lemaradtam valamirõl?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2011. május 25. - 18:04
Írta 2011. május 25. - 16:46
hi.
hazaértem, dea kezemnek 3 hónap lesz a full rehab.
Sajnos nem leszek képes többé bicajozni, illetve nem is engednek már.
Közétek azért kimegyek, mert sokatokat nagyon bírok, jó haverjaim lettetek.
Egykézzel pötyögök, úgyhogy most ennyi
A bicajom eladó, ha érdekel vkit
Hát nem lett jó kedvem....
Írta 2011. május 25. - 16:28
hi.
Írta 2011. május 25. - 16:05
Írta 2011. május 24. - 17:13
Írta 2011. május 24. - 14:23
én kb 6-ig tudok kint lenni. Elöbb lesz kinnt valaki?
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2011. május 24. - 13:25
Én valószínûleg megyek, de lehet, hogy csak fél6-6 felé. Úgyis rohadt meleg van.
Írta 2011. május 24. - 12:24
Írta 2011. május 22. - 21:30
Mi a Hochalpenstrasse nevû úton mentünk át. Gyönyörû szép az egész út. Egy jó 10 évvel ezelõtt azon az úton már bicajjal áttekertünk egyszer. Amit te linkeltél kép, az nekem nem annyira rémlik. Lehet, hogy a másik oldalon készült. Magára a Grossglocknerre fel lehet menni a másik oldalról Kaprun felé. Ott még DH világkupa vagy világbajnokság is volt.
Jót tekertünk délután. Viszont a szlalompálya második kanyarja (a balos) felújításra szorul, mert a kijárati ív tetejét sikerült leamortizálnom. Pedig semmi extra nem volt a kanyarodásban, de valószínûleg annyira bedõltem, hogy a hátsó kerék elkezdett csúszni, és a végén ledarálta a kanyart. Esés nem volt, csak azt éreztem, hogy a vádlimra megy a föld, meg fura íven jöttem ki a kanyarból. Kornél látta, azt mondta, hogy nagyon durván nézett ki. Utána megnéztem a nyomokat, és látszott, hogy az elejétõl sodródott a hátsó gumi a kanyar teteje felé. És nem ráfékeztem, vagy ilyesmi. Szóval esõ után újra kell építeni.
Jót tekertünk délután. Viszont a szlalompálya második kanyarja (a balos) felújításra szorul, mert a kijárati ív tetejét sikerült leamortizálnom. Pedig semmi extra nem volt a kanyarodásban, de valószínûleg annyira bedõltem, hogy a hátsó kerék elkezdett csúszni, és a végén ledarálta a kanyart. Esés nem volt, csak azt éreztem, hogy a vádlimra megy a föld, meg fura íven jöttem ki a kanyarból. Kornél látta, azt mondta, hogy nagyon durván nézett ki. Utána megnéztem a nyomokat, és látszott, hogy az elejétõl sodródott a hátsó gumi a kanyar teteje felé. És nem ráfékeztem, vagy ilyesmi. Szóval esõ után újra kell építeni.
Írta 2011. május 22. - 20:21
Peti! Nézegettem képeket a Grossglockner-rõl.....tényleg álomszép helyek....találtam egy képet ami nagyon üt......lejönnék rajta
Írta 2011. május 22. - 20:06
Írta 2011. május 22. - 19:14
kár hogy nem jöttetek, szép helyeken jártunk!
érdemes tekeregni az alpannonia jelzésen odaát. lenyomtunk 50kmt .) igaz hazafele jórészt betonyon Langeck, Léka fele.
érdemes tekeregni az alpannonia jelzésen odaát. lenyomtunk 50kmt .) igaz hazafele jórészt betonyon Langeck, Léka fele.
Írta 2011. május 22. - 15:48
Köszi Peti!
Tegnap voltam kinnt. Jó volt a pálya, meg az idõ is de csak picik voltak kint, szóval nem maradtam túl sokáig. Ma sajnos nem tudok kimenni. Majd hétfõn talán.
Tegnap voltam kinnt. Jó volt a pálya, meg az idõ is de csak picik voltak kint, szóval nem maradtam túl sokáig. Ma sajnos nem tudok kimenni. Majd hétfõn talán.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2011. május 22. - 11:00
Para, sajnos az LX váltókarok már nincsenek meg, de holnap megnézem a garázsban, hátha megvannak még a régi Alivio karok.
Írta 2011. május 21. - 20:39
Ja, ma én sem tudtam menni, de holnap mindenképpen szeretnék. Szerintem 4 fél 5 elõtt biztosan nem. Talán holnap sem fog esni.
Írta 2011. május 21. - 20:19
Lesz esõ? Mentek?
Holnap délután kinézek!!! Olyan 4 fele sztem..lehet elõbb is....