én se akarok írni neki, csak érdeklõdtem nálad hogy írt-e a bejjike nekünk...
Mcclane ha megyek Bp-re akkor megtudom, pécsre most nem menek, de telefonon megkérdezhetem megint.. de megnézni megtudod a garázsodban...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. July 21. - 12:44
Posted 2006. July 21. - 11:53
Maul, azért téged csesztetünk, mert te vállaltad magadra ezt az egészet, egész eddig te írtál neki meg minden. Rólunk nagyjából azt sem tudja a Berrie, hogy kik vagyunk, ugyanis én pl. csak akkor láttam, amikor elbúcsúztunk.
Posted 2006. July 21. - 11:46
Na figyeljetek.
Itt van a berrie cím: Berrie vandekolk <vandekolk@sbg.at>
ti is ugyanúgy írhattok neki, és elmondhattok neki mindent.....
McClane, vegyél speckót!
Itt van a berrie cím: Berrie vandekolk <vandekolk@sbg.at>
ti is ugyanúgy írhattok neki, és elmondhattok neki mindent.....
McClane, vegyél speckót!
Posted 2006. July 21. - 11:21
Posted 2006. July 21. - 10:28
Posted 2006. July 21. - 10:26
Bp-en is van , ahol én vettem, illetve Pécsett is.. az X-factor hüle, van x boltjuk, de sajaát maguk nem tudnak róla mi van az egyik, és mi a másik boltjukban, ahol én vettem,arra azt mondták bezárt már rég, de azért én még vettem ott egy bicajt
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. July 21. - 10:10
Hulp nem teccik és kész
ikszfaktorban nincs és nem is lesz Stab 2k5
azt mondták nézzem meg Bécsben...
ikszfaktorban nincs és nem is lesz Stab 2k5
azt mondták nézzem meg Bécsben...
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. July 21. - 09:50
Posted 2006. July 21. - 08:18
stab-et lehet még szerezni jó áron..még olyat is lehet kapni, mint amilyen a Dávid-é volt..
mikor indulunk?
mikor indulunk?
Posted 2006. July 20. - 19:44
McClane, akkor nem nagyon értem mit vergõdsz a témán. Semmi nem tetszik, csak az, ami a Bicónak van, akkor vegyél olyat. Ha mákod van még leárazva meg is kapod valahol. Azért az, hogy a RM és a SC nem tetszik, mókás. Vegyé Merida UMF-t. esetleg Magellant. Ott a Nicolai, meg a Specialized, csak azt meg majd nem tudod megfizetni. Ha jó és megfizethetõ árú bicajt akarsz, akkor maradj a Stabnél.
A végleges ár meg legyen 300 EUR, ha nem tudtad kiszámolni, de minden rajtunk múlik, hogy pl. mennyit maradunk.
A végleges ár meg legyen 300 EUR, ha nem tudtad kiszámolni, de minden rajtunk múlik, hogy pl. mennyit maradunk.
Posted 2006. July 20. - 18:16
Posted 2006. July 20. - 18:03
Posted 2006. July 20. - 17:49
hmmm...ó...hmmm.áá..------kona?!------??????az jó márka.. hallottál már róla?
Azt nem lehetne megbeszélni, Bejjivel, hogyha nem tetszett neki, akkor csak engedjen az árból???már az is jó lenne ha félbe vágná az árakat.....
na mind1... megoldjuk... köcög Bejji
Azt nem lehetne megbeszélni, Bejjivel, hogyha nem tetszett neki, akkor csak engedjen az árból???már az is jó lenne ha félbe vágná az árakat.....
na mind1... megoldjuk... köcög Bejji
Posted 2006. July 20. - 17:42
mondjatok még márkákat, nem akarok visszakeresni
santa cruz nem tetszik
norco nem tetszik
giant nem tetszik
banshee nem tetszik
kona-t néztem
...
santa cruz nem tetszik
norco nem tetszik
giant nem tetszik
banshee nem tetszik
kona-t néztem
...
