Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Hulp mennyi lett méretre a videó?
vagy elugorjak érte?

hétvégén egy kis Kõszeg ride?
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
haliho!
köszi meghivást ns-re. már télleg jo régen voltam és kiváncsi is vagyok ezerrel. csak ne esne az esõ.
tegnap nem voltunk tekerni, mert csak ketten lettünk volna Kornéllal végülis.
helyette estem itt kõszegen a várparkban egy jot. kicsit fáj a bokám most, de nem vészes. cserébe majnem tudok 360at ugrani kifele a parkbol az út fele )
ma elvileg megyek be kõszegi canyonba, megkérdezem a fékbetétet ha nem felejtem el. avid juiicy 7-be kell, ugye?
aztán ha jó idõ lesz a héten vmikor leugrok szhelyre vele

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hogy fog kinézni ez a póló? Mert lehet, hogy engem is érdekelne, mondjuk egyelõre csak 1-2 példány, mert lóvém az nagyon nincs. Nekem XXL-es kell, minél nagyobb annál jobb.
Biczó, zenét mondjál, 7:45 hosszban. Köszi a láncot, majd a hét végén rendezzük, ha itthon leszel.
Tök fura, hogy wmv-be letömörítve a videót sokkal gyorsabbnak tûnik a McClane száguldása. Lehet, hogy a rosszabb minõség miatt? Elvileg nem lehet gyorsabb, mert pecre ugyanannyi, meg a zene is ugyanúgy megy alatta. Érdekes.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Matt voltál szhelyen-voltatok Kornéllal tekerni?
Mcclane miz újs?
azt hiszem Pós egy picit haragszik, mert nem vettem anyunak meg, még tavaj ,a bringáját...:) de nem nagyoon érzem magam emiatt felelõsnek...inkább ellenkezõleg, bár azt szerintem nem fogják észre venni magukon sose ,,amiért is én nem megyek vásárolni.
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Én mentem érte, de Cornél ugye hétvégén nincs otthon, márpedig én csak egy nap tudok menni érte-szombaton, ezért jó hogy kérdezted-mert el kellene hozni valakinek Cornéltol a vektoros rajzolatot, és már viszem is csinálltatni a pólókat a többit már megbeszéltem a sráccal, nagyjából azt is tudni vélem melyik anyagú-és fazunú-és színû póló lesz a jó nekünk.. nem bocsátanám vitára mnert meg kellene nyitnia a ,,szombathelyi riderek 3" topicot is:)

de nem lesz ronda megígérem! MAul gondolom neked kevés lenne az L-es méret nem?

eladtam a tárcsafékem.. és már megrendeltem az újat egyazon árban..azt hiszem így nem jártam rosszul..Hulp a láncod is megrendeltem.!
Valaki segítsen nekem avid betétet venni a juicy7-be!! Matt nem jársz majd véletlen Pós kõszegi boltjában? állítólag ott van.. ha esetleg mégis akkor nem vennél ,ha van?????tudom nagy kérés..de légyszí-légyszí!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hmm....

Tök jó ez a billentyûzet, amin most írok. Iszonyú gyorsan lehet vele gépelni.. :D

Egyébként biczó most ezzel a pólós témával mi van?
Mit akartok rátenni??

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Na köv hétvégén akkor elmegyek, aztán bepróbálom azt a north ugrót....
Meg Matt te is lejöhetnél valamikor már szhelyre, aztán kimennénk az Ns pályára, mert még nem is láttad azt így egyben...

Aztán ha fent van a video hulp, akkor szóljál mindenképen mert nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit alkottatok...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
McClane pilás klippje készen van, ha Kornél ad ftp helyet, akkor fel tudom tölteni. Biczó, neked kéne valami zenét választani a klipped alá, 7:45 idõtartamban, lehetõleg valami lendületesebb zenét. Plusz minusz 10mp eltérés lehet. Lehet akár több szám is.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Én is elmosolyodtam amikor a megláttam a northletörést,de én csak azon mentem ami ilyen gödör felett dob ki(az ott van a annál az ugratónál amin állítólag valaki 19métert ugrott....de má annak is széjjeljárták az ívét...ezért jó a ns:D.Kösz az ötleteket a feljutással kapcsolatosan.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Még nem néztem , majd valamikor..

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
hát jah, pont ugyanannyit kell visszamenni mint amennyi lejöttél :D

dh alján lévõ northshore leugrokat láttátok már? az alsó az olyan 3-4 méter szintkülönbség, a fölsõ meg ilyen útátugrás, az picit kisebb.

barack rulz ) nálunk is van homegrown, homemade lekvár )

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Jaja elég kemény visszafelé.. én ezt úgy oldom meg, hogy egyszer feljutok az irottig, aztán csak le... néha egy picit vissza , de csak az érzés kedvéért,, így jó hossszú a lefelé , a végén a dh pályával mint levezetõ, aztán már szembe se jutna visszamenni annyira hulla vk.. valahogy így csinálja mindenki, néhány kõszegi fanatikust kivéve, akik néha tucatszor is vissszatolják, ,,,ami mondjuk a bicajommal érdekes lenne...

Gyerekek egyetek baracot, mer most lett kész..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Azt azért tegyük hozzá, hogy eléggé CC-s beállítottságúnak kell lenned ahhoz, hogy a Kálváriánál feltekerj, meg ha jól emléxem utána sem éppen vízszintes. Szóval valószínûleg marad a tolás, vagy felviteted magad valakivel.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
szia!
taxi biztos felhúz de drága lesz.
legegyszerübb függ attol milyen beállítottságu vagy. ha dögnehéz dh gép, akkor a legegyszerübb ha megfogod és feltolod visszafele ügyelve azokra akik épp lefele jönnek )
ha tekernél felfele, akkor leggyorsabb szerintem az ha feltekersz kálváriára, tovább mész, a templom mögött pedig nem a trianoni kereszt fele le (ez a katlanhoz visz a dh pályára) hanem balra el és ott fel. felérsz egy kavicsos útra. errõl lesz jobbra fel egy elágazás. azon feltekerve pontosan a dh pálya tetejére érsz.
vagypedig megkérsz vmi havert h vigyen fel autoval..
hajrá :)

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Helló!
Lenne egy kérdésem azokhoz az emberekhez akik sokat szoktaka kõszegi Andalgón menni hogy hol lehet a legeccerübben a pálya elejére jutni ha már eccer le értünk a patakig(ahol van valami gát v. erõmû szerüség).Mivel ez a pálya a kedvencem de nagyon hosszadalmas feltekernni rá ,ezért örülnék ha tudnátok valamit mondani hogy hamarabb fel tudjak menni oda.Szerintetek ha taxit hívok akkor felhúz engem ???

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Üdv mindenkinek!
Visszatértem!

Mikor megyünk tekerni?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
mikor jössz biczó?
kb most keltem fel. meg itthon kell fát vagdosni du... de este fele kinn leszek szerintem városban.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Jó tekerést holnap, én továbbra is úgy vagyok vele, hogy inkább kihagyom.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Ha ráhajolsz sem? kiére?ez egészen világos?:)....

Jó csajozást!!! ne búsúljatok az esõ házhoz jön ingyé... néha még vakuzik is..

Hónap menek tekerni kõszegre, Matt nem értek rá??

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
ja :)

Biczó a bükk maratonos pólód nálam van....valahogy hozzám keveredett, mint azt már írtam sms-ben is.... majd odaadom valamikor

most hétvégén nem érek rá (ha ráhajolok sem) de majd valamikor kimehetnénk Kõszegre, ugrálhatnánk kicsit Katlanosban :)
Come on! It's on

Korn