Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Nekem van felesleg vinyom..80G ha kell-és jól jön odaadom -ha legközelebb megyek haza-ok?!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
A probléma ott van, hogy az összes leogangos cucc le lett már törölve. Ha meg a már megírt DVD-rõl szedjük vissza, az szerintem nem lesz olyan jó, mert ugye a DVD-re tömörítve van minden. Nincs annyi hely a gépen, ahova felférne együtt az egész. Ettõl függetlenül az ötlet nem rossz, csak kéne hozzá egy végtelen kapacitású vinyó. Várjuk meg a jövõ évi livignoi nyaralást, aztán utána majd a háromból csinálunk egy jó kis filmet. Persze a megfelelõ méretû vinyó még akkor is probléma lesz. Max. akkor majd most nem törlöm le mind a pilás nyersanyagot.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczó még nem vettem, de a méretekkel vigyázni kell...

Hulp asszem fear factory-t szeretnék alá zenének :)
van pár számom, majd válogatunk
nem kellene olyat csinálni, hogy összevágunk egy "teljes" filmet?
szal amiben lenne3 darkwood, leogang, pila, kõszeg, ....

disorder7-ben nem semmi dolgokat nyomnak, fõleg az a két kissrác atomállatmegabrutáltotálagyhalálsemmiagynoparabõnyállalbekaphatjákakisszemétládák :)

szal mocskos tehetségesek, annyira könnyedén nyomják a figurákat, hogy az már felháborító
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hulp nem eszel elég sport szeletet....!
Mcclane a hétvégén megyek pécsre-találtam egy helyet a neten ahol nem volt semmi csak tel szam, de a bacsika azt mondta van head cipõjük 17pénz körül, de nemtom az melyik..ha még nem vettél akkor megnézem..meg a plazaban is meg tudom még nézni...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Jó az anyag.
Megvagdoshatjuk, csak az utóbbi idõben nem nagyon volt energiám ismét nekiállni. Elõvigyázatosságból nem töröltem még le semmit, úgyhogy simán lehet tovább vágni. Csak azt nem szeretném, ha nagyon megvagdosnánk, szóval hogy szinte ne maradjon semmi, mert mondjuk nem vagy elégedett azzal, ahogy mész. Mindegy, én a mostani verzióban kiírtam, meg még megcsinálom egyszer ugyanezt a verziót a Biczó kívánalmai szerint kicsit felgyorsítva, azt utána vagdoshatod.
Ja, és továbbra sem nyilatkoztál, hogy mi felelne meg neked a Metallica helyett. Bár a gyorsított verzióban majd biztos rövidebb lesz egy kicsit a klipp.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
amennyiben nem sikerül a kõszegi pálya megépítése, akkor ugyanazt beadjuk, de a DarkWood-i pályára!
Hulp milyen az anyag, amit adtam?

disorderen majdnem besz@rtam, az eleje és a vége jó, de a közepe felé, a cedrices rész környékén nem volt olyan jó
(megjegyzésként persze örülnék, ha csak megközelítõleg mennék úgy :D)

Hulp a pilai filmet nem vagdossuk meg egy picit? :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

max a DarkWood :)

Persze, Mauléknak meg majd fizetjük a felvonóbérletet, illetve inkább a feltolóbérletet. Nézzek Darkwood környékén olcsó szállást?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Kell a nagy nadrág a nagy szerszám miatt tehát nem 5000 mm henm 3200mm rõl beszélhetünk..de errõl majd nyilatkozik..Mcclane

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
max a DarkWood :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Az 5000mm az pontosan 5m. Hova vesz fel a McClane egy ilyen roahdt nagy gatyát. Még a 32 centi sem igényel 500 centis burkolatot. :D

Ja, nekem is ez a pálya a legszimpibb, az egyetlen negatívuma, hogy a képek alapján csak kb. olyan NS van, mint Leogangban. De igazi NS pályát én még egyik helyen sem láttam (kivéve talán a hildelangit). Szerintem erre még nem igazán kattantak rá.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Jön Gríín doktor..aztan..

Hulp ez jól hangzik, és nem drága a 90 eur sem -a többihez képest..és rendkívûl szép helyen van.. Ez szupi lenne...!!!Mennjünk !

Mcclane mint mondottam vót néhány válasszal elõbbre a mountexben van leértékelés jó nacikra..nézz körbe..5000mm-esek pl 5000 -s dzseki 25pénz..féláron van a kicsike..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
aaaahhhhhhhh
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
9-kor Vészhelyzet, de addig ráérek, otthon leszek.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
bocs Hulp, nem értem oda, ma fát kell vágnom, talán utána még lesz erõm elmenni :)

Trueman nem oldódott meg a snowboard cucc, mert head cipõ kell, meg valami normális snowboardos gatya....
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nekem is a Livigno tetszett eddig a legjobban. Az olasz-osztrák-svájci határon van kb. 760 km, viszont Ausztrián és egy kicsit Svájcon keresztül kell menni, ezért nem kell számolni azzal a rohadt sok autópályadíjjal, mint Pila esetében. Viszont itt egy kicsit drágább a felvonóbérlet, 30 EUR/nap, vagyis 6 napra 90 EUR, de ez még mindig jóval olcsóbb, mint Leogangban. Mondjuk amit itt megspórolunk, az elmegy a benzinre. De talán ott olcsóbb lesz, mint Milánó környékén volt tavaly. Majd a tavasszal megpróbálok felhajtani valami óccsó szállást is. Annyiból simán megáll ez is, mint Pila.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hulp., eddig az elsõ volt a legjobb..az jól nézett ki..és vót minden, meg nem lehet túl felkapott se.. na meg ez az uccsó is nagyon vad helyen van.. szerintem nem érdemes keresni, mert találunk..:)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mert gondolom egy osztrák csapat gyûjtötte össze és mondjuk még nem volt rá idejük.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Az ilyen oldalakra miért nem tesznek angol nyelvû változatot is?...
Mi van felétek mostanában? Én már 2 hete nem voltam kint:(
McClane! Snowboard cuccot sikerült intézned?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ezen a honlapon van egy rakat pálya, lehet szemezgetni. Wagrain kb. olyan messze van mint Leogang, csak jóval olcsóbb a bérlet.
Na meg ez lehet még nagyon jó hely, csak rohadt messze van: http://www.bikepark.ch/

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
kösz,de már megoldódott a dolog mert sikerült megkérnem egy osztrákiai ismerõst...de azért kösz