Hulp mennyi lett méretre a videó?
vagy elugorjak érte?
hétvégén egy kis Kõszeg ride?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. August 07. - 13:50
Posted 2006. August 07. - 13:34
haliho!
köszi meghivást ns-re. már télleg jo régen voltam és kiváncsi is vagyok ezerrel. csak ne esne az esõ.
tegnap nem voltunk tekerni, mert csak ketten lettünk volna Kornéllal végülis.
helyette estem itt kõszegen a várparkban egy jot. kicsit fáj a bokám most, de nem vészes. cserébe majnem tudok 360at ugrani kifele a parkbol az út fele )
ma elvileg megyek be kõszegi canyonba, megkérdezem a fékbetétet ha nem felejtem el. avid juiicy 7-be kell, ugye?
aztán ha jó idõ lesz a héten vmikor leugrok szhelyre vele
köszi meghivást ns-re. már télleg jo régen voltam és kiváncsi is vagyok ezerrel. csak ne esne az esõ.
tegnap nem voltunk tekerni, mert csak ketten lettünk volna Kornéllal végülis.
helyette estem itt kõszegen a várparkban egy jot. kicsit fáj a bokám most, de nem vészes. cserébe majnem tudok 360at ugrani kifele a parkbol az út fele )
ma elvileg megyek be kõszegi canyonba, megkérdezem a fékbetétet ha nem felejtem el. avid juiicy 7-be kell, ugye?
aztán ha jó idõ lesz a héten vmikor leugrok szhelyre vele
Posted 2006. August 07. - 12:01
Hogy fog kinézni ez a póló? Mert lehet, hogy engem is érdekelne, mondjuk egyelõre csak 1-2 példány, mert lóvém az nagyon nincs. Nekem XXL-es kell, minél nagyobb annál jobb.
Biczó, zenét mondjál, 7:45 hosszban. Köszi a láncot, majd a hét végén rendezzük, ha itthon leszel.
Tök fura, hogy wmv-be letömörítve a videót sokkal gyorsabbnak tûnik a McClane száguldása. Lehet, hogy a rosszabb minõség miatt? Elvileg nem lehet gyorsabb, mert pecre ugyanannyi, meg a zene is ugyanúgy megy alatta. Érdekes.
Biczó, zenét mondjál, 7:45 hosszban. Köszi a láncot, majd a hét végén rendezzük, ha itthon leszel.
Tök fura, hogy wmv-be letömörítve a videót sokkal gyorsabbnak tûnik a McClane száguldása. Lehet, hogy a rosszabb minõség miatt? Elvileg nem lehet gyorsabb, mert pecre ugyanannyi, meg a zene is ugyanúgy megy alatta. Érdekes.
Posted 2006. August 07. - 11:25
Matt voltál szhelyen-voltatok Kornéllal tekerni?
Mcclane miz újs?
azt hiszem Pós egy picit haragszik, mert nem vettem anyunak meg, még tavaj ,a bringáját... de nem nagyoon érzem magam emiatt felelõsnek...inkább ellenkezõleg, bár azt szerintem nem fogják észre venni magukon sose ,,amiért is én nem megyek vásárolni.
Mcclane miz újs?
azt hiszem Pós egy picit haragszik, mert nem vettem anyunak meg, még tavaj ,a bringáját... de nem nagyoon érzem magam emiatt felelõsnek...inkább ellenkezõleg, bár azt szerintem nem fogják észre venni magukon sose ,,amiért is én nem megyek vásárolni.
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. August 07. - 11:24
Én mentem érte, de Cornél ugye hétvégén nincs otthon, márpedig én csak egy nap tudok menni érte-szombaton, ezért jó hogy kérdezted-mert el kellene hozni valakinek Cornéltol a vektoros rajzolatot, és már viszem is csinálltatni a pólókat a többit már megbeszéltem a sráccal, nagyjából azt is tudni vélem melyik anyagú-és fazunú-és színû póló lesz a jó nekünk.. nem bocsátanám vitára mnert meg kellene nyitnia a ,,szombathelyi riderek 3" topicot is:)
de nem lesz ronda megígérem! MAul gondolom neked kevés lenne az L-es méret nem?
eladtam a tárcsafékem.. és már megrendeltem az újat egyazon árban..azt hiszem így nem jártam rosszul..Hulp a láncod is megrendeltem.!
