Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
na csõ srácok
olvastam errõl a lerambózzuk-a-bringásokat-mert-õk-azok-akik-igazán-tönkre-teszik-a-természetvédelmi-területet-ahol-lassan-sem-fa-sem-vadon-élõ-állat-nincs-már dologról
túl hosszú lenne leírnom, és sok lenne benne a füttyszó, szvsz úgy is ismeritek az elsõ reakciómat
a második reakcióról annyit, hogy ha ez az önp vagy mi ha valóban nyitott lenne a kommunikációra, már régen adtak volna vmi helyet a bringásoknak, sajnos a többx megkeresések ellenére mindig elzárkóztak ettõl - persze nehéz a kommunikáció azzal a bringással, akit elõtte lefújnak gázspray-vel
harmadik reakció:
Védegylet Egyesület | Protect the future
negyedik reakció: a rendszeresen megrendezett vadászatok persze beleférnek a tudatos természetvédelembe, minek van annyi állat, használjanak gumit, különben is csak megeszik a gazdák termését
ötödik rekació: valszeg többet voltam a kõszegi hegyben, mint ezek az öpn vagy önp-sek összesen - és ezzel vagyunk így még páran - és látom, hogy a lánctalpas fakivágások milyen remek formába hozzák a hegyet
hatodik reakció: gázspray és szöges akadályok a biciklisek elé? micsoda amatõr munka...hol marad az éles lõszer? persze, õk kommunikálni szeretnének a bringásokkal...ühüm, gázspray után lassan majd a gázkamra jön, emlékeztet engem ez valami borzasztóra a régmúltból
hetedik reakció: emlékeztek még arra, amikor a víz elöntötte és a hordalék beterítette velemet és kõszeget? vajon a hegy másik oldala - a sógoroké - miért nem járt ugyanígy? ez persze nem a tarvágások miatt van, hát persze hogy neeem, jöttek is gyorsan a fizetett nyilatkozatok
nyolcadik reakció: a természetvédelmis ürge kocsijával furikázta a családját - a közforgalom elõl elzárt beton úton - ahol pár ismerõs éppen arra bringázott, és az ürge kikelve magából üvöltött, hogy mit keresnek a beton úton a bringások?
na jó, még írhatnám ezt reggelig
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na engem az olyan nyomvonal érdekel, ami az én tudásommal élvezhetõ. Engem a sziklás gyökeres dh nem igazán érdekel, mert max szenvednék rajta.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Ami számomra pozitív Mariborban, hogy nem köves a pálya. Semering-ben azt nem szeretem. Föld legyen, az az igazi

jahh az fr nem köves:) de azt azért hozzá tenném hoyg a wc on ami meg volt belõle kb csak sziklát meg gyökeret ért a kerék meg 2 m enként akkora gödröket hogy eltûntem benne:D de az fr tényleg elég élvezhetõ. sokan is voltak rajta.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Áááá nehogy eladd!!! Meg fogod bánni........

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Most agyalok, hogy lehet eladom a motoromat :(
18 éve motorozok, ilyen még sosem jutott eszembe. Nincs idõm mindenre sajnos......

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Ami számomra pozitív Mariborban, hogy nem köves a pálya. Semering-ben azt nem szeretem. Föld legyen, az az igazi

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Köszi a leírást. :) Nem is lenne gond azzal, hogy hanyagabbak, ha nem kérnének el érte annyit. Mert mondjuk Pilában sem tisztították a pályát (mondjuk nem is lett volna mit), de 60EUR volt egy hétre a felvonóbérlet. Itt meg 25 naponta, vagyis nagyjából annyi, mint az osztrák pályákon.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Az elsõ pár kör után ahogy kezdtük valamennyire bejegyezni az fr pályát és egyre jobb köröket mentünk már nekünk is jobb kedvünk lett, de azért rányomta a hangulatra magát hogy amiért mentünk az konkrétan most nincs.
Szerintem simán élveznéd, itt komolyan meglehet tanulni kanyarodni , az egész fr arról szól kb. sziklás rész ezen csak pár rövidebb szakasz van gyökeresnek sem kifejezetten mondanám (mondjuk a semmeringi fr hez képest) . minden nagyobb jumpot lehet kerülni.
gyakorlatilag az egész egy meredek csiki csuki jobbra- balra kanyargós cucc. Ha rájön az ember a technikájára meg hol nem szabad fékezni ( pár esés után mi is megtanultuk :D ) utána nagyon lehet élvezni csak ajánlani tudom:)

ui: azért a szlovénok kicsit hanyagabbak, itt nem söpörnek le semmit, mindenhol az ideális íveken is tele volt kõ darabokkal némelyik akkora volt hoyg pl konkrétan az elõttem haladó ráment és 50 centivel odébb dobta a hátsó kerekét:) ilyen szempontból nem valami igényes, szivacsozást sem találtam egyik necces részem sem de ez van. nem egy Ausztria azért.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

Ezt nézd meg Hulp:
Valami iszonyat!
Port Angeles ProGRT Hot Lap Video - Pinkbike.com

Megnéztem. Tényleg állat a pálya, legalább is abból gondolom, hogy eléggé sokat pattogott a csávó. A videóhoz csak annyit, hogy rohadt jó képet készített a kamera, tûéles az egész. Viszont szerintem kicsit túlzottan lefelé volt állítva, jobb lett volna kicsit jobban elõre látni, nem pedig a bicajt. A másik meg, hogy valamiért fényerõt nem állított a kamera, amit nem nagyon értek.

Márió, azért remélem jót gurulgattatok annak ellenére is, hogy nem egészen a tervek szerint alakultak a dolgok. Van egyébként olyan nyomvonal, ami nekem is élvezhetõ lenne? Mert lehet, hogy valamikor ki kéne nézni. Persze minden az anyagiakon múlik.

