Maul nem is állítottam...
Mcclane akkor kedd-sz-cs-p-ok?
szállást hol tudnánk nézni?Maul tipp?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. december 10. - 20:46
Írta 2006. december 10. - 15:02
Tureman!
Veled mi van mostanáság? Mert msn-en sem látlak, meg fórumra sem nagyon szoktál írni! Mesélj már valami a zegi kerékpáros életrõl:P
Veled mi van mostanáság? Mert msn-en sem látlak, meg fórumra sem nagyon szoktál írni! Mesélj már valami a zegi kerékpáros életrõl:P
Írta 2006. december 09. - 13:22
[quote name='biczaj']Pityu..hülyéskedsz.. az az éves költségvetés..:) ez perezse nem valós adatokon alapuló kijelentés, melyért kártérítést nem vállalok, cseréptörést meg igen.. QUOTE]
Na biczóka! Ez azért kicsit felelõtlen kijelentés!
Mondjuk anyag az van mindig, inkább humán erõforrás hiányzik!
De köszönjük szépen pityu a felajánlást, mindenképpen élni fogunk a segítsgéddel!!
McClane! Vegyél csillagrombolót!
Na biczóka! Ez azért kicsit felelõtlen kijelentés!
Mondjuk anyag az van mindig, inkább humán erõforrás hiányzik!
De köszönjük szépen pityu a felajánlást, mindenképpen élni fogunk a segítsgéddel!!
McClane! Vegyél csillagrombolót!
Írta 2006. december 08. - 23:12
Pityu..hülyéskedsz.. az az éves költségvetés..:) ez perezse nem valós adatokon alapuló kijelentés, melyért kártérítést nem vállalok, cseréptörést meg igen..
Mcclane papa rossz úton jársz-olvasd vissza minek kell benne lenni a leírásban-> a coiler nem passzol bele.. lásd pontok..
Mcclane papa rossz úton jársz-olvasd vissza minek kell benne lenni a leírásban-> a coiler nem passzol bele.. lásd pontok..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. december 08. - 19:05
krankedzóntím!
Jövõre ha nem gond(gondolom nem gond)én is rátudok szánni egy 20-30 e ft ot darkwoodra...lehet h nem sok,de nem semmi.
Jövõre ha nem gond(gondolom nem gond)én is rátudok szánni egy 20-30 e ft ot darkwoodra...lehet h nem sok,de nem semmi.
Írta 2006. december 08. - 18:47
ijet nem tod hol lehet?[...]
Tevét meg, akarom mondani barátnõt kedvezõ thm-mel, fedezet és kezes nélkül én is igényelnék.
Írta 2006. december 08. - 18:18
Gratula Sala;)
Maul ne szórakozz. Nem is merek belegondolni. Szakálas kisbabák:D
Biczó! Neked meg majd valamikor írok privit.
Különben a 07es stinky simán jó szerintem
Tevét meg, akarom mondani barátnõt kedvezõ thm-mel, fedezet és kezes nélkül én is igényelnék.
Maul ne szórakozz. Nem is merek belegondolni. Szakálas kisbabák:D
Biczó! Neked meg majd valamikor írok privit.
Különben a 07es stinky simán jó szerintem
Írta 2006. december 08. - 15:03
ha coilairt vennél és nem tetszik a váz vagy a rugostag vagy mindkettõ akkor baráti áron megvenném
nekem nincs bajom a szimplavállasokkal.. bár 66 nem tom hogy van megoldva, ha az is ugy hogy tömör villanyak akkor nem lehet tul könnyû. (edit, hja most nézem 3.5kg...)
új RS-okra kiváncsi leszek h válnak be.
nekem nincs bajom a szimplavállasokkal.. bár 66 nem tom hogy van megoldva, ha az is ugy hogy tömör villanyak akkor nem lehet tul könnyû. (edit, hja most nézem 3.5kg...)
új RS-okra kiváncsi leszek h válnak be.
Írta 2006. december 08. - 14:17
Akkor egyértelmû, hogy a Biczó féle váz kéne neked. A legújabb Stinky nekem nem annyira tetszik, rohadt hosszú a lengõkar, és az alsó csõ is hajlítva van. Szerintem tök feleslegesen. Coilairt nem javaslom.
Szerintem te simán vehetnél 17 centit mozgó szimplavállast, vagy egy 66-ot, vagy egy RS Totemet
http://www.sram.com/...ide/totem/#tab3
ha neked mindenképpen a szimplavállas tetszik. A te súlyod alatt tuti nem lesz vele semmi gond.
