nemmondod?! gratuu!! :clap:
mikulábáti hotta?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. december 13. - 20:12
Írta 2006. december 13. - 19:28
jelentem 2007 juliusában kicsink születik
bodottáááá
bodottáááá
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. december 13. - 19:00
Ha már be van horpadva, és utána törik mondjuk el, akkor szinte biztos, hogy nem fogják neki kicserélni. Amúgy is kérdéses, mert ez a garancia olyan mint a biztosítók. Amíg nincs vele semmi baj, addig nagy a szájuk, meg örökéletgarancia, meg minden, csak aztán amikor beviszed a kettétörött vázat, akkor szépen jönnek a kifogások, hogy miért nem érvényes rá a garancia. Tapasztalatból tudom. Nekem a Mongoose törése után írtak egy szakértõi véleményt, amin csak röhögni lehetett. A törött vázból megállapították, hogy én rosszul ugratok, és az a baj. Dehát lelke rajta a csávónak.
McClane, mindenképpen a 66, csak keressél olyat, amelyik acélrugós. Nagyjából bármelyik 66 ezen kívül.
McClane, mindenképpen a 66, csak keressél olyat, amelyik acélrugós. Nagyjából bármelyik 66 ezen kívül.
Írta 2006. december 13. - 18:57
ehhez mit szóltok?
http://www.marzocchi...IDOggetto=30803
bár vannak fenntartásaim az állítható telókkal (plussz lehetõség, ahol elromolhat)
hol van a tárcsafék konzol?? (láma)
vagy ez:
http://www.marzocchi...IDOggetto=30796
melyik az acélrugós Hulp?
http://www.marzocchi...IDOggetto=30803
bár vannak fenntartásaim az állítható telókkal (plussz lehetõség, ahol elromolhat)
hol van a tárcsafék konzol?? (láma)
vagy ez:
http://www.marzocchi...IDOggetto=30796
melyik az acélrugós Hulp?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. december 13. - 18:15
Ha jóltudom akkor a speckókra a garancia úgy van,hogy az elsõvázháromszögre örökéletgari van a lengõkarra pedig 3 év gari,uhho megérte neki ha nem felhasznáófüggõ a gari(tehát csak annak cserélik ki,aki a forgalmazótól vette a vázat és az 1. tulaj volt)
Írta 2006. december 13. - 18:06
attól függ melyik bighit..
ha a pici aminek az új ára 100ropi körül mozog akkor nem, de ha a nagy akkor talán megérte.
ha a pici aminek az új ára 100ropi körül mozog akkor nem, de ha a nagy akkor talán megérte.
Írta 2006. december 13. - 17:58
:wtf: szerintetek normális az a gyerek aki megvesz egy ojan Bighitet ami be van horpadva a fejcsönél ahol a duplavállas teló behorpasztotta, 80000Ft-ért? :wtf:
me sztem nem
me sztem nem
Írta 2006. december 13. - 16:05
bergfex.at - ott bal oldalon steiermark, majd wenigzell, és középen webcam
wenigzell-t nem a 4 napra javasoltam, hanem egy kis szombatira
ja mennyi lenne a költsége ennek a 4 naposnak kb?
wenigzell-t nem a 4 napra javasoltam, hanem egy kis szombatira
ja mennyi lenne a költsége ennek a 4 naposnak kb?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. december 13. - 14:55
Nehogy már wenigzellbe menjünk!
Az nagyon sz@r. Még pályának sem mondható!
Olyan domboldal van Kõszegen is
De hol van a webkamera kép McClane?
Az nagyon sz@r. Még pályának sem mondható!
Olyan domboldal van Kõszegen is
De hol van a webkamera kép McClane?
Írta 2006. december 13. - 13:12
kinyitott a wenigzell-i pálya, ha jól olvasom....
nézzétek meg ti is, aztán mehetünk is
bergfex.at
de nem értem
a webkamerán láccik, hogy havas a pálya
a fórumon írják, hogy nyitva van
de a funpark zárva, nyitott liftek száma nulla
hó: nulla centiméter
na akkor??
nézzétek meg ti is, aztán mehetünk is
bergfex.at
de nem értem
a webkamerán láccik, hogy havas a pálya
a fórumon írják, hogy nyitva van
de a funpark zárva, nyitott liftek száma nulla
hó: nulla centiméter
na akkor??
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. december 12. - 22:44
Hát az nagyon sok!
Na majd csak pénteken tudok bemenni a suliba, és akkor rákérdezek megígérem.
Na majd csak pénteken tudok bemenni a suliba, és akkor rákérdezek megígérem.
Írta 2006. december 12. - 21:35
Maul már nézegettem elég sokat, az osztrák oldalakon nem találtam 30 euró alatt, viszont reggelit mindenhol akartak adni..nemtom miért.. kemény dió lesz..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. december 12. - 20:59
Semmering milyen?
figyi megnézem a szállást itt is ott is-és majd az árak döntenek..ok?
figyi megnézem a szállást itt is ott is-és majd az árak döntenek..ok?
Írta 2006. december 12. - 20:08
Hát döntsetek ti.
Nekem olyan túl sok pénzem nincs ilyen célra...
Én mindkét helyen voltam ezerszer...
Nekem olyan túl sok pénzem nincs ilyen célra...
Én mindkét helyen voltam ezerszer...
Írta 2006. december 12. - 19:46
Maul papa szerintem mondd ki az ítéletet-Scladming vagy semmering?!
Írta 2006. december 12. - 19:35
Hát érdemesnek Schladmingba érdemes menni. Négy hegy egybekötve, több mint 100 kilóméter sípálya. A hegyek össze vannak kötve, szóval akár egy nagy oda-vissza mehetsz rajtuk....
Szállás belvárosba nem érdemes nézni, mert kurva drága, viszont pár kilóméterrel arrébb ilyen családi vállakozásokban, mint ahol mi is voltunk leogangban, már elérhetõ áron van minden...
Vagy semmeringre is mehetünk akár... Az olcsóbb
Szállás belvárosba nem érdemes nézni, mert kurva drága, viszont pár kilóméterrel arrébb ilyen családi vállakozásokban, mint ahol mi is voltunk leogangban, már elérhetõ áron van minden...
Vagy semmeringre is mehetünk akár... Az olcsóbb
Írta 2006. december 12. - 18:47
Én egyenlõre passzolok, mert Maulka ismeri a helyet.. ha megmondja melyik városkába is menjünk akkor gyorsan foglalok szállást..!ok?nekem is ez járt ma az agyamba hogy szállást kell foglalni...Maul nyilatkozz plíz hova is menjünk..hova érdemes..
Írta 2006. december 12. - 16:24
Biczó mi a helyzet a szállás ügyében?
sietni kellene, mert nem nagyon lesz hely!
sietni kellene, mert nem nagyon lesz hely!
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. december 12. - 16:20
Hát igen, ez van!
De nekünk nem kell foglalkozni velük. Csináljuk a magunk kis dolgait, és leglaább mi jól érezzük magunkat....
De nekünk nem kell foglalkozni velük. Csináljuk a magunk kis dolgait, és leglaább mi jól érezzük magunkat....
Írta 2006. december 12. - 14:21
2-3 hónapja hajtom a Kõszeg BikePark dolgot
10-20x telefonáltam, gyûjtöttem csomó anyagot, készítettem prezentációt
arra nem képesek, hogy idõpontot adjanak, amikor elmondhatnám, mit szeretnék
felhívtam Stampfot és Szilvesztert is, várok december 31-ig, és utána nem foglalkozom a Kõszeg BikePark ötletével, teljes lendülettel DarkWood fejlesztésére fogok koncentrálni
nem lesz lelkiismeretfurdalásom, úgy érzem én megtettem azt, amire az erõmbõl képes vagyok...ha annyire nem méltatnak, hogy egy találkozot összehozzanak, akkor nincs értelme tovább erõltetnem a dolgot
Maulnak teljesen igaza van, a pályát négyen építjük, ígéretet rengeteget kaptunk, már tele van velük a padlás
senkit nem fogunk elkergetni, mindenkinek meghallgatjuk az ötletét, de aki nélkülünk áll neki akár csak egy szeget is beverni, azt mi verjük be a megfelelõ helyre a megfelelõ eszközzel
még1x: konkrét terveket várunk
rajzokkal, vagy/és fényképekkel, méretekkel, ...
nem érdekel, ha kézzel van rajzolva, csak el lehessen képzelni
a pályan nem csak ns elemeket fog tartalmazni
dirt jump tanulópálya is lesz, akár több "fokozattal" is
nyugodtan engedjétek el a fantáziátokat, döntött kanyarok, ns-re fel és leugró, döntött ns elemek, ötletek a dirt-re, ....csak megvalósítható legyen....legyen benne az alátámasztás is, hogy mivel képzeltétek el, kereszttartók és hossztartók, szélességek és magasságok, vastagságok és távolságok, ívek, leérkezõk, ..........
elõzetesen február - márciusig várjuk az ötleteket, utána a meglévõk közül válogatunk, azokat átbeszéljük, finomítjuk és elkezdjük a konkrét tervezést
fontos, hogy akkor már kész adatok álljanak a rendelkezésünkre, ne akkor kelljen várni
folyt. ismét köv.
10-20x telefonáltam, gyûjtöttem csomó anyagot, készítettem prezentációt
arra nem képesek, hogy idõpontot adjanak, amikor elmondhatnám, mit szeretnék
felhívtam Stampfot és Szilvesztert is, várok december 31-ig, és utána nem foglalkozom a Kõszeg BikePark ötletével, teljes lendülettel DarkWood fejlesztésére fogok koncentrálni
nem lesz lelkiismeretfurdalásom, úgy érzem én megtettem azt, amire az erõmbõl képes vagyok...ha annyire nem méltatnak, hogy egy találkozot összehozzanak, akkor nincs értelme tovább erõltetnem a dolgot
Maulnak teljesen igaza van, a pályát négyen építjük, ígéretet rengeteget kaptunk, már tele van velük a padlás
senkit nem fogunk elkergetni, mindenkinek meghallgatjuk az ötletét, de aki nélkülünk áll neki akár csak egy szeget is beverni, azt mi verjük be a megfelelõ helyre a megfelelõ eszközzel
még1x: konkrét terveket várunk
rajzokkal, vagy/és fényképekkel, méretekkel, ...
nem érdekel, ha kézzel van rajzolva, csak el lehessen képzelni
a pályan nem csak ns elemeket fog tartalmazni
dirt jump tanulópálya is lesz, akár több "fokozattal" is
nyugodtan engedjétek el a fantáziátokat, döntött kanyarok, ns-re fel és leugró, döntött ns elemek, ötletek a dirt-re, ....csak megvalósítható legyen....legyen benne az alátámasztás is, hogy mivel képzeltétek el, kereszttartók és hossztartók, szélességek és magasságok, vastagságok és távolságok, ívek, leérkezõk, ..........
elõzetesen február - márciusig várjuk az ötleteket, utána a meglévõk közül válogatunk, azokat átbeszéljük, finomítjuk és elkezdjük a konkrét tervezést
fontos, hogy akkor már kész adatok álljanak a rendelkezésünkre, ne akkor kelljen várni
folyt. ismét köv.
Come on! It's on
Korn
Korn