nem mostanában jelenik meg a disorder újabb része?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. szeptember 26. - 14:12
Írta 2006. szeptember 26. - 11:14
Ez milyen gyûlés volt akkor?? Mcclane kellene valamikor, de mostanában nem megyek még haza..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. szeptember 26. - 06:40
Kõszeggel kapcsolatban nekem még Stamp Feri nem szólt, hogy mikor lesz az erdészekkel az egyeztetés....majd ma felhívom
grat a képekhez, jól mentetek
Biczó valamikor dumálhatnánk
grat a képekhez, jól mentetek
Biczó valamikor dumálhatnánk
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. szeptember 25. - 23:15
Bennünket nem nagyon látsz sisak nélkül repkedni.
A kõszegi bicajos parkkal kapcsolatban elõször is tudni kéne, hogy miben tudnak segíteni. Agyagi támogatást is kapunk vagy csak erkölcsit. Asszem ez a legfontosabb kérdés.
A kõszegi bicajos parkkal kapcsolatban elõször is tudni kéne, hogy miben tudnak segíteni. Agyagi támogatást is kapunk vagy csak erkölcsit. Asszem ez a legfontosabb kérdés.
Írta 2006. szeptember 25. - 22:41
ja én aszittem ezek ti vagytokNézni ia rossz, hogy repkednek olyan nagyokat betonon védõcucc nélkül!
.:::: phuck the dumb ::::.
Írta 2006. szeptember 25. - 22:19
Feltettem a krankedzone-os ftp-re a semmeringi képeket, már csak a Kornélon múlik, hogy mikor teszi ki õket az oldalra. Mindegyiket átméreteztem 1024X768-ra, vagy valami hasonló méretre, hogy ne legyenek olyan rohadt nagyok. Volt több mint 4 megás kép is.
Írta 2006. szeptember 25. - 22:03
Ma voltunk gyalogtúrán Kõszegen és elképesztõ,h mennyire szétbarmolták az erdõ egyes részeit(márahol maradt erdõ,mer sok helyen már nicsen fa....)de nem csak kõszegen van ez...dozmaton is elkezdték az erdõ pustítását és a környvédõk meg ahelyeth nekünk bringásoknak pofáznak h ezt meg azt ne csináljuk az erdõben ezt akadályoznák meg vhogyan...mer 10 év múlva már erdõ sem lesz,meg még sok minden...
Írta 2006. szeptember 25. - 20:34
Hello mindenkinek!
Ma volt egy gyülés a a bringás centrumba, sokminden nem hangzott el...
Az a lényeg , hogy a Feri azt mondta hogy beszéljük meg mit akarunk a pálya és hely ügyben.Szóval ha még nem tárgytalan az ügy akkor most kellene valamit kitalálni.
Ha jöttök Kõszegre hétvégén akkor már nyugodtan lemehettek a DH-n mert rendbe van téve!! A gaz kiirtva stb, a kanyarok megcsinálva.
Ma volt egy gyülés a a bringás centrumba, sokminden nem hangzott el...
Az a lényeg , hogy a Feri azt mondta hogy beszéljük meg mit akarunk a pálya és hely ügyben.Szóval ha még nem tárgytalan az ügy akkor most kellene valamit kitalálni.
Ha jöttök Kõszegre hétvégén akkor már nyugodtan lemehettek a DH-n mert rendbe van téve!! A gaz kiirtva stb, a kanyarok megcsinálva.
Írta 2006. szeptember 25. - 19:49
M-A-TT: annak a Butterfly c. számnak ki az elõadója?
Crazytown
sztem olvasd el az uj szabályzatot
Írta 2006. szeptember 25. - 18:37
Van valami hír kõszegi pályával kapcsolatosan ?? vagy idén még nem lesz belõle semmi ??vagy jövõre se...??
Írta 2006. szeptember 25. - 14:07
kõszegen volt szüret. sok volt a részeg. kicsit hüvös volt.
többi hír nem ide tartozik.)
szép idõ van. kéne menni tekerni. kéne tanulni :\
többi hír nem ide tartozik.)
szép idõ van. kéne menni tekerni. kéne tanulni :\
Írta 2006. szeptember 25. - 14:03
Nem tudok a kõszegi hírekrõl. Mi történt?
