Matt jól néz ki a Pizza amit linkeltél-milyen feltét van rajt..? egy picit romlottan néz ki rajt a hús..
Hulp tegnap sikerült megoldani? mikor ûltetetek össze?Maul 10:00át mondott de nem szólt senki.. délután meg már mentem vissza..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. június 12. - 09:44
Írta 2006. június 11. - 18:35
Írta 2006. június 11. - 14:35
jovanna.
de relatíve mély, hisz ha ennél mélyebb lenne akkor már átérne rajtam
de relatíve mély, hisz ha ennél mélyebb lenne akkor már átérne rajtam
Írta 2006. június 11. - 01:52
Írta 2006. június 11. - 00:10
Írta 2006. június 10. - 16:07
nem volt idõm szívrohamot kapni. mire észrevettem mi van, már feküdtünk..
felraktam elõre a bb7et ) orraesõs )
egyelõre jobb mint a hátsó, de remélem bekopik az is aztán min. egál lesz.
boxguidot kérdeztem ma itt kõszegen de nincs :\ csak acor-ok..
tegnapi baleset eredménye, klikk
felraktam elõre a bb7et ) orraesõs )
egyelõre jobb mint a hátsó, de remélem bekopik az is aztán min. egál lesz.
boxguidot kérdeztem ma itt kõszegen de nincs :\ csak acor-ok..
tegnapi baleset eredménye, klikk
Írta 2006. június 10. - 15:31
1: Matt! Nem semmi. Én szívrohamot kaptam volna.
2: Azt hiszem zegride lefújva. A helyi szervek úgy döntöttek, hogy a homokfal veszélyes, ezért az egész domboldalt letolták, homokfallal az élen:(
3: Velotrade elmehet a csába.
4: nem tudtok valahol elfekvõ Truva Boxguide-ot? Nagyon fontos lenne
2: Azt hiszem zegride lefújva. A helyi szervek úgy döntöttek, hogy a homokfal veszélyes, ezért az egész domboldalt letolták, homokfallal az élen:(
3: Velotrade elmehet a csába.
4: nem tudtok valahol elfekvõ Truva Boxguide-ot? Nagyon fontos lenne
Írta 2006. június 09. - 23:14
asszem mától óvatosabbak lesznek a nénik lefelé a kálváriáról...
story:
tolom felfele a bicot, jön le bácsi meg néni. szólok nekik hogy mindjárt jövök lefele, ne ijedjenek meg. mondják jó, köszönik h szoltam. kúl. menek még kicsit felfele.. aztán gondoltam namost innen már jo lesz. elindulok lefele. látom néni bácsi megy az úton. észreveszik hogy jövök. jobb szélen mennek. bácsi hátul néni elõl. bácsi mellett elmenek, épphogy kimondom hogy köszönöm, néni elkezd rohanni baloldalra, ahol épp jöttem. esélyem se volt kikerülni... amennyire tudtam fékeztem meg tértem le az útról balra, de egyszerüen nekem futott a nõ.. elég gyorsan mentem.. rohadtul megijedtem, namondom összetörtem egy nénit, zsír! (
aztán végülis azt mondta nincs baja, meg megkérdezte nem lett e baja a bringámnak, szóval normális volt. én kicsit beparáztam mer a kiugros vállamat ütöttem meg, de csak egy elég mély seb lett rajt végülis..
szal lehetett volna nagyobb baj is. szerencsére nem lett.
story vége.
amugy fenn van az uj fék hátul, holnap veszek elõre bovdenházat aztán akkor felrakom a bb7et elõre. jo lesz )
story:
tolom felfele a bicot, jön le bácsi meg néni. szólok nekik hogy mindjárt jövök lefele, ne ijedjenek meg. mondják jó, köszönik h szoltam. kúl. menek még kicsit felfele.. aztán gondoltam namost innen már jo lesz. elindulok lefele. látom néni bácsi megy az úton. észreveszik hogy jövök. jobb szélen mennek. bácsi hátul néni elõl. bácsi mellett elmenek, épphogy kimondom hogy köszönöm, néni elkezd rohanni baloldalra, ahol épp jöttem. esélyem se volt kikerülni... amennyire tudtam fékeztem meg tértem le az útról balra, de egyszerüen nekem futott a nõ.. elég gyorsan mentem.. rohadtul megijedtem, namondom összetörtem egy nénit, zsír! (
aztán végülis azt mondta nincs baja, meg megkérdezte nem lett e baja a bringámnak, szóval normális volt. én kicsit beparáztam mer a kiugros vállamat ütöttem meg, de csak egy elég mély seb lett rajt végülis..
szal lehetett volna nagyobb baj is. szerencsére nem lett.
story vége.
amugy fenn van az uj fék hátul, holnap veszek elõre bovdenházat aztán akkor felrakom a bb7et elõre. jo lesz )
Írta 2006. június 09. - 16:45
Maul, ma szeretnék egy kicsit bicajozni, de holnap akkor nagyon jó lenne, ha be tudnánk fejezni a videót. Mondjuk délután egytõl, amíg készen nem lesz. Szólunk a Biczónak is, aztán akkor megcsináljuk az övét is.
