Kûggyed, aztán megpróbálom lefordítani.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. December 04. - 19:53
Posted 2006. December 04. - 19:15
Posted 2006. December 04. - 17:30
Posted 2006. December 04. - 15:55
bazz...pont ezt mondtam anyámnak ,hogy jövõ nyáron elmegyek az elsõ hóbnapban melózni és utánna elmegyek egy bikeparkba...
Posted 2006. December 04. - 15:10
Akkor lehet, hogy inkább a németországi lesz, mert ott tuti van DH is meg NS is. Távolságra nagyjából ugyanannyi.
OK, majd hívjál. Fél 7 elõtt nem lesz nálam a telefonom.
OK, majd hívjál. Fél 7 elõtt nem lesz nálam a telefonom.
Posted 2006. December 04. - 14:14
Hulp legyen a pályában ns, ugratók, dh, freeride, zúzós lefelék, szûk egynyomsávos utak, gyökeres erdei szakaszok, .....
este megyek, majd hívlak!
este megyek, majd hívlak!
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. December 04. - 13:53
Posted 2006. December 04. - 13:06
Na, ennek örülök, hogy van kedvetek. Majd megnézem még Szlovéniában Maribort, elvileg világkupa pálya, de nem tudom mennyire van ott egyéb pálya, majd utánanézek. Van még egy másik pálya Németországban, amit néztem, de az is kb. olyan messze van, mint ez az olasz. Majd otthonról belinkelem. Whistler szerintem is kicsit húzós lenne anyagilag.
Posted 2006. December 04. - 12:35
én is benne vagyok, hogy jövõre ismét menjünk!
a célállomást még kiválasztjuk
csak ne vállaljuk túl magunkat (whistler)
a célállomást még kiválasztjuk
csak ne vállaljuk túl magunkat (whistler)
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. December 04. - 11:23
Nekem tetszik... azért körbenézhetnénk a világ más országai felé is...,CH,SK,SLK,HR...stb..ja és a Whistler..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. December 04. - 11:07
Jövõre ide kéne menni:
http://www.mottolino...ndex_e_ita.html
Kb. annyiból kijön, mint Pila, ha sikerül olcsó szállást találni. Mondjuk eddig csak drágát találtam, de azok mind szállodák félpanzióval. Mi meg nem vagyunk annyira nagy igényûek.
Vagy már jövõre nincs kedvetek közös bicajos nyaraláshoz.
De mehetünk Leogangba is, mert ott lesz új pálya, egy single track a felvonó felsõ állomásától.
http://www.mottolino...ndex_e_ita.html
Kb. annyiból kijön, mint Pila, ha sikerül olcsó szállást találni. Mondjuk eddig csak drágát találtam, de azok mind szállodák félpanzióval. Mi meg nem vagyunk annyira nagy igényûek.
Vagy már jövõre nincs kedvetek közös bicajos nyaraláshoz.
De mehetünk Leogangba is, mert ott lesz új pálya, egy single track a felvonó felsõ állomásától.
Posted 2006. December 04. - 09:34
Mcclane 7 után már mindent szabad...!
háát nem mutatták hogy felkelt-e..valszeg nem is kellt fel egy ideig..és nem egy dolga törött el..kivéve talán a kukacát..az valszeg nem törött el de a többbi az nagy valószínûséggel igen..
Hulp te /fekt német vagy...! :)bocs hogy elárultalak...
háát nem mutatták hogy felkelt-e..valszeg nem is kellt fel egy ideig..és nem egy dolga törött el..kivéve talán a kukacát..az valszeg nem törött el de a többbi az nagy valószínûséggel igen..
Hulp te /fekt német vagy...! :)bocs hogy elárultalak...
