Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Ejj hát ideges is voltam magamra......igazából 4kor keltem....:(
Hol estél Tomi?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Az a lényeg, hogy nem lett semmi bajod. A videón meg tök jól fog kinézni. :) Ilyen videós napot viszont máskor is kell szerveznünk. Majd valamikor megnézem azt is, hogy sikerült. :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Fene a képedet :)
Estem egy nagyot a végén..... a fáradtság tette... már múltkor megfogadtam, hogy atom fáradtan nem megyek többet, mert akkor van mindig baj... erre tessék :)

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Nah bazz...jól elaludtam......:D :D
Milyen volt a videózás srácok?

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Ok!!!!!

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

Na, akkor holnap délben kezdhetünk.

Okézsoké :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na, akkor holnap délben kezdhetünk.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Köszi. Csk belenéztem, de ez nekem nagyon bejön!!!
Köszi.
Jó volt újból menni egyet, már hiányzott!

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Jó volt ez a mai kis ride :)
Nah Tomi itt vannak a linkek amiket ígértem:

IMB | Free Online Mountain Bike Magazine | Home

Wideopen Magazine - A free online mountain bike magazine

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Nah akkor irány Sé! Aki tud jöjjön :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
én voltam! Szét ne kapjátok!!!! :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Jaja, jók lettek nagyon. Nincs para, hogy kiesel a kanyarban.

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Nem tom ki csinált a csoki1-en a kanyarokat nagyobbra de sztem irdatlan fasza lett!
Pár másodpercet lehet faragni az idõkbõl vele.

Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
De jó nektek :)
Akkor azokon igazítunk. Godoltam, hogy nem lesz így még jó.
Akkor találkozunk. Dani is kinéz elvileg... bellow megígérte :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ma is voltunk kinn. Teljesen jól járható a pálya, csak pár helyen van sár. Kipróbáltuk az új kanyarokat is, de sajnos nem az igazi. Az ív az jó, csak nagyon süppedõs volt, és már az elsõ gurulásnál felszedte a gumi. Meg a balos visszafordító kicsi is. Azt jelentõsen meg kell növelni, meg mindenképpen le kell tömöríteni az egészet.
Én is megyek holnap. Talán 4 körül kiérek én is.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Ok :)

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

Holnap kinézel a pályára?
Én kimegyek olyan 4 környékén

Szerintem én is :) Hiányzik egy kis gurulgatás veletek....

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Holnap kinézel a pályára?
Én kimegyek olyan 4 környékén

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

Ha a realítást nézzük akkor a következõre van a legnagyobb esély:
Amit elterveztünk annak a fele vállhat valóra kb 2 pályára látok esélyt,1 1300m-es régi útvonal és egy lightos 1600-1700 méterest + kitérõket a nyomvonalba.
Az engedélyezés pedig eltart min 2-3 hónapig.
Ne így legyen az a cél.Elsõ évben a 2 nyomvonal sztem ölég(fõleg hogy berajzoltam nekik a Trianoni Kereszt alatti függõleges katlant!!-brutál rész!) a 2-3 hónap a gáz.
A pályaelmek engedélyezésében (statika,alapanyagok,szerkezet..)látom most a buktatót.Esetleg olyan ember (ács,statikus,mûszaki ellenõr)aki papíron vállalja az átvételt és a felülvizsgálatokat idõszakosan??Van valakinél ilyen kerékpárbarát ismerõs aki térítésmentesen bevállalja ?Természetesen a felmerülõ költségeket fedezzük(utazás,kaja,pia).
Csak hogy lássák komolyan gondoljuk ,és isten igazából nem vállna kárunkra.-sztem a szervek is nyugodtabbak lennének!Például.
Ja,nem csak vaktában lövöldözök hanem elindult a papírmunka és beillesztenénk a mûszaki átvételt is.Lehet az én magasépítõ technikus végzettségem meg gyakorlatom is elég lenne ehhez de biztonságosabb a kívülálló.

Puby

Na, ez nagyon jól hangzik. Még versenyen is voltam a régi DH pályán és nekem tetszett az a nyom. Kezdésnek nem rossz a két nyomvonal, aztán talán idõvel majd lehet bõvíteni, ha látják, hogy nem teszünk kárt a természetben. Ez alatt nagyjából a szemetelést értem, meg hogy a kijelölt nyomvonalakon kívül nem csesszük szét az erdõt. Nagyon jó ötlet, hogy lesz egy keményebb DH pálya, meg egy hosszabb, de kevésbé meredek freeride/enduro pálya. Nagyon jó lenne ha ez utóbbi olyan meredekségû lenne, mint Sében, csak sokkal hosszabb. Jó kis döntött kanyarokkal meg kis ugratókkal (wallride).

Mindenképp tájékoztass majd bennünket a fejleményekrõl.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Jah amúgy visszaírtak a Mátrai betyárok....

Szia!

A mai napon beszéltünk telefonon is (nem tudom, hogy veled pontosan, vagy Tõletek valakivel). Sajnos állandó engedélyünk nekünk sincs, sõt a múlt évben Bagolyon a Magyar kupa alatt kaptunk is egy nagyobb összegû büntetést, mert a sok közül egy engedélyünk nem volt meg...
Remélem, hogy Nektek fog sikerülni az engedélyeztetés, és ezzel a remek példával tudunk mi is csatlakozni utána a sikeres folyamathoz!
Kérlek, hogy osszátok meg velünk, hogy hogyan tudtok a bürokrácia útvesztõn átjutni, mert mi is próbálkozni fogunk akkor! Ha segítség kell, fogjunk össze, csináljuk akár közösen!

Egyesületünkbõl mindenkit megdöbbentett ami történt, reméljük, hogy Ti nyertek, és nem az erdészet!

üdv,

Pataki Tamás

Rendes arcok...remélem náluk is beindul vmi :)