De attól még így van Trueman;) Mondjuk én meg a másik véglet vagyok, és ugyanolyan bután nézek ki a bicajon:D lol
Hát ez az extrém kérdés megint olyan, hogy ez azért van kitalálva, mert így minden 20 év alatti kölyökrew rá tudják mondani, hogy extrémkedtél! Azért estél... Kutyatöke!
Én láttam már McClane hasát! Látod biczó! Mi meg nem adatik nekem!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. november 24. - 00:13
Írta 2006. november 23. - 20:48
A törpe robbie burdonnak a része tetszett, csak szegény nagyon bután néz ki azon a bicajon:)
Az ilyen erõsen diszkrimináló véleménynek nincs helye a fórum hasábjai közt:)
McClane! Van.
Írta 2006. november 23. - 20:38
Biczó, a viccbõl kimaradt egy rendkívül fontos szó, mégpedig, hogy két VAK ló beszélget. De mindegy, jó volt úgy is.
Számomra mondjuk a rúdugrás és a lovaglás is meglehetõsen extrém sportnak számít, hogy a sakkról ne is beszéljünk.
Számomra mondjuk a rúdugrás és a lovaglás is meglehetõsen extrém sportnak számít, hogy a sakkról ne is beszéljünk.
Írta 2006. november 23. - 19:22
Hulp hol találtad a kcsintós smájlit?
Mcclane papa ezért mondtam hogy viszonyítás kérdése én nem nem tartom extremnek amit mi csinálunk..az hogy ki mit minek tart... tartsa meg magának!
NWD-seknek van biztos ellátásuk ha elesnek...mert még nem hallottam õket panaszkodni-nem véletlen nem nálunk forgatnak..
Maul ka vicces gyerek..
Két ló beszélget a versenypályán...
1.-elindulunk a versenyen?
2.-nem látom akadályát...
Két ló beszélget a versenypályán...
1.-elindulunk a versenyen?
2.-nem látom akadályát...
Írta 2006. november 23. - 19:10
Írta 2006. november 23. - 19:08
Extrém dolgokat a NWD-ben csinálnak, mi meg olyat nem, max hasonlót, az meg már nem számít extrémnek.
Írta 2006. november 23. - 19:07
...folytatom -> a sok okosnak, akiknek a legnagyobb extrém élményük a titkárnõjük szopása volt
(értsd ahogy akarod)
elnézést kérek a titkárnõktõl!
ui...na persze nem mintha én valami nagyon extrém lennék, max extrém hülye állat
ui2..és remélem, hogy egyikünknek sem lesz ilyen gondja, magyarul senki nem sérül meg!
(értsd ahogy akarod)
elnézést kérek a titkárnõktõl!
ui...na persze nem mintha én valami nagyon extrém lennék, max extrém hülye állat
ui2..és remélem, hogy egyikünknek sem lesz ilyen gondja, magyarul senki nem sérül meg!
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. november 23. - 18:53
Ezt a különvéleményt Mcclane cikkének szánom...ennyit megérdemel..->ennyi barom embert hihetetlen,..
Már látom ahogy Öreg-nénét extrem bicajosnak titulálják, mert megcsúszott a bicajjal... azt hiszem ezek után :,,az Extrem sportoló vagyok..." mondatok kihalnak. De állapítsa majd meg a doki, hogy én hazafelé estem el a stabbal, vagy hegyrõl lefelé->mert ugye az hogy extrem boicajos ruhában megyek haza, még nem jelenti,hogy extrem sportolás közben ért a baleset... Majd kíváncsi leszek arra dokira aki rám akarja bizonyítani hogy én bizony extrem kerékpározás közben estem el, mert még azt se lehet elmondani mi az az extrem-mert ami másnak az nekem még biztosan nem..
A pikantéria szerintem az hogyha pl. elesem Kõszegen a hegyen akkor biztos bicaj nélkül menek a korházba, mert ha mennem kell mint ahogy szoktam akkor már nem tudok nagyoon bicajozni..és bicikli és tanu nélkül rám ugyan senki nem tudja bizonyítani csak a ruhám alapján hogy az vagyok..
Ahogy Hulp mondta megszaporodnak majd az utcai ált. balesetek.. Jogilag meg nem is létezik ilyen meghatározás hogy mi az extrem sportoló-csak drukkolni tudok a sok okosnak...
Már látom ahogy Öreg-nénét extrem bicajosnak titulálják, mert megcsúszott a bicajjal... azt hiszem ezek után :,,az Extrem sportoló vagyok..." mondatok kihalnak. De állapítsa majd meg a doki, hogy én hazafelé estem el a stabbal, vagy hegyrõl lefelé->mert ugye az hogy extrem boicajos ruhában megyek haza, még nem jelenti,hogy extrem sportolás közben ért a baleset... Majd kíváncsi leszek arra dokira aki rám akarja bizonyítani hogy én bizony extrem kerékpározás közben estem el, mert még azt se lehet elmondani mi az az extrem-mert ami másnak az nekem még biztosan nem..
A pikantéria szerintem az hogyha pl. elesem Kõszegen a hegyen akkor biztos bicaj nélkül menek a korházba, mert ha mennem kell mint ahogy szoktam akkor már nem tudok nagyoon bicajozni..és bicikli és tanu nélkül rám ugyan senki nem tudja bizonyítani csak a ruhám alapján hogy az vagyok..
