Teszünk még rá Peti, nem gond. Csak öntözzük meg, mert az a fõ gond. Nekem is fura, de azért, mert süpped. Megnézzük, hogy mit lehet vele csinálni. Azért is fura, mert csak 90 fokos kanyarokat vettünk eddig, ez meg hosszabb Nyami
Na, azért én kihagytam volna. Viszont most nem nagyon tudom, hogyan vegyem azt a kanyart. Mert az esés elõtt kétszer majdnem sikerült ugyanúgy esnem, ahogy végül is bekövetkezett. Nekem még mindig túl hamar ér véget, és a vége még lehetne magasabb is.
Most nem azt mondom, hogy vártam már, hogy ess egyet, de azért örülök, hogy végre összecsukódtál egy kicsit
A lényeg, hogy minden OK.
Ahogy hallom az idõt, nem lesz franykó mostanában...
Mondjuk nekem a hétvégére fullos progim van
Tuti szar idõ lesz. Én még a holnapon is gondolkodok. Mert ma sok helyen nagyon csúszott, és annyira azért nincs meleg, meg ugye az erdõbe nem süt be annyira a nap. Szóval nehezen szárad.
Na, ma sikerült nyulat fognom. A nagy visszafordító kanyarból sikerült kiemelnem az elsõ kereket, beesett a kanyar mögé, én meg kiterültem. Vállam lett koszos, de nem fáj, meg azt éreztem, hogy kicsit a fejem is odakoppant. De még élek. Egyébként csak az a nyom volt használható, mert máshol nagy a sár.
tavaly kõszegiek kitekertek.
idén is lehet menni, igaz most csak Hochwechsel a cél
Július 23-24.
Kétnapos mountainbike túra a Hochwechselre az Alpannónia túristaúton.
Résztvétel csak elõzetes jelentkezés esetén! Jelentkezési határidõ július 3-ig!
Indulás: 23-án 6 óra Kõszeg Csónakázó-tó Táv: kb 160 km ( 65/95 km)