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. July 20. - 17:19
egyébként ha már ott vagyunk ,akkor kell bérlet, mert megszakad a kis szívünk a pálya láttán....
még gondolkodom...
igen Maul
nem nagyon teccenek a kona 2k7 bringák
esetleg ez?
http://www.konaworld...INKY_blowup.jpg
persze más színben....
vagy ez, csak nagyobb rugóval (de az meg nem megy bele....)
http://www.konaworld...WLER_blowup.jpg
de még mindig a 2k5 stab vezet
http://www.konaworld...tab_Side-xl.jpg
még gondolkodom...
igen Maul
nem nagyon teccenek a kona 2k7 bringák
esetleg ez?
http://www.konaworld...INKY_blowup.jpg
persze más színben....
vagy ez, csak nagyobb rugóval (de az meg nem megy bele....)
http://www.konaworld...WLER_blowup.jpg
de még mindig a 2k5 stab vezet
http://www.konaworld...tab_Side-xl.jpg
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. July 20. - 16:38
Posted 2006. July 20. - 16:32
Szerintem elég a McClane-nek is az S-es bringa, ha belegondolsz neked is M-es vázad van, aztán mekkora egy batár. A McClane, meg minimum 25 centivel alacsonyabb nálad, de lehet, hogy van az 32 is.
15 EUR fejenként a szállás, és 8 éjszakára mennénk, vagyis 120 EUR. Autópályamatrica az nagyjából 8 EUR kocsinként, vagyis 4 EUR fejenként. Benzin az fejenként mondjuk 50 EUR, de lehet, hogy nem is kell annyi. A felvonóbérlettel kapcsolatban meg nézd meg a bikeworld honlapját. Az 5 napos, amit 7 nap alatt lehet lebicajozni az EUR 139,90 de ugyanez 4/6 nap esetén már csak EUR 109,90. Egy napijegy az EUR 28,00. A szezonbérlet az EUR 183,50. Itt a szívás az, hogy ezek az árak érvényesek az összes felvonóra, annak ellenére, hogy a másik oldalon pl. nem használod õket. Jobb lenne egy fele ilyen drága, és akkor csak a leogangit használnád.
Kaja, biztosítás, meg ilyenek nincsenek benne.
Szóval nagyjából 170 EUR bérlet nélkül, és 300 EUR bérlettel.
De persze, ha csak úgyis 5-napos bérletet veszünk, akkor nem kell szombattól vasárnapig menni, hanem ráérünk vasárnap menni, és szombaton már jöhetünk haza, ami fejenként 30 EUR minusz a szállásból, mivel az már két éjszakával kevesebb lenne.
15 EUR fejenként a szállás, és 8 éjszakára mennénk, vagyis 120 EUR. Autópályamatrica az nagyjából 8 EUR kocsinként, vagyis 4 EUR fejenként. Benzin az fejenként mondjuk 50 EUR, de lehet, hogy nem is kell annyi. A felvonóbérlettel kapcsolatban meg nézd meg a bikeworld honlapját. Az 5 napos, amit 7 nap alatt lehet lebicajozni az EUR 139,90 de ugyanez 4/6 nap esetén már csak EUR 109,90. Egy napijegy az EUR 28,00. A szezonbérlet az EUR 183,50. Itt a szívás az, hogy ezek az árak érvényesek az összes felvonóra, annak ellenére, hogy a másik oldalon pl. nem használod õket. Jobb lenne egy fele ilyen drága, és akkor csak a leogangit használnád.
Kaja, biztosítás, meg ilyenek nincsenek benne.
Szóval nagyjából 170 EUR bérlet nélkül, és 300 EUR bérlettel.
De persze, ha csak úgyis 5-napos bérletet veszünk, akkor nem kell szombattól vasárnapig menni, hanem ráérünk vasárnap menni, és szombaton már jöhetünk haza, ami fejenként 30 EUR minusz a szállásból, mivel az már két éjszakával kevesebb lenne.
Posted 2006. July 20. - 15:59
Maul papa -az enyém S-es.... Mcclannek se kell nagyobb....
a krankedzone itt le van tiltva a meló-helyen... majd olvasom..
a krankedzone itt le van tiltva a meló-helyen... majd olvasom..
Posted 2006. July 20. - 15:22
üdv!
Biczó, hétvégén lesz paintballcsata. Olvasd a krankedzone fórumot...
McClane, te meg nemá, hogy s-es vázat vegyél...
Biczó, hétvégén lesz paintballcsata. Olvasd a krankedzone fórumot...
McClane, te meg nemá, hogy s-es vázat vegyél...
Posted 2006. July 20. - 15:20
Mcclane szerintem ha másnem akkor elleszek a pálya alsó részén, meg egy napos bérletetet, ha az kifizetõdõ, még nemtom.. de már a 3 napos is elég lenne, de akkor 3 nap-az A-tól P-ig..