!elcserélem bikeom egy demo8ra-ami persze új lehet csak, és még persze rá is kell fizetnie annak aki adja demot.. de megéri...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. október 02. - 17:11
Írta 2006. október 02. - 12:13
Biczó érdeke a Ferinek is szvsz, most az erdészekre és a természetvédõkre várunk, érted?
nem lehet zaklatni õket, kaptak kb egy hónapot, hogy megjelöljenek egy dátumot
érthetõ, hogy húzzák - halasztják, mert ha október vége felé lesz a megebszélés, akkor már nagyon nagy valószínüséggel "csak" jövõre lesz belõle pálya
nem lehet zaklatni õket, kaptak kb egy hónapot, hogy megjelöljenek egy dátumot
érthetõ, hogy húzzák - halasztják, mert ha október vége felé lesz a megebszélés, akkor már nagyon nagy valószínüséggel "csak" jövõre lesz belõle pálya
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. október 02. - 11:28
szia, ....csak már régen írtál... na de akkor minden ok.. betegen minek mentél?
elmaradt még a 24 órás beszámolód! kérem bepótolni... képeket már láttam,na de milyen vót?
Mcclane erõltetni kellene még, mert elég fontos lenne már valami megbeszélés.. de miért nem érdeke ez a S. F. -nek_?
elmaradt még a 24 órás beszámolód! kérem bepótolni... képeket már láttam,na de milyen vót?
Mcclane erõltetni kellene még, mert elég fontos lenne már valami megbeszélés.. de miért nem érdeke ez a S. F. -nek_?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. október 02. - 10:17
Biczókám
velem semmi különös, betegen álltam rajthoz vasárnap a biciklonon, 15-ik lettem
bringáspark ügyében még az erdészekre és a természetvédõkre várunk, hogy mondjanak egy idõpontot, amikor elmondhatnánk a dolgokat
szvsz azért jó ötlet volt ez a megmozdulás Kõszegen......
most az a lényeg, hogy "hallassa a hangját" az egyesület
ez most nem került talán semmibe sem...
egy verseny nagyobb hangvételû lenne, az tuti, de többe is kerülne
majd ha meglesz a pálya...talán....
két hét múlva Írott-kõ futóverseny! jön valaki?
velem semmi különös, betegen álltam rajthoz vasárnap a biciklonon, 15-ik lettem
bringáspark ügyében még az erdészekre és a természetvédõkre várunk, hogy mondjanak egy idõpontot, amikor elmondhatnánk a dolgokat
szvsz azért jó ötlet volt ez a megmozdulás Kõszegen......
most az a lényeg, hogy "hallassa a hangját" az egyesület
ez most nem került talán semmibe sem...
egy verseny nagyobb hangvételû lenne, az tuti, de többe is kerülne
majd ha meglesz a pálya...talán....
két hét múlva Írott-kõ futóverseny! jön valaki?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. október 02. - 08:20
Jaja. az biztos én voltam-,mert engem illet a hátsó ülés, mert Maul kitúrt a parancsnoki anyós ülésrõl.. ez most ilyen kényelmesen hatékony tekerés volt.. bár ha belekapaszkodtok, ti is hamar felértek..
Mcclény mi van már veled? hahó?
Maul nyugodtan egészítsd ki:)
Mcclény mi van már veled? hahó?
Maul nyugodtan egészítsd ki:)
Írta 2006. október 01. - 18:12
haha akkor láttatok is minket, valaki vissza is pislantott a hátsó ülésrõl.. ketten másztunk felfelé a szerpentinen (ha azt annak nevezik)Tuti mi voltunk.
.:::: phuck the dumb ::::.
Írta 2006. október 01. - 18:08
Írta 2006. október 01. - 17:51
ti caplattatok fel az utánfutóval, rajta kb 3 bringával úgy két óra magasságában?be is cuccoltunk a kocsiba ledöcc kõszegre
Írta 2006. október 01. - 13:42
Na látom elértük a legmagasabb szellemi színvonalat!
Biczó hozzászólásával egyetértek, kiegészíteni nem tudom, maximum az üresen hagyott szép európai kifejezéseket tudnám bepótolni.
Én már sokszor mondtam dolgokat a kõszegi pályával kapcsolatosan.
Én sajnálom, hogy egy aránylag jó helyet, így szétcsesztek a kisgyerekek, most is ott voltak kb 20-an, szóval ha akarnák simán meg tudnák építeni, persze ha lenne hozzáértés.... Meg ha nekik annyi a biciklizés, hogy a katlannál ücsörögnek, és ott jól érzik magukat, akkor sajnos nem lehet mit várni a bldogságtól....
