Maul és Hulp bocs, hogy tegnap nem mentem, de nem jött össze!
Cornelnak sem tudtam odaadni a pénzt, de majd ma....! (remélem)
ha kérhetem, a részembõl vegyétek ki azokat a jeleneteket, amikor mondjuk megállok a gyökeresen Saalbachban, aztán az ns-bõl az elsõ pár nekirugaszkodást, ....
nem kell rólam sok anyag, elég 3-4 perc, de az tömény legyen, ne kelljen várni arra, hogy történik valami....
ha megoldható, a részemet hagyjátok a legvégére, megpróbálok odamenni
Sala szívesen látunk!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. május 26. - 06:45
Írta 2006. május 26. - 00:43
a pálya megnyitón ottt a helyem ha nem zavarok
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. május 25. - 23:07
Valamit hagyni kell jövõre is, szerintem ezzel már túl sok idõ menne el. Ha nagyon akarod, akkor lehet hogy be lehet szorítani, csak azt nem tudom, hogy kell-e egyáltalán valamit még építeni elõször. Mert akkor tárgytalan.
Írta 2006. május 25. - 18:12
Hulp szombat már nem lesz idõ felvenni semmit-igaz? a pálya vége még érdekes lett volna..!?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. május 25. - 17:27
Hát figyelj hulp!
Nem tudom, hogy neked premierbe vannak-e olyan projectjeid, amik kellenek, mert ha itt vágunk nálam, akkor én edius-ban dolgozok, szóval felõlem letörölheted a renderelt hangokat...
Nem tudom, hogy neked premierbe vannak-e olyan projectjeid, amik kellenek, mert ha itt vágunk nálam, akkor én edius-ban dolgozok, szóval felõlem letörölheted a renderelt hangokat...
Írta 2006. május 25. - 13:25
Mcclane nem a vágás miatt kellettél volna,vagyis igen , de abból a szempontból, hogy milyen anyag legyen rólad bevágva..de azt itt is leírhatod lényegében-indulj ki abból ami már elkészült-és gondold át mi legyen benne ebben hogy rövidebb -tömörebb legyen-amit mindenképp megszeretnél tartani, mert akkor Hulp már megtudja csinállni nélküled úgy is hogy a végén neked is tetszeni fog..!
A Dani megígérte hogy elküldi a filmet 3.szor, mert nem tudta hogy nem jött meg a 2. elküldés se.. na mind1-jobb késõn mint soha...
Maul a pálya végén mit kell még tenni hogy használható legyen?
A Dani megígérte hogy elküldi a filmet 3.szor, mert nem tudta hogy nem jött meg a 2. elküldés se.. na mind1-jobb késõn mint soha...
Maul a pálya végén mit kell még tenni hogy használható legyen?
Írta 2006. május 25. - 09:32
OK, majd megoldom valahogy, bár tegnap egész este helyet próbáltam csinálni. Az a baj, hogy a Priemiere Pro leveszi a hangot, és azt külön fileban tárolja, ami kb 7 giga helyet foglal. Majdnem lehidaltam, amikor megláttam. Akkor délután, ha ilyen marad az idõ, mehetünk kamerázni.
Írta 2006. május 25. - 08:45
Hát Hulp!
Másolj rá a rackre annyi zenét, amennyit csak tudsz aztán válogatunk. Ha meg nem jók, akkor meg szedünk le....
Másolj rá a rackre annyi zenét, amennyit csak tudsz aztán válogatunk. Ha meg nem jók, akkor meg szedünk le....
Írta 2006. május 25. - 06:20
szóval délelõttös vagyok, tegnap este 11-ig voltam itt
ma asszem újra itt kell maradnom, szal bocs srácok, de nem tudok menni....
ma asszem újra itt kell maradnom, szal bocs srácok, de nem tudok menni....
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. május 24. - 23:11
Hát Maul én olyan 5 és fél percre gondoltam, de akkor inkább nem csinálom meg. Csak nem nagyon fogsz olyan zenét találni hozzá, ami másfél perc. Meg hogy fog összejönni a 40-45 perc. Mert azért nem ártana ha legalább 40 perc lenne. Szerintem nem gáz az 5 perc, de majd megbeszéljük. Tényleg Maul, zenéid vannak? Mert én az én részem alá olyat szeretnék ami nekem tetszik, de olyan meg csak a másik vinyómon van, amit nem nagyon szeretnék kiszerelni.
