Igen. Már most szervezkedni kell.- Most kéne a mikróbuszos dolog ( louis-valbeszélni errõl )
Az az, fehér Davinci... horror.
Pecul srác vezetett sokáig ( Evil ), hát nem ajándék, ahogy megy. A hazai pálya miatt volt ennyire jó, vagy amúgy is jól szerepel WC-n?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2011. June 14. - 15:58
Posted 2011. June 14. - 15:28
Micsoda tempó
Dean in Leogang Video - Pinkbike.com
az a devinchi -s gyerek aki elsõnek megy az egész hétvégén nagyon brutálul pakolta . Nevét nem tudom mondjuk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Posted 2011. June 14. - 09:57
Posted 2011. June 13. - 18:17
Val Di Sole -ban, szerintem az a legkeményebb pálya, az tényleg durva lesz.
Aug 21 edikén. arra végképp jó lenne elmenni, de oda tényleg legalább 5 en vagy 6 an kellene lenni egy autóban mert messze van.
Aug 21 edikén. arra végképp jó lenne elmenni, de oda tényleg legalább 5 en vagy 6 an kellene lenni egy autóban mert messze van.
Posted 2011. June 13. - 17:38
Nagyon köszönjük a linket. Iszonyat jóka képek.- Látommindenkit meg tudtatok közelíteni. Iszonyatélmény lehet és egyszer sem éltem át élõben Néztem végig a freecaster-en, a legjobbak akkorát mentek, hogy ...... Szemre S. Smith volt a leggyorsabb.....
Hol lesz legközelebb? Nem idõben, hanem helyszínre?
Hol lesz legközelebb? Nem idõben, hanem helyszínre?
Posted 2011. June 13. - 14:41
Kár hogy nem tudtál eljönni, legközelebb talán.
fényképeztem egy párat, itt a link 3 oldalnyi kép :
Leogang-world-cup Photo Album - Page 1 - Pinkbike.com
fényképeztem egy párat, itt a link 3 oldalnyi kép :
Leogang-world-cup Photo Album - Page 1 - Pinkbike.com
Posted 2011. June 11. - 20:24
Sajnos nem tudok menni, mert ma egész nap úton voltam és bedagadt a kezem. Jegelnem kell.... Nem bírna ki egy 18 órás talponállást
Hülye fejemet, elintéztem az egész nyaramat. Se bicaj, se motor, se Semmering, se Leogang Egész évben ezeket vártam....
Jó utat és szurkolást
Hülye fejemet, elintéztem az egész nyaramat. Se bicaj, se motor, se Semmering, se Leogang Egész évben ezeket vártam....
Jó utat és szurkolást
Posted 2011. June 11. - 11:41
Mi most indulunk Leogangba, remélem holnap találkozunk Tomi .
Posted 2011. June 10. - 08:43
A 240-es tag meg ritka, mint a fehér holló, ha van hirdetve, akkor meg k drága.
így van, sajnos 240 esbõl ezt az egyet találtam, meg egy ugyan olyat ami nekem van:D. pang a piac sajnos.
Posted 2011. June 10. - 05:33
Posted 2011. June 09. - 21:57
nemtom egy 240 es dhx 5 tag van fent magon, sztem jöv héten felhívom hogy meg van e még egyáltalán .
Posted 2011. June 09. - 18:58
Posted 2011. June 08. - 20:45
Posted 2011. June 08. - 20:32
Posted 2011. June 08. - 20:27
Posted 2011. June 08. - 20:03
Leogang World Cup DH Track Photos
Itt vannak a leogangi wc pályáról a friss képek Tomi. Vasárnap találkozunk kint remélem:)
ez se gyenge fejkamerás vidi a tavalyi versenyrõl. kb pálya felétõl jön Mick Hannah
Puby : nálam maradtak a cuccaid Semmeringrõl, jöv héten bejuttatom a túraboltba.
Itt vannak a leogangi wc pályáról a friss képek Tomi. Vasárnap találkozunk kint remélem:)
ez se gyenge fejkamerás vidi a tavalyi versenyrõl. kb pálya felétõl jön Mick Hannah
Puby : nálam maradtak a cuccaid Semmeringrõl, jöv héten bejuttatom a túraboltba.
Posted 2011. June 08. - 17:39
Posted 2011. June 08. - 17:37
Posted 2011. June 06. - 17:15
Az vicces lehetett Én vinném a vastelepre
Értem. Már múlt csütörtökön kiszedték a varratokat. Anyu nekem is egészségügyis és tegnap megdolgozta. Sokkal jobban mozgott utána , de reggelre visszaállt.
Akko belehúzok.
Köszi a tanácsokat!
Értem. Már múlt csütörtökön kiszedték a varratokat. Anyu nekem is egészségügyis és tegnap megdolgozta. Sokkal jobban mozgott utána , de reggelre visszaállt.
Akko belehúzok.
Köszi a tanácsokat!
Posted 2011. June 06. - 13:57
Én elkértem, aztán úgy ébredtem hogy rám volt ragasztva kis zacskóban
Persze, az elején alig mozgott, fájt nagyon. Nõvérem gyógytornász aztán kezelésbe vett. Mondta, hogy ha komolyan gondolom a bringázást akkor tornásztassam rendesen és akkor rendbejön. Szót fogadtam neki, még ha fájt is a torna és most már szinte ugyanolyan mint a bal csuklóm .)
Lényeg, hogy ha majd kiveszik a varratokat és összeforr rendesen a seb, akkor torna torna torna, úgy hogy fájjon. Néha kínzásnak tûnik, de használ.
Persze, az elején alig mozgott, fájt nagyon. Nõvérem gyógytornász aztán kezelésbe vett. Mondta, hogy ha komolyan gondolom a bringázást akkor tornásztassam rendesen és akkor rendbejön. Szót fogadtam neki, még ha fájt is a torna és most már szinte ugyanolyan mint a bal csuklóm .)
Lényeg, hogy ha majd kiveszik a varratokat és összeforr rendesen a seb, akkor torna torna torna, úgy hogy fájjon. Néha kínzásnak tûnik, de használ.