Biczó hozzászólásával egyetértek, kiegészíteni nem tudom, maximum az üresen hagyott szép európai kifejezéseket tudnám bepótolni.
Én már sokszor mondtam dolgokat a kõszegi pályával kapcsolatosan.
Én sajnálom, hogy egy aránylag jó helyet, így szétcsesztek a kisgyerekek, most is ott voltak kb 20-an, szóval ha akarnák simán meg tudnák építeni, persze ha lenne hozzáértés.... Meg ha nekik annyi a biciklizés, hogy a katlannál ücsörögnek, és ott jól érzik magukat, akkor sajnos nem lehet mit várni a bldogságtól....
Írta 2006. október 01. - 13:14
Írta 2006. október 01. - 11:33
Mankót neki!!! Vagy be kell fáslizni..
Maul Európa?!? vagy leírtam amit akartál..? még bõvítheted..!de már most egyetértek abban hogy..itt folytasd..
Mcclane köszi linkeketet!
Maul Európa?!? vagy leírtam amit akartál..? még bõvítheted..!de már most egyetértek abban hogy..itt folytasd..
Mcclane köszi linkeketet!
Írta 2006. október 01. - 10:22
Írta 2006. október 01. - 10:01
Írta 2006. szeptember 30. - 21:48
Írta 2006. szeptember 30. - 21:31
Húú hát tele vagyok élményekkel.... a többiek is..
Valami rondát szeretnék mondani, de nem lehet !!! qvaéetmiarossebb..valami ilyesmit..
Mi van kitisztítva?????? a pálya????milyen pálya?
Hát mivel ma ,így voltunk: hú milyen jó idõ van, és minden, ezért menjünk tekerni kõszegre a dh-ra.. be is cuccoltunk a kocsiba ledöcc kõszegre-szép fõtér- szép idõ- sok túrista- micsoda gurulás..
Hát Így Indult...
Aztán jött a pálya ami merõ szar.. elhanyagolt, tisztadzsindzsa..jóhogy csak 10 túristát ütök el egy nap, mert nem látok elõre 1 métert..
-A........ITT CSÚNYA DOLGOK VOLTAK EREDETIBEN ......AKI TISZTÍTOTTA A PÁLYÁT, JÖJJÖN EL A LESZÜRETELT BODZA TERMÉSÉRT, MERT VAN PÁR KG....
-bedõlt fák ezerrel... rengeteg,vagy az út mellé dobva 5 cm-re..
-lejjebb kisgyerekek által szarrá túrt értelmetlen rész-ami mondjuk valami dirt akar lenni, de szarra se jó...értelmetlen ....mellé fák bedobva...
a katlanba vezetõ út kiva túrkálva homokozúlapáttal-úgy néz ki.. a többirõl nem szólva.. lent áll a szemét..
-Ócska, semmirevaló értelmetlenûl kockázatos(nem bevállalós, hanem értelmetlen kockázatot nyújtó) Nortsor..!!! amikor megláttam elborzattam.. jézus..
- Csoda hogy egy merev alatt nem esett szét.. arról nem beszélve hogy ilyet 10 perc elkészíteni..normálisat.. mert vannak ennél 10xnagyobb ugratók is amik nem jelentenek 20ad ennyi kockázatot.. ócska volt..
Szerintem ez nem pálya... ez egy domb amit sok ember használ ki-ki kedve szerint farigcsálva... szégyen..!
Nekem Kõszegnek ez a része jóidõre feledésbe fog merûlni, amíg lelkes velem egyetértõkkel ki nem vonulva rendbe nem elsz téve..
A KERÉKPÁROS EGYESÜLETNEK NEM A GITT-RÁGÁSSAL, HANEM EZZEL KELLENE FOGLALKOZNI.. DE BIZTOS EZ NEM ÜZLET..
Valami rondát szeretnék mondani, de nem lehet !!! qvaéetmiarossebb..valami ilyesmit..
Mi van kitisztítva?????? a pálya????milyen pálya?
Hát mivel ma ,így voltunk: hú milyen jó idõ van, és minden, ezért menjünk tekerni kõszegre a dh-ra.. be is cuccoltunk a kocsiba ledöcc kõszegre-szép fõtér- szép idõ- sok túrista- micsoda gurulás..
Hát Így Indult...
Aztán jött a pálya ami merõ szar.. elhanyagolt, tisztadzsindzsa..jóhogy csak 10 túristát ütök el egy nap, mert nem látok elõre 1 métert..
-A........ITT CSÚNYA DOLGOK VOLTAK EREDETIBEN ......AKI TISZTÍTOTTA A PÁLYÁT, JÖJJÖN EL A LESZÜRETELT BODZA TERMÉSÉRT, MERT VAN PÁR KG....
