Matt Te millen bringát akarsz eladni???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2008. május 21. - 20:37
Írta 2008. május 21. - 20:32
Szerintem akkor számolnak fel ilyen irreálisan magas költséget, ha nem adjátok meg az IBAN kódot.
Írta 2008. május 21. - 17:12
Ti hogy a rákba utaltok? :wtf:
otp-vel utalva - nyilván nekik kedvezõ euróval számolva - de valami alig pár százalékát vonják le az utalt összegnek vagy minimum 2200Ft-ot. szal 8-10 nem tom hogy lett..
amúgy meg PayPal rulez .)
edit: na itt van ni megtaláltam:
Európai Unió tagállamaiba (Magyarországot is beleértve) irányuló, 50 000 EUR értéket meg nem haladó bankon kívül deviza és külföldi forint átutalás 0,20%
(2.200 Ft / 12.000 Ft)
https://www.otpbank....10101030000.jsp
otp-vel utalva - nyilván nekik kedvezõ euróval számolva - de valami alig pár százalékát vonják le az utalt összegnek vagy minimum 2200Ft-ot. szal 8-10 nem tom hogy lett..
amúgy meg PayPal rulez .)
edit: na itt van ni megtaláltam:
Európai Unió tagállamaiba (Magyarországot is beleértve) irányuló, 50 000 EUR értéket meg nem haladó bankon kívül deviza és külföldi forint átutalás 0,20%
(2.200 Ft / 12.000 Ft)
https://www.otpbank....10101030000.jsp
Írta 2008. május 21. - 17:05
Ez az átutalás nagyon nevetséges.... Én is már párszor akartam külföldre, de hát ilyen 8-9 ezer forint lenne a kezelési költség
Mókamikik...
Mókamikik...
Írta 2008. május 21. - 12:50
Mcclane a linket megse nézem, mert nekem sokk lenne.! a rohonc tényleg jó ötlet...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2008. május 21. - 12:19
http://www.grossglocknerberglauf.at/
ez a rohonci utalás jól hangzik, de annyira nicht spreche deutsch
ebben tud valaki segíteni?
ez a rohonci utalás jól hangzik, de annyira nicht spreche deutsch
ebben tud valaki segíteni?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. május 21. - 12:16
Én is tudok utalni, de nem éri meg, mert sokat levonnak..én azt mondom ugorj ki az elsõ osztrák városba, pl Rohonc-ra és ott menj be a bankba utalni, közel ingyé elmegy a pénz.A salzkammergutos nevezésemnél a 25-bõl 45 lett.bosszantó' ha mégis ithonról utalsz akkor a raiffensen vagymianevebanknak, na onnan utalj az olcsóbb tippem ennyi!
mire nevezel?
mire nevezel?
Írta 2008. május 21. - 07:23
Én is csak úgy tudok, ahogy te tudnál. Bemegyek az OTP-be, megadom a bankszámlaszámot meg az IBAN kódot, aztán átutaltatom. De ezt te is simán meg tudod csinálni. Nincs euros bankszámlám, szóval az átváltás is ugyanúgy megvan ebben az esetben is.
Írta 2008. május 21. - 06:23
Hulp, kellene egy kis segítség
tudsz eurót utalni külföldre?
pontosabban ausztriába kellene
nevezési díjról van szó
és természetesen odaadom
megköszönném!
tudsz eurót utalni külföldre?
pontosabban ausztriába kellene
nevezési díjról van szó
és természetesen odaadom
megköszönném!
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. május 20. - 07:40
nyugi van srácok.
ti csak vezessetek defenzíven, az ilyenek meg elõbb vagy utóbb elintézik magukat. Vagyígy, vagy úgy. Jó esetben csak magukat.
Az a baj, hogy nem! Az ilyenek szoktak 100 éves korukig élni, és közbe meg kinyírnak egy-két embert a faszságukkal....
Igazából én hulppal értek egyet, mert alapvetõen nem ezekkel van a gond, akik száguldoznak, hanem azokkal a pöcsökkel akik városba 40-el, városon kívül meg 70-80-al baszkolódnak... Miattuk kényszerülnek sokszor sokan meggondolatlan elõzésbe, mert azt a sok béna faszt már kurva nehezen lehet tolerálni....
Kellene venni egy apache helikoptert, aztán az ilyenekre lõdözni fentrõl
Írta 2008. május 19. - 21:59
nyugi van srácok.
ti csak vezessetek defenzíven, az ilyenek meg elõbb vagy utóbb elintézik magukat. Vagyígy, vagy úgy. Jó esetben csak magukat.
Írta 2008. május 19. - 17:00
Múltkor az én fejemben is megfordult, hogy nem engedem be, aztán ha felkenõdik a kamion szélvédõjére, akkor legközelebb majd meggondolja, hogy elõzzön-e, vagy sem. Csak akkor meg majd engem vesznek elõ, hogy miért nem engedtem be, holott õ a hibás. A kamionosnak meg úgysem lesz semmi baja, szóval végre a vétkes nyiffan ki. Persze én azokat is jól megruháznám, akik nem képesek országúton 90-nel menni. Ha ez nem megy, akkor menjen vonattal vazze. És mennyi ilyen van a körgyûrûn, te jó ég.
