Na ma voltam Kõszegen. Egészen az Írottkõig felmentem, és tök jó is volt, de aztán elindultam lefelé. A Hörmannig még nem is volt gond, de utána eléggé trágya volt szinte az összes szakasz. Amit a favágók nem csesztek szét a böhöm nagy dögjeikkel, azt durva mód benõtte a gaz. Az Óház-gerinc eleje is elég ramaty állapotban volt. A DH-pályáról meg ne is beszéljünk. Az elsõ rész az erdõig szinte teljesen benõve bokrokkal. Az utána következõ csiki-csuki rész kb. 40 centis avar alatt van. A betonos után van egy útátugrás, ahol a kettõvel ezelõtti versenyen is volt, de azt valaki megmutathatná nekem, hogy hogy kell kivitelezni, mert az alatta lévõ érkezõben is van egy kidobó szerû valami, szóval nem nagyon értem, A katlan elõtti részen néhány méretes farönköt sikerült ottfelejteniük a kedves fakitermelõ barátainknak. A gyökeresen van jópár új nyomvonal, össze is zavart, hogy melyiken menjek le
de ott is van pár (ugrató) amit én nem nagyon értettem, de legalább ki lehetett õket kerülni, szóval annyira nem volt gáz. Szóval nagyon szomorú, hogy bizonyos emberkéket csak addig érdekel az erdõ, amíg a hasznosítható fákat kivágják, aztán a hulladék elhordására, valamint az utak rendbetételére már nagy ívben szarnak. És ezek után õk paráznak a verseny miatt, hogy az mekkora környezetkárosítással jár. Eléggé nevetséges a látottak alapján erre hivatkozni.
A versenyre meg nem tudom hogy fogják a pályát megcsinálni, mert egyelõre csak méteres gaz van, semmi más. Bár ahogy láttam a kálváriához vezetõ utat feltöltötték valami vacakkal (megcsinálták?).
Tyû, de sokat írtam.
Hétfõn ha ilyen szép idõ lesz, akkor a negyed kettes vonattal megyek Kõszegre, aki akar, csatlakozzon.