-bedõlt fák ezerrel... rengeteg,vagy az út mellé dobva 5 cm-re..
-lejjebb kisgyerekek által szarrá túrt értelmetlen rész-ami mondjuk valami dirt akar lenni, de szarra se jó...értelmetlen ....mellé fák bedobva...
a katlanba vezetõ út kiva túrkálva homokozúlapáttal-úgy néz ki.. a többirõl nem szólva.. lent áll a szemét..
-Ócska, semmirevaló értelmetlenûl kockázatos(nem bevállalós, hanem értelmetlen kockázatot nyújtó) Nortsor..!!! amikor megláttam elborzattam.. jézus..
- Csoda hogy egy merev alatt nem esett szét.. arról nem beszélve hogy ilyet 10 perc elkészíteni..normálisat.. mert vannak ennél 10xnagyobb ugratók is amik nem jelentenek 20ad ennyi kockázatot.. ócska volt..
Szerintem ez nem pálya... ez egy domb amit sok ember használ ki-ki kedve szerint farigcsálva... szégyen..!
Nekem Kõszegnek ez a része jóidõre feledésbe fog merûlni, amíg lelkes velem egyetértõkkel ki nem vonulva rendbe nem elsz téve..
A KERÉKPÁROS EGYESÜLETNEK NEM A GITT-RÁGÁSSAL, HANEM EZZEL KELLENE FOGLALKOZNI.. DE BIZTOS EZ NEM ÜZLET..
Írta 2006. szeptember 30. - 17:28
ilyen jõ idõben ma élmény volt kõszegen tekergõzni. remélem kitart a húszfok novemberig
jön innen valaki holnap a biciklon versenyre? egyedül nemigen indulnék, aki kapható volna az meg nem jön..
http://www.biciklon....ype=events&id=7
jön innen valaki holnap a biciklon versenyre? egyedül nemigen indulnék, aki kapható volna az meg nem jön..
http://www.biciklon....ype=events&id=7
Írta 2006. szeptember 30. - 09:56
Csõcsõ!
Na most, hogy visszatértem kicsit hozzászólok a dolgokhoz.
A fákra, és az erdõk állapotáról annyit, hogy az összes fakitermelés helyét x idõn belül újra be kell telepíteni, szóval semmiféle kár nem adódik, mivel a fák azért vannak, hogy megnõjenek szép nagyra, és utána kivágják õket, és újakat ültessenek a helyükre....
Ezt a tüntetés dolgot sajna annyira nem értem!
Véleményem szerint egy kerékpáros egyesületnek nem annak kellene lennie a legfõbb céljának, hogy ilyen programokat szervezzen, holott Kõszegen az egyesület rendezésében már nagyon régen volt verseny, nem készültek új pályák, pályafelújítás sem volt, és szerintem ezek sokkal fontosabb feladatok, minthogy a biciklisek megutálását sürgetni ilyen negatív eseményekkel.
Egyébként örülök, hogy ki van pucolva a pálya!
Ez a sportcentrumos dolog micsoda?
Na most, hogy visszatértem kicsit hozzászólok a dolgokhoz.
A fákra, és az erdõk állapotáról annyit, hogy az összes fakitermelés helyét x idõn belül újra be kell telepíteni, szóval semmiféle kár nem adódik, mivel a fák azért vannak, hogy megnõjenek szép nagyra, és utána kivágják õket, és újakat ültessenek a helyükre....
Ezt a tüntetés dolgot sajna annyira nem értem!
Véleményem szerint egy kerékpáros egyesületnek nem annak kellene lennie a legfõbb céljának, hogy ilyen programokat szervezzen, holott Kõszegen az egyesület rendezésében már nagyon régen volt verseny, nem készültek új pályák, pályafelújítás sem volt, és szerintem ezek sokkal fontosabb feladatok, minthogy a biciklisek megutálását sürgetni ilyen negatív eseményekkel.
Egyébként örülök, hogy ki van pucolva a pálya!
Ez a sportcentrumos dolog micsoda?
Írta 2006. szeptember 29. - 16:22
Írta 2006. szeptember 29. - 13:47
M1 volt kint, és nem tudom mikor lesz a tevében.húúú
akkor legalább eltartott 10percig? )
melyik tv volt kinn? mikor lesz a tvben? )
Írta 2006. szeptember 29. - 09:52
Biczókám még ez is jó:
http://www.scriptsea...ment/index.html
na meg z:
http://www.scriptsea...ump.cgi?ID=2967
ált. triálok vannak, de ki lehet venni belõle
http://www.scriptsea...ment/index.html
na meg z:
http://www.scriptsea...ump.cgi?ID=2967
ált. triálok vannak, de ki lehet venni belõle
Come on! It's on
Korn