Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Köszi szépen.
Semmering... fenébe, azt vártam már egy hónapja

Amúgy azt nem is mondtam, hogy érzéstelenítõ nélkül kezdték el húzatni a karom. üvöltöttem, hogy hánybni fogok, erre eszméltek, hogy nem volt fájd csill....
Kaptam.
Nah az az érzés... sosem felejtem el

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Ma beszéltem velük...Luiék mondták hogy nem mennek Vasárnap Semmeringre..............

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Jobbulást! Aztán ha már jobban vagy gyere csak ki dumálgatni. :D

Hulp át tudnád küldeni a Lui-ék számát? Vasárnapi útat meg kellene beszélnünk aztán nem tudom mikor megyek ki legközelebb sébe.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Köszi.
Doki ugyanezt mondja.
Elég morbid, hogy már mozgatni kell, de õ isa keringést ésaz izmok rugalmasságát mondta.
Már tornáztatom, de közben nem nézek oda :)

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Húba..meg iszonyat ez így leírva,pont az az alkatrész törött ami a legtöbb terhelést kapja:-(.
Tapasztalataim alapján azt mondom,aludj arra a bringaeladásra,és amilyen gyorsan lehet terheld óvatosan.
Nem szabad rögeszmésen pihentetni mert akkor lesz a legrosszabb,betokosodott csukló lesz belõle.
Had keringjen benne a gyógyító vérecske.
Gyógyulást öregem.

Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Készültök már a versenyre? Hallottam, hogy lehet Szombaton nem tudsz lemenni.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Az biztos.
Gyalogos addig is kijárok majd, mert igen szerettem ott. Az a baj, hogy öreg is vgyok már és 18 év motorozás után van már bennem vas ( nem a saját hibáimból ) és most azért megvillant bennemegy nagyobb baleset rémképe.
Annó az egy nagyon drága karbon sisak volt, már eddig is bizonyított, de most......
Arra emléxem még, hogy a te elsõ gumid mintázatát látom 10cm-rõl..... Aztán majd szétrobban afejem, és iszonyat hangos sípolás.
Szegény Peti.
Hát visszagondolva a kezemre hányni tudnék.
Én bírom afájdalmat, de az ilyen látvány sokkol.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Õsszel is lehet jönni, legalább nem lesz olyan meleg. Meg azért jó, hogy nincs begipszelve, legalább nem rohad be alá a kezed. Esetleg röntgenkép nincs róla? Lehetne bõvíteni az itteni gyûjteményt.

Én gurultam Tomi mögött és kb. 5m-rõl néztem végig az esést. a legmegdöbbentõbb a bazi nagy koppanás volt a fán. De szerencsére a motoros bukó jól felfogta az ütést. Aztán utána megláttuk a csuklóját. Na az nem volt egy szép látvány.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Azt nem mondta, hogy mikor veszi ki, de az megint egy pici mûtét, tehát egy nap.
A nyaramat elintéztem, az biztos :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Nekem is hasonlóan csinálta. Az orsócsontra csavarozott alulra egy lemezt, és hozzá fogatta a letörött részt. Így a helyén tartja, összeforr, gyógytorna, pár hónap és jó is lesz. Egy év mulva meg kivette, akkor csak a seb fájt már pár hétig.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Köszi.
Igen. Engem a fõorvos operált meg. Lemezelésnek hívta. Felvágt az alkaromat a belsõ oldalon, onnan barkácsolt.
Õ is azt mondta, hogy így hamar megy a gyógyulás ( hamarabb ).
Az volt a baj, hogy a mûtét alatt vette észre, hogy az izom szöveteim is sérültek, bevérzett az egész alkar és majdnem nyítva kellett hagynia a sebet... Ezt megúsztam.
Mát mozgatnom kell a ujjaimat, cswuklómat

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
A baleset nem Sében volt :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Ha lemezt meg csavart kapsz, akkor hamarabb összeforr, hamarabb tudod terhelni ;)
Legalábbis nekem ezt mondták és így is volt velem. Nekem dr sziágyi zoltán rakta össze a csuklóm a szombathelyi kórházban.
Én is kétségbe voltam esve, amikor elestem, azt hittem annyi a bringázásnak. Meggyógyulsz, ne aggodj!
Jobbulást!

