Köszi szépen.
Semmering... fenébe, azt vártam már egy hónapja
Amúgy azt nem is mondtam, hogy érzéstelenítõ nélkül kezdték el húzatni a karom. üvöltöttem, hogy hánybni fogok, erre eszméltek, hogy nem volt fájd csill....
Kaptam.
Nah az az érzés... sosem felejtem el
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2011. május 26. - 20:26
Írta 2011. május 26. - 20:19
Ma beszéltem velük...Luiék mondták hogy nem mennek Vasárnap Semmeringre..............
Írta 2011. május 26. - 17:09
Jobbulást! Aztán ha már jobban vagy gyere csak ki dumálgatni.
Hulp át tudnád küldeni a Lui-ék számát? Vasárnapi útat meg kellene beszélnünk aztán nem tudom mikor megyek ki legközelebb sébe.
Hulp át tudnád küldeni a Lui-ék számát? Vasárnapi útat meg kellene beszélnünk aztán nem tudom mikor megyek ki legközelebb sébe.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2011. május 26. - 14:50
Köszi.
Doki ugyanezt mondja.
Elég morbid, hogy már mozgatni kell, de õ isa keringést ésaz izmok rugalmasságát mondta.
Már tornáztatom, de közben nem nézek oda
Doki ugyanezt mondja.
Elég morbid, hogy már mozgatni kell, de õ isa keringést ésaz izmok rugalmasságát mondta.
Már tornáztatom, de közben nem nézek oda
Írta 2011. május 26. - 14:44
Húba..meg iszonyat ez így leírva,pont az az alkatrész törött ami a legtöbb terhelést kapja:-(.
Tapasztalataim alapján azt mondom,aludj arra a bringaeladásra,és amilyen gyorsan lehet terheld óvatosan.
Nem szabad rögeszmésen pihentetni mert akkor lesz a legrosszabb,betokosodott csukló lesz belõle.
Had keringjen benne a gyógyító vérecske.
Gyógyulást öregem.
Puby
Tapasztalataim alapján azt mondom,aludj arra a bringaeladásra,és amilyen gyorsan lehet terheld óvatosan.
Nem szabad rögeszmésen pihentetni mert akkor lesz a legrosszabb,betokosodott csukló lesz belõle.
Had keringjen benne a gyógyító vérecske.
Gyógyulást öregem.
Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Írta 2011. május 26. - 14:09
Készültök már a versenyre? Hallottam, hogy lehet Szombaton nem tudsz lemenni.
Írta 2011. május 26. - 14:04
Az biztos.
Gyalogos addig is kijárok majd, mert igen szerettem ott. Az a baj, hogy öreg is vgyok már és 18 év motorozás után van már bennem vas ( nem a saját hibáimból ) és most azért megvillant bennemegy nagyobb baleset rémképe.
Annó az egy nagyon drága karbon sisak volt, már eddig is bizonyított, de most......
Arra emléxem még, hogy a te elsõ gumid mintázatát látom 10cm-rõl..... Aztán majd szétrobban afejem, és iszonyat hangos sípolás.
Szegény Peti.
Hát visszagondolva a kezemre hányni tudnék.
Én bírom afájdalmat, de az ilyen látvány sokkol.
Gyalogos addig is kijárok majd, mert igen szerettem ott. Az a baj, hogy öreg is vgyok már és 18 év motorozás után van már bennem vas ( nem a saját hibáimból ) és most azért megvillant bennemegy nagyobb baleset rémképe.
Annó az egy nagyon drága karbon sisak volt, már eddig is bizonyított, de most......
Arra emléxem még, hogy a te elsõ gumid mintázatát látom 10cm-rõl..... Aztán majd szétrobban afejem, és iszonyat hangos sípolás.
Szegény Peti.
Hát visszagondolva a kezemre hányni tudnék.
Én bírom afájdalmat, de az ilyen látvány sokkol.
Írta 2011. május 26. - 13:11
Õsszel is lehet jönni, legalább nem lesz olyan meleg. Meg azért jó, hogy nincs begipszelve, legalább nem rohad be alá a kezed. Esetleg röntgenkép nincs róla? Lehetne bõvíteni az itteni gyûjteményt.
Én gurultam Tomi mögött és kb. 5m-rõl néztem végig az esést. a legmegdöbbentõbb a bazi nagy koppanás volt a fán. De szerencsére a motoros bukó jól felfogta az ütést. Aztán utána megláttuk a csuklóját. Na az nem volt egy szép látvány.