Szerintem te simán vehetnél 17 centit mozgó szimplavállast, vagy egy 66-ot, vagy egy RS Totemet
http://www.sram.com/...ide/totem/#tab3
ha neked mindenképpen a szimplavállas tetszik. A te súlyod alatt tuti nem lesz vele semmi gond.
Írta 2006. december 08. - 12:34
szal:
http://www.konaworld...INKY/index.html
http://www.konaworld...LAIR/index.html
nem tudom, de a dis. 7-ben csomóan mentek szimplavállas telóval....
Hulp véleményét ismerem, hogy õ nem bízna bennük....
többiek?
vagy még a Biczó váza, de persze csak újonnan
http://www.konaworld...INKY/index.html
http://www.konaworld...LAIR/index.html
nem tudom, de a dis. 7-ben csomóan mentek szimplavállas telóval....
Hulp véleményét ismerem, hogy õ nem bízna bennük....
többiek?
vagy még a Biczó váza, de persze csak újonnan
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. december 08. - 08:39
de árban szvsz drágább lenne egy 18-20 centis gépecske, nem?
na minggyá nézek olyat is
bár lóvé nincs rá....
Sala gratula, sok-sok boldogságot!
ja, pesti vagy zegi állatkodás jó lenne
Maul bakker mondtam, hogy beszélnünk kellene, call me plííz
DarkWood-ot jövõr fejleszteni szeretnénk, és kicsit ismertebbé tenni, elsõsorban meghívásos rendezvényekkel
én szeretném más arcokkal, "pályatulajdonosokkal" felvenni a kapcsolatot, összejárni, közös rendezvényeket tartani, ilyesmik
pl egyik hónapban ide mennénk, aztán másik hónapban oda, tudjátok mirõl beszélek
zegiekkel milyen jó kapcsolatot sikerült kiépíteni, bár vissza már csak egy arc jött hozzánk, de akkor is
na ilyet kellene pestiekkel, szekszárdiakkal, ésatöbbi
na minggyá nézek olyat is
bár lóvé nincs rá....
Sala gratula, sok-sok boldogságot!
ja, pesti vagy zegi állatkodás jó lenne
Maul bakker mondtam, hogy beszélnünk kellene, call me plííz
DarkWood-ot jövõr fejleszteni szeretnénk, és kicsit ismertebbé tenni, elsõsorban meghívásos rendezvényekkel
én szeretném más arcokkal, "pályatulajdonosokkal" felvenni a kapcsolatot, összejárni, közös rendezvényeket tartani, ilyesmik
pl egyik hónapban ide mennénk, aztán másik hónapban oda, tudjátok mirõl beszélek
zegiekkel milyen jó kapcsolatot sikerült kiépíteni, bár vissza már csak egy arc jött hozzánk, de akkor is
na ilyet kellene pestiekkel, szekszárdiakkal, ésatöbbi
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. december 07. - 22:33
ez kinek szólt?Ha van elég pénzed, akkor szerintm nem lesznek ilyen barátnõs gondjaid;)
_______________________________________________...
taládájáé üt le nem máté... (asszem így mondja)
Írta 2006. december 07. - 21:44
Bódottág! Örök bódottág!
Gratulálok sala! És mikor lesz az esküvõ? A kissalák már tervben vannak?
Meg valamikorra egy pesti, vagy egy zegi rideot össze kellene hozni.
(ez egy olyan szolíd célzás volt:P)
Ha van elég pénzed, akkor szerintm nem lesznek ilyen barátnõs gondjaid;)
Gratulálok sala! És mikor lesz az esküvõ? A kissalák már tervben vannak?
Meg valamikorra egy pesti, vagy egy zegi rideot össze kellene hozni.
(ez egy olyan szolíd célzás volt:P)
Ha van elég pénzed, akkor szerintm nem lesznek ilyen barátnõs gondjaid;)
Írta 2006. december 07. - 21:23
az csak a szõkékre vonatkozik, bizonyos most meg nem nevezett országokban...jó éjt világ polgárai
Írta 2006. december 07. - 20:44
Írta 2006. december 07. - 20:43
Sala gratulálok... !!! Biocajos esküvõ lesz?-szóljatok!...
Barna ,,,a barátnõk általában nem eladók, de ha tudsz ilyet,akkor szólj majd eljárunk az ügyben..
Barna ,,,a barátnõk általában nem eladók, de ha tudsz ilyet,akkor szólj majd eljárunk az ügyben..
Írta 2006. december 07. - 20:09
Írta 2006. december 07. - 20:06
én csak lizingelni tudnám
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. december 07. - 20:02
Írta 2006. december 07. - 20:02
soha
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->