Ezt a különvéleményt Mcclane cikkének szánom...ennyit megérdemel..->ennyi barom embert hihetetlen,..
Már látom ahogy Öreg-nénét extrem bicajosnak titulálják, mert megcsúszott a bicajjal... azt hiszem ezek után :,,az Extrem sportoló vagyok..." mondatok kihalnak. De állapítsa majd meg a doki, hogy én hazafelé estem el a stabbal, vagy hegyrõl lefelé->mert ugye az hogy extrem boicajos ruhában megyek haza, még nem jelenti,hogy extrem sportolás közben ért a baleset... Majd kíváncsi leszek arra dokira aki rám akarja bizonyítani hogy én bizony extrem kerékpározás közben estem el, mert még azt se lehet elmondani mi az az extrem-mert ami másnak az nekem még biztosan nem..
A pikantéria szerintem az hogyha pl. elesem Kõszegen a hegyen akkor biztos bicaj nélkül menek a korházba, mert ha mennem kell mint ahogy szoktam akkor már nem tudok nagyoon bicajozni..és bicikli és tanu nélkül rám ugyan senki nem tudja bizonyítani csak a ruhám alapján hogy az vagyok..
Ahogy Hulp mondta megszaporodnak majd az utcai ált. balesetek.. Jogilag meg nem is létezik ilyen meghatározás hogy mi az extrem sportoló-csak drukkolni tudok a sok okosnak...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!