Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2011. április 23. - 13:50
Olyan 4 körül megyek ki, úgyhogy akkor kinn találkozunk. 7-ig én is tuti maradok.
Írta 2011. április 23. - 13:31
Akkor én most lemegyek motorozni, aztán 5 környékén találkozunk. Tök jó idõ van!
A világkupás pályán az a nagy ugratóü tényleg goromba! Pár ember viszi át, de nekik is kap a technika rendesen a landoölásnál
A világkupás pályán az a nagy ugratóü tényleg goromba! Pár ember viszi át, de nekik is kap a technika rendesen a landoölásnál
Írta 2011. április 23. - 12:57
Hi,
Mikor mész ki? Lehet, hogy elmegyek korábban motorozni ( bár nem ez volt a terv ) és akkor 17 környékén megyek bicajozni, mondjuk egy 19-ig.
Mit szólsz?
Márió is kijön asszem, legalábbis tegnap at mondták.
Menjek?
Mikor mész ki? Lehet, hogy elmegyek korábban motorozni ( bár nem ez volt a terv ) és akkor 17 környékén megyek bicajozni, mondjuk egy 19-ig.
Mit szólsz?
Márió is kijön asszem, legalábbis tegnap at mondták.
Menjek?
Írta 2011. április 23. - 10:27
Na megnéztem az edzést. Voltak szép nagy ugratók, viszont volt egy, ami valami irgalmatlan nagy volt, és szinte vízszintesre posszantak ki. Azt nem is értettem, hogy gondolták. Utána meg megnéztem a sisakkamerás felvételt is. Az lesz a teljes pálya? Vicces volt, hogy vagy 5 percig tekert a csávó egy irtáson a tuskókat kerülgetve. Azért voltak benne durva részek is, de az volt kevesebb.DirtTV:Pietermaritzburg World Cup Practise session
és végre újra elkezdõdött
Semmi gond, Tomi. Én megyek ma is meg holnap is. Egyébként mindenki elég korán feladta a dolgot, mi maradtunk a legtovább a Maullal, de mi is 7 körül eljöttünk. Szép idõ van, úgyhogy lesz még lehetõség a hétvégén tekerni.
Most találtam:
http://indavideo.hu/...azas_az_erdoben
Azért van még hova fejlõdnünk. Természetesen a pályát illetõen. A dirtugratók kivételével nagyon állat pálya.
Írta 2011. április 22. - 23:20
Bocs, hogy ilyen hamar eljöttem Hulp. Kíváncsi voltam, hogy mi lesz a dologból, de kár volt elmennem, mert nagyon felhúztam magam egy emberen! Maradtam volna az erdõben veletek, nem is nagyon tudtunk menni.
Bepótoljuk
Min vagy kin húztad fel magad?
Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Írta 2011. április 22. - 21:10
Írta 2011. április 22. - 21:09
Bocs, hogy ilyen hamar eljöttem Hulp. Kíváncsi voltam, hogy mi lesz a dologból, de kár volt elmennem, mert nagyon felhúztam magam egy emberen! Maradtam volna az erdõben veletek, nem is nagyon tudtunk menni.
Bepótoljuk
Bepótoljuk
Írta 2011. április 22. - 15:12
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2011. április 22. - 13:53
Az a vicc hogy eddig Sé-t mindig csak ilyen "meló utáni" pályának vettük.....most meg lehet ez lesz az egyetlen fõ hely a környéken ahol nyugalomban lehet bringázni .......
Úgy legyen. Aztán nehogy itt is nekiálljanak természetet védeni.
Írta 2011. április 22. - 13:50
Igen én voltam, kék, fehér Benottoval, már hazafelé mentem.de
Te voltál, aki mellett elmentem?
Írta 2011. április 22. - 12:06
Ott még nem jártak a természetvédõk. Szerencsére. Vastagon tiszta por minden, de amúgy jó a pálya.
Az a vicc hogy eddig Sé-t mindig csak ilyen "meló utáni" pályának vettük.....most meg lehet ez lesz az egyetlen fõ hely a környéken ahol nyugalomban lehet bringázni .......
Írta 2011. április 22. - 10:51
Ott még nem jártak a természetvédõk. Szerencsére. Vastagon tiszta por minden, de amúgy jó a pálya.
Írta 2011. április 22. - 10:24
Remélem megoldódik az ügy és talán lesz vmi engedélyezett dolog......
tényleg srácok mi a helyzet kint Sé-be?
tényleg srácok mi a helyzet kint Sé-be?
Írta 2011. április 21. - 22:01
András!
Nem te mentél(sárga outival, márkát sajnos nem jegyeztem meg) ma olyan 4 óra körül a Középhegyi úton, meg Nárai felé?
Nem te mentél(sárga outival, márkát sajnos nem jegyeztem meg) ma olyan 4 óra körül a Középhegyi úton, meg Nárai felé?
Írta 2011. április 21. - 20:24
Nekem jó. Esetleg 3-kor? Ha nem, akkor négyre ott vagyok nálatok.
De a Vas Népe legalább vette a fáradtságot, hogy mindkét félnek esélyt adjon. Szerintem is az a cél a külön behívásokkal, hogy egymás ellen valljatok. Esetleg majd jönnek vele, hogy az elõzõvel már megegyeztek stb. Gondolom láttatok már elég filmet a témában. Esküszöm egy sorozatgyilkossal nem bánnak így.
Egyébként ezek a rohadvány nemzeti parkos köcsögök akadályozták meg tavaly a rallyt az Õrségben. Ami azokon az utakon zajlott volna, amit a soktonnás erdészeti jármûvek használnak nap mint nap. Gyökerek.
De a Vas Népe legalább vette a fáradtságot, hogy mindkét félnek esélyt adjon. Szerintem is az a cél a külön behívásokkal, hogy egymás ellen valljatok. Esetleg majd jönnek vele, hogy az elõzõvel már megegyeztek stb. Gondolom láttatok már elég filmet a témában. Esküszöm egy sorozatgyilkossal nem bánnak így.
Egyébként ezek a rohadvány nemzeti parkos köcsögök akadályozták meg tavaly a rallyt az Õrségben. Ami azokon az utakon zajlott volna, amit a soktonnás erdészeti jármûvek használnak nap mint nap. Gyökerek.
Írta 2011. április 21. - 20:23
Azt szeretnék látni, hogy mindenki máshogy mondja el a történetet, akkor késõbb ezzel ellehetetlenítenek bennetek, amennyiben perre mentek. Ha mindenki mást mond közületek, akkor nyert ügyük van... De miért is mpondanátok mást, hisz mindenki az igaz történetet meséli el, ez nem kérdés! Okosan csináljatok mindent!
Tanú elég sok lesz, ha kell.
Én csak a lenti eljárást láttam, de arról készek vagyunk beszámolni! ( az is felháborító volt! )
Veletek vagyunk!
Tanú elég sok lesz, ha kell.
Én csak a lenti eljárást láttam, de arról készek vagyunk beszámolni! ( az is felháborító volt! )
Veletek vagyunk!
Írta 2011. április 21. - 20:16
Írta 2011. április 21. - 17:09
na látom már a vasnépével felvettétek a kapcsolatot. remélem sikerül megegyezni velük valami értemes megoldásban.
Írta 2011. április 21. - 15:25
Nagyfaszok mert mindannyiunkat külön idõpontokra hívtak be ahelyett , hogy együtt közösen leülnénk és megbeszélnénk.
Részemrõl én biztos vagyok benne hogy kemény pénzbüntetés lesz. : S
Részemrõl én biztos vagyok benne hogy kemény pénzbüntetés lesz. : S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.