Az egyébként Leogangban engem is rohadtul zavart, hogy az összes kanyar elõtt huplis volt a pálya, vagyis szarrá volt fékezve. De ezzel szerintem nem nagyon tudnak mit kezdeni, mert máshol is találkoztam ilyen jelenséggel. Viszont egyik reggel sikerült korán felmenni a pályára, és találkoztam pályakarbantartókkal. Söpörték le a feljárt kavicsot meg földet. Meg is lepõdtem, hogy van ilyen karbantartás.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Igen konkréten szarnak a VK pályára le van pusztulva, nincs kitakarítva. de attól még nem értem az elejét és a végét miért kellett elkotorni.
Sajnos váltó miatt sehogy sem tudtam volna ma Sopronba menni :S
Ha nem jó neked a vasárnap akkor kinézünk szombaton. Úgyis táppénzen leszek emiatt kurva pénteki tárgyalás miatt mert munkahelyen szabit most nem adnának.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Nah ezt még olvasni is meredek..... :)
Ennyit az Osztrák életszínvonalról :) neki a 100.000Huf meg sem kottyant, már ott nyomatta, gondolom nincsenek álmatlan éjszakái :)

Nem is értem. Hisz egy csomó videó volt a neten, ahola DH pályát használják civbilek .... nem értem.
Annyira komolya freeride is?
Amit leírsz, abból úgy veszem ki, hogy szarnak a pályára, nincs karbantartva..... vagy?

Egyik srácnak a száma sincs meg, Sanyit meg nem akartam hívni....
A végén már az ideg miatt sem hívtam senkit.... :)
Rászántam a napomat és tessék- Általában nekem nem jó a Vasárnap, de majd meglátjuk......

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Aha... Potyára :(
Norbinak megadtam a számom, de nekem nem volt meg az övé :(
Márió meg gondolom aludt, õt sem akartam zargatni

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Márió: millen volt Maribor? Hallom az idõ is sz@r volt, meg valami le is törött a bicajotokról :( Gondolom, hogy ti sem voltatok boldogok! :(

Szeva!

jöv héten ha neked is jó vasárnap közösen lemegyünk Sopronba és megmutatom hol a pálya. Am jahh Bálintnak letörött a váltókar meg még egy pár dolog lehet hogy nagyobb a baj majd kiderül, nekem meg a hátsó váltom hajlott el vhogy visszahajlítgatom annyira nem vészes.

Maribor : iszonyat meleg, rengeteg ember legtöbb osztrák, (ott volt Paul is akit velünk kaptak el Lócombon).
pálya : világ kupa dh pályának kb annyi, a felvonó a hegy tetején rak le onnan indul a free ride pálya, de a VK pálya rajtjához egy sípályán csomót kellet lefelé menni. odaérünk nagy meglepetés. mindjárt a legelsõ hatalmas útátugrásból semmi, full elkotorva az egész, utána a hatalmas döntött kanyarok sehol. bent az erdei részen kb mindent levél borít. az illetékesektõl megkérdeztük és állítólag a VK magán kézben van és csak versenyekre lehetett ott bringázni ( sztem ez hülyeség mert ez elõtti években simán egész évben lehetett használni). mind1 az a lényeg most már nem lehet . lehet csinálnak újat majd lehet a mostanit újra megépítik de jelenleg használhatatlan. mi azért mégis lementünk rajta, de lehet jobb is hogy nem üzemelt mert ez tényleg nézõként is durva volt tavaly ,de így bringával nagyon halál de komolyan. ha egész nap azon mentünk volna sztem biztos szükség lett volna mentõre :D szal ezek után a freeride on mentünk ami simán dh pályának beillene. atom hosszú 3km pár nagyobb nortshore letörés a legvégén még nagyobb jumpok mivel ráér a tavalyi 4X vk pályára . azon kívül az egész kb csak kanyarteknika, 2 méterenként kanyarok. full szét volt fékezve az egész, 20 centi por mindenhol csúszott mint a az állat. itt még maga az fr pálya is kb sokkal meredekebb volt mint Semmeringen a dh. nap végére az uccsó pár körben az esõ is megérkezett úgy már tényleg érdekes volt:D volt pár esés kisebb nagyobb ,de semmi komoly a Bálint fájlalja a térdét meg vmelyik ujját de túléli.

Sopronban a többiektõl nem tudtad megkérdezni hogy hol van pontosan a pálya? vagy kint sem voltak? mert én úgy hallottam hogy kimentek.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Magyarul akkor potyára mentél? Az nagy szívás. Nem volt senki akit felhívhattál volna, hogy útba igazítson?

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Márió: millen volt Maribor? Hallom az idõ is sz@r volt, meg valami le is törött a bicajotokról :( Gondolom, hogy ti sem voltatok boldogok! :(

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
lementem Sopronba, bakker 1,5 órát kerestem azt a fos pályát, de senki nem tudta megmondani ( még a bringások sem ), hogy hol van.
Olyan mérges voltam, hogy azt nem lehet elmondani!
Jót csapattam nah.... :(

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Ezt nézd meg Hulp:
Valami iszonyat!
Port Angeles ProGRT Hot Lap Video - Pinkbike.com

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hulp! Ma 4?

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Megnéztem a videót. Ezt ismerem, az egyik DVD-men megvan ( asszem Kranked-en ). Igen jó pálya, na meg a gyerkõcök sem rosszak :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Jó volt tegnap mennyi egyet. Jövõ héten akkor esetleg felvétel.
Legközelebb menjünk le Sopronba úgy, hogy Te is jössz.
Maribort meg tényleg ejtsük meg, úgy elég jó áro lemegyünk és nagyon jó aza pálya, nem sziklás.