én ami egyszerû-és szeretnék olyat..és az anyagköltséget is.. felrakom-elõzetesen 0,2 köbméter fa kellene..de majd holnap pontosan..
Maul mi volt veled hétvégén??oda adhattad volna hulpnak a vinyót..!!!így hogyan lehet vbalamit is csinálni?
Posted 2006. June 03. - 20:34
Posted 2006. June 03. - 15:24
azért az eladó statisztikája elég jo.
online bringaboltos topicban esetleg érdemes körülnézni mire kell figyelni aztán GO )
én is szeretnék hegyre egy bicot ) kezdésnek lehet beujítok még egy féket )
találtam egy ilyet: coiler primo
online bringaboltos topicban esetleg érdemes körülnézni mire kell figyelni aztán GO )
én is szeretnék hegyre egy bicot ) kezdésnek lehet beujítok még egy féket )
találtam egy ilyet: coiler primo
Posted 2006. June 03. - 15:04
Posted 2006. June 03. - 14:02
Biztos, hogy használt DH-vázat szeretnél rendelni Németországból az e-bay-en keresztül? Hát nem tudom.
Posted 2006. June 03. - 13:37
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. June 02. - 12:46
Jaja! Persze, hogy jó a vaásrnap, megbeszéltük....
Szalmabála hülyeség.... Nincs is hova rakni, meg azért nem kell telehordani az erdõt mindenféle szeméttel
Szalmabála hülyeség.... Nincs is hova rakni, meg azért nem kell telehordani az erdõt mindenféle szeméttel
Posted 2006. June 02. - 12:06
Maul akkor vasárnap ráérsz?
még az jutott eszembe, hogy ha jövõ pénteken veszünk fát, és ott lesz az utánfutó, akkor a szalmabálás problémát is meg tudnánk oldani, csak keresni kellene, honnan tudnánk hozni
még az jutott eszembe, hogy ha jövõ pénteken veszünk fát, és ott lesz az utánfutó, akkor a szalmabálás problémát is meg tudnánk oldani, csak keresni kellene, honnan tudnánk hozni
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. June 01. - 16:38
Hajrá a vizsgákon Matt. Bicajozni már én is nagyon mennék, de ez a trágya idõ nem nagyon alkalmas rá.
Posted 2006. June 01. - 15:48
hali!
köszi a kérdést..
hadilábon..
megvágtak sziltanból, holnap menek matekra, remélem z menni fog, aztán fizika és gépszerk és megint sziltan.
Nálad mi a pálya?
bringááázni akarok!
köszi a kérdést..
hadilábon..
megvágtak sziltanból, holnap menek matekra, remélem z menni fog, aztán fizika és gépszerk és megint sziltan.
Nálad mi a pálya?
bringááázni akarok!
Posted 2006. June 01. - 14:17
még nem adtam fel, próbálom puhítani a dolgot, ez még nem végleges!
csak szóltam, hogy gáz van
csak szóltam, hogy gáz van
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. June 01. - 14:01
na persze
akkor mondjak fel a munkahelyemen emiatt, vagy mi?
mert hogy onnan nem kapok szabit
elmegy a másik rendszergazda, EGYEDÜL viszem a teljes céget
új ember legkorábban nyár végére
na erre varrjatok gombot
és utána bazdmegezzetek
akkor mondjak fel a munkahelyemen emiatt, vagy mi?
mert hogy onnan nem kapok szabit
elmegy a másik rendszergazda, EGYEDÜL viszem a teljes céget
új ember legkorábban nyár végére
na erre varrjatok gombot
és utána bazdmegezzetek
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. June 01. - 12:42
Posted 2006. June 01. - 12:17
nem értem mi van veled (õs)ember mostanában..??!meg vagy zakkanva -vagy mi? döntöd romba-hétrõl-hétre a terveket! te tervgyilkos vagy.. a terroristákkal együtt kéne felakasztani..
Posted 2006. June 01. - 12:13
Mcclane most-mikor már le van minden foglalva.. te egy Rendes gyerek vagy, Hulp véleményét már meg se várd.. szerintem többet ne mutatkozz nyílvánosan..
Végülis most csak 5emberrel cseszel ki.. Errõl no komment..
Mcclane te normális vagy? ja bizti bútort raksz össze...
Hulp hétvégén ráérek...!
MATT hogyan állsz a vizsgákkal?
Végülis most csak 5emberrel cseszel ki.. Errõl no komment..
Mcclane te normális vagy? ja bizti bútort raksz össze...
Hulp hétvégén ráérek...!
MATT hogyan állsz a vizsgákkal?
Posted 2006. June 01. - 10:02
oks, autót tudok hozzá szerezni
Hulp valszeg az olasz nekem ugrott
van valami hír Leogangról?
vagy csak akkor tudunk majd valamit, ha már el lett küldve a film a Berrynek??
Hulp valszeg az olasz nekem ugrott
van valami hír Leogangról?
vagy csak akkor tudunk majd valamit, ha már el lett küldve a film a Berrynek??
Come on! It's on
Korn
Korn