Írta 2006. június 09. - 14:41
Lebeszélem anyámmal és akkor kimehettek Gencsre az utánfutóért nélkülem is!
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2006. június 09. - 14:20
Ahoi Metropoliták!
Visszatértem hamvaimból eme csodás fellegvárba!
Örömömre szolgálna, ha valamelyikük hétvégén ráérne, akármelyik nap, és akkor végre befejezõdne a kisvideó nagy munkálata...
Visszatértem hamvaimból eme csodás fellegvárba!
Örömömre szolgálna, ha valamelyikük hétvégén ráérne, akármelyik nap, és akkor végre befejezõdne a kisvideó nagy munkálata...
Írta 2006. június 09. - 11:06
Nekem megfelel. Meg ha jól tudom, akkor van is még egy csomó léc, amik még múltkori építésbõl maradtak.
Írta 2006. június 09. - 10:45
szal akkor:
- 130 db 60 cm hosszú és 5 cm széles tetõléc (a középsõ szakasz cseréjéhez)
- a vékony szakaszhoz kb 220 db tetõlécre van szükség, amit valahogy így osztottam el: 150 db 20 cm hosszú és 70 db 10 cm hosszú (ezek mind 5 cm szélesek)
- Biczó eleméhez és a döntött kanyarhoz nem tudom, mennyi deszka kell, Biczó kerestelek már, ha tucc, hívjál fel és megbeszéljük!
- az elsõ szakasz alátámasztásához (középre egy hosszú elem, amit alulról majd megtámasztunk) egy kb 4-5 méter hosszú, 5 cm vastag kell
akkor ezeket ma megvesszük és ki is szállítjuk...ahol vesszük, méretre is vágják
akinek véleméyne, ötlete van, most szóljon lécci
- 130 db 60 cm hosszú és 5 cm széles tetõléc (a középsõ szakasz cseréjéhez)
- a vékony szakaszhoz kb 220 db tetõlécre van szükség, amit valahogy így osztottam el: 150 db 20 cm hosszú és 70 db 10 cm hosszú (ezek mind 5 cm szélesek)
- Biczó eleméhez és a döntött kanyarhoz nem tudom, mennyi deszka kell, Biczó kerestelek már, ha tucc, hívjál fel és megbeszéljük!
- az elsõ szakasz alátámasztásához (középre egy hosszú elem, amit alulról majd megtámasztunk) egy kb 4-5 méter hosszú, 5 cm vastag kell
akkor ezeket ma megvesszük és ki is szállítjuk...ahol vesszük, méretre is vágják
akinek véleméyne, ötlete van, most szóljon lécci
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. június 09. - 06:31
szal Maul ma jön haza
Biczó igazad van, drága a markoló....
de ha 1x kint lenne, képzeld, hogy mennyit tudnánk haladni!!
Biczó akkor ami számlán van lóvé, abból tucc adni mondjuk 5 ezret fára?
én adok 10-et, Hulp 2-3 ezret, meg te akkor 5 ezret, talán Maul is be tud szállni, többiek nem nyilatkoztak.....Cornel utal mindig a számlára, szal õ tiszta
Hulp a 2-3 ezer ft is nagy segítség lenne!
Cornel te az utánfutót csak 4 után tudnád elkérni, nem?
akkor zár a bolt, szal akkor valszeg más módszernél maradunk, megpróbálom haver vw caddy-jét elkérni
Maul ha olvasod, akkor ki kellene számolni, hogy mennyi fára van szükségünk....
kell akkor:
- pótlásra a középsõ szakaszhoz (60-as tetõlécet mondtunk)
- vékony szakaszhoz tetõléc (10 cm pl)
- Biczó eleméhez lécek kellenek, neg a döntött kanyarhoz is
- elsõ szakasz alátámasztás - hossztartó
Biczó igazad van, drága a markoló....
de ha 1x kint lenne, képzeld, hogy mennyit tudnánk haladni!!
Biczó akkor ami számlán van lóvé, abból tucc adni mondjuk 5 ezret fára?
én adok 10-et, Hulp 2-3 ezret, meg te akkor 5 ezret, talán Maul is be tud szállni, többiek nem nyilatkoztak.....Cornel utal mindig a számlára, szal õ tiszta
Hulp a 2-3 ezer ft is nagy segítség lenne!
