Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. november 22. - 08:35
szal
off
elõreláthatlag december 9 körül nyitnak a sípályák, szervezünk egy kis közös síelést - snowboardozást, valszeg a wenigzell-i pályára megyünk, aki akar, csatlakozzon!
on
apropó, ZEGIEK plííz help me!!
van zegen valahol bolt, ahol snowboard cipõt és gatyát lehet venni?
köszi!!
off
elõreláthatlag december 9 körül nyitnak a sípályák, szervezünk egy kis közös síelést - snowboardozást, valszeg a wenigzell-i pályára megyünk, aki akar, csatlakozzon!
on
apropó, ZEGIEK plííz help me!!
van zegen valahol bolt, ahol snowboard cipõt és gatyát lehet venni?
köszi!!
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. november 22. - 02:04
Cornel, ugy emlékszem multkor Te jártál Németo.ba. )
Szoktál tobbször is menni, vagy ez csak ilyen egyszeri volt?
Szoktál tobbször is menni, vagy ez csak ilyen egyszeri volt?
Írta 2006. november 21. - 17:06
Írta 2006. november 20. - 22:21
sulibol elvileg 2óra alatt lejönne rólam de eccerübb ha kiírom, mer nem naon netezek folyamat két órát a folyosón )
Írta 2006. november 20. - 21:34
Mcclan papa most vk itt!!!!! holnap tudok venni! nincs egészen 8ezer Ft..ha kell viszek nagyoon szívesen!!Magamnak is olyat veszek-meg Krisztának is!!
Ha gondolod idõben szólj-de a legjobb lenne ha felhívnál!!
Szóval Cornél amirõl nem beszélhetek, azt le szeretném tölteni-de miért zavar a méret(full sebességem van, max te vagy karcsú-17Gigácska 2 nap volt..)?szóval nem értem -na mind1..
Hulp sebaj!
58 óra alatt szednéd le rólam...
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2006. november 20. - 20:07
Matt: jelöltelek MyVIP-en!!!
láttam, nem jelöltelek vissza?
pedig akartam.
csekkolom.
oks, megvagy )
Írta 2006. november 20. - 18:25
Írta 2006. november 20. - 17:54
ha pöstön vagy ugorj be hozzám vmikor egy üres dévédével és rámásolom Neked
a stab service manuálját meg a tételeket amit ígértem
a stab service manuálját meg a tételeket amit ígértem
Írta 2006. november 20. - 17:23
Mcclan papa most vk itt!!!!! holnap tudok venni! nincs egészen 8ezer Ft..ha kell viszek nagyoon szívesen!!Magamnak is olyat veszek-meg Krisztának is!!
Szóval Cornél amirõl nem beszélhetek, azt le szeretném tölteni-de miért zavar a méret(full sebességem van, max te vagy karcsú-17Gigácska 2 nap volt..)?szóval nem értem -na mind1..
Hulp sebaj!
Hulp sebaj!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. november 20. - 09:06
jah....télleg...mi is az a warez??
pszt...egy pld nekem is kell!..pszt....
Maul bocsi hogy nem mentünk tekerni
Biczó nem tudom, hogy mit csináljak, söjtörynél nincsenek jó cuccok
pszt...egy pld nekem is kell!..pszt....
Maul bocsi hogy nem mentünk tekerni
Biczó nem tudom, hogy mit csináljak, söjtörynél nincsenek jó cuccok
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. november 19. - 22:21
Írta 2006. november 19. - 21:08
Írta 2006. november 19. - 18:38
warezolni, ugye nem warezolunk a fórumon.
kéretik az ilyen "letöltöm az nwd" típusú dolgokat, burkoltabban, vagy privibe rendezni.
kéretik az ilyen "letöltöm az nwd" típusú dolgokat, burkoltabban, vagy privibe rendezni.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. november 19. - 16:38
Asztali DVD-n is megnéztem, de nekem az egyáltalán nem mérvadó, mert az már régóta szarakodik. Általában az van, hogy ami nem megy el az asztali lejátszón, az elmegy a gépen, mert a gép DVD meghajtója általában elvisz mindent. Elõször ezt is az asztalin próbáltam ki, aztán a gépen, és mindkettõ ugyanott akadt meg, és utána nem is ment tovább. Mindegy.