Én gurultam Tomi mögött és kb. 5m-rõl néztem végig az esést. a legmegdöbbentõbb a bazi nagy koppanás volt a fán. De szerencsére a motoros bukó jól felfogta az ütést. Aztán utána megláttuk a csuklóját. Na az nem volt egy szép látvány.
Írta 2011. május 26. - 12:51
Azt nem mondta, hogy mikor veszi ki, de az megint egy pici mûtét, tehát egy nap.
A nyaramat elintéztem, az biztos
A nyaramat elintéztem, az biztos
Írta 2011. május 26. - 12:31
Nekem is hasonlóan csinálta. Az orsócsontra csavarozott alulra egy lemezt, és hozzá fogatta a letörött részt. Így a helyén tartja, összeforr, gyógytorna, pár hónap és jó is lesz. Egy év mulva meg kivette, akkor csak a seb fájt már pár hétig.
Írta 2011. május 26. - 12:24
Köszi.
Igen. Engem a fõorvos operált meg. Lemezelésnek hívta. Felvágt az alkaromat a belsõ oldalon, onnan barkácsolt.
Õ is azt mondta, hogy így hamar megy a gyógyulás ( hamarabb ).
Az volt a baj, hogy a mûtét alatt vette észre, hogy az izom szöveteim is sérültek, bevérzett az egész alkar és majdnem nyítva kellett hagynia a sebet... Ezt megúsztam.
Mát mozgatnom kell a ujjaimat, cswuklómat
Igen. Engem a fõorvos operált meg. Lemezelésnek hívta. Felvágt az alkaromat a belsõ oldalon, onnan barkácsolt.
Õ is azt mondta, hogy így hamar megy a gyógyulás ( hamarabb ).
Az volt a baj, hogy a mûtét alatt vette észre, hogy az izom szöveteim is sérültek, bevérzett az egész alkar és majdnem nyítva kellett hagynia a sebet... Ezt megúsztam.
Mát mozgatnom kell a ujjaimat, cswuklómat
Írta 2011. május 26. - 12:19
Írta 2011. május 26. - 12:08
Ha lemezt meg csavart kapsz, akkor hamarabb összeforr, hamarabb tudod terhelni
Legalábbis nekem ezt mondták és így is volt velem. Nekem dr sziágyi zoltán rakta össze a csuklóm a szombathelyi kórházban.
Én is kétségbe voltam esve, amikor elestem, azt hittem annyi a bringázásnak. Meggyógyulsz, ne aggodj!
Jobbulást!
Legalábbis nekem ezt mondták és így is volt velem. Nekem dr sziágyi zoltán rakta össze a csuklóm a szombathelyi kórházban.
Én is kétségbe voltam esve, amikor elestem, azt hittem annyi a bringázásnak. Meggyógyulsz, ne aggodj!
Jobbulást!
Írta 2011. május 26. - 10:32
Sziasztok skacok.
Köszi mindenkinek a jókívánságokat, rendes tõletek.
Annyi változás, hogy ma még nem tok menni sehová, mertszédölgök + nagy a fertõzés veszély. Jövõ héten kinézek, majd megírom, hogy mikor.
A csuklóm tört el + elmozdult. Radius + nemtom még mi teljesen levált a helyérõl. Lemezek, csavarok vannak benne, ezért gipsz sincs.
Megint az volt, mint múltkor: váltó terhelés alatt ugrott egyet, a pedál alsó állásba vágódott, az elakadt egy gyökérben, megdobott és elindultam egy fa felé.... hogy ne menjek neki frontálba, valahogy legrottam, eldõltem ( Hulp jobban tudja ), de nem jól estem... a kezem magam alatt, a fejem a fába posszant. Nem is éreztem semmit, de mikor a kocsib beszálltam..... Nem vgyok egy kényes gyerek, de majdnem elájultam....
Most így látom, hogy nemtom csinálni, de ismerem az érzést..... Bírom-e majd... Félek, hogy sokkal jobban szeretem ezt a sportot.....
Nem a bicajjal van baj Peti Canyon veszélyesebb volt
találkozunk.
Semmeringhez meg egy kalappal mindenkinek!!!! Azt vártam pedig nagyon, üvölteni akartam az elsõ sorban.......
