azért ez sok pénz, lehet hogy még sokkal olcsóbban is tudunk venni máshol, meg ezer jó váz van...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. július 25. - 13:45
Írta 2006. július 25. - 13:44
Mcclane szerintem felesleges beszélni azzal aki lefoglalózta, ne mond má hogy egy darab van ... meg ha lefoglalózta,akkor meg is fogja venni, minek akarsz vele beszélni..nemértem..
váz az van, lesz is nyugi.. nem kell alkapkodni...
váz az van, lesz is nyugi.. nem kell alkapkodni...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. július 25. - 13:30
nincs meg a srác száma, akinek eltették a vázat, de talán a héten tudnak vele beszélni
Leogang nem valószínû sem így, sem úgy...
az a terep még gödrösebb, tavaly is alig tudtam rajta menni, eccerûen a merevváz + 8 cm elsõ teló nagyon nem jó oda....
na meg barátnõmmel is szeretnénk elmenni kicsit kettesben, meg a szobára is kell még pénz, kocsiszervíz is lesz, szal 40 % esélyt látok rá egyelõre
hiába foglalózom most le, és késõbb fizetem....a kettõ együtt ezer % hogy nem megy
Leogang nem valószínû sem így, sem úgy...
az a terep még gödrösebb, tavaly is alig tudtam rajta menni, eccerûen a merevváz + 8 cm elsõ teló nagyon nem jó oda....
na meg barátnõmmel is szeretnénk elmenni kicsit kettesben, meg a szobára is kell még pénz, kocsiszervíz is lesz, szal 40 % esélyt látok rá egyelõre
hiába foglalózom most le, és késõbb fizetem....a kettõ együtt ezer % hogy nem megy
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. július 25. - 13:14
sajnos a megéri-re nem tudom a választ, mert nemtom, ha azt nézem hogy van bullit, 300ér akkor nem bizti, de mivel tudom hogy jó váz.. azért lehet..és ha tudom hogy nem jösssz leogangba, akkor nem!
Írta 2006. július 25. - 13:12
háát, én 240-és kóstáltam.. meg DH 4.0 val.. a 3.0 annyiban különbözik hogy sokkal rosszabb tag.. az 5.0 igen tuti jó..
de a270 5.0-val sem olyan vészes, mivel az enyém 4.0 val volt 240..
ezeket a vázakat ha lefoglalták, az azt jelenti, hogy kifizettek értük min 10% -ot, tehát z elhatározás általában komoly, de legyen szerencséd! és inkább most gyere leogangba.. váz lesz késõbb is, vagy foglalózd most le..
de a270 5.0-val sem olyan vészes, mivel az enyém 4.0 val volt 240..
ezeket a vázakat ha lefoglalták, az azt jelenti, hogy kifizettek értük min 10% -ot, tehát z elhatározás általában komoly, de legyen szerencséd! és inkább most gyere leogangba.. váz lesz késõbb is, vagy foglalózd most le..
Írta 2006. július 25. - 13:06
még meg kell várni, hogy kell-e a srácnak a váz...
a 3.0-ás tag az mivel rosszabb az 5.0-ás nál?
nem tudom, hogy megvegyem-e a vázat....megéri ennyiért?
a 3.0-ás tag az mivel rosszabb az 5.0-ás nál?
nem tudom, hogy megvegyem-e a vázat....megéri ennyiért?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. július 25. - 12:32
Átlépési magasság akkor nem probléma, mert az gyakorlatilag ugyanakkora. Szerintem a felsõcsõ sem lesz gond, részben lehet kompenzálni a rövidebb stucnival, bár nem tudom Biczónak mekkora stucnija van. Vazze, de akkor most nem jössz Leogangba? Mert az nagyon nem lenne jó. Add el az egyik vesédet, és akkor tudsz jönni, meg a vázat is meg tudod venni. Meg abból úgyis kettõ van, mármint a vesédbõl.
Kérdezd meg, hogy esetleg DHX3.0-ás taggal nincs-e, mert akkor az tuti olcsóbb.
Kérdezd meg, hogy esetleg DHX3.0-ás taggal nincs-e, mert akkor az tuti olcsóbb.
Írta 2006. július 25. - 10:17
nah
beszéltem a mom ikszfaktorral
m-es van, de félre van téve, de rákérdeznek, hogy télleg kell-e a srácnak
ára 200.000 ft rugóstag nélkül
fox dhx 5.0 taggal 271.900 ft
az s és m váz közötti különbség:
22 mm-el hosszabb a felsõcsõ
átlépési magassága pedig 0,5 cm-el magasabb, ha jól értettem
véleményetek?
beszéltem a mom ikszfaktorral
m-es van, de félre van téve, de rákérdeznek, hogy télleg kell-e a srácnak
ára 200.000 ft rugóstag nélkül
fox dhx 5.0 taggal 271.900 ft
az s és m váz közötti különbség:
22 mm-el hosszabb a felsõcsõ
átlépési magassága pedig 0,5 cm-el magasabb, ha jól értettem
véleményetek?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. július 24. - 18:58
A nyeregvázcsõ hossza a nyeregmagasság szempontjából nem számít úgysem, mert Biczó nyerge is eléggé magasan ki van húzva. Max az átlépési magasság nagyobb emiatt egy picit, de szerintem simán jó neked az M-es is, McClane.