Írta 2006. november 19. - 16:07
Egy kis bringás történelem:
Kezdetben vala az Isten.Egy napont Isten elválasztotta a vázat a teleszkóptól.Második nap megteremté Isten a monoblokkot.Harmadnap a hajtómûvet teremté meg az Isten.Negyedik nap megteremté a kerekeket, s stucnit, a krományt és a nyeregcsövet.Ötödik nap Isten megteremti mind azokat a teremtett dolgokat ami még egy bringához kell ilyenek, a fékek,fékkarok,nyereg, külsõ és belsõ gumik illetve a pedál.És Isten látta hogy ez jó.Hatodik nap Isten a saját képmására megteremté a Bringást.A Bringás megismervén a Bringát, alkatrészeit elnevezi, igy születnek ezen nevek:Nikoláj,Race Face,Magura, illetva Bike Positive.De Isten látván hogy a Bringás nagyon egyedül érzi magát a Bringával, ezért oldalbordályából megteremti neki a Bicikli pályát, melynek majd leszármazottait hivjuk:street, dirt, DH, stb...pályáknak.Hetedik nap Isten megpihent, és elment New World Disorder 7-et nézni. :bananadan
Kezdetben vala az Isten.Egy napont Isten elválasztotta a vázat a teleszkóptól.Második nap megteremté Isten a monoblokkot.Harmadnap a hajtómûvet teremté meg az Isten.Negyedik nap megteremté a kerekeket, s stucnit, a krományt és a nyeregcsövet.Ötödik nap Isten megteremti mind azokat a teremtett dolgokat ami még egy bringához kell ilyenek, a fékek,fékkarok,nyereg, külsõ és belsõ gumik illetve a pedál.És Isten látta hogy ez jó.Hatodik nap Isten a saját képmására megteremté a Bringást.A Bringás megismervén a Bringát, alkatrészeit elnevezi, igy születnek ezen nevek:Nikoláj,Race Face,Magura, illetva Bike Positive.De Isten látván hogy a Bringás nagyon egyedül érzi magát a Bringával, ezért oldalbordályából megteremti neki a Bicikli pályát, melynek majd leszármazottait hivjuk:street, dirt, DH, stb...pályáknak.Hetedik nap Isten megpihent, és elment New World Disorder 7-et nézni. :bananadan
Írta 2006. november 19. - 15:30
apropó ns pálya...vannak már tervek darkwoodal kapcsolatosan vagy egyenlõre az lesz befejezve ami már el van kezdve vagy már van valami új nyomvonal is betervezve ? majd ha valaki ráér és van nagy kocsija annak akkor lepasszolnám a deszkákat amiket a padláson õrzök a pályaépítésre.
Írta 2006. november 19. - 13:49
Hmm ez érdekes hulp, mert én asztalin ellenõriztem le, és ott hibátlanul ment.. Próbáld meg azon...
Egyébként nekem csalódás volt ez az NWD7. A jó öreg riderek mind eltûntek, aztán a streetrõl a terepre menekült új arcok uralják a bicajosok világát. Hiányolom nagyon a Tyler szintû, és stílusú ridereket. Ez az állandó backflipp, meg 360 ugrások tönkretesznek. Mert mindegyik csak azt tudja csinálni, de semmilyen ilyen nagyon merész ugrást nem vállalnak be. Csak a trükkök.
A törpe robbie burdonnak a része tetszett, csak szegény nagyon bután néz ki azon a bicajon:) Meg a dave watson is tetszett nagyon! Iszonyú jó az ns pályája, meg hát õ azért már bizonyított is:)
Egyébként nekem csalódás volt ez az NWD7. A jó öreg riderek mind eltûntek, aztán a streetrõl a terepre menekült új arcok uralják a bicajosok világát. Hiányolom nagyon a Tyler szintû, és stílusú ridereket. Ez az állandó backflipp, meg 360 ugrások tönkretesznek. Mert mindegyik csak azt tudja csinálni, de semmilyen ilyen nagyon merész ugrást nem vállalnak be. Csak a trükkök.
A törpe robbie burdonnak a része tetszett, csak szegény nagyon bután néz ki azon a bicajon:) Meg a dave watson is tetszett nagyon! Iszonyú jó az ns pályája, meg hát õ azért már bizonyított is:)
Írta 2006. november 18. - 22:58
3,5 gigás FTP-t nem csinálok.
Hulp! Maul írta meg neked, nálam hibátlan.
És kikérem magamnak, az én portékám mindig elsõ osztályú.
Hulp! Maul írta meg neked, nálam hibátlan.
És kikérem magamnak, az én portékám mindig elsõ osztályú.
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2006. november 18. - 22:47
Nem csináltam semmit még a pilás videóval.
Bocs Cornel, hogy ezt mondom, de a NWD7 elég trágya módon lett megírva, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag nézhetetlen. Még számítógépen sem tudom megnézni, mert folyton megáll, és lefagy tõle a Power DVD. Na, mindegy, majd meglesz máshogy aviban.
Bocs Cornel, hogy ezt mondom, de a NWD7 elég trágya módon lett megírva, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag nézhetetlen. Még számítógépen sem tudom megnézni, mert folyton megáll, és lefagy tõle a Power DVD. Na, mindegy, majd meglesz máshogy aviban.
Írta 2006. november 18. - 20:19
Hi..Cornél csinálnál nekem egy ftp-t míg leszedem rólad a nwd7-et???
Hulp miz újs? sikerült valamire jutni?
Hulp miz újs? sikerült valamire jutni?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!