Vazze McClane, te aztán jól bírod ezt a munka dolgot. Most nem nagyon cserélnék veled.
Vazze McClane, te aztán jól bírod ezt a munka dolgot. Most nem nagyon cserélnék veled.
Írta 2006. május 24. - 22:28
szal
a szombatot már elígértem a barátnõmnek, ne haragudjatok, de az nekem nem jó... csináljátok szombaton nélkülem, én még úgy sem vágtam, szal amúgy sem tudnám, hogy kell
igen, tudom, ismét nem érek rá
és nem is fogok ráhajolni, ha nem érek rá
mind1, túlórázok még mindig a melóhelyen, fáradok
a szombatot már elígértem a barátnõmnek, ne haragudjatok, de az nekem nem jó... csináljátok szombaton nélkülem, én még úgy sem vágtam, szal amúgy sem tudnám, hogy kell
igen, tudom, ismét nem érek rá
és nem is fogok ráhajolni, ha nem érek rá
mind1, túlórázok még mindig a melóhelyen, fáradok
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. május 24. - 21:24
Írta 2006. május 24. - 20:39
Nah uraim!
Akkor ha jó idõ lesz, holnap filmezünk dozmaton, aztán még péntekre még lehet kitalálok magamnak valamit....
Na srácok, itthon is megbeszéltók a dolgokat, szóval az lenne a jó, ha SZOMBATON tudnánk vágni, és akkor egész nap jó lenne!
Mondjuk kilenckor nálam!!! Na??
Hulp!
A végére az összeállítást ne csináld olyan hosszúra, max ilyen másfél perc, mert túlzásba sem kell vinni.....
Akkor ha jó idõ lesz, holnap filmezünk dozmaton, aztán még péntekre még lehet kitalálok magamnak valamit....
Na srácok, itthon is megbeszéltók a dolgokat, szóval az lenne a jó, ha SZOMBATON tudnánk vágni, és akkor egész nap jó lenne!
Mondjuk kilenckor nálam!!! Na??
Hulp!
A végére az összeállítást ne csináld olyan hosszúra, max ilyen másfél perc, mert túlzásba sem kell vinni.....
Írta 2006. május 24. - 20:22
Kezd meleggé válni a helyzet.
Elkezdtem összerakosgatni a film végéhez a szóba jöhetõ jeleneteket. Bakker milyen kevés az a 160GB. Szerintem össze lehet szedni 5 és fél percet a hülyeségekbõl, mert a zegride-on igazából csak ilyen felvételek készültek.
Elkezdtem összerakosgatni a film végéhez a szóba jöhetõ jeleneteket. Bakker milyen kevés az a 160GB. Szerintem össze lehet szedni 5 és fél percet a hülyeségekbõl, mert a zegride-on igazából csak ilyen felvételek készültek.
Írta 2006. május 24. - 20:12
Áj Láv júú!!!
én azt mondom szeressük egymást., és ne veszekedjünk...ájj láv jú!
S mondá az ÚR ,,testvéreim szeressétek egymást,,
én azt mondom szeressük egymást., és ne veszekedjünk...ájj láv jú!
S mondá az ÚR ,,testvéreim szeressétek egymást,,
Írta 2006. május 24. - 18:55
Írta 2006. május 24. - 16:44
McClane, no comment. Biztos én reagáltam túl a dolgot. Azt hiszem azt már az elején is világosan megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó pénzt adni a földért.
Maul, akkor csütörtökön megyek ki kamerázni, természetesen csak akkor, ha nem esik az esõ. Hétfõ lekameráztuk, ahogy a Biczó ugrat a kilátónál, meg egy kis egykerekezést az oladi dombon.
Maul, amit a Berrie interjúból csináltál, az rajta van a vinyómon, vagy máshova mentetted?
Maul, akkor csütörtökön megyek ki kamerázni, természetesen csak akkor, ha nem esik az esõ. Hétfõ lekameráztuk, ahogy a Biczó ugrat a kilátónál, meg egy kis egykerekezést az oladi dombon.
