ebike-on akció van a boxxer telókra
http://ebike.hu/kere...np=&maxp=&oid=1
ez télleg akció, vagy csak porhintés?
Hulp és Biczó ti mennyiért vettétek?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. július 24. - 11:42
Írta 2006. július 24. - 09:49
Biczó kérdezd azé' meg plíííz
Maul majd szólj, ha van valami, de kicsivel elõtte
Hulp az van, hogy fosok, hogy nem lesz 2005-ös stab
a legjobb az lenne, ha télre idõzíteném a váz megvételét, de hátha addigra nem marad
Maul majd szólj, ha van valami, de kicsivel elõtte
Hulp az van, hogy fosok, hogy nem lesz 2005-ös stab
a legjobb az lenne, ha télre idõzíteném a váz megvételét, de hátha addigra nem marad
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. július 23. - 22:19
haliho!
Maul, véletlen nem mondta adamkg hogy merre van? dolgozik? vagy nyaralás? lehet felkeresném akkor.
hétköznap amugy melozom általában 2ig, de utána ha marad erõm veletek tartanék. hétvége nem bizti h jo.
Maul, véletlen nem mondta adamkg hogy merre van? dolgozik? vagy nyaralás? lehet felkeresném akkor.
hétköznap amugy melozom általában 2ig, de utána ha marad erõm veletek tartanék. hétvége nem bizti h jo.
Írta 2006. július 23. - 15:18
Nekem elõször sajna egy bicajrenoválás kell. Teljesen elkoptak a fékjeim, meg ki kell centírozni a kereket, és egy küllõm is kiszakadt. Talán péntekre készen lesz a cucc.
Írta 2006. július 23. - 12:41
Szervusz nép!
Most írt adamkg, hogy jönne le fotózni, mert itt van most másfél hétig kõszegen. Szóval ki érne rá kijönni?
Beszéltem biczóval, és elvileg õ szombaton érne rá, de ha adam már nem lesz itt, akkor vagy holnap, vagy pénteken kellene megejteni. Kinek mikor lenne jó?
Most írt adamkg, hogy jönne le fotózni, mert itt van most másfél hétig kõszegen. Szóval ki érne rá kijönni?
Beszéltem biczóval, és elvileg õ szombaton érne rá, de ha adam már nem lesz itt, akkor vagy holnap, vagy pénteken kellene megejteni. Kinek mikor lenne jó?
Írta 2006. július 22. - 22:10
Hi!
Nem volt idom visszaolvasni.
Transition bringakat nezd meg. Pl dirt bag. Nagyon birom a masinaikat.
Nem volt idom visszaolvasni.
Transition bringakat nezd meg. Pl dirt bag. Nagyon birom a masinaikat.
Írta 2006. július 22. - 16:29
Hát mi ma vótunk festékbogyót lõdözni, kabát, sapka, kesztyû..stb nem volt melegem.. teljesen kihült a testem mikor le kellett vennem a zubbonyomat... olyan meleg volt, hogy elolvadt amit kilõttem, mire odaért..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. július 22. - 15:56
Ja, benn a hûtõszekrényben nincsen meleg, viszont mindenütt máshol igen. Én is pulóverben, meg hosszúgatyában ülök itthon, mert fázok.
Írta 2006. július 22. - 13:06
Ma jó, mer nincs meleg... Mcclane azért megkérdezzema sácokat hogy van-e nekik váz?
Írta 2006. július 22. - 01:21
Ja, gyere inkább biciklizni Leogangba, új bicajt vehetsz utána is. Meg addig legalább lakhatsz otthon. Ha hazaviszed az új bicajt, úgyis albérlet után kell nézned, mert kivágnak otthonról.
Írta 2006. július 22. - 00:08
Igen ott vettem! meg kell nézni, bár én most azt szeretném ha Mcclane velünk jönne, de a bicaj is jó lenne neki..
Írta 2006. július 21. - 23:12
McClane!
dobj egy e-mailt ide:
mom@bolt.xfactornet.hu
ez az a bolt ahol biczó vette tudtommal. és ha felnézel a hirdetésre láthatod h most már télleg végkiárusítás van.
dobj egy e-mailt ide:
mom@bolt.xfactornet.hu
ez az a bolt ahol biczó vette tudtommal. és ha felnézel a hirdetésre láthatod h most már télleg végkiárusítás van.
Írta 2006. július 21. - 20:18
Na!