Posted 2006. December 04. - 08:46
Posted 2006. December 04. - 08:25
Hulp cd-re ráfér az új nwd? vagy vigyek dvd-t?
ma átugranék érte
Maul!
hétvégén szeretnék menni csúszkálni (deszkával) csak nem tudom, hogy hol lesz hó
valszeg csak mi leszünk, tesómék státusza nagyon bizonytalan, Biczó meg nem ér rá és nem is akar ráhajolni, szal édeskettesben, esetleg barátnõm jön még...
szal keress valami helyet a közelben, ahol van már hó plíííz!!!!
nagyon szépen kérlek...
mozgáshiányom van
asszem elkezdek futni
ma átugranék érte
Maul!
hétvégén szeretnék menni csúszkálni (deszkával) csak nem tudom, hogy hol lesz hó
valszeg csak mi leszünk, tesómék státusza nagyon bizonytalan, Biczó meg nem ér rá és nem is akar ráhajolni, szal édeskettesben, esetleg barátnõm jön még...
szal keress valami helyet a közelben, ahol van már hó plíííz!!!!
nagyon szépen kérlek...
mozgáshiányom van
asszem elkezdek futni
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. December 03. - 19:27
Én gagyogok valamennyire.
Tényleg hatalmasat perecelt Robi barátunk, nagyon durva volt. Nem is mutatták, hogy felkel-e. Idióta.
Tényleg hatalmasat perecelt Robi barátunk, nagyon durva volt. Nem is mutatták, hogy felkel-e. Idióta.
Posted 2006. December 03. - 18:50
Háj!
Valaki tud olyan szinten németül, hogy tudan e-mailt írni ?(én sajna csak 1,5 éve tanulok németül és nemtom mi sülne ki abból,ha én próbálnék e-mailtt írni...)
Valaki tud olyan szinten németül, hogy tudan e-mailt írni ?(én sajna csak 1,5 éve tanulok németül és nemtom mi sülne ki abból,ha én próbálnék e-mailtt írni...)
Posted 2006. December 03. - 17:33
NA SIKERÜLT MEGNÉZNEM AZ NWD-T.. háát nem is tom.. vótak azért itt hatalmas ugrésok-..de a legjobb az utolsó Robie B. zakója tetszett a Ns-pályán,,, az mindent vitt..
Ez a sok ugra-bugra már sok volt a vége felé..nem is tom..
Ez a sok ugra-bugra már sok volt a vége felé..nem is tom..
Posted 2006. December 03. - 16:06
Mcclane vettél már?? Ja nézz be a mountexbe Szhelyen, mert 25-50%van a nacikra-kabátra...!
Posted 2006. December 03. - 03:19
Hát a bukómat én a hibike.de-ról rendeltem.
De szoktam még sok minden más, nem bicajjal kapcsolatos terméket is rendelni a netrû...
Jó volt a mai tekerés!
De szoktam még sok minden más, nem bicajjal kapcsolatos terméket is rendelni a netrû...
Jó volt a mai tekerés!
Posted 2006. December 02. - 23:13
Általában a mountaibikes.net-rõl szoktunk,vagyis Maulka ,Hulpka, És Biczóka..
De AMulban nem egészen vagyok biztos hogy ott vette a-e a bukóját, de mondjuk..
Na vótunk ma tekerni ezerrel!!! Úgy elfáradtam hogy korizás közben begörcsöltem-és kész...se tovább se elébb...
Vótunk sé..aztán még sok furfangos buckán is..kész vok.
Mcclane hívtalak ezerrel,sajna egy cipõ volt már csak Pécsen az Árkádban az 41-es..Sorry,még megnézzük neked a plazaban is..
De AMulban nem egészen vagyok biztos hogy ott vette a-e a bukóját, de mondjuk..
Na vótunk ma tekerni ezerrel!!! Úgy elfáradtam hogy korizás közben begörcsöltem-és kész...se tovább se elébb...
Vótunk sé..aztán még sok furfangos buckán is..kész vok.
Mcclane hívtalak ezerrel,sajna egy cipõ volt már csak Pécsen az Árkádban az 41-es..Sorry,még megnézzük neked a plazaban is..