Maul, amit a Berrie interjúból csináltál, az rajta van a vinyómon, vagy máshova mentetted?
Írta 2006. május 24. - 14:47
Mcclane amikor én lemondtam, akkor nem az volt, hogy:
megígértem ezrezser hogy 1kor a kocsinál.. ,,és hogy most aztán...,, és hogy akkor most megyünk, filmezünk, gondolkozzak hogy hol? elmegyünk, leviszünk... felvesszük,, minden.., hanem egy szimpla hétvége volt amikor nem tudtam hazajönni.. és te nem a barátnõd miatt nem jöttél el, egy a számarágott utolsó forgatós hétvégére, hanem a ro**dt szobabútorod miatt.. 12:00 kor még azt se tudtam hogy mi van..anyám mindenki úgy fõzött, azért siettem..pakoltam , füvet nyírbáltam mert egykor megyünk, aztán kiderült, hogy nem is intézté semmit, senki nem tudott az egy órán kívül semmit...amikor is kiderült, hogy te nem is jössz, mert a bútor..
A szervezés csúcson volt..
Azonkívül 16:52 perckor el mentünk hozzád Maullal, és még arra se voltál hajlandó, hogy legyere hozzánk..????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szépen beérted egy mi van k***gök kiszólással az ablakon.. elösszõr nem akrtam hinni a szememnek, hogy arra se veszel ezek után hogy legyere, vagy mondj valamit.. vagy hogy akkor kigyere.. ha má megvolt beszélve..
ja ugye más amikor 1 órával elötte tudod meg hogy nem is lessz semmi,,,
megígértem ezrezser hogy 1kor a kocsinál.. ,,és hogy most aztán...,, és hogy akkor most megyünk, filmezünk, gondolkozzak hogy hol? elmegyünk, leviszünk... felvesszük,, minden.., hanem egy szimpla hétvége volt amikor nem tudtam hazajönni.. és te nem a barátnõd miatt nem jöttél el, egy a számarágott utolsó forgatós hétvégére, hanem a ro**dt szobabútorod miatt.. 12:00 kor még azt se tudtam hogy mi van..anyám mindenki úgy fõzött, azért siettem..pakoltam , füvet nyírbáltam mert egykor megyünk, aztán kiderült, hogy nem is intézté semmit, senki nem tudott az egy órán kívül semmit...amikor is kiderült, hogy te nem is jössz, mert a bútor..
A szervezés csúcson volt..
Azonkívül 16:52 perckor el mentünk hozzád Maullal, és még arra se voltál hajlandó, hogy legyere hozzánk..????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szépen beérted egy mi van k***gök kiszólással az ablakon.. elösszõr nem akrtam hinni a szememnek, hogy arra se veszel ezek után hogy legyere, vagy mondj valamit.. vagy hogy akkor kigyere.. ha má megvolt beszélve..
ja ugye más amikor 1 órával elötte tudod meg hogy nem is lessz semmi,,,
Írta 2006. május 24. - 14:39
Mcclane ez nem baszogatásnak indult, csak az 50%-os dolog -hoz.. de legalább feltámadt a fórum.. viszont.. szeretlek Mcclane tudod...!
na most hogy Mcclane-nek kész lett a szobabútora,,,így minden ok..
Mcclane a föld nem volt butaság?..! (Cornél Mcclane is jól tudta, hogy Maulék feletti házban lévõktõl kaptunk vagy 50köbméter földet) így a földvásárlás értelmetlen pénzkidobásnak tûnik, figyelembevéve, hogy a cél mellett van(közelebb amúgy sem lehetne), és ingyé volt.. szóval én a föld dologról nem tudtam semmit, de így utólag szerintem nem kellett volna.. ..
na most hogy Mcclane-nek kész lett a szobabútora,,,így minden ok..
Mcclane a föld nem volt butaság?..! (Cornél Mcclane is jól tudta, hogy Maulék feletti házban lévõktõl kaptunk vagy 50köbméter földet) így a földvásárlás értelmetlen pénzkidobásnak tûnik, figyelembevéve, hogy a cél mellett van(közelebb amúgy sem lehetne), és ingyé volt.. szóval én a föld dologról nem tudtam semmit, de így utólag szerintem nem kellett volna.. ..