Valaki segítsen nekem avid betétet venni a juicy7-be!! Matt nem jársz majd véletlen Pós kõszegi boltjában? állítólag ott van.. ha esetleg mégis akkor nem vennél ,ha van?????tudom nagy kérés..de légyszí-légyszí!
de nem lesz ronda megígérem! MAul gondolom neked kevés lenne az L-es méret nem?
eladtam a tárcsafékem.. és már megrendeltem az újat egyazon árban..azt hiszem így nem jártam rosszul..Hulp a láncod is megrendeltem.!
Valaki segítsen nekem avid betétet venni a juicy7-be!! Matt nem jársz majd véletlen Pós kõszegi boltjában? állítólag ott van.. ha esetleg mégis akkor nem vennél ,ha van?????tudom nagy kérés..de légyszí-légyszí!
Posted 2006. August 07. - 11:06
Hmm....
Tök jó ez a billentyûzet, amin most írok. Iszonyú gyorsan lehet vele gépelni..
Egyébként biczó most ezzel a pólós témával mi van?
Mit akartok rátenni??
Tök jó ez a billentyûzet, amin most írok. Iszonyú gyorsan lehet vele gépelni..
Egyébként biczó most ezzel a pólós témával mi van?
Mit akartok rátenni??
Posted 2006. August 07. - 11:05
Na köv hétvégén akkor elmegyek, aztán bepróbálom azt a north ugrót....
Meg Matt te is lejöhetnél valamikor már szhelyre, aztán kimennénk az Ns pályára, mert még nem is láttad azt így egyben...
Aztán ha fent van a video hulp, akkor szóljál mindenképen mert nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit alkottatok...
Meg Matt te is lejöhetnél valamikor már szhelyre, aztán kimennénk az Ns pályára, mert még nem is láttad azt így egyben...
Aztán ha fent van a video hulp, akkor szóljál mindenképen mert nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit alkottatok...
Posted 2006. August 06. - 21:14
McClane pilás klippje készen van, ha Kornél ad ftp helyet, akkor fel tudom tölteni. Biczó, neked kéne valami zenét választani a klipped alá, 7:45 idõtartamban, lehetõleg valami lendületesebb zenét. Plusz minusz 10mp eltérés lehet. Lehet akár több szám is.
Posted 2006. August 06. - 20:10
Én is elmosolyodtam amikor a megláttam a northletörést,de én csak azon mentem ami ilyen gödör felett dob ki(az ott van a annál az ugratónál amin állítólag valaki 19métert ugrott....de má annak is széjjeljárták az ívét...ezért jó a ns:D.Kösz az ötleteket a feljutással kapcsolatosan.
Posted 2006. August 06. - 16:29
Posted 2006. August 06. - 12:45
hát jah, pont ugyanannyit kell visszamenni mint amennyi lejöttél
dh alján lévõ northshore leugrokat láttátok már? az alsó az olyan 3-4 méter szintkülönbség, a fölsõ meg ilyen útátugrás, az picit kisebb.
barack rulz ) nálunk is van homegrown, homemade lekvár )
dh alján lévõ northshore leugrokat láttátok már? az alsó az olyan 3-4 méter szintkülönbség, a fölsõ meg ilyen útátugrás, az picit kisebb.
barack rulz ) nálunk is van homegrown, homemade lekvár )
Posted 2006. August 06. - 12:25
Jaja elég kemény visszafelé.. én ezt úgy oldom meg, hogy egyszer feljutok az irottig, aztán csak le... néha egy picit vissza , de csak az érzés kedvéért,, így jó hossszú a lefelé , a végén a dh pályával mint levezetõ, aztán már szembe se jutna visszamenni annyira hulla vk.. valahogy így csinálja mindenki, néhány kõszegi fanatikust kivéve, akik néha tucatszor is vissszatolják, ,,,ami mondjuk a bicajommal érdekes lenne...
Gyerekek egyetek baracot, mer most lett kész..
Gyerekek egyetek baracot, mer most lett kész..
Posted 2006. August 06. - 11:10
Azt azért tegyük hozzá, hogy eléggé CC-s beállítottságúnak kell lenned ahhoz, hogy a Kálváriánál feltekerj, meg ha jól emléxem utána sem éppen vízszintes. Szóval valószínûleg marad a tolás, vagy felviteted magad valakivel.
