Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ja, te nyertél, tényleg rossz lenne neked, ha megszüntetnék a vonatot. De az az igazság, hogy errõl már vagy 10 éve beszélnek, és még mindig mennek a vonatok. Ráadásul a legutóbbi vonalbezárási akcióból is kimaradt. Viszont ha egy kicsit a másik oldalról is belegondolsz, tök fölösleges egy olyan vonalat üzemeltetni, amivel teljes egészében párhuzamosan buszközlekedés is van, ami ráadásul bemegy Kõszegen a városba is, míg a vonatról azért eléggé sokat kell menni. Persze én sem örülnék, ha bezárnák a vonatot, már kérdés, hogy gazdaságossági szempontokból simán indokolható lenne.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Hát neked a meló miatt nem gáz mer te csak hétvégén tudnál elmenni,akkor meg mindegy h kocsival v vonattal,de én nyáron akár minden nap is elmehetnék de anyu tutira nem fog majd lecipelni mindennnap...meg suliba is szivesebben megyek vonatal..meghát második otthonom a panciból visszafele jobb ha vonattal jövök mer buszról leszálítanak ha hányok....
*Revelations ch. XIII v.18*

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ja megszívnánk, de azért nem lenne olyan vészes a dolog, mert kocsival is oda lehet jutni, voltunk mi már úgy, hogy utánfutón vittük a bicajokat, és DH-ztunk, és nem volt olyan egetverõen nagy összeg.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Hi!
Már hallottam több helyrõl is h a Köszeg-Szhely vasutvonalat meg akarják szünteteni...nemtom h csak pár járatot törölnek vagy az egészet,de ajánlom h ne szüntessék meg a vonatközlekedést Szhely és Lõszeg között mert akkor rendesen rábasztunk ezzel a northshore-ral mer kétlem h majd délutánonként kitekernénk odáig...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Voltunk ma Biczóval Kõszegen tekerni egyet, kétszer lejöttünk a DH-pályán és nekem tök tetszett, sokkal jobb állapotban van, mint tavaly év végén volt.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
hát általában kerékfûzésre viszem szervízbe meg fékes ügyekben....

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Nekem eddig az e-bike-kal nem nagyon volt gondom, max annyi, hogy a telómban gyárilag rossz a csillapítás, de amikor szétszedtük, már két éves volt, és szerintem nem volt rá garancia. Mondjuk nem is csináltam belõle nagy ügyet, mert jó, ahogy van. Csak most az erõsebb rugóval, ha nincs folyamatos igénybevétel, azaz nem DH megy, akkor csattog mint az állat. A bicajon meg meg kell tanulni mindent magadnak szerelni. A kerékfûzésen kívül nagyjából megcsinálok itthon mindent, nem egy nagy ördöngõsség. Persze most a kerékkel van gond, mivel mással. Délután megint úgy meglazultak a küllõk, hogy olyan érzés volt menni, mintha lapos lenne a kerék. Mondjuk már a felnim is elég ramaty állapotban van. Nem baj, már megvan az új.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Azon húztam fel magam,hogy több mint 3 hónapja leadtam a rendelést,amirõl elõször csak febr. közpn kaptam hírt,de akor is csak azért mert már felhívtam õket h mi van(persze elötte küldtemnekik rendesen az emileket de nem reagáltak semmire),aztán mindig eljáccották ezt, h csak akkor kommunikálnak velem,ha felhívom õket telefonon(amit csak 15 óra után lehet megtenni,de én csa nagyon ritkán érek be szhelyre 3 elött és elõször mindíg megnézem a levelekt h megkaptam-e a tõlük várt levelet,h felselegesen ne órdítsam le a hülye fejüket.)Aztán most meg szar felnit küldek(32 lyukasat a 36os helyett,de ezt a problémát orvosolni fogják,de nemtom h miért csak 2. nekifutásra meg az anyázós levelek hatására lehet normálisan ügyet intézni...középeurópai hozzáállás....a másik meg h januárba elkezdi árulni a cuccot,amirõl tudja h márciusban fogja behoznia forgalmazó...ráadásul egy csomó cuccról azt mondták h nincs a forgalmazóna,meg h siettetik a forgalamzót h hozza már aztán gondolom azthitték h nem járok utánna a dolgoknak és kiderült h az adott termékbõl a forgalmazónál van...