McClane, már csak azért sem tudsz ellene mit tenni, mert nem tudod bebizonyítani, hogy hülye állat volt a másik. Kéne egy csomó rendõrautó, amibe tesznek kamerákat, mint az USA-ban, nem pedig a véletlenül kinnfelejtett 40-es táblánál kéne traffipaxolni. Mert ugye ez utóbbiért nem kell nagyon dolgozni, tök jó bevételi forrás, és szinte biztos is.
McClane, már csak azért sem tudsz ellene mit tenni, mert nem tudod bebizonyítani, hogy hülye állat volt a másik. Kéne egy csomó rendõrautó, amibe tesznek kamerákat, mint az USA-ban, nem pedig a véletlenül kinnfelejtett 40-es táblánál kéne traffipaxolni. Mert ugye ez utóbbiért nem kell nagyon dolgozni, tök jó bevételi forrás, és szinte biztos is.
Írta 2008. május 19. - 08:51
Mcclane sajnos nem.. Én úgyanígy jártam a hétvégén csak én elõztem egy Golfot mert 60-al ment a 90-es úton, és sietnem kellett be a munkahelyre.., na és 60 nál kezdtem elõzni a Hölgy vezette jármûvet 110-nél még egymás mellett voltunk.. a k.* anyukáját..! A kamion meg jött szembe, a pici-póló nem versenygép .Na háát beáltam elé, és hangos kézfeltartással jeleztem elégedettségemet!villantott folyamatosan hogy vette a jeleket!többre nem volt idõm..a városban már nem is ülök autóba-bicajozok mert biztonságosabb és olcsóbb.
Írta 2008. május 19. - 07:28
nah ismét off
sárvárról hazafelé jövet, vát után, 4-es kocsisorban megyek asszonnyal, piciPólóval
bal kanyar jön, bukkanóval - nem lehet belátni
köcsöggecziállattaplószájbavertkurvaanyjabéemvés persze nekiáll elõzni, mert hát mit képzel az ember, hogy majd õ várni fog?! (90-el ment az egész sor)
pont mondom bnõmnek, hogy milyen hülye állat ez, erre megjelenik a szembejövõ autó....
bazz, három autó volt egymás mellett, kétsávos úton
ilyet ilyen közelrõl még nem láttam
valami klv-xxx volt a rendszáma, ha ezt olvassa üzenem neki, hogy bõnyállal vagy szárazon bekaphatja
fúú, de ki tudnék 1x 1 ilyet p...'csázni
Biczó azt lehet, hogy ilyenkor betelefonálok a zsaruknak, hogy kapják már el, ezen és ezen az úton vagyunk?
persze kizártnak tartom, hogy az ilyen olvasna egy sport-fórumot
kizavarnám az ilyet az erdõbe, oszt majd autó nélkül meglátjuk
f@szfej - ahogy ford fairlane mondaná
on
sárvárról hazafelé jövet, vát után, 4-es kocsisorban megyek asszonnyal, piciPólóval
bal kanyar jön, bukkanóval - nem lehet belátni
köcsöggecziállattaplószájbavertkurvaanyjabéemvés persze nekiáll elõzni, mert hát mit képzel az ember, hogy majd õ várni fog?! (90-el ment az egész sor)
pont mondom bnõmnek, hogy milyen hülye állat ez, erre megjelenik a szembejövõ autó....
bazz, három autó volt egymás mellett, kétsávos úton
ilyet ilyen közelrõl még nem láttam
valami klv-xxx volt a rendszáma, ha ezt olvassa üzenem neki, hogy bõnyállal vagy szárazon bekaphatja
fúú, de ki tudnék 1x 1 ilyet p...'csázni
Biczó azt lehet, hogy ilyenkor betelefonálok a zsaruknak, hogy kapják már el, ezen és ezen az úton vagyunk?
persze kizártnak tartom, hogy az ilyen olvasna egy sport-fórumot
kizavarnám az ilyet az erdõbe, oszt majd autó nélkül meglátjuk
f@szfej - ahogy ford fairlane mondaná
on
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. május 16. - 06:28
ismét
szal
reggel a fél hatos vonaton írom az angol házimat
kalauz kéri a jegyet/bérletet
felmutatom
két perc múlva meg lekapcsolja a teljes kocsiban a világítást
nabazdmeg
szal
reggel a fél hatos vonaton írom az angol házimat
kalauz kéri a jegyet/bérletet
felmutatom
két perc múlva meg lekapcsolja a teljes kocsiban a világítást
nabazdmeg
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. május 14. - 11:09
piciMaul mit töltsek le, nem játsza le az mkv fájlokat
elindul, de tök sötét a képernyõ
téháiksz!
elindul, de tök sötét a képernyõ
téháiksz!
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. május 13. - 22:42
elég szomorú, pedig kéne edzeni versenyre:P
tanulni csajozás helyett kell, nehogy már a bringa rovására menjen:/:P
tanulni csajozás helyett kell, nehogy már a bringa rovására menjen:/:P
Írta 2008. május 13. - 21:40
sztem nem megyek én most haza. majcsak sokára... tanulni kéne sokat. de még meglátás..