Én annyit mondtam, hogy én már írtam a berrikének, hogy feladtam a dvd-t, meg hogy idén is mennénk, de nem válaszolt. Szóval ti is írhatnátok neki, és akkor kénytelen lesz válaszolni..
Én annyit mondtam, hogy én már írtam a berrikének, hogy feladtam a dvd-t, meg hogy idén is mennénk, de nem válaszolt. Szóval ti is írhatnátok neki, és akkor kénytelen lesz válaszolni..
Írta 2006. július 21. - 16:32
ha találok vázat, akkor azt kell megvennem, és akkor ezer % hogy nem tudok menni
de még így is necces...
de még így is necces...
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. július 21. - 15:39
Maul, engem nagyon is érdekel a dolog, különben nem mondanám állandóan. Én is megszerveztem tavaly a szállást, meg utazást, és annak ellenére idén is megcsinálom, pedig volt vele kavarás elég, és ugyanez a helyzet Pilával is. (Tudom, téged ez nem érdekel, mert ott nem voltál.) Na, mindegy, de nagyjából látom, hogy akkor ebbõl idén nem lesz bérlet, és meg kell vennünk.
Biczó, viszont mindenképpen kellene, hogy legalább két kocsi kéne, mert hárman a bicajokkal együtt nem férünk be a Hondába. McClane ebbõl kifolyólag neked is mindenképpen jönni kell. Meg különben is ott a helyed.
Biczó, viszont mindenképpen kellene, hogy legalább két kocsi kéne, mert hárman a bicajokkal együtt nem férünk be a Hondába. McClane ebbõl kifolyólag neked is mindenképpen jönni kell. Meg különben is ott a helyed.
Írta 2006. július 21. - 13:55
pénzt esetleg össze tudom kaparni rá, de otthon tuti nagy balhé lesz
Koczka nénit megkérdezem
meg esetleg a Póst
Koczka nénit megkérdezem
meg esetleg a Póst
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. július 21. - 13:46
de pl a Dávid-nak nem kell most az övé..
Mcclane nemtom hogy mikor adják el ezeket a vázakat..az se bizti hogy van most S-es valahol..nemtom.. Koczka-nénit meg kellene kérdezni.. bizti õ is tud szerezni..
Lehet hogy érdemesebb lenen már most valamit keresni, aztán lassan fizetgetni..
Mcclane nemtom hogy mikor adják el ezeket a vázakat..az se bizti hogy van most S-es valahol..nemtom.. Koczka-nénit meg kellene kérdezni.. bizti õ is tud szerezni..
Lehet hogy érdemesebb lenen már most valamit keresni, aztán lassan fizetgetni..
Írta 2006. július 21. - 13:45
Írok én berrinek:
Kedves berri-papa Maul-papa küldött neked dvd-t, néha még írt is neked, és a titikban még le is..sz****, ezért kérlek küldj nekünk bérletet!köszi biczaj
Maul, csak annyit kérdeztem hogy írtál-e neki? és hogy válaszolt-e, de még nem mondtad... szervezd, mert én nemtom.. csak már mindenki aggódik hogy nem lesz felvonóbérlet..és az nem lenne jó-..
Kedves berri-papa Maul-papa küldött neked dvd-t, néha még írt is neked, és a titikban még le is..sz****, ezért kérlek küldj nekünk bérletet!köszi biczaj
Maul, csak annyit kérdeztem hogy írtál-e neki? és hogy válaszolt-e, de még nem mondtad... szervezd, mert én nemtom.. csak már mindenki aggódik hogy nem lesz felvonóbérlet..és az nem lenne jó-..
Írta 2006. július 21. - 13:19
Maul specko nem teccik
Biczó tudom, hoyg a garázsban van egy....
de az nem az enyém
van valami esélye, hogy jövõre is lehet még kapni ilyen vázat?
vagy most keressek?
Maul csak annyit, hogy azzal kapcsolatban írtál a Berrynek, hogy idén ismét szeretnénk menni?
vagy a dvd lett elküldve?
Biczó tudom, hoyg a garázsban van egy....
de az nem az enyém
van valami esélye, hogy jövõre is lehet még kapni ilyen vázat?
vagy most keressek?
Maul csak annyit, hogy azzal kapcsolatban írtál a Berrynek, hogy idén ismét szeretnénk menni?
vagy a dvd lett elküldve?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. július 21. - 12:50
Én meg már biztos nem fogok neki írni. Múlt évben is én szerveztem, de hát ha nektek ennyire nem számít, akkor tök mindegy úgy is...