Írta 2006. július 24. - 18:53
Mcclane igaz-az M-es alig 1cm-er nagyobb mint s-es rokona..ez nem sok, mert ugye azért méret különbség is van köztünk..!!!tehát ha M-et kapsz az is tökéletes-ami tényleg kb 1cm nyereg, és felsõcsõhossz különbség..
Írta 2006. július 24. - 17:02
Én is szívesen mennék, de a hétvége nem jó nem leszek itthon, esetleg hétköznap 17-21 között érek rá!
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2006. július 24. - 16:45
Hát Szerintem McClane-nek simán kell az M-es, szóval nem tudom mi ez az s-es sztori....
Én kocsival megyek , mert a bicajom kint van.... Szóval én viszem ki a pályára adam-t
Én kocsival megyek , mert a bicajom kint van.... Szóval én viszem ki a pályára adam-t
Írta 2006. július 24. - 16:40
Azért majd ha már nincs más lehetõség, nézd meg, hogy az m-es mennyivel nagyobb. A nyeregvázcsõ hossza csak fél collal, vagyis alig több mint egy centivel hosszabb. Fontos még a felsõcsõ hossza, aztán max veszel hozzá nagyon rövid stucnit.
Írta 2006. július 24. - 16:30
mom parkos ikszfaktor visszaírt, hogy csak m és l-es vázuk van
mnost írtam a lurdy ház ikszfaktornak
mnost írtam a lurdy ház ikszfaktornak
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. július 24. - 14:28
ez a megoldjuk majd valahogy ez soha nem jó
pl Saláék esete...
meg volt szervezve elõre, még is 1 órát csúszott a program
pl Saláék esete...
meg volt szervezve elõre, még is 1 órát csúszott a program
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. július 24. - 13:14
Ha minden igaz, nekem is jó a szombat.
Hát majd jól kiteker a pályára, ha bicajjal van, ha nem, akkor meg megoldjuk valahogy, ez legyen a legnagyobb probléma.
Hát majd jól kiteker a pályára, ha bicajjal van, ha nem, akkor meg megoldjuk valahogy, ez legyen a legnagyobb probléma.
Írta 2006. július 24. - 13:09
Írta 2006. július 24. - 12:51
Na akkor!
Szombaton a 15.16-os vonattal érkezik adamkg, és akkor úgy megyünk ki a pályára.
Akkor tud jönni mindenki??
Matt. Foggalmam sincs, hogy mit csinál itt...
Szombaton a 15.16-os vonattal érkezik adamkg, és akkor úgy megyünk ki a pályára.
Akkor tud jönni mindenki??
Matt. Foggalmam sincs, hogy mit csinál itt...
Írta 2006. július 24. - 12:00
szerintem teljesen jó áron van a 2006 race-azt kellene venned neked is.. jó kis teló! én spec drágábban vettem, mert nem volt türelmem várni mire hozzánk is ideér...!
Írta 2006. július 24. - 11:47
Pós nem hozza meg neked, ha megkéred? Nekem kb. 4 hónapig állt a Biciklonban még a Mongoose vázam, mert megkértem õket, hogy hozzák meg, és majd ha lesz rá lóvém, akkor kifizetem. És nem volt belõle semmi gond. Persze itt kicsit már a helyzet, mert ugye ha leárazottan találsz vázat egy kiskerben, azt nem biztos hogy meghozzák. Mondjuk nekem is azért kellett elõbb a Mongoose, mert akkor éppen le volt árazva. Szóval kérdezd meg a Póst, mert te õt ismered, meg mindent nála veszel, szóval csináltál már neki üzletet, nem is kicsit. Próba, szerencse.
Én is néztem, nekem kicsit kamuszagúnak tûnik a dolog. Én az enyémet olyan 110e Ft körüli összegért vettem, de volt, hogy asszem akcióban meg lehetett kapni 90e alatt is ugyanúgy az e-bike-on. A Race is nagyjából ilyen árban volt, legalább is a 2005-ös. Mondjuk nekem a 2005-ös Ride van, a 2006-os Ride-ban van egy-két változás. Én egyébként egy Race-t javaslok neked, mint amilyen a Biczónak is van.
Én is néztem, nekem kicsit kamuszagúnak tûnik a dolog. Én az enyémet olyan 110e Ft körüli összegért vettem, de volt, hogy asszem akcióban meg lehetett kapni 90e alatt is ugyanúgy az e-bike-on. A Race is nagyjából ilyen árban volt, legalább is a 2005-ös. Mondjuk nekem a 2005-ös Ride van, a 2006-os Ride-ban van egy-két változás. Én egyébként egy Race-t javaslok neked, mint amilyen a Biczónak is van.