Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
majd szólnak.. elviszik a tárcsafékem, vagyis eladtam volna már, ha haza tudnék menni feladni a postán.. de sebajtóbiás..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
ehem :)

egyelõre a váz legyen meg

még az ikszfaktorból nem szóltak
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ha tudsz szerezni autót, akkor az nagyon jó lenne, mert akkor semmi gáz, tudunk menni. Kár, hogy McClane nem jön.
Ja, ilyen alkatrészválogatásban én is szívesen segítek, ha kell. Más pénzét a legjobb költeni. :D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
uhhh
az szép meló lesz
mert ami érdekelt, már leszedtem

na minggyáá

szal

a fórumnak van keresõje :)

http://forum.bikemag...

és még ez:
http://forum.bikemag...

ezen az oldalon lesz
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
a csapágyakon, a fékeken, nem érdemes spórolni, na meg máson se egészen, pl teló, végeredményben egyen igen a hajtáson, a lánc, sor lehet occsó! még talán a nagyobb márkák kerülésével lehet valamit fogni, de nem lesz occcsóbuli.. fékekbõl csak saint, vagy jobb.. írjak még ilyeneket..?

Mcclane plíz linkeld újra azokat ahonnan könyveket tudok leszedni, mert vissza kéne menni az oldalakban, de nem találom..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
káár..

Hulp akkó nincs mesze.. a meszesnek... menek saját gépjármûvel..

Mcclane hanemjöszavelünk, akkó vegyél vázat, és szép lassan összeépítjük, ha veszel valamit, akkor szólsz és átmegyek felszerelni.. a kerékfûzésen kívül mindent megtudunk csinállni...! akkor keresgélek még vázat, nátha lesz még valakinek..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Leogang nekem nem fog összejönni :(

nincs rá many
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
se macskaszem, se lámpa...tudod, minél könnybeb legyen a kis országúti
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mi volt a gondjuk?... nem volt macskaszem?
Mcclane még keresgetni kéne, csak háát neked az lenne jó, ha ismerõsnél találnánk, akivel lehet beszélni... meg akkor pl részletre is elhozhatnád..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
tegnap este mentem egy Írott-kõt osztrák oldalról, aztán kicsit késõn értem a határhoz vissza, 9-kor lámpa nélkül...
bakker amit ezek leadtak dumát, azt hallani kellett volna....
bár felvettem volna, nálam volt az mp3 lejáccó, de ki gondolta volna, hogy ilyen kiselõadást fognak tartani

mondták azt is, ha meg akarok halni ne menjek hozzájuk, hanem maradjak itthon....
mondom köszi
persze még szóval tartottak egy ideig, arra meg télleg besötétedett
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
még gondolkozom rajta
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
már keresem.. de pont ezt még nem találtam, ,,,,-akkor vedd meg ha úgy gondolod..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Blastot nem tudnám eladni, már horpadt is, meg amennyiért elvinnék, azért már inkább megtartom emléknek....

ez 2005-ös váz, most is alig lehet felhajtani, nem hogy majd télen....

de ha mondasz más címet, ahol lehet iylet kapni, meggyõzhetõ vagyok

de ez, hogy majd télen talán még kapni, ez nem elég....
mi lesz, ha nem kapok télen? ez tetszik, a többi meg nem

Biczó mint írtam feljebb, nem tudja az ikszfactor a srcá számát, ezért nem tudják felhívni, de ha majd megy be a boltba, megkérdezik tõle a héten
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Ja akkor viszont érdemes próbálkozni.. kérd el a srác számát tõlük, és írj neki hogy átvállalnád tõle a befizetett elõlegét-így õ se bukna , és te meg lefoglalnád a vázat..

De ez nem egyszerû döntés, én nehezen tudok segíteni, mert én is bementem a bótba aztán megláttam és megvettem.. szóval sokat nem mérlegeltem..Mcclane papa nem tudom mi lenne a jó, vagyis jó lenne ha jönnél Leogangba..

Vázat elég lenne kényelmesen venni a télen, minden olcsóbb akkor, mert akkó senki nem tekerm meg nincs forgalom a bótban... télen érdemes bicajt összerakni, de én asszem nem aggódnék hogy nem lesz váz..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane kapni fogsz télen is vázat .... szerintem gyere inkább el, anyukádék tényleg mérgesek lennének- elöbb a blasttól szabadulj meg, aztán, ha látják a jó szándékot, és hogy egyel kevesebb a bicaj, akkor már a rést lehet pótolni, vázat meg kapsz...

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Biczó nem én akarok a sráccal beszélni, hanem az ikszfaktorosok, mivel már régóta félre van neki téve....
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
most mi van a pályabérlettel?
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
attól félek, hogy télen már nem kapok ilyen vázat

a pálya meg cc bringával nagyon gáz

ne haragudjatok, de ti könnyen beszéltek

Pilában még nektek is fájt mindenetek, pedig ugye kicsit más bringátok van...
nah képzeljetek el engem

Matt szobára kell pénz = még be kell fejeznem a saját szoba felújítását is :)
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

na meg barátnõmmel is szeretnénk elmenni kicsit kettesben, meg a szobára is kell még pénz

ez kicsit furán jött ki :D

amugy sztem minél picibb annál jobb, de hogy az két centi zavar e téged hosszuszágban azt neked kell tudnod. a blast se hiszem hogy rövidebb..
a gödrökön meg ne parázz, repüld át öket ;)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
A DHX 3.0 semmivel sem rosszabb, csak nincs rajta annyi állítási lehetõség, egyébként ugyanaz a konstrukció, de ezt a Biczó is nagyon jól tudja, szóval én tuti nem adnék ki érte plusz pénzt. De lehet, hogy nincs választási lehetõség, csak max az, hogy kell-e rugóstag, vagy nem.
McClane, gyere Leogangba, nem baj, ha ráz, bizonyos áldozatokat kell hozni. Váz meg majd megvár, max veszel késõbb. Hol van még a jövõ évi Pila. 270e pénz az nagyon sok, de még mindig ez a legolcsóbb ebben a kategóriában sajnos.