Ahogy Hulp mondta megszaporodnak majd az utcai ált. balesetek.. Jogilag meg nem is létezik ilyen meghatározás hogy mi az extrem sportoló-csak drukkolni tudok a sok okosnak...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. november 23. - 18:45
Maul te Bolyais voltá??(mer a vicc elég bodzsályszinvonalú...de nekem teccik énnekem is ilyen értelmes vicceim vannak...)
Írta 2006. november 23. - 18:42
CSókollak Mc'Klén...!
MAult is Csókolom-jó hastánc? (Hulpnak szõrös a hasa-õt nem!)azt hiszemnem folytatom, de ha folytatnám akkor az jönne hogy Mcclane-t még nem láttam:)
MAult is Csókolom-jó hastánc? (Hulpnak szõrös a hasa-õt nem!)azt hiszemnem folytatom, de ha folytatnám akkor az jönne hogy Mcclane-t még nem láttam:)
Írta 2006. november 23. - 15:04
Maul ruha nélkül adja elõ a táncot
szal a december elejei csúszkálás után megyünk pizzázni, kéretik ennek megfelelõen készülni, és szabaddá tenni magatokat!
szal a december elejei csúszkálás után megyünk pizzázni, kéretik ennek megfelelõen készülni, és szabaddá tenni magatokat!
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. november 23. - 15:01
Nem tudom, hogy ki szavazott a mostani kormányra...
Szóval utólág már sopánkodni kár!
Ha már a négylábúaknál tartunk, egyik kutya, másik eb. Na mindegy, ezen nem fogunk összeveszni.
Szép sport a hastánc, csak hajrá. Van neked is szép kis csörgõs szoknyád?
Írta 2006. november 23. - 13:16
Most erre lehetne egy köcsög hozzászólásom, ha így a politikáról van szó!
Na de nincs helye itt semiféle politizálásnak!!
A feszültség oldása képpen egy vicc (most találtam ki, nem is vicc)
Két róka megy sivatagban! Mi ebben a különös?
....
...
...
...
...
Semmi, mert mindegyik sivatagi...
Na jó tudom, inkább húzok hastáncolni! CSõ!
Na de nincs helye itt semiféle politizálásnak!!
A feszültség oldása képpen egy vicc (most találtam ki, nem is vicc)
Két róka megy sivatagban! Mi ebben a különös?
....
...
...
...
...
Semmi, mert mindegyik sivatagi...
Na jó tudom, inkább húzok hastáncolni! CSõ!
Írta 2006. november 23. - 12:54
Hát McClane, én ezen kb. egy hete már nagyon kiakadtam. Erre az lenne a megfelelõ lépés, hogy én meg nem fizetek tb-t mert kicsi a valószínûsége, hogy beteg leszek. Egyébként ennyi erõvel az autóvezetõket is simán ki lehetne venni ebbõl a körbõl, mert ott is általában emberi mulasztás miatt történik baleset ráadásul sokkal nagyobb mennyiségben történik ilyen. Szóval nagyon felháborító ez az egész. És ezért fizetem azt a rengeteg tb-t, hogy utána meg ne lássanak el. Na majd ezután utcán sétálástól lesz mindenkinek nyílt combcsonttörése.
Írta 2006. november 23. - 10:58
ezt külön hozzászólásba írom, mert nem tudom, hogy szabad-e (hogy kitörlik-e)
http://www.magyarhir...php?cikk=112068
http://www.magyarhir...php?cikk=112068
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. november 23. - 10:56
Biczó drága kis barátom kérlek ne hülyézz le csak azért, mert nem úgy döntök, ahogy te
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. november 22. - 21:24
Üdvözletem!
Köszönöm a meghívót McClane!
Menjünk akkor snowboardozni, meg dielni mindenképpen, akkor már nekem is szorgalmi idõszak van, és akkor utána meg pizza!!!!
Holnap tekerni nem gyün valaki?
Köszönöm a meghívót McClane!
Menjünk akkor snowboardozni, meg dielni mindenképpen, akkor már nekem is szorgalmi idõszak van, és akkor utána meg pizza!!!!
Holnap tekerni nem gyün valaki?
Írta 2006. november 22. - 16:30
hát ha gondolod gyere.
itthon vagyok, kb fél6ig ma.
32esek tere, nagykörút és baross u. keresztezõdése )
üres médiumjaim nincsenek
itthon vagyok, kb fél6ig ma.
32esek tere, nagykörút és baross u. keresztezõdése )
üres médiumjaim nincsenek
Írta 2006. november 22. - 16:24
Matt beugorjak? Mcclane papa megvettem a cuccokat-amiket majd úgyis látsz...de igen szupi a naci->azoknál amikben eddig nyomtuk jobb, a belsejében megtaláltam a papírt a vízhatlanságról..de hogy mennyire az rejtély..viszont ugyanaz az anyag mint a kabát amit vettem és az 3000mm-es..
Szóval 8ezerért hülye vagy ha nem veszel...mert a 20 ezres semmivel se lesz jobb a gyakorlatban..szóval mindent tud amit tudnia kell- a hátam közepéig ér a hátrész-leszedhetõ húúzen-trógeres..stb..
Szóval 8ezerért hülye vagy ha nem veszel...mert a 20 ezres semmivel se lesz jobb a gyakorlatban..szóval mindent tud amit tudnia kell- a hátam közepéig ér a hátrész-leszedhetõ húúzen-trógeres..stb..