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Sziasztok skacok.
Köszi mindenkinek a jókívánságokat, rendes tõletek.
Annyi változás, hogy ma még nem tok menni sehová, mertszédölgök + nagy a fertõzés veszély. Jövõ héten kinézek, majd megírom, hogy mikor.
A csuklóm tört el + elmozdult. Radius + nemtom még mi teljesen levált a helyérõl. Lemezek, csavarok vannak benne, ezért gipsz sincs.
Megint az volt, mint múltkor: váltó terhelés alatt ugrott egyet, a pedál alsó állásba vágódott, az elakadt egy gyökérben, megdobott és elindultam egy fa felé.... hogy ne menjek neki frontálba, valahogy legrottam, eldõltem ( Hulp jobban tudja ), de nem jól estem... a kezem magam alatt, a fejem a fába posszant. Nem is éreztem semmit, de mikor a kocsib beszálltam..... Nem vgyok egy kényes gyerek, de majdnem elájultam....
Most így látom, hogy nemtom csinálni, de ismerem az érzést..... Bírom-e majd... Félek, hogy sokkal jobban szeretem ezt a sportot.....
Nem a bicajjal van baj Peti :) Canyon veszélyesebb volt :)
találkozunk.
Semmeringhez meg egy kalappal mindenkinek!!!! Azt vártam pedig nagyon, üvölteni akartam az elsõ sorban.......

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Jobbulást Tomi!

Am mid tört? sajka csont?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Ijj :S Jobbulást!
Hol tört el?
Anno nekem is sikerült egy jót perecelnem és kaptam egy szép kis fémdabarabot a kezembe. Fél év után már bicózgattam, egy év után kivették és azóta csak annyi bajom van, hogy hidegben néha érzem. Ne add fel! Kitartás!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

hi.
hazaértem, dea kezemnek 3 hónap lesz a full rehab.
Sajnos nem leszek képes többé bicajozni, illetve nem is engednek már.
Közétek azért kimegyek, mert sokatokat nagyon bírok, jó haverjaim lettetek.
Egykézzel pötyögök, úgyhogy most ennyi
A bicajom eladó, ha érdekel vkit :(

Orvosilag sem engednek bicajozni? Csak mert szerintem miután felépültél és jön a következõ szezon, de lehet, hogy inkább még õsszel, a falat fogod kaparni otthon, ha nem tudsz kijönni tekerni. Én inkább azt javaslom, hogy aludj erre párat, meg várd meg, hogy milyen lesz a csuklód a rehab után, aztán majd akkor dönts. Esetleg cseréld vissza a gépet egy olyanra mint a Canyon volt, meg majd jössz mindig utánam, aztán akkor nem mész olyan gyorsan, nem tudsz nagyot esni. :) Lehet ezt úgy is csinálni, hogy nem nyersz világkupát, csak élvezed a gurulgatást, de azért ésszel mész, és a biztonságra is figyelsz. Persze nulla kockázat nincs. Cserébe viszont otthon is kipusztulhatsz egy gázrobbanástól. Vagy rád esik a nemzetközi ûrállomás, ahogy Kennyre a MIR a South Parkban. :D

Egyébként tegnap én olyan lassan mentem, mint még életemben talán soha. A látvány kísértett. Ma meg majdnem sikerült egy hasonlót firkálnom, mint neked. Nekem is elugrott a lánc, amikor tekerni akartam, de szerencsére csak a talpam ugrott elõrébb a pedálon egy 10 centit, és nem lett belõle esés. Holnap meg várunk kinn. Én lehet, hogy csak 6 körül megyek.

Na, közben bunkó módon meg sem kérdeztem hogy vagy. Fáj még? Mennyire van begipszelve? Az ujjaid azért kilógnak?

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

lemaradtam valamirõl? :o

Peti mesélte tegnap hogy a Tomi elesett Sé-be.....csuklója bánta a dolgot..röviden ennyi..:(

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Mi történt Tomi?
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mi történt?