Semmeringen láttam azt a csajt, akivel találkoztunk Saalbachban tavaly. Akit le is fényképeztünk. A haverjának adtam pumpát szombaton. Tisztára mint egy brazil szappanopera.
Semmeringen láttam azt a csajt, akivel találkoztunk Saalbachban tavaly. Akit le is fényképeztünk. A haverjának adtam pumpát szombaton. Tisztára mint egy brazil szappanopera.
Írta 2006. szeptember 25. - 11:07
Mcclane amúgy miz újs? merre jártál mostanában?
Írta 2006. szeptember 25. - 11:06
Mcclane megdumáltuk...
Hulp az nem ez nem a jövõ ,hanem valamelyik hétvége lesz csak! mert mostanában még nem szándékozok hazamenni..idõ hiányában..
A Kõszegi híreket hallottátok???
Hulp az nem ez nem a jövõ ,hanem valamelyik hétvége lesz csak! mert mostanában még nem szándékozok hazamenni..idõ hiányában..
A Kõszegi híreket hallottátok???
Írta 2006. szeptember 25. - 06:34
na csõ
képeketénisénisénisszeretnéknézniezerrellécciléccinaaa
vasárnap nem jöttök ki a Biciklon kupára?
Biczó drága barátom 1x bemehetnénk közösen a Söjtöryhez, aztán körülnézetnénk....egy hónap és kezdõdik a szezon!!
gatyát és cipõt nekem is kell vennem
bandázás valamelyik este?
képeketénisénisénisszeretnéknézniezerrellécciléccinaaa
vasárnap nem jöttök ki a Biciklon kupára?
Biczó drága barátom 1x bemehetnénk közösen a Söjtöryhez, aztán körülnézetnénk....egy hónap és kezdõdik a szezon!!
gatyát és cipõt nekem is kell vennem
bandázás valamelyik este?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. szeptember 24. - 22:00
Hulp, vagy Cornel!
Légyszíves a héten töltéstek fel Krankednek a jobb képeket Semmeringrõl a tárhelyre, hogy fel tudja rakni az oldalra. Én utazom Pécsre, szóval nincs idõm!
Köszi!
Légyszíves a héten töltéstek fel Krankednek a jobb képeket Semmeringrõl a tárhelyre, hogy fel tudja rakni az oldalra. Én utazom Pécsre, szóval nincs idõm!
Köszi!
Írta 2006. szeptember 24. - 21:50
Single Track, Novatech agy, meg 2mm-es küllõk. Én sem igazán értem, mert korábban nem volt vele semmi gondom. Valószínûleg a külföldi pályák kicsit nagyobb igénybevételt jelentenek. Jövõre beszerzek egy Double Tracket, azzal talán nem lesznek problémák. Az sem túl jó, hogy csak 32 küllõs a kerék, csak mindig úgy volt, hogy vagy agyat, vagy felnit vettem, nem egyszerre a kettõt, aztán nem tudtam váltani 36-osra. Majd tavasszal cserélek egy-két dolgot, ami már eléggé elhasználódott. Elsõ féktárcsát is cserélni kell.
Fékcsövet is kéne szerezni valahonnan, ami nem tágul annyit mint a mostani. Az elsõvel még nem is lenne gond, de a hátsó az már nagyon nem az igazi.
Fékcsövet is kéne szerezni valahonnan, ami nem tágul annyit mint a mostani. Az elsõvel még nem is lenne gond, de a hátsó az már nagyon nem az igazi.
Írta 2006. szeptember 24. - 19:47
Hulp! Milyen kereked van hogy ennyit gyengélkedik?
Írta 2006. szeptember 24. - 18:52
Szerintem próbálj inkább neten rendelni. Általában még postaköltséggel együtt is olcsóbb, és nagyobb a valószínûsége, hogy kapsz is.
Írta 2006. szeptember 24. - 18:16
Szevasztok!
Nem tudjátok, lehet kapni valahol Szombathelyen avid bb7-hez fékpofákat?
Nem tudjátok, lehet kapni valahol Szombathelyen avid bb7-hez fékpofákat?