Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
szal

off
elõreláthatlag december 9 körül nyitnak a sípályák, szervezünk egy kis közös síelést - snowboardozást, valszeg a wenigzell-i pályára megyünk, aki akar, csatlakozzon!
on

apropó, ZEGIEK plííz help me!!
van zegen valahol bolt, ahol snowboard cipõt és gatyát lehet venni?

köszi!!
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Cornel, ugy emlékszem multkor Te jártál Németo.ba. )
Szoktál tobbször is menni, vagy ez csak ilyen egyszeri volt?

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

láttam, nem jelöltelek vissza?
pedig akartam.
csekkolom.

oks, megvagy )

THX

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
sulibol elvileg 2óra alatt lejönne rólam de eccerübb ha kiírom, mer nem naon netezek folyamat két órát a folyosón )

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Mcclan papa most vk itt!!!!! holnap tudok venni! nincs egészen 8ezer Ft..ha kell viszek nagyoon szívesen!!Magamnak is olyat veszek-meg Krisztának is!!

Ha gondolod idõben szólj-de a legjobb lenne ha felhívnál!!

Szóval Cornél amirõl nem beszélhetek, azt le szeretném tölteni-de miért zavar a méret(full sebességem van, max te vagy karcsú-17Gigácska 2 nap volt..)?szóval nem értem -na mind1..

Hulp sebaj!

58 óra alatt szednéd le rólam...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Matt: jelöltelek MyVIP-en!!!

láttam, nem jelöltelek vissza?
pedig akartam.
csekkolom.

oks, megvagy )

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Matt: jelöltelek MyVIP-en!!!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ha pöstön vagy ugorj be hozzám vmikor egy üres dévédével és rámásolom Neked
a stab service manuálját meg a tételeket amit ígértem

:D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Mcclan papa most vk itt!!!!! holnap tudok venni! nincs egészen 8ezer Ft..ha kell viszek nagyoon szívesen!!Magamnak is olyat veszek-meg Krisztának is!!

Ha gondolod idõben szólj-de a legjobb lenne ha felhívnál!!

Szóval Cornél amirõl nem beszélhetek, azt le szeretném tölteni-de miért zavar a méret(full sebességem van, max te vagy karcsú-17Gigácska 2 nap volt..)?szóval nem értem -na mind1..

Hulp sebaj!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
jah....télleg...mi is az a warez??

pszt...egy pld nekem is kell!..pszt....

Maul bocsi hogy nem mentünk tekerni

Biczó nem tudom, hogy mit csináljak, söjtörynél nincsenek jó cuccok :(
Come on! It's on

Korn

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Azt sem tudom mi az a warez. :)

Alwarez.:pisze:

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Azt sem tudom mi az a warez. :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
warezolni, ugye nem warezolunk a fórumon.
kéretik az ilyen "letöltöm az nwd" típusú dolgokat, burkoltabban, vagy privibe rendezni.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Asztali DVD-n is megnéztem, de nekem az egyáltalán nem mérvadó, mert az már régóta szarakodik. Általában az van, hogy ami nem megy el az asztali lejátszón, az elmegy a gépen, mert a gép DVD meghajtója általában elvisz mindent. Elõször ezt is az asztalin próbáltam ki, aztán a gépen, és mindkettõ ugyanott akadt meg, és utána nem is ment tovább. Mindegy.

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Egy kis bringás történelem:

Kezdetben vala az Isten.Egy napont Isten elválasztotta a vázat a teleszkóptól.Második nap megteremté Isten a monoblokkot.Harmadnap a hajtómûvet teremté meg az Isten.Negyedik nap megteremté a kerekeket, s stucnit, a krományt és a nyeregcsövet.Ötödik nap Isten megteremti mind azokat a teremtett dolgokat ami még egy bringához kell ilyenek, a fékek,fékkarok,nyereg, külsõ és belsõ gumik illetve a pedál.És Isten látta hogy ez jó.Hatodik nap Isten a saját képmására megteremté a Bringást.A Bringás megismervén a Bringát, alkatrészeit elnevezi, igy születnek ezen nevek:Nikoláj,Race Face,Magura, illetva Bike Positive.De Isten látván hogy a Bringás nagyon egyedül érzi magát a Bringával, ezért oldalbordályából megteremti neki a Bicikli pályát, melynek majd leszármazottait hivjuk:street, dirt, DH, stb...pályáknak.Hetedik nap Isten megpihent, és elment New World Disorder 7-et nézni. :bananadan

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
apropó ns pálya...vannak már tervek darkwoodal kapcsolatosan vagy egyenlõre az lesz befejezve ami már el van kezdve vagy már van valami új nyomvonal is betervezve ? majd ha valaki ráér és van nagy kocsija annak akkor lepasszolnám a deszkákat amiket a padláson õrzök a pályaépítésre.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hmm ez érdekes hulp, mert én asztalin ellenõriztem le, és ott hibátlanul ment.. Próbáld meg azon...

Egyébként nekem csalódás volt ez az NWD7. A jó öreg riderek mind eltûntek, aztán a streetrõl a terepre menekült új arcok uralják a bicajosok világát. Hiányolom nagyon a Tyler szintû, és stílusú ridereket. Ez az állandó backflipp, meg 360 ugrások tönkretesznek. Mert mindegyik csak azt tudja csinálni, de semmilyen ilyen nagyon merész ugrást nem vállalnak be. Csak a trükkök.

A törpe robbie burdonnak a része tetszett, csak szegény nagyon bután néz ki azon a bicajon:) Meg a dave watson is tetszett nagyon! Iszonyú jó az ns pályája, meg hát õ azért már bizonyított is:)

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás
3,5 gigás FTP-t nem csinálok.
Hulp! Maul írta meg neked, nálam hibátlan.
És kikérem magamnak, az én portékám mindig elsõ osztályú.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nem csináltam semmit még a pilás videóval.
Bocs Cornel, hogy ezt mondom, de a NWD7 elég trágya módon lett megírva, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag nézhetetlen. Még számítógépen sem tudom megnézni, mert folyton megáll, és lefagy tõle a Power DVD. Na, mindegy, majd meglesz máshogy aviban.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi..Cornél csinálnál nekem egy ftp-t míg leszedem rólad a nwd7-et???
Hulp miz újs? sikerült valamire jutni?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!