Posted 2006. August 06. - 01:52
szia!
taxi biztos felhúz de drága lesz.
legegyszerübb függ attol milyen beállítottságu vagy. ha dögnehéz dh gép, akkor a legegyszerübb ha megfogod és feltolod visszafele ügyelve azokra akik épp lefele jönnek )
ha tekernél felfele, akkor leggyorsabb szerintem az ha feltekersz kálváriára, tovább mész, a templom mögött pedig nem a trianoni kereszt fele le (ez a katlanhoz visz a dh pályára) hanem balra el és ott fel. felérsz egy kavicsos útra. errõl lesz jobbra fel egy elágazás. azon feltekerve pontosan a dh pálya tetejére érsz.
vagypedig megkérsz vmi havert h vigyen fel autoval..
hajrá
taxi biztos felhúz de drága lesz.
legegyszerübb függ attol milyen beállítottságu vagy. ha dögnehéz dh gép, akkor a legegyszerübb ha megfogod és feltolod visszafele ügyelve azokra akik épp lefele jönnek )
ha tekernél felfele, akkor leggyorsabb szerintem az ha feltekersz kálváriára, tovább mész, a templom mögött pedig nem a trianoni kereszt fele le (ez a katlanhoz visz a dh pályára) hanem balra el és ott fel. felérsz egy kavicsos útra. errõl lesz jobbra fel egy elágazás. azon feltekerve pontosan a dh pálya tetejére érsz.
vagypedig megkérsz vmi havert h vigyen fel autoval..
hajrá
Posted 2006. August 05. - 22:37
Helló!
Lenne egy kérdésem azokhoz az emberekhez akik sokat szoktaka kõszegi Andalgón menni hogy hol lehet a legeccerübben a pálya elejére jutni ha már eccer le értünk a patakig(ahol van valami gát v. erõmû szerüség).Mivel ez a pálya a kedvencem de nagyon hosszadalmas feltekernni rá ,ezért örülnék ha tudnátok valamit mondani hogy hamarabb fel tudjak menni oda.Szerintetek ha taxit hívok akkor felhúz engem ???
Lenne egy kérdésem azokhoz az emberekhez akik sokat szoktaka kõszegi Andalgón menni hogy hol lehet a legeccerübben a pálya elejére jutni ha már eccer le értünk a patakig(ahol van valami gát v. erõmû szerüség).Mivel ez a pálya a kedvencem de nagyon hosszadalmas feltekernni rá ,ezért örülnék ha tudnátok valamit mondani hogy hamarabb fel tudjak menni oda.Szerintetek ha taxit hívok akkor felhúz engem ???
Posted 2006. August 05. - 14:49
Posted 2006. August 05. - 13:18
mikor jössz biczó?
kb most keltem fel. meg itthon kell fát vagdosni du... de este fele kinn leszek szerintem városban.
kb most keltem fel. meg itthon kell fát vagdosni du... de este fele kinn leszek szerintem városban.
Posted 2006. August 04. - 20:45
Posted 2006. August 04. - 20:35
Ha ráhajolsz sem? kiére?ez egészen világos?....
Jó csajozást!!! ne búsúljatok az esõ házhoz jön ingyé... néha még vakuzik is..
Hónap menek tekerni kõszegre, Matt nem értek rá??
Jó csajozást!!! ne búsúljatok az esõ házhoz jön ingyé... néha még vakuzik is..
Hónap menek tekerni kõszegre, Matt nem értek rá??
Posted 2006. August 04. - 17:10
ja
Biczó a bükk maratonos pólód nálam van....valahogy hozzám keveredett, mint azt már írtam sms-ben is.... majd odaadom valamikor
most hétvégén nem érek rá (ha ráhajolok sem) de majd valamikor kimehetnénk Kõszegre, ugrálhatnánk kicsit Katlanosban
Biczó a bükk maratonos pólód nálam van....valahogy hozzám keveredett, mint azt már írtam sms-ben is.... majd odaadom valamikor
most hétvégén nem érek rá (ha ráhajolok sem) de majd valamikor kimehetnénk Kõszegre, ugrálhatnánk kicsit Katlanosban
Come on! It's on
Korn
Korn