Andris, jó csaj vagy, de a képek érdekelnének....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. november 30. - 21:44
Írta 2006. november 30. - 21:43
Köszi Mindenki, de pont ezek a túrák voltak meg eddig. A hosszúrét és át a parkerdõig nagyon frankó és tényleg tiszta avar. A Kutyuink - Magyar és Német Vizsla - imádták ahogyan mi is. Csak tök jó lenne változatos túrákon menni. Bozsok felé + mûúton kellene menni, és ez annyira nem frankó. A múltkor elvittük a bringákat a bozsoki kastélyig és onnan túráztunk. Lehet hogy vennem kellene egy kék túrákat tartalmazó térképet?
Olyan über fasza idõ van, ki kellene használni!!!!!
Olyan über fasza idõ van, ki kellene használni!!!!!
Írta 2006. november 30. - 21:28
ha kimész parkerdõbe,és felmész azon a kicsike kis emelkedõn,ami van,és ott nem mész rá az ex tornapálya nyomvonalára,hanem egybõl mihelyst felértél elindulsz balra,el se hiszed mekkora az az erdõ,és az út is látható..bár most sok az avar..
de tök szép képeket csináltam, amiket azért nem linkeltem,mert az elõzõ sorozatom se járt túl nagy sikerrel..szal ezek után nagy @#..;->@-t nektek!!:mad:
de tök szép képeket csináltam, amiket azért nem linkeltem,mert az elõzõ sorozatom se járt túl nagy sikerrel..szal ezek után nagy @#..;->@-t nektek!!:mad:
Írta 2006. november 30. - 21:24
Na, a télapó meghozta a küllõket, talán nemsokára majd meg is szereli, de hétvégére még biztosan nem lesz meg. Ha ezek a küllõk sem válnak be, akkor van brutálabb megoldás, 2,34-2,00-2,34 DT. Na ez már az atomtámadást is túléli. Talán még engem is. Az egyetlen hátránya, hogy 155 Ft/db, úgyhogy egyelõre úgy döntöttem, nem éri meg.
Írta 2006. november 30. - 20:50
Hát ezzel szerintem most megfogtad a a Banda-nyakát.. mert ugye bármerre mehetsz-ez a jó bringában....!?
Sé-felé?Park-erdõ-sé-olad..ilyesmi? vagy olad-régi út Bozsoknak..stb.. én nemtom..mert millió van..csak el kell indulni..!
Maul ez a lóf*aszt a Télapónak címû dolog absz morbid volt.. remélem egy qva nagy virgácsot kapsz nem rmx-et..
Barna bizti megéri..
Hétvégén otthon leszek!!!!valaki valamerre?????bármikor!!!!!!!!!!!!!4
Sé-felé?Park-erdõ-sé-olad..ilyesmi? vagy olad-régi út Bozsoknak..stb.. én nemtom..mert millió van..csak el kell indulni..!
Maul ez a lóf*aszt a Télapónak címû dolog absz morbid volt.. remélem egy qva nagy virgácsot kapsz nem rmx-et..
Barna bizti megéri..
Hétvégén otthon leszek!!!!valaki valamerre?????bármikor!!!!!!!!!!!!!4
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. november 30. - 18:45
Helo
Tud valaki szhely környékén valami lightos kis trekkinges útvonalat. Anyával és kutyuval tekernék, de nem nagyon van már ötletem, hogy merre. Szívesen fogadnék bmilyen segítséget..
Köszi
Üdv
lecso30
Tud valaki szhely környékén valami lightos kis trekkinges útvonalat. Anyával és kutyuval tekernék, de nem nagyon van már ötletem, hogy merre. Szívesen fogadnék bmilyen segítséget..
Köszi
Üdv
lecso30
Írta 2006. november 30. - 18:26
Írta 2006. november 30. - 18:06
Írta 2006. november 30. - 17:47
Ezt a kérdést nem értem:D
Ezen tényleg gondolkodsz Barna? Vagy melyik van neked? a p3 vagy a p2?
nekem 1ik sem ezt egy másik gyerek cserélte de sztem nem érte meg
kit vehetek fel MSN-re?
Írta 2006. november 30. - 13:15
Szerintem a bicajozásra fordítható összeg elment a sípálya felújítására. A mostani bikmakkban van egyébként egy nagyon tanulságos cikk egy bicajos parkról. Persze ez nem DH, de akkor is szép eredmény, amit elértek. Viszont ugyanaz köszön vissza náluk is, mint nálunk, vagyis a használók nem tisztelik az építményeket, és az építõket.
Írta 2006. november 30. - 11:51
na újra itt
Maul kezdesz eldurvulni a Télapóval kapcsolatban
srácok, el kellene kezdeni cseszegetni a kõszegi pálya ügyében az illetékest (stampf)
mert azóta sem jelzett vissza
Maul akkor jövõ hétvége!!
Maul kezdesz eldurvulni a Télapóval kapcsolatban
srácok, el kellene kezdeni cseszegetni a kõszegi pálya ügyében az illetékest (stampf)
mert azóta sem jelzett vissza
Maul akkor jövõ hétvége!!
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. november 30. - 11:39
Most ezek a speckó vázak?
Mert akkor csak felszereltségbeli különbség van nem?
Mert csak a p1 más váz..
Mert akkor csak felszereltségbeli különbség van nem?
Mert csak a p1 más váz..
Írta 2006. november 30. - 08:32
Írta 2006. november 30. - 02:02
Ezt a kérdést nem értem:D
Írta 2006. november 29. - 23:24
Írta 2006. november 29. - 21:48
ja THXmondjuk eladó kerék )
Szerintetek megéri elcserélni egy ideji P.3-mat egy 1 éves agyonhasznált P.2-re?
ezek a kbs-en minek offolnak annyit? azt se tom hol keressem
ui: készül az új honlap: www.koszeg-street.uw.hu
Írta 2006. november 29. - 21:46
Írta 2006. november 29. - 21:43
Írta 2006. november 29. - 21:34
Én a télapótól egy rmx-et, és egy lókukit kértem. Ha nem hoz rmx-et, csak lókukit, akkor feldugom a popójába, és akkor jövõre biztos, hogy nem fog azt hozni. És mivel ugyanezt a kettõt fogom kérni akkor is, és a lókukit nem szereti, és ugyebár mindenképpen hoznia kell valamit, mert jó kisfiú voltam, ezért RMX-et fogok kapni.
Szóval legrosszabb esetben is egy év múlva lesz RMX-em!
ui: Persze más a helyzet ha a télapó szereti a kukit, tehát nem hideg.. És akkor egész életemben minden évben dugdoshatom neki:(
Szóval legrosszabb esetben is egy év múlva lesz RMX-em!
ui: Persze más a helyzet ha a télapó szereti a kukit, tehát nem hideg.. És akkor egész életemben minden évben dugdoshatom neki:(
Írta 2006. november 29. - 21:29
Kiváncsi vok ki lessz az az õrült aki megkérdezi: Ki az a Big D?
A Mault ne számoljuk me õ csak azért is megkérdazné, de lehet hogy mivel ezt most ide írtam nem kérdezi meg, de semmi sem lehetettlen.
Mi a fa*z? Ezt most nagyon nem értem Barna:D De biztos igazad van;)
A Big D. csinálja a disorder filmeket.Nem kimondottan rendezõ, hanem "film-maker" poszt alatt futtatja magát. Magyarul ilyen mindenes csákó...