jah azt meg majdnem kihagytam h volt olyan termék is aminek idõ közben megváltozott az ára, és az új(drágább áron akarták eladni nekem,de inkább megrendeletem máshonnan),,bár sztem ez jogilag nem egészen faszájos dolog,de biztos én vagyok a hülye

ez csak a dolog on-line áruházakra vonatkozó része...

a normál bringaboltok se jobbak sokkal,(respekt a kivételnek),de velem már töbször is elõfordult(konkrétan a kocáékkal kapcsolatosan) h bemegyek hozzájuk személyesen a boltba,eszéleka DAnival, a Kozckannénivel8asszem Gabinak hívják) meg a másik eladónõvel,írok nekik e-mailt,felírják a telefonszámomat h majd hívank(többször is),de sztem nem is érdekli õket...a legmókásabb talán az volt h tavaly asszem 2-3 hónapot vártam egy rohadt b+ agyra,mer addig kellet rugdosnom a seggüket h hozzák mr....a koczkáék egyébként vmi zseniális szerelõembert alkalmaznka,mert amikor odavittem hozzájuk szereltetnia gépet vmit tutira elbaszatj/rosszul csináltak meg rajta,ráadásul lassban is dolgoznak mint a biciklonosok és drágábban is..

a forgalmazókat meg mindenki ismeri...

és nemértem h minek vannak a bringásboltok,ha ugyis mindent nekem kell megrendelni a forgalmazótól mer képtlenek õk beszerezni az alkatrészt....

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Mi történt, min húztad fel magad ennyire? Mondjuk az tény, hogy a bicajboltok nagy ívben szarnak rád. Nekem is volt nem egyszer (nem konkrétan a Koczkáékra gondolok), hogy rendeltem valamit, aztán még arra sem vették a fáradtságot, hogy megkérdezzék van-e. Aztán utána meg sírnak, hogy nincs vevõjük. Persze a hozzáálláson változtatni, az nagyon nehéz, meg ugye akarni is kéne. Mindig csak azt felejtik el, hogy õk vannak értünk, és belõlünk élnek.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Hi!
Nah úgy néz ki jövõ héten megjön minden szar a bringához(remélem nem sikerült elkiabálnom) és akkor végre nekiállhatok normálisan tekeregni.Egyébként elképesztû h hogyan szarnak az ember fejére a bringaboltok(pl.:koczkáé nem egyszer bebizinyítoották h szarnak mindenkire),az internetes áruházak(pl.:ebike,én többet tõlük a büdös életbe nem rendelek semmit,akkor se ha 10%-ba kerülne az erdeti árnak a termék,sõt annyira felbszták az agymat h megérdemelnének vmi kis megleckéztetsét h észrevegyék már magukat) és a forgalmazók is szarnak az emberre(az összes,bár van kivétel pl.:Ns forgalmazó BIKEDISZKONT-tal nagyon megvok elégedve).

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Nagyon köszönöm Matt, árát hét közben küldjem, vagy majd ha jössz haza, akkor is ráér?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
na elmentem értük.
a bikediscountos linket nem látom de ez az:

Feltöltött kép

m06 applicable for brm-800.
az az y8cl98010 is stimmel a hátoldalán :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Na, ezek nagyon jó hírek. Érdekes, hogy máshol meg azt mondogatják, hogy a nagykerben sincs, itt meg két napon belül tudnak szerezni.
Még egy utólagos egyeztetés, ugye ilyet hoznak: http://www.bikedisco...md=39050.409792 a kódja Shimano XTR, XT 05 fémszemcsés fékpofa (MO6) Y8CL98010

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Matt köszi a fékbetétet ! küldj árat és számlaszámot, és átutalom...Hulp a csomagod most vettem át, este viszem..hi
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
köszi :)

írtak h megjöttek a fékpofák, du. asszem elugrok értük.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ok, köszi, az nagyon jó, akkor 7-re hazamegyek, aztán majd üzletelünk.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Matt engem nem gyõzöl meg...:)!

Hulp, megnézem amid van, és megegyezünk..etse megyek egész pontosn 7:20 körülre érek oda..

Hulp most látom hogy ma már szállítják kifelé a cuccokat, úgyhogy este viszem is...ha sikerül átvenni
Sikerült beszélni a futárral, úgyhogy este tényleg viszem...hi..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Szép a bicaj, Matt.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
grat Matt, jól néz ki :)
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
íme a bp-n közlekedõs bicóm ) naon bejön nekem )

Feltöltött kép
nagyobb felbontás: http://matt.fpn.hu/outi.jpg
Feltöltött kép
nagyobb felbontás: http://matt.fpn.hu/outi2.jpg