Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Sztem jó volt ma :)

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Akkor ma olyan fél6-6 körül kinézek a WC pályára :D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Durva volt már ez a kis elõzetes is. Srácok tudnak kanyarodni, nem is nagyon pöcsölnek a döntött kanyarokkal. :)

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

Hát ez odavág:
From The Inside Out - First Look // Mountain Biking Videos

Te nem vagy normális,hogy ilyen videókat linkelsz be idehaza meg nem lehet tekerni!!!!!!
Most hogy aludjak megint??
A pálya és a felvétel meg a srácok is csillagos 5-ös!

Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Holnap olyan 6 fele kinézek én is edzés után ....:)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Hát ez odavág:
From The Inside Out - First Look // Mountain Biking Videos

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Sajnos most értem csak haza.
Ma már nem tudok menni ( mire beöltözök, stb.... )
Holnap viszont 16környékén már ott leszek.
Bocs.: Csáó

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Jaja, ha szép idõ van és már nincs sár, akkor úgyis kint vagyunk.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Mi mindig ott vagyunk :)

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Hulp! Tomi! holnap egy menet a megszokott WC pályánkon?? :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Sajnos a hasonló megnyilvánulásokra, mint amit bala intézett én is ugrok. Az egyik legmocskosabb dolog, ha valaki ilyesmi alapján ítél. Én sem bírtam uralkodni magamon. Tudom, hogy okos enged, de néha elõjönnek az indulatok. :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

ezt a Bala 1963-at szíven szerint úgy rúgnám szájon, hogy lenyelné az összes fogát.
hogy jön ez ahhoz hogy a 4 mûszakban dolgozókat ossza ki?
Úgy gondolom én termelem ebben a putri országban a GDP-t, nem az ilyen szarrágó buzik(alias értelmiség)

Igazad van, hogy kretén volt a csávó, de azért te se ess át a ló túloldalára.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Blake3 néven tõlem kapott szegény pára.
Ritka nagy egy tahó

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ezt a Bala 1963-at szíven szerint úgy rúgnám szájon, hogy lenyelné az összes fogát.
hogy jön ez ahhoz hogy a 4 mûszakban dolgozókat ossza ki?
Úgy gondolom én termelem ebben a putri országban a GDP-t, nem az ilyen szarrágó buzik(alias értelmiség)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
facebook oldalamon van egy kép a mobile uploads között ami tán megváltoztatná a véleményeteket...

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Álomvilágban élsz, ha ezt komolyan gondolod....

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
a cikkbõl elég sok minden kimaradt tényleg, szóval szerintem is érdemes megnézni a videjót. persze vannak uncsi részek azt átpörgettem .p

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Én most inkább MaTT el értek egyet és elég pozitívan látom a dolgokat. Végig néztem a videót és pozitívan csalódtam. Pont azért, mert úgy vettem észre, hogy ugyan õk nem akarják ezt az egészet de belátták, hogy változtatni kell. További sikereket kívánok én az ügyben.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Peti: HÍVJ FEL OLAJ ÜGYBEN, MERT NEM ÉRLEK EL!!!!! Sürgõs!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Persze, egyértelmû, hogy a pályát használók nagy része használja a felvonót és azért fizet. De én eddig még csak olyan pályán voltam, ahol a pálya ingyenes volt, csak a felvonóért kellett fizetni.

Persze neked van igazad: örüljünk ha kapunk valamit.

Még egy az egész ügy kirobbantó okához: olvasgatták a fórumot, esetleg más forrásokat is felhasználtak, amibõl kiderült, hogy pálya épül az erdõben. Még akkor sem vette egyik sem a fáradtságot, hogy jelezze, hogy nem kéne ezt csinálni. Ugyanez a helyzet az elkapás napján szervezett megmozdulással kapcsolatban. (Persze lehet, hogy nem értek volna azzal sem célt, de legalább azt mondhatták volna, hogy õk szóltak.) Nem a tett megakadályozása volt a fontos, hanem a lóvé beszedése. Mert ugye ha a pálya építésének kezdetén szólnak, akkor el sem kezdõdött volna az a hatalmas természetkárosítás. Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy zajlik a helyreállítás. Az ugratókba meg kanyarokba beépített faanyagot kiszedik és 5 méterrel odébbdobják. Mert ugye soha nem kivágott fából készültek a dolgok, hanem évek óta ott lévõ letört, kidõlt faanyagból. Szóval akár még erdõtisztításnak is nevezhetnénk a dolgot. És akkor arról már ne is beszéljünk, hogy mekkora erdõírtások zajlottak az elmúlt években (nézd csak meg, hogy néz ki a hegyoldal az Írottkõre vezetõ turistaút lejtõs oldalán). Azt persze lehet, mert abból lóvé van. Majd ha útját állják a fakitermelésnek, akkor elhiszem, hogy a természet védelme a fontos. Korábbi tekerésnél láttuk, hogy a vadetetõnél olajosak voltak a tócsák és mély keréknyomok voltak a talajban és ott állt a soktonnás lánctalpas gép a fák között. Érdekes, nem nagyon tobzódtak ott a ÕNP "szakemberei".