Cornel te az utánfutót csak 4 után tudnád elkérni, nem?
akkor zár a bolt, szal akkor valszeg más módszernél maradunk, megpróbálom haver vw caddy-jét elkérni
Maul ha olvasod, akkor ki kellene számolni, hogy mennyi fára van szükségünk....
kell akkor:
- pótlásra a középsõ szakaszhoz (60-as tetõlécet mondtunk)
- vékony szakaszhoz tetõléc (10 cm pl)
- Biczó eleméhez lécek kellenek, neg a döntött kanyarhoz is
- elsõ szakasz alátámasztás - hossztartó
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. június 08. - 23:40
Tuti nem veszek ott, mert nem volt hátsó Minion DH 2.5-ös 60a-s, csak 40a-s az meg nem kell, mert még ennél is sokkal gyorsabban kopik. Majd körülnézek itthon, talán lesz, bár eléggé gyér a boltok ellátottsága, a rendelést meg a halál várja ki.
Írta 2006. június 08. - 21:46
az Uw-s ftp-re elkezdtem feltenni a képeket-majd nézzétek meg, de csak holnap kezdjétek tölteni, hogy ne lassítsa a mostani feltöltést:135kép van összesen..azt hiszem..92,5Mb
Hulp ha esetleg az e-bikeon veszel gumit-szólj légyszí!
Hulp ha esetleg az e-bikeon veszel gumit-szólj légyszí!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. június 08. - 21:44
Maul -Halottakat látok!-pszt..!
Fába én adok még..- a tagokat kell kérdezni-hogy a beadott eddigi pénzbõl vegyünk-e most fát?
Mcclane a fûrészt nem felejtettem el! lesz!
A gép az egy kicsit drága, mivel óradíj van-innen a magyar munkamódszer..lapáttámasztás, és nahogy azt hidd hogy kapkodni fog a markolóval.. 4-5óra altt nem úszod meg..az elég sok pénz..
Fába én adok még..- a tagokat kell kérdezni-hogy a beadott eddigi pénzbõl vegyünk-e most fát?
Mcclane a fûrészt nem felejtettem el! lesz!
A gép az egy kicsit drága, mivel óradíj van-innen a magyar munkamódszer..lapáttámasztás, és nahogy azt hidd hogy kapkodni fog a markolóval.. 4-5óra altt nem úszod meg..az elég sok pénz..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. június 08. - 20:01
Hát én talán 2-3e Ft-t tudok adni, de az is már nagyon necces, mert még a kiskamerát is meg kell venni, meg legalább egy külsõt kell vennem hátra.
McClane, a Pilára tudnál választ adni, mert tesómnak meg kéne mondanom, hogy mi a helyzet. Bocs, hogy sürgetlek, meg tényleg nagyon örülnék ha tudnál jönni, de jó lenne, ha már a tesóm is tudna pontos infót mondani a barátnõjének.
Maul még mindig nem került elõ? Legalább a vinyómat vissza kéne szerezni tõle, és akkor nálam folytathatjuk a vágást, ha õ nem ér rá. McClane, te kommunikáltál vele, mit mondott meddig marad az UFO pajtásainál?
McClane, a Pilára tudnál választ adni, mert tesómnak meg kéne mondanom, hogy mi a helyzet. Bocs, hogy sürgetlek, meg tényleg nagyon örülnék ha tudnál jönni, de jó lenne, ha már a tesóm is tudna pontos infót mondani a barátnõjének.
Maul még mindig nem került elõ? Legalább a vinyómat vissza kéne szerezni tõle, és akkor nálam folytathatjuk a vágást, ha õ nem ér rá. McClane, te kommunikáltál vele, mit mondott meddig marad az UFO pajtásainál?
Írta 2006. június 08. - 11:42
srácok kicsit utánaérdeklõdtem egy régebbi témának
a kanalas kotrógép (árokásó, tökmind1) bérlése.....
óránként 7.000 Ft lenne, kiszállítják, és kiássák, ami kell (ez bruttó ár)
a ki és visszaszállítás kb 6.000 Ft (ez nettó ár)
szal ha ásni kellene valamit, talán jól jönne
csinálhatnánk még pár ugratót, a mostani dj nem sikerült valami fényesre (tudom, az én ötletem alapján)
meg ha már kint van a gép, kiáshatná az elsõ szakasz leérkezõ utána részt, valamint összekupacolhatna nekünk egy kisebb adag földet, hogy ne kelljen talicskázni alulról.....
fába akkor nem ad bele senki rajtam kívül?
a kanalas kotrógép (árokásó, tökmind1) bérlése.....
óránként 7.000 Ft lenne, kiszállítják, és kiássák, ami kell (ez bruttó ár)
a ki és visszaszállítás kb 6.000 Ft (ez nettó ár)
szal ha ásni kellene valamit, talán jól jönne
csinálhatnánk még pár ugratót, a mostani dj nem sikerült valami fényesre (tudom, az én ötletem alapján)
meg ha már kint van a gép, kiáshatná az elsõ szakasz leérkezõ utána részt, valamint összekupacolhatna nekünk egy kisebb adag földet, hogy ne kelljen talicskázni alulról.....
fába akkor nem ad bele senki rajtam kívül?
Come on! It's on
Korn
Korn