Köszi mindenkinek a jókívánságokat, rendes tõletek.
Annyi változás, hogy ma még nem tok menni sehová, mertszédölgök + nagy a fertõzés veszély. Jövõ héten kinézek, majd megírom, hogy mikor.
A csuklóm tört el + elmozdult. Radius + nemtom még mi teljesen levált a helyérõl. Lemezek, csavarok vannak benne, ezért gipsz sincs.
Megint az volt, mint múltkor: váltó terhelés alatt ugrott egyet, a pedál alsó állásba vágódott, az elakadt egy gyökérben, megdobott és elindultam egy fa felé.... hogy ne menjek neki frontálba, valahogy legrottam, eldõltem ( Hulp jobban tudja ), de nem jól estem... a kezem magam alatt, a fejem a fába posszant. Nem is éreztem semmit, de mikor a kocsib beszálltam..... Nem vgyok egy kényes gyerek, de majdnem elájultam....
Most így látom, hogy nemtom csinálni, de ismerem az érzést..... Bírom-e majd... Félek, hogy sokkal jobban szeretem ezt a sportot.....
Nem a bicajjal van baj Peti Canyon veszélyesebb volt
találkozunk.
Semmeringhez meg egy kalappal mindenkinek!!!! Azt vártam pedig nagyon, üvölteni akartam az elsõ sorban.......
Írta 2011. május 25. - 23:05
Jobbulást Tomi!
Am mid tört? sajka csont?
Am mid tört? sajka csont?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2011. május 25. - 20:49
Ijj :S Jobbulást!
Hol tört el?
Anno nekem is sikerült egy jót perecelnem és kaptam egy szép kis fémdabarabot a kezembe. Fél év után már bicózgattam, egy év után kivették és azóta csak annyi bajom van, hogy hidegben néha érzem. Ne add fel! Kitartás!
Hol tört el?
Anno nekem is sikerült egy jót perecelnem és kaptam egy szép kis fémdabarabot a kezembe. Fél év után már bicózgattam, egy év után kivették és azóta csak annyi bajom van, hogy hidegben néha érzem. Ne add fel! Kitartás!
Írta 2011. május 25. - 20:36
hi.
hazaértem, dea kezemnek 3 hónap lesz a full rehab.
Sajnos nem leszek képes többé bicajozni, illetve nem is engednek már.
Közétek azért kimegyek, mert sokatokat nagyon bírok, jó haverjaim lettetek.
Egykézzel pötyögök, úgyhogy most ennyi
A bicajom eladó, ha érdekel vkit
Orvosilag sem engednek bicajozni? Csak mert szerintem miután felépültél és jön a következõ szezon, de lehet, hogy inkább még õsszel, a falat fogod kaparni otthon, ha nem tudsz kijönni tekerni. Én inkább azt javaslom, hogy aludj erre párat, meg várd meg, hogy milyen lesz a csuklód a rehab után, aztán majd akkor dönts. Esetleg cseréld vissza a gépet egy olyanra mint a Canyon volt, meg majd jössz mindig utánam, aztán akkor nem mész olyan gyorsan, nem tudsz nagyot esni. Lehet ezt úgy is csinálni, hogy nem nyersz világkupát, csak élvezed a gurulgatást, de azért ésszel mész, és a biztonságra is figyelsz. Persze nulla kockázat nincs. Cserébe viszont otthon is kipusztulhatsz egy gázrobbanástól. Vagy rád esik a nemzetközi ûrállomás, ahogy Kennyre a MIR a South Parkban.
Egyébként tegnap én olyan lassan mentem, mint még életemben talán soha. A látvány kísértett. Ma meg majdnem sikerült egy hasonlót firkálnom, mint neked. Nekem is elugrott a lánc, amikor tekerni akartam, de szerencsére csak a talpam ugrott elõrébb a pedálon egy 10 centit, és nem lett belõle esés. Holnap meg várunk kinn. Én lehet, hogy csak 6 körül megyek.
Na, közben bunkó módon meg sem kérdeztem hogy vagy. Fáj még? Mennyire van begipszelve? Az ujjaid azért kilógnak?
Írta 2011. május 25. - 20:08
lemaradtam valamirõl?
Peti mesélte tegnap hogy a Tomi elesett Sé-be.....csuklója bánta a dolgot..röviden ennyi..