Demo nekem is kell. Vagy inkább Nicolai, csak hogy ne olyan legyen, mint a tiétek.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. November 29. - 18:01
Posted 2006. November 29. - 17:03
Posted 2006. November 29. - 16:59
Szegény,,, ahogy elnézem te elöbb oda érsz..,,,
Szájbergyereknek mondjuk jó játék egy ilyen..
Szájbergyereknek mondjuk jó játék egy ilyen..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. November 29. - 16:53
jó a demo az még tényleg nem olyan nagy kérés mintha a full verziót kérnéd.. igazad van..
némi ötlet, tudás nekem is jól jönne mostanába, de pénz abból csak jópárévmulva lesz.
a mindstorm meg nem is nyomi, tán be lehetne tanítani takarítani és akár elküldhetem bluetooth-szal a konyhába, h rakjon rendet
némi ötlet, tudás nekem is jól jönne mostanába, de pénz abból csak jópárévmulva lesz.
a mindstorm meg nem is nyomi, tán be lehetne tanítani takarítani és akár elküldhetem bluetooth-szal a konyhába, h rakjon rendet
Posted 2006. November 29. - 16:42
Húha hova foge ez még fokozódni..Barna kérj nekem egy Demot!!!plízz!meg persze magadnak is..
A télapó ettõl aztán nem fárad le...hiszen nem nehéz,nincs anyagi vonzata...pl .. kérek egy ötletet karácsonyra, nem nagy dolog-de az ötletem pénzre váltom..ezt persze nem szabad elárulni a télapónak..
Na meg a beadandóm is meg tudnám csinállni.. Neked nincs ilyen Matt?
Matt ez a legó absz. nyomi.. IT kiskockákból kirakva...
Ez anyagi csõdbe viszi a mikulást
A télapó ettõl aztán nem fárad le...hiszen nem nehéz,nincs anyagi vonzata...pl .. kérek egy ötletet karácsonyra, nem nagy dolog-de az ötletem pénzre váltom..ezt persze nem szabad elárulni a télapónak..
Na meg a beadandóm is meg tudnám csinállni.. Neked nincs ilyen Matt?
Matt ez a legó absz. nyomi.. IT kiskockákból kirakva...
Ez anyagi csõdbe viszi a mikulást
Posted 2006. November 29. - 16:36
Posted 2006. November 29. - 16:21
Posted 2006. November 29. - 16:16
Posted 2006. November 29. - 15:58
aTélapótól már nem kérhetek, mert már kértem, de azért bele rakom hátha megcsinálja... Kértem tõle egy hatékony algoritmust egy szám osztóinak megkeresésére..remélem hoz majd egyet..addig maradaok annál-ami a számok négyzetgyökének lefelé kerekített egész értékéig keres..mert ennél jobbat én nemtok..
Pedig tudom hogy lehetne olyat hogy szita módszerrel egyuttal ki is zárna bizonyos négyzetgyökszámokat, illetve a már megtalált osztó párját.. de lusta vagyok megcsinállni, ezért nem is ilyet kértem hanem ennél jobbat!
Nincs nagy igényem a Télapó felé..
Pedig tudom hogy lehetne olyat hogy szita módszerrel egyuttal ki is zárna bizonyos négyzetgyökszámokat, illetve a már megtalált osztó párját.. de lusta vagyok megcsinállni, ezért nem is ilyet kértem hanem ennél jobbat!
Nincs nagy igényem a Télapó felé..
Posted 2006. November 29. - 14:54
Posted 2006. November 29. - 14:24
Posted 2006. November 29. - 12:13
valaki nagyon nagy lábon él ha belefér a csizmájába...
nagy dét a "film by big d" bõl vettem, de bevallom én sem ismerem
nagy dét a "film by big d" bõl vettem, de bevallom én sem ismerem
Posted 2006. November 29. - 12:02
A BIG D az a Nagy D. A D az valószínûleg Dávid, vagy Dániel. Nekem van Nagy Dávid nevû ismerõsöm, de nem hinném, hogy róla lenne szó.
A Mikulás csak akkor vállal szerelést, ha belerakod a bicajodat a csizmádba. Persze azt rá kell írni, hogy csak szerelni kell, nem elvinni és beolvasztani.
A Mikulás csak akkor vállal szerelést, ha belerakod a bicajodat a csizmádba. Persze azt rá kell írni, hogy csak szerelni kell, nem elvinni és beolvasztani.
Posted 2006. November 29. - 10:07
Háát ezt nem tudod...most szóljatok hozzá,,,egyébként én sem tudom->ki az a BIG D?
Hulp nemtod a télapó vállal szerelést is vagy csak küllõt szállít?
Hulp nemtod a télapó vállal szerelést is vagy csak küllõt szállít?
Posted 2006. November 28. - 21:54
Kiváncsi vok ki lessz az az õrült aki megkérdezi: Ki az a Big D?
A Mault ne számoljuk me õ csak azért is megkérdazné, de lehet hogy mivel ezt most ide írtam nem kérdezi meg, de semmi sem lehetettlen.
A Mault ne számoljuk me õ csak azért is megkérdazné, de lehet hogy mivel ezt most ide írtam nem kérdezi meg, de semmi sem lehetettlen.
Posted 2006. November 28. - 19:06
írj Big D-nek...
de így is mindenki nézi ami neki tetszik.. van még jópár film a nwd-n kivül. egy filmbe nem lehet mindent belerakni így egy film nem tetszhet minden nézõnek. így is jópármillát beeölnek egy ilyen filmbe.
de így is mindenki nézi ami neki tetszik.. van még jópár film a nwd-n kivül. egy filmbe nem lehet mindent belerakni így egy film nem tetszhet minden nézõnek. így is jópármillát beeölnek egy ilyen filmbe.
Posted 2006. November 28. - 19:03
Hmm-hmm, ezek után a dupla cd kevés lenne, mert ki-ki követelné a maga részét..
Mcclane-atyagatya miért kerestél?
Andris megtanítunk zuhanni...aztán Hulp felveszi-elkél egy vakmerõ egyén..
Mcclane-atyagatya miért kerestél?
Andris megtanítunk zuhanni...aztán Hulp felveszi-elkél egy vakmerõ egyén..
Posted 2006. November 28. - 17:42
véleményem, hogy legközelebb legyen duplaCD-s:
egyiken Dirt,meg Street,vagy amit akartok,
a másikon Dh,"Repülés"
aztán mindenki nézi ami neki teccik..
egyiken Dirt,meg Street,vagy amit akartok,
a másikon Dh,"Repülés"
aztán mindenki nézi ami neki teccik..