2-3 hónapja hajtom a Kõszeg BikePark dolgot
10-20x telefonáltam, gyûjtöttem csomó anyagot, készítettem prezentációt
arra nem képesek, hogy idõpontot adjanak, amikor elmondhatnám, mit szeretnék
felhívtam Stampfot és Szilvesztert is, várok december 31-ig, és utána nem foglalkozom a Kõszeg BikePark ötletével, teljes lendülettel DarkWood fejlesztésére fogok koncentrálni
nem lesz lelkiismeretfurdalásom, úgy érzem én megtettem azt, amire az erõmbõl képes vagyok...ha annyire nem méltatnak, hogy egy találkozot összehozzanak, akkor nincs értelme tovább erõltetnem a dolgot
Maulnak teljesen igaza van, a pályát négyen építjük, ígéretet rengeteget kaptunk, már tele van velük a padlás
senkit nem fogunk elkergetni, mindenkinek meghallgatjuk az ötletét, de aki nélkülünk áll neki akár csak egy szeget is beverni, azt mi verjük be a megfelelõ helyre a megfelelõ eszközzel
még1x: konkrét terveket várunk
rajzokkal, vagy/és fényképekkel, méretekkel, ...
nem érdekel, ha kézzel van rajzolva, csak el lehessen képzelni
a pályan nem csak ns elemeket fog tartalmazni
dirt jump tanulópálya is lesz, akár több "fokozattal" is
nyugodtan engedjétek el a fantáziátokat, döntött kanyarok, ns-re fel és leugró, döntött ns elemek, ötletek a dirt-re, ....csak megvalósítható legyen....legyen benne az alátámasztás is, hogy mivel képzeltétek el, kereszttartók és hossztartók, szélességek és magasságok, vastagságok és távolságok, ívek, leérkezõk, ..........
elõzetesen február - márciusig várjuk az ötleteket, utána a meglévõk közül válogatunk, azokat átbeszéljük, finomítjuk és elkezdjük a konkrét tervezést
fontos, hogy akkor már kész adatok álljanak a rendelkezésünkre, ne akkor kelljen várni
folyt. ismét köv.