Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Asszem tudom merre van, mintha egyszer Gygy már megmutatta volna.

hja, voltunk ott fenn anno. .)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
De, Én voltam a kórháznál...reméltem hogy mezben is felismersz!! :)

Bringást csak egyet láttam óház alatt az aszfalton.. már messzirõl hallottam a hangját, szal csak lejjebb sétáltunk az úton..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Asszem tudom merre van, mintha egyszer Gygy már megmutatta volna.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Az a rész nem a régi nyom fele van....
Ahol van a beton utáni kis ugrató,ott indul felfele egy ösvény..na annak a végén van de már aztis növi be a gaz.....

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Andris, nem veled találkoztam ma a kórház mellett? Az, hogy tegnap sok turista volt, nem különösebben zavart, mert én itthon voltam. :) De azért remélem te, mint bicajos tudod hogyan kell félreugrani egy nagy sebességgel haladó békés kerékpáros elõl. :D

Punkbiker, asszem valakinek egyszer idegenvezetést kéne tartani nekem, mert nem tudom mit jelent a pálya felsõ része, meg hogy az mégis hol van. Az tuti, hogy nem a régi nyomvonalról van szó, mert az még ma is katasztrófális állapotban volt. Meg szerintem az is marad. Továbbra sem értem, hogy miért jó az erdészetnek, ha a kivágott fák egy részét a turistaúton hagyják. Nem azért vágják ki, hogy utána felhasználják? Minek vágják ki, ha úgyis otthagyják? Vagy bántja a szemüket, hogy azok a rohadt fák függõlegesen nõnek, és nem vízszintesen?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Hulp, tegnap is rengetegen voltak!! köztük mi is, mert gyalog voltunk..:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Mi is voltunk tegnap tekerni,a pálya felsõ része egész jó lett.........
De semmit se építenek a versenypályába....szóval nemtudom mi lesz a versennyel??...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na, király volt a mai tekerés is. Azért jó hely ez a Kõszegi-hegység, csak ne lenne ennyi turista. Az Írottkõrõl lefelé nem volt valami nagy élmény.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nos, akkor holnap, illetve már ma, az egyes vonattal irány Kõszeg. Aki akar, csatlakozzon.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

Majd egyszer megmutatod az ugratást, mert ha látom, úgy jobban el tudom képzelni.
Tudom, hogy a régi pályába nem csatlakozik bele sehol az új pálya nyomvonala, csak egy általános helyzetjelentést adtam. :) A rajt ugyanott lesz, ahol a régi volt, és onnan megyünk jobbra, vagy az is máshol lesz?

A rajt az máshol lesz.......
A régi rajttól lefele kell menni a mezõ irányában.Ha végig feltolod a beton utáni udrató feletti kanyaroson akkor kijutsz a rajthoz....

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Majd egyszer megmutatod az ugratást, mert ha látom, úgy jobban el tudom képzelni.
Tudom, hogy a régi pályába nem csatlakozik bele sehol az új pálya nyomvonala, csak egy általános helyzetjelentést adtam. :) A rajt ugyanott lesz, ahol a régi volt, és onnan megyünk jobbra, vagy az is máshol lesz?

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
hát igen minden igaz!:/
bár én egyik részen sem szoktam bringázni amiket felsoroltál:)
a verseny meg kb sehol nem fog belecsatlakozni abba a részbe amibe te mentél:)
Bár tényleg az lesz h verseny elött egy héttel majd összegányolnak valamit..
amugy ha a "versenyes pálya" egy szakaszát megakarod nézni akkor menny fel a beton utáni ugratónál...

Ja és az utátugrásnál lévõ "ugrató(kat)" 1.ugratót leszintezed, a másodikból meg bele ugrassz a lyukakba:) (tehát nem egybe)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na ma voltam Kõszegen. Egészen az Írottkõig felmentem, és tök jó is volt, de aztán elindultam lefelé. A Hörmannig még nem is volt gond, de utána eléggé trágya volt szinte az összes szakasz. Amit a favágók nem csesztek szét a böhöm nagy dögjeikkel, azt durva mód benõtte a gaz. Az Óház-gerinc eleje is elég ramaty állapotban volt. A DH-pályáról meg ne is beszéljünk. Az elsõ rész az erdõig szinte teljesen benõve bokrokkal. Az utána következõ csiki-csuki rész kb. 40 centis avar alatt van. A betonos után van egy útátugrás, ahol a kettõvel ezelõtti versenyen is volt, de azt valaki megmutathatná nekem, hogy hogy kell kivitelezni, mert az alatta lévõ érkezõben is van egy kidobó szerû valami, szóval nem nagyon értem, A katlan elõtti részen néhány méretes farönköt sikerült ottfelejteniük a kedves fakitermelõ barátainknak. A gyökeresen van jópár új nyomvonal, össze is zavart, hogy melyiken menjek le :) de ott is van pár (ugrató) amit én nem nagyon értettem, de legalább ki lehetett õket kerülni, szóval annyira nem volt gáz. Szóval nagyon szomorú, hogy bizonyos emberkéket csak addig érdekel az erdõ, amíg a hasznosítható fákat kivágják, aztán a hulladék elhordására, valamint az utak rendbetételére már nagy ívben szarnak. És ezek után õk paráznak a verseny miatt, hogy az mekkora környezetkárosítással jár. Eléggé nevetséges a látottak alapján erre hivatkozni.
A versenyre meg nem tudom hogy fogják a pályát megcsinálni, mert egyelõre csak méteres gaz van, semmi más. Bár ahogy láttam a kálváriához vezetõ utat feltöltötték valami vacakkal (megcsinálták?).

Tyû, de sokat írtam. :)

Hétfõn ha ilyen szép idõ lesz, akkor a negyed kettes vonattal megyek Kõszegre, aki akar, csatlakozzon.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
tudom,hogy már késõn írok,de tegnap voltam kõszegen,nem lehet használni a pályát,mert a favágó barátaink,bedöntöttek pár méretes fát a pályára,amit kézzel lehetetlen elvnni...
*Revelations ch. XIII v.18*

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Bocs! a 14:18assal.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
szevasztok! délután mennék Kõszegre a negyed 2es vonattal. Valaki csatlakozik még?
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
McClane, azért még mindig itt vagy, nem mentél ki Írországba. Volt két balfasz ellenõr, és kész.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
bocs, hogy különbe írtam...
off

szal ez odabasz

http://index.hu/poli...dapest/bkv2368/

bazdmeg, ez magyarország!
bezzeg az audismercisbéemvés köcsöggeci meg azt csinál, amit akar....

on
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
ha tõlem, akkor nekem sincs
Come on! It's on

Korn

MaTT