Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
ebike-on akció van a boxxer telókra

http://ebike.hu/kere...np=&maxp=&oid=1
ez télleg akció, vagy csak porhintés?
Hulp és Biczó ti mennyiért vettétek?
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczó kérdezd azé' meg plíííz

Maul majd szólj, ha van valami, de kicsivel elõtte :)

Hulp az van, hogy fosok, hogy nem lesz 2005-ös stab
a legjobb az lenne, ha télre idõzíteném a váz megvételét, de hátha addigra nem marad
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
haliho!
Maul, véletlen nem mondta adamkg hogy merre van? dolgozik? vagy nyaralás? lehet felkeresném akkor.
hétköznap amugy melozom általában 2ig, de utána ha marad erõm veletek tartanék. hétvége nem bizti h jo.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nekem elõször sajna egy bicajrenoválás kell. Teljesen elkoptak a fékjeim, meg ki kell centírozni a kereket, és egy küllõm is kiszakadt. Talán péntekre készen lesz a cucc.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Szervusz nép!

Most írt adamkg, hogy jönne le fotózni, mert itt van most másfél hétig kõszegen. Szóval ki érne rá kijönni?

Beszéltem biczóval, és elvileg õ szombaton érne rá, de ha adam már nem lesz itt, akkor vagy holnap, vagy pénteken kellene megejteni. Kinek mikor lenne jó?

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Hi!
Nem volt idom visszaolvasni.
Transition bringakat nezd meg. Pl dirt bag. Nagyon birom a masinaikat.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hát mi ma vótunk festékbogyót lõdözni, kabát, sapka, kesztyû..stb nem volt melegem.. teljesen kihült a testem mikor le kellett vennem a zubbonyomat... olyan meleg volt, hogy elolvadt amit kilõttem, mire odaért..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, benn a hûtõszekrényben nincsen meleg, viszont mindenütt máshol igen. Én is pulóverben, meg hosszúgatyában ülök itthon, mert fázok.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Ma jó, mer nincs meleg... Mcclane azért megkérdezzema sácokat hogy van-e nekik váz?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, gyere inkább biciklizni Leogangba, új bicajt vehetsz utána is. Meg addig legalább lakhatsz otthon. Ha hazaviszed az új bicajt, úgyis albérlet után kell nézned, mert kivágnak otthonról. :D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Igen ott vettem! meg kell nézni, bár én most azt szeretném ha Mcclane velünk jönne, de a bicaj is jó lenne neki..

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
McClane!
dobj egy e-mailt ide:
mom@bolt.xfactornet.hu

ez az a bolt ahol biczó vette tudtommal. és ha felnézel a hirdetésre láthatod h most már télleg végkiárusítás van.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na!

Én annyit mondtam, hogy én már írtam a berrikének, hogy feladtam a dvd-t, meg hogy idén is mennénk, de nem válaszolt. Szóval ti is írhatnátok neki, és akkor kénytelen lesz válaszolni..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
ha találok vázat, akkor azt kell megvennem, és akkor ezer % hogy nem tudok menni

de még így is necces...
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Maul, engem nagyon is érdekel a dolog, különben nem mondanám állandóan. Én is megszerveztem tavaly a szállást, meg utazást, és annak ellenére idén is megcsinálom, pedig volt vele kavarás elég, és ugyanez a helyzet Pilával is. (Tudom, téged ez nem érdekel, mert ott nem voltál.) Na, mindegy, de nagyjából látom, hogy akkor ebbõl idén nem lesz bérlet, és meg kell vennünk.
Biczó, viszont mindenképpen kellene, hogy legalább két kocsi kéne, mert hárman a bicajokkal együtt nem férünk be a Hondába. McClane ebbõl kifolyólag neked is mindenképpen jönni kell. :D Meg különben is ott a helyed.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
pénzt esetleg össze tudom kaparni rá, de otthon tuti nagy balhé lesz

Koczka nénit megkérdezem

meg esetleg a Póst
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
de pl a Dávid-nak nem kell most az övé..

Mcclane nemtom hogy mikor adják el ezeket a vázakat..az se bizti hogy van most S-es valahol..nemtom.. Koczka-nénit meg kellene kérdezni.. bizti õ is tud szerezni..

Lehet hogy érdemesebb lenen már most valamit keresni, aztán lassan fizetgetni..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Írok én berrinek:
Kedves berri-papa Maul-papa küldött neked dvd-t, néha még írt is neked, és a titikban még le is..sz****, ezért kérlek küldj nekünk bérletet!köszi biczaj

Maul, csak annyit kérdeztem hogy írtál-e neki? és hogy válaszolt-e, de még nem mondtad... szervezd, mert én nemtom.. csak már mindenki aggódik hogy nem lesz felvonóbérlet..és az nem lenne jó-..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Maul specko nem teccik

Biczó tudom, hoyg a garázsban van egy.... :)
de az nem az enyém

van valami esélye, hogy jövõre is lehet még kapni ilyen vázat?

vagy most keressek?

Maul csak annyit, hogy azzal kapcsolatban írtál a Berrynek, hogy idén ismét szeretnénk menni?

vagy a dvd lett elküldve?
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Én meg már biztos nem fogok neki írni. Múlt évben is én szerveztem, de hát ha nektek ennyire nem